Bence Barca'da kalsın![]()
Bence Barca'da kalsın![]()
Al birini vur birine..
Farkı yokki iki kulübün..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Lampard,Ballack,Joe Cole,Essien varken Deco biraz zor oynar.Bence Barça'da kalsın.
Lampard v Ballack tan fazlası yok Deco nun...
Chelseanın Decoya ihtiyacı yok ama Lampard-Ballack tan birini klübeye mahkum bırakmayı göze alıyorsa alınabilir Josenin işi belli olmaz
İspanyol ekibi Villarreal, İtalyan kulüplerinin gözdesi olan M.Unitedlı genç forvet Giuseppe Rossi'yi altı yıllığına renklerine bağladı.
Geçen sezonu Parma'da kiralık geçiren 20 yaşındaki ABD doğumlu İtalyan milli oyuncu beklenmedik bir biçimde Nihat'ın da takımı olan Villarreal'e transfer oldu.
Birkaç gün öncesine kadar Manchester United'da mı kalacağı yoksa yine bir İtalyan takımına mı kiralanacağı konuşulan genç oyuncu, yaklaşık 10 milyon avroluk bir ücretle İspanyol ekibine transfer oldu.
Oyuncunun Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçtikten sonra, El Madrigal'de basına tanıtılması bekleniyor.
İtalyan futbolcunun adı geçtiğimiz günlerde Napoli, Fiorentina ve Parma gibi ekiplerle anılmış, M.United teknik direktörü Sir Alex Ferguson'un da oyuncuyu takımda tutmak isteyebileceğine dair haberler çıkmıştı.
Ayrıca Ferguson,Rossi'yi Juventus'ta forma giyen Raffaele Palladino ile takas etmek istemiş ama bu teklif Juventus tarafından reddedilmişti.
1987 yılında İtalya göçmeni bir ailenin çocuğu olarak ABD'nin New Jersey eyaletinde doğan Rossi, genç yaşta Parma altyapısında geldikten sonra İngiliz ekibi Manchester United tarafından fark edildi ve 2004'te bu takıma transfer oldu.
United'da forma şansı bulamayan Rossi, 2006-07 sezonunun ilk yarısında Newcastle United'a, daha sonra da eski takımı Parma'ya kiralandı. Newcastle'da hayal kırıklığı yaratan oyuncu, Parma'da gösterdiği performans ve 19 maçta attığı 9 golle takımının ligde kalmasını sağladı.
2006 yılında ABD milli takımından gelen daveti reddeden Rossi, İtalya 21 Yaş Altı milli takımında forma giyiyor.
HAyırlı olsun Villareal'e iyi transfer olmuş. ManU yeterince forvet almıştı zaten satmaları iyi olmuş forma şansı bulamazdı sanırım.
İtalyaya dönmesini bekliyordum ama iyi takıma gitmiş
Hayırlı olsun... Rossi iyi oyuncu...
Bşr ara vodafone sayesinde galatasaraya kiralık gelecek deniliyordu........Hayırlı olsun
defans lazım tartısmaya gerek var mı bunu gecen sene çok hatan yapan defans elemanlarımız vardı transfer şart
ferguson onu 250 bin euro ya transfer etti 10 milyon euro ya sattı.fazla oynatmadı ama çok iyi para kazandılar bu transferden.villarreal'in kesinlikle işine yarar.gelecekte iyi yerlere gelebilir.ama onun en büyük eksiği kaliteli bir forvetle aynı takımda oynamaması juventusa gelseydi keşke del piero ve trezeguet den iyi bir şeyler öğrenebilirdi.
hayırlı uğurlu olsun villareal nihat ın yanına forvetini buldu
dünya gençler şampiyonasında arjantinin kaptanı olan agüero 7 maçta 6 gol 4 asistle turnuvanın gol kralı ve en iyi oyuncusu seçilmişti.o turnuvada agüeronun attığı golleri ve yaptığı asistleti içeren video:
http://www.youtube.com/watch?v=1tcvyZxCUf4
Aguero alındığında başkan ona verilen paranın 1 kuruşu bile fazla değildir. Bu parayı ona verirken paraya hiç acımadım gibisinden bir açıklama yapmıştı. Daha çok genç ve muhteşem bir oyuncu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barca'dada yedek kalacak gibi görünüyor.Chelsea'dede ilk 11'i zorlar ama Chelsea'nin isteyeceğini sanmıyorum.Bence başka bir kulüp daha iyi olur.Kendini gösterebileceği,star olabileceği bir takım.
So what?
Saike
porto zil takıp çayda çıra oynuyor heralde))
Bence Villarreal için süper olmuş.Ama Rossi daha iyisine layık..(:
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bu arada Pepe sanırım Portekiz vatandaşı diye geçiyor.
Biliyorum Brezilya vatandaşı ama Portekiz pasaportuda bulunuyor Avrupa statüsünde.
http://en.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9..._Lima_Ferreira
agüero müthiş bi futbolcu atleticonun en önemli kozlarından biri
aguero geleceğin en büyük yıldızlarından olacak..ona harcanan 23milyonun son kurusuna kadar hakediyo..inşallah futbolu atletico da bırakır..bu zor bir ihtimal ama olsun..ilerde messi ile aguero yu beraber görürsek şaşmayalım derim![]()
agüero çok vefakar birisi çıktı.geçen yıl açıklama yapmıştı atletico ile her türlü başarıları elde etmek istiyorum.bunun için garanti edebilirim ki en azından 10 yıl daha burdayım demişti.işte o zamandan beri agüero hayranıyım.
Ballack bana göre geçen seneki performansına bakılırsa yedek bırakalabilir.
Banko oynayacağı bir kulübe gitmiş ama İspanya ligi olması bence yanlış.
Deco Ballack'tan iyi futbolcu,Lampard'tan da daha teknik.
adam doğru söylüyor :''neden olmasın''![]()
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..