Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 266 sonuç

Konu: Genel Transfer Haberleri

ANKARASPOR ANIL'I BİTİRDİ!...

Kulüp Genel Müdürü Ender Yurtgüven, yaptığı açıklamada, 18 yaşındaki orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına vardıklarını belirterek, ''Şu anda takımla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Bir pürüz çıkmaması halinde Ankara'ya dönünce 5 yıllık sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.

Isparta Davraz'da yaptıkları ilk etap kamp programının çok faydalı geçtiğini de dile getiren Yurtgüven, ''Buradaki kampı 1 gün daha uzattık. Yarın Ankara'ya döneceğiz. İki günlük iznin ardından Bolu'da 21 Temmuz'a kadar sürecek ikinci etap kampına başlayacağız'' dedi.

Yurtgüven, milli takımlarının Dünya Kupası'nda mücadele etmesi nedeniyle Isparta'ya gelmeyen kaleciler Jevriç ve Kinston'un ise Bolu'da takıma katılacağını ve tam kadro çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Default Ortega Antep'e Geliyor (Yok Artık)

Konunun ilginçliğinden dolayı yeni başlık olarak açayım dedim..

--------------------------------------------------------------------------

Ortega G.Antep'e geliyor

Gaziantepspor, Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Arjantinli Ariel Ortega’yı getiriyor. Kırmızı siyahlılar yıldız futbolcunun menajeriyle ön anlaşma imzaladı.

Başkan İbrahim Kızıl’ın genel kurulda “Alacağımız futbolcuyla Türkiye ayağa kalkacak” dediği futbolcunun Ortega olduğu ortaya çıkarken, Başkan Kızıl’ın Ortega’yı çarşamba günü Gaziantep’e getirerek imza attıracağı öğrenildi.

Ortega konusunda teknik direktör Zenga’nın da olumlu yönde görüşünün alınması üzerine Arjantinli futbolcunun menajerini Gaziantep’e getirip gerekli ön anlaşmayı yapan kırmızı siyahlı kulüp yöneticileri Ortega’ya ödenecek rakamı ise gizli tutuyor.

Kaynak: Hürriyet

-------------------------------------------------------------------------

Yahu bu adam Fener'den kaçtı; sonra ceza yedi, sonunda türlü entrikalarla bu yıl River'la imzalamadı mı..:S

neden olmasınki?

Bence gidebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

yuh artık daha neler adam fener i begenmedi ama antep e geliyor helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yahu river la anlaştı bu adam. ben öyle duydum hatta borcunun bi kısmını da fenere ödicek river. artık 4 büyükler yetmedi anadolu klüpleri hakkında da asparagas haber başladı...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence gelir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

muhahaah .Ya bu adam türkiyeye bidaha gelmem, fenerbahçeyi çok sevdim ama gelemem falan dediğini hatırlıyorum ayrıca ortege geçen günlerde nevels'dan river plate'e geçti.Futbola başladığım yerde bitirmek istiyorum diye de bi açıklama yaptı bence ortega en azından gururlu bi adam(Fransa 98'de çeyrek finalde hollanda maçında Vander Sar'a kafa atmış kırmızı kart görmüştü ).Yani gelmez gelsede belki fenere gelir hani kadrosu dünya starlarıyla dolu ya o yüzden

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

sımdı adam fenerden turkıyeye alısamadıgı ıcın gıttı sız neden gelmesın dıonuz valla
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yah gaziantep baskanın ın sözü v ar yıldız getircem diye.. sezon sonunda denilson dediLer ama oLmaadı galiba vaLLA getirirlerse büyük basarı

Nesil
    2006

herhalde baklavayı çok sevdi koşa koşa antepe gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

istanbul da delirdi bu adam gaziantep de hepden kafayı sıyırır.fazla inanmayın.sırf gündemde yer bulabilmek için yapıyorlar.ortega bir daha türkiyeye gelmem dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ortega gaziantepspora geliyorr

Nesil
    2006

Default 15'lik golcüye teklif yağıyor

İddaa Lig (B) takımlarından Yalovaspor'un 15 Yaşaltı Milli Takım oyuncusu Doğukan Genç'e, aralarından Ankaraspor ve Trabzonspor gibi Turkcell Süper Ligi takımlarının da yer aldığı birçok ekibin transfer teklifinde bulunduğu bildirildi.
    Kulüp başkanı Nusret Karaalioğlu, yaptığı açıklamada, 15 yaşında santrfor mevkiinde oynayan Doğukan'a birçok takımdan teklif geldiğini söyledi.
    Teklif yapan takımlar arasında, Ankaraspor ve Trabzonspor'un da bulunduğunu belirten Karaalioğlu, "Bu takımlarla görüşmelerimiz devam ediyor. Doğukan'a gelen teklifler, bizleri son derece gururlandırdı. Yalovaspor yönetimi olarak milli oyuncumuzun önünü açmak için her türlü fedakarlığı yapacağız. Doğukan'ın iyi yerlere geleceğine inanıyoruz" dedi.
    Doğukan ise genç yaşta gelen transfer teklifleri karşısında duyduğu şaşkınlığı ifade ederek, "Bu teklifler benim ve kulübüm Yalovaspor açısından gurur verici. Transfer tekliflerini, beni Doğukan Genç yapan Yalovaspor yönetiminin takdirine bırakıyorum. Yalova ve Yalovaspor'u gittiğim yerde başarıyla temsil edeceğime inanıyorum" diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default El Saka Konya'ya Geri Döndü !

Ücretinde yüzde 30 indirim yapmayı kabul etmediği için kendisinden kulüp bulması istenen Konyaspor'un Mısırlı oyuncusu El Saka, bu kez teklifi kabul edip yeniden yeşil beyazlı takıma döndü. El Saka kamp çalışmalarına dahil oldu.

El Saka'nın sözleşmeli oyuncuları olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Ahmet Şan, "El Saka, sözleşmeli futbolcumuzdu. Bugünden itibaren kamp çalışmalarına dahil oldu. Ahmet Belal da geri gelecek ve böylelikle yabancı oyuncu kadromuzu doldurmuş olacağız. Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz'ı da transfer ederek transfer çalışmamızı noktalayacağız. Trabzonlu yöneticiler kamp çalışması tamamlandıktan sonra bize net bir cevap verecekler" dedi.

İLK 3 HAFTA ÖNEMLİ
    Yeni sezonun fikstürünü değerlendiren Başkan Şan, ilk 3 haftanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. İlk hafta kendi sahalarında Sakaryaspor'la oynayacaklarını hatırlatan Başkan Ahmet Şan, lige iyi bir başlangıç yapıp moral bulmak istediklerini kaydederek şöyle konuştu:

"Fikstürde geçen sezonlarda, sürekli deplasmanda Galatasaray ile karşılaşıyorduk. Bu sezon, kendi evimizde Sakarya ile karşılaşacağız. İlk üç haftayı iyi değerlendirirsek, sezonu hedeflediğimiz yerlerde bitirebiliriz. Tabi burada teknik heyet ve futbolculara büyük iş düşüyor. Biz, üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Transfer dönemi de büyük ölçüde kapandı sayılır. Bundan sonra hazırlık maçı yapılacak. Hazırlık maçlarından sonra belki bir takviye yapılabilir. Almanya kampında da hazırlık maçlarını tamamladıktan sonra Nevşehir'de ve Sivas'ta kupa maçlarına katılacağız. Hazırlık maçları sonunda oturmuş ve hazır bir takımla Konyasporluların karşısına çıkacağız. 6'ncı, 7'nci ve 8'inci haftalarda büyük takımlara karşı oynayacağız. Geçen sezonda buna benzer bir fisktür vardı. Özellikle ikinci yarı arzuladığımız puanları topladık. İlkk üç hafta çok önemli. İlk üç haftadan sonra o havayı yakalarsak büyük dediğimiz takımlara karşı iyi bir mücadele sergileyeceğimize inanıyorum. Ligi 6'ncı ve daha üst sıralarda ligi bitirmeyi planlıyoruz. Gönlümüzden UEFA geçiyor ama onun için henüz erken, biraz daha zaman gerekiyor."

Kaynak : DHA

S-B-Z Misafir

el saka fena bi futbolcu değil,yordanovuda aldık gerçi yaşlı ama iş görür yinede.brezilyalılarda iyi çıkarsa bu yıl orta sıralarda yer alırız.takımda maalesef para yok

Default Ankaragücü'nde 3 İmza

Samsunspor’dan alınan Ceyhun ile 1 yıl, Brezilya’nın Ponte Preta takımından transfer edilen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Da Silva ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıl, Belçika ikinci lig takımlarından Dessel Sporttan transfer edilen 23 yaşındaki gurbetçi golcü Mustafa ile de 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı.

(Aradım ama bulamadım daha önce verildiyse ksura bakmayın.Mod arkadaş verilmişse silebilir konuyu )

Genel Transfer haberleri diye bir bölümümüz var böyle konuları oraya açarsanız daha güzel olur.

lütfen genel transfer haberlerini kullanın bu konular için

Nesil
    2006

Default Diyarbakırspor'da transfere devam

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Diyarbakırspor, yeni sezona başarılı olmak için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
    Diyarbakırspor Genel Sekreteri Nurullah Edemen, yeni sezonda başarılı olup 2. Lig'den Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Siirtsporlu Tufan Apaydın'dan sonra prensipte anlaştığımız Vestel Manisaspor'dan Yılmaz Özlem, Yunus Murat Ceylan ile Gaziantepspor'dan Serkan Özsoy ile 2'şer yıllık anlaşma yapıldı.
    Sözleşmesi sona eren Talip Toprak da, Yeşil-kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı. Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nin şartlarına göre maddi konularda düzenleme yapılan Goran Stavreski ile Jupi ve diğer oyuncular ile Kızılcahamam'da Pazartesi günü başlayacak kampta yeni sözleşmeler imzalanacak. Bazı transfer görüşmeleri devam ediyor. Takımımız için en iyisini, en güzelini yapmak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig'dir" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    kocaeli - sapanca

iyi olmuş transferler bu yıl çok çekişmeli olcağa benziyo

Vestel Manisaspor, gurbetçi oyuncu Nizamettin'i transfer etti

Vestel Manisaspor, Almanya'nın BV Borussia Dortmund takımından gurbetçi oyuncu Nizamettin Çalışkan ile sözleşme imzaladı. Ves-Cafe'de düzenlenen törende, 19 yaşındaki orta alan oyuncusu, kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Nizamettin Çalışkan, yaptığı açıklamada, ''Vestel Manisaspor'da oynamak ve Ersun Yanal ile çalışmak benim için gurur verici olacak. Ersun Yanal'ın gençlere önem verdiğini biliyorum. Öncelikle hedefim kendimi ispatlamak ve ilk 11'in değişmez oyuncusu olmak'' diye konuştu. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Haluk Çubukçu ise, gelecek vaateden bir oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, ''Nizamettin, umuyorum ki gelecek yıllarda Türkiye'de ve Avrupa'da ses getirecek bir oyunu olacak'' dedi. Sezona çok iyi hazırlandıklarını belirten Çubukçu, ''Fikstür gereği çok ciddi maçlarımız var. Biz takımın bugüne kadar geçirdiği kamp devresinden son derece mutluyuz. Oyuncuların yaz tatilinden sonra yakaladığı performans çok iyi. Avusturya kampının da takımımıza çok yararlı olacağına inanıyoruz'' dedi. Bir gazetecinin sorusu üzerine yabancı oyuncu transferi konusuna da değinen Çubukçu, 1 yabancı oyuncu transfer hakları kaldığını kaydederek, ''Bu hakkımızı kullanıp kullanmama konusunda kesin kararımızı vermiş değiliz'' dedi. Öte yandan Vestel Manisaspor, ikinci etap kamp çalışması için bu gece Avusturya'ya İstanbul üzerinden uçakla hareket edecek.

milliyet

Nesil
    2005
    Yer
    izmir-Sakarya-Tekirdağ(öm

SAKARYA'DA İKİ ARJANTİNLİ!..
    17 Temmuz 2006 14:54

Sapanca Richmond Otel'de düzenlenen imza töreninde, her iki futbolcu da 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Ömer Yazıcı, Sakaryaspor olarak çok önemli iki transferi gerçekleştirdikleri için sevinçli olduklarını söyledi. Her iki futbolcunun da Sakaryaspor'da güzel şeyler yapacaklarına inandıklarını belirten Yazıcı, takımın yapılan transferlerle güçlendiğini kaydetti.

Bu arada, bonservisleri Boca Juniors'da olan ve geçen sezon Arjantin Birinci Lig takımlarından Colon Santa Fe'ye kiralanan futbolculardan Ruben Capurro'nun bir sezonda 8 gol, Franco Cangele'nin ise 10 gol attığı belirtildi.

Her iki futbolcu, törenin ardından yaptıkları açıklamada, Sakaryaspor'a geldikleri için sevinçli olduklarını ve takımın başarısı için mücadele edeceklerini ifade ettiler.

Diğer yandan imza töreniyle birlikte 22 yaşına girdiği belirtilen Franco Cangele için doğum günü kutlaması yapıldı.

Franco Cangele, doğum günü pastasını kulüp başkanı Yazıcı ile birlikte kesti.

Nesil
    2006

Default Mehmet Yılmaz Konyaspor'da

Konyaspor, Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştı. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, yaptığı açıklamada, 10 gün süren Almanya kampının ardından, takımın bugün Türkiye'ye dönerek Kapadokya Cup Futbol Turnuvası'na katılacağını belirtti.

Almanya'nın Essen kentindeki kamp çalışmasının verimli geçtiğini anlatan Oğuz, "Bu süre içinde Trabzonsporlu Mehmet Yılmaz ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştık. Resmi imza önümüzdeki günlerde atılacak" dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Joziç antepte

Gaziantepspor'un Hollanda kampında denenen, Sırp asıllı 23 yaşındaki defans oyuncusu Nikona Joziç ile sözleşme imzalandı.

ilhan cavcav yapmıs yine tranferini alıp ucuza sonra satıyo buyuklere ama bos adamda getirmiyo işini iyi yapıyo bu adamda gercekten kaliteli

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Biyediç, Okan Yılmaz`ı istiyor

Sakaryaspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, takımı 2 yerli forvet oyuncusuyla takviye edeceklerini belirterek, Zafer Biryol ve Okan Yılmaz`ı karşılaşmalar başlamadan kadrolarına katmak istediklerini söyledi..

Teknik direktör Nejat Biyediç, Rüstemler Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, ``İki forvete ihtiyacımız var. Cangele çok iyi bir oyuncu. Ancak onun yanında en az onun kadar mücadele edecek isimlere ihtiyacımız var. Zafer Biryol ve Okan Yılmaz`ı maçlar başlamadan kadromuza katmak istiyoruz. Okan benim dönemimde gol kralı olmuştu. Kendisini iyi tanırım. Bu iki isim de bizim için önemli`` diye konuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Sakaryaspor iki transfer yaptı
    30 Temmuz 2006 15:06

Sakaryaspor'un, Kolombiyalı kaleci Luis Enrigue Martinez ve Bosna Hersekli stoper Branimir Bajic ile prensipte anlaştığı bildirildi...

Kulüp basın sözcüsü Rıdvan Duran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Süper Lig'de daha iyi mücadele edebilecek bir takım oluşturmak için transfer çalışmalarının sürdürüldüğünü söyledi.

Fenerbahçeli Zafer Biryol, Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz ve Konyaspor'dan Okan Yılmaz ile görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Duran, “Dış transferde milli sporcularla ilgileniyoruz. Kolombiya Milli Takım kalecisi Martinez ve Bosna Hersek Milli Takımı'ndan Bajic ile prensipte anlaştık. Her iki futbolcuyu da Türkiye'ye davet ettik. Eğer bir olumsuz gelişme olmazsa futbolculara salı günü imza attırabiliriz. Diğer yerli futbolcularla da görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor'dan Mehmet Yılmaz'ı bonservisi ile birlikte almayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Tita Ankaragücü ile anlaştı
    Ankaragücü, Ankaraspor'da kadro dışı kalan Tita ile anlaştı. Ankaraspor'da kadro dışı kalan golcü futbolcunun başkentin Sarı-Lacivertli kulübü ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaştığı öğrenildi. Tita'nın, takımla beraber salı günü yapılacak antrenmana çıkacağı öğrenildi. Teknik Direktör Bozinoski'nin, hazır bulması durumunda da Bursaspor maçında Tita'ya oynatacağı bildirildi.

31.07.2006

Kaynak : Zaman

fm 2006 nın vazgeçilmezi sezer öztürk ü de v.manisaspor almış ersun hoca fm oynadığını ıspatlamak istiyor heralde

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by paco
    fm 2006 nın vazgeçilmezi sezer öztürk ü de v.manisaspor almış ersun hoca fm oynadığını ıspatlamak istiyor heralde
    Kendisini de bu forumda görmek isteriz tabi ki hoş olurdu

Ankaragücü'nde çifte imza
    02 Ağustos 2006 14:10

Ankaragücü, idari menajerlik görevine getirdiği Ayhan Akbin, futbolcular Mustafa Özkan ve Tita ile resmi sözleşme imzaladı...

Geçen sezon Malatyaspor'da forma giyen Mustafa Özkan ile 1 yıllık sözleşme imzalanırken, Tita ise Ankaraspor'dan 1 yıllığına kiralandı.

İdari menajerlik görevine getirilen Ayhan Akbin, futbol oynadığı dönemde ilk profesyonel tecrübesini Ankaragücü'nde yaşadığını belirterek, ''Futbol hayatımın en başarılı günlerini burada yaşadım. Farklı bir görevle de tekrar buradayım'' dedi.

Menajerliğin spor hayatında yeni bir sayfa olduğunu ifade eden Akbin, şöyle konuştu:

''Bu konuda çok iddialıyım. İddia ediyorum Ankaragücü, gerek saha içi gerek de saha dışı olaylarla ligin en farklı takımı olacak. Türkiye Spor Yazarları Derneği turnuvasında taraftarlarımızla buluştum. Onların protestosunu şaşkınlıkla ama desteğini de hayranlıkla izledim. Taraftarlarımıza layık bir takım kurduk. Taraftarımız bize inansın ve güvensin.''

Futbolculardan Mustafa Özkan ise Ankaragücü'nün ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bildiğini ama burada geçirdiği 2 günlük sürede bunu daha da iyi anladığını vurgulayarak, ''Başarı için buradayım. Kendim ve kulübüm adına başarılı olmaya çalışacağım'' dedi.

Tita ise bu sene çok iyi bir sezon geçirmek istediğini ifade ederek, ''Geçmişi unutmamız gerekiyor. Ankaragücü'nde olmaktan dolayı çok mutluyum. İsteğimi ve hırsımı sahaya yansıtıp iyi işlere imza atmak istiyorum'' diye konuştu.

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri