16 yaşındaki galatasaraylı voleybolcu ayşe beyin kanaması geçirip ölmüş
organları 4 kişiye hayat vermiş
Allah rahmet eylesin:/
16 yaşındaki galatasaraylı voleybolcu ayşe beyin kanaması geçirip ölmüş
organları 4 kişiye hayat vermiş
Allah rahmet eylesin:/
Bende görmüştüm haberini içimizi karartmayayım dedim. Allah rahmet eylesin gerçekten çok küçük yaşta vefat etti. Küçüklükten beri gelen hastalığı varmış çok üzüldüm gerçekten. 95 doğumlu.
Mehmet Helvacı meydan okudu; 1905 imzayla gidecek!
Starspor’a konuşan Mehmet Helvacı, Adnan Polat’a meydan okudu!
Cim-Bom’da fikir ayrılığı yaşanınca ikinci başkanlıktan alınan Helvacı “Başkan Polat, 27 Mart’taki Mali Genel Kurul sonrası seçime gitmezse, bunu ben sağlayacağım” dedi
Galatasaray’da yönetimin yaptığı hataları dile getirince kızağa çekilen Mehmet Helvacı, Polat’ı devirmekte kararlı. Starspor’a konuşan Aslan’ın yöneticisi, “Eğer Polat, 27 Mart’ta yapılacak kongrenin hemen arkasından seçimli genel kurula gitmezse imzaların işleme koyulması için harekete geçeceğim ve kongre yapılmasını sağlayacağım” dedi.
CAMİA GEREKLİ MESAJI ALACAKTIR
Ön ayak olduğu imza kampanyası hakkında bilgi veren eski 2’nci başkan, “Bence gerekli olan imza sayısı 1905’tir. Galatasaraylılar bu mesajı alacaktır. Amacım 1905 sayısına ulaşarak anlamlı bir şekilde genel kurula gitmektir” diye konuştu. Mehmet Helvacı şunları söyledi: “Galatasaray’ın yaşadığı şu anki olumsuzluklarda en az suçlu futbolculardır.”
YÖNETME KILAVUZU HAZIRLIYORUM
“Bu ortamda ancak bu kadar top oynanabilir. Kulübümüz tarihinin en kötü sezonunu geçiriyorsa ve ortada bir suç varsa bu kulübü yönetenlerde aranmalıdır. Son yaşananların ardından 110 kişilik bir ekiple tüzüğün içine eklenmesi için ‘Galatasaray nasıl yönetilmeli, hangi olayda nasıl kararlar almalı yönünde bir Galatasaray’ı yönetme kılavuz hazırlıyoruz.”
08 Mart 2011 Salı - Starspor
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Herşey iyi güzel de sanki bütün bu yanlışlar yapılırken sayın Helvacı bu yönetimde 2. başkan değildi. Galatasaray üzerinden reklam yapmayı kessin.
Biletix'de biletler kalmış mı diye bakarken başarısız oldu diyor.Altında da biletin kalmamasından ve maçın yaklaşmasından dolayı biletin size ulaşamayacağından diyor.Biletler bitti mi hakikaten![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hagi Baros'u antrenmandan kovmuş.
hagi baros u temelli kovmadan birinin hagiyi kovması gerek.
İnşallah yalan haberdir.Hagi kendini Galatasaray'ın sahibi sanıyor heralde.Kafasına göre oyuncuları takımdan kopartıyor.
Şuan takımda en hırslı oynayan topçudur baroş.Onuda küstürürlerse yandık demektir.
Eger bu haber dogruysa yazik.
Mustafa Sarp, Servet, Balta, Baris, Aydin dururken bu adami kovmak müthis gercekten tesekkürler Hagi.
Rodop:Hagi baros cezalı olduğu için onu yedek takıma koydu,Daha sonra antreman sırasında çok isteksiz olduğunu görünce onu antremandan kovdu..
Eğer böyle birşey varsa derhal hagiyi göndersin.Kewell,Baros,Neill iyice ondan soğudu..Resmi site birazdan açıklama yapacakmış..
Delirmemek mümkün değil ya biraz iyi oynayan görünce hemen onu bozmak için elimizden geleni yapıyoruz bravo yani..
Haber Webaslan'da yazıyor.Yalan değildir.
Açıklama
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bu akşam gerçekleştirilen idmanın son bölümünde Galatasaray Profesyonel futbol takımı oyuncusu Milan Baros, Teknik Direktör Gheorghe Hagi tarafından disiplin kuralları çerçevesinde uyarılmasının ardından idmanın son bölümünü salonda tamamlamıştır.
Teknik Direktörümüz tarafından bu konuyla ilgili olarak hazırlanan rapor, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na gönderilmiştir. Raporla ilgili gerekli değerlendirme en kısa zamanda yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş.
Kovulma demek yerine uyarilma![]()
Hagi'nin disiplin kurallarını çok merak ediyorum![]()
Disiplin diye oyunculari siliyorsun Servet Sarp Baris Aydin Balta'yi oynatiyorsun
Yorum yok.
Yok artık yorum filan Hagi'ye. Tamam baş tacımız, simge futbolcumuz fakat teknik direktör olarak yorum atılacak kalitede bile değil.
Yeter, sadece yeter...
Allah'ım sonumuzu hayır et.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Beyler sakin, Ankaragücü maçından sonra gidecek zaten Hagi. Artık alıştım bu olaylara, bıktım ama cidden.
Ankaragücü yensin de bizi Hagi gitsin artık...![]()
Disiplinini de al git Hagi lütfen git artık.
Ben takımın başına Tugay'ın gelmesini istiyorum. En azından sene sonuna kadar. Eminim ki şimdiki futbolumuzdan ve mevkiimizden çok daha iyi yerde olacağız.
Bense Tugay Kerimoğlu'nun ileriye 'saklanması' gerektiğini düşünüyorum. Şimdikinden iyi olsak bile büyük ihtimalle çok da iyi bir grafik çizemeyeceğiz. Bırakalım iyi bir antrenörün arkasında 2-3 yıl pişsin. Zaten gelecekteki hocamız odur, başkası değil.
Tugay'ın hoca olması çok büyük bir risk şu anda.