Sayfa 8 / 578 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

16 yaşındaki galatasaraylı voleybolcu ayşe beyin kanaması geçirip ölmüş
    organları 4 kişiye hayat vermiş
    Allah rahmet eylesin:/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende görmüştüm haberini içimizi karartmayayım dedim. Allah rahmet eylesin gerçekten çok küçük yaşta vefat etti. Küçüklükten beri gelen hastalığı varmış çok üzüldüm gerçekten. 95 doğumlu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Helvacı meydan okudu; 1905 imzayla gidecek!

Starspor’a konuşan Mehmet Helvacı, Adnan Polat’a meydan okudu!

Cim-Bom’da fikir ayrılığı yaşanınca ikinci başkanlıktan alınan Helvacı “Başkan Polat, 27 Mart’taki Mali Genel Kurul sonrası seçime gitmezse, bunu ben sağlayacağım” dedi

Galatasaray’da yönetimin yaptığı hataları dile getirince kızağa çekilen Mehmet Helvacı, Polat’ı devirmekte kararlı. Starspor’a konuşan Aslan’ın yöneticisi, “Eğer Polat, 27 Mart’ta yapılacak kongrenin hemen arkasından seçimli genel kurula gitmezse imzaların işleme koyulması için harekete geçeceğim ve kongre yapılmasını sağlayacağım” dedi.

CAMİA GEREKLİ MESAJI ALACAKTIR

Ön ayak olduğu imza kampanyası hakkında bilgi veren eski 2’nci başkan, “Bence gerekli olan imza sayısı 1905’tir. Galatasaraylılar bu mesajı alacaktır. Amacım 1905 sayısına ulaşarak anlamlı bir şekilde genel kurula gitmektir” diye konuştu. Mehmet Helvacı şunları söyledi: “Galatasaray’ın yaşadığı şu anki olumsuzluklarda en az suçlu futbolculardır.”

YÖNETME KILAVUZU HAZIRLIYORUM

“Bu ortamda ancak bu kadar top oynanabilir. Kulübümüz tarihinin en kötü sezonunu geçiriyorsa ve ortada bir suç varsa bu kulübü yönetenlerde aranmalıdır. Son yaşananların ardından 110 kişilik bir ekiple tüzüğün içine eklenmesi için ‘Galatasaray nasıl yönetilmeli, hangi olayda nasıl kararlar almalı yönünde bir Galatasaray’ı yönetme kılavuz hazırlıyoruz.”

08 Mart 2011 Salı - Starspor

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Herşey iyi güzel de sanki bütün bu yanlışlar yapılırken sayın Helvacı bu yönetimde 2. başkan değildi. Galatasaray üzerinden reklam yapmayı kessin.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mehmet Helvacı'nın ne yapmak istediğini anlamıyorum zaten. Adnan Polat'la geldi kendisi ve bütün kararlarda onunda payı vardı. Hala yönetimde devam ederken böyle açıklama yapması çok saçma.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    16 yaşındaki galatasaraylı voleybolcu ayşe beyin kanaması geçirip ölmüş
    organları 4 kişiye hayat vermiş
    Allah rahmet eylesin:/

Allah rahmet eylesin. Keşke böyle şeyleri ayrı bir başlık olarak açsanız... Burada kaynar gider.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Biletix'de biletler kalmış mı diye bakarken başarısız oldu diyor.Altında da biletin kalmamasından ve maçın yaklaşmasından dolayı biletin size ulaşamayacağından diyor.Biletler bitti mi hakikaten
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hagi Baros'u antrenmandan kovmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Hagi zarar vermeye devam ediyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hagi baros u temelli kovmadan birinin hagiyi kovması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah yalan haberdir.Hagi kendini Galatasaray'ın sahibi sanıyor heralde.Kafasına göre oyuncuları takımdan kopartıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şuan takımda en hırslı oynayan topçudur baroş.Onuda küstürürlerse yandık demektir.

Eger bu haber dogruysa yazik.

Mustafa Sarp, Servet, Balta, Baris, Aydin dururken bu adami kovmak müthis gercekten tesekkürler Hagi.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    eğer doğruysa, Hagi kendisini ne zannediyor ? Babasının malı değil Galatasaray...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Rodop:Hagi baros cezalı olduğu için onu yedek takıma koydu,Daha sonra antreman sırasında çok isteksiz olduğunu görünce onu antremandan kovdu..

Eğer böyle birşey varsa derhal hagiyi göndersin.Kewell,Baros,Neill iyice ondan soğudu..Resmi site birazdan açıklama yapacakmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Delirmemek mümkün değil ya biraz iyi oynayan görünce hemen onu bozmak için elimizden geleni yapıyoruz bravo yani..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Haber Webaslan'da yazıyor.Yalan değildir.

Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Kovulma demek yerine uyarilma

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hagi'nin disiplin kurallarını çok merak ediyorum

Disiplin diye oyunculari siliyorsun Servet Sarp Baris Aydin Balta'yi oynatiyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yorum yok.

Yok artık yorum filan Hagi'ye. Tamam baş tacımız, simge futbolcumuz fakat teknik direktör olarak yorum atılacak kalitede bile değil.

Yeter, sadece yeter...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Allah'ım sonumuzu hayır et.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler sakin, Ankaragücü maçından sonra gidecek zaten Hagi. Artık alıştım bu olaylara, bıktım ama cidden.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ankaragücü yensin de bizi Hagi gitsin artık...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Disiplinini de al git Hagi lütfen git artık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Açıklama

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.

Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

Kovulma demek yerine uyarilma
    şaka mı bu ya, iyi misin Hagi, Kewell'ı Culio'yu Arda'yı falan da kov tam olsun bari
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ankaragücü yensin de bizi Hagi gitsin artık...
    a.gücü yense gider mi?
    yani gitmesi a.gücü yenilgisine mi bağlıdır? yoksa?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    a.gücü yense gider mi?
    yani gitmesi a.gücü yenilgisine mi bağlıdır? yoksa?
    bize kalsa gelmezdi bile
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben takımın başına Tugay'ın gelmesini istiyorum. En azından sene sonuna kadar. Eminim ki şimdiki futbolumuzdan ve mevkiimizden çok daha iyi yerde olacağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Ben takımın başına Tugay'ın gelmesini istiyorum. En azından sene sonuna kadar. Eminim ki şimdiki futbolumuzdan ve mevkiimizden çok daha iyi yerde olacağız.
    resimden de anlaşılacağı üzere
    pek belli olmuyor
    ama bence de tugay KİMSE GELMEZSE ÖRNEĞİN TERİM GİBİ BİRİ sezon sonuna kadar olabilir.
    hadi iyi geceler
    smackdown-raw var.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bense Tugay Kerimoğlu'nun ileriye 'saklanması' gerektiğini düşünüyorum. Şimdikinden iyi olsak bile büyük ihtimalle çok da iyi bir grafik çizemeyeceğiz. Bırakalım iyi bir antrenörün arkasında 2-3 yıl pişsin. Zaten gelecekteki hocamız odur, başkası değil.

Tugay'ın hoca olması çok büyük bir risk şu anda.

Sayfa 8 / 578 İlkİlk ... 6789101858108508 ... SonSon

Mesaj Yetkileri