Hakan balta selamlar
Hakan balta selamlar
Şaka gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
tüh yazıklar olsun
:s nasıl ya şaka mı bu ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu mesajlardan sonra golün yenilmesi çok daha enteresan oldu. :S :S
I'm back...
2012ye kadar Adnan Polat kulübü kapatabilir
Neler dönüyor bu maçta ya son dakikada 2 gol. En azından Vuvuzela'lar sustu bizim burda. Ölüm sessizliği.
bu nasıl bi maçtır
![]()
Bütün bir sezonu feda eden yönetimi tebrik ediyorum.
O Hakan Balta denen futbolcu bozuntusunun takımda işi yoktur.
Yazıklar olsun.
Ağlicam yemin ediyorum.
maç bitti
son 10 saniyede 9 kişi kaldı karpaty
kaldı 2 takım
9 kişi kaldılar.Ha gayret 3 tane daha yiyin.
adamlar 9 kişi kaldı
9 kişiler sanırsam
yok ya küfür edecem edemiyorum
10 kişilik takıma karşı bile 1-0 üzerine yatamıyorsunuz yuh 10 kere yuh 1000 kere yuh
Ben yazarken 9 kişi kalmışlar yuh
sadece gülüyorum içimden karpaty kariyeri açmak geliyor
![]()
Maç bitti helal olsun hepinize diyecek sözüm yok.
Atın şu kale ve savunma oyuncularını takımdan ya.Yeter artık bu yaşadıklarımız.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Tecrübesizlikten kaybettik. Topu ilerde tutup zaman öldürmemiz gerekirdi.. Herneyse.. Seneye artık..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
siteden atılmamak için kendimi zor tutuyorum yazık sana hakan balta ölmüşsün sen gelme ukraynadan
Yazıklar OLSUN başka da bişey demiyorum 90'da gol at 90+2'de ye hemde ne amatörce bi gol ve böyle takıma elen tek kelimeyle yazıklar olsun sinirden ağlıcam şimdi![]()
OLacak iş değiL.ELenmesini bekLiyordum ama bu şekiLde değiL.İnanıLacak gibi değiL.
Bize Tur için gol lazımken 90 dakika anca 1 gol bulduk,Adamlara gol lazımken ve üstelik 10 kişiyle 2 dakikada gol attılar.Burdan başta Rijkaard ve Yönetim olmak üzere hepsine sevgilerimi gönderiyorum.Bunlara dayak lazım abi.Florya dönüşünde taraftarlar durdurup hepsini temiz bi sopadan geçirmeli.Belki ozaman akıllanırlar.
Takım teknik kadro ve yönetim olarak ligtende çekilin boşuna oynamayın
Rijkaard kovulmak için elinden geleni yaptı.
Yönetim taraftarı delirtmek için elinden geleni yaptı.
Oyunculara futbol oynamamk için eLinden geLeni yaptı.
ALLah yardımcımız oLsun...
game over
Rijkaard ciddi ciddi düşünmeye başlamalı istifayı. Hem kendisi daha fazla yıpranmaz, hem taraftar...
İyidir iyi, bu takımla avrupa liginde 0 çekerdik daha bir rezil olurduk. böyle bitmesi iyi oldu.