Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 324 sonuç

Konu: FM 2011 - 11.3 Yaması Yayınlandı!

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    ben pekte müsait değilim bekleyeceğim 11.3ü indirdim xml çıkana kadar 11.2deki kariyerlerden devam ediyorum
    cıkacak olan xml editör dosyası hangi başlık altında yayınlanacak? bide tahmini olarak ne zaman cıkar acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Henüz girmedim oyuna ama sakatlıklar dediğiniz gibiyse hiç oynanmaz oyun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bende 2 maçta Lugano 1 ay Alex 4 ay Santos 3 hafta sakatlandı.Sakatlık ve kartlar çok fena olmuş görünen o

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ne sakatlık ne kart ne de başka bir enteresan sorun var bende. tek memnun olan ben miyim güncellemeden? 2010'un son güncellemesi gibi her şey. istenen maaşlar falan da gayet makul düzeyde. bir kaç transfer hatası mühim değil. türkiye ligi'nde oynamadım henüz, sanırım oynamam da. çünkü hatalar genelde nedense orada oynayınca çıkıyor. sadece fenerbahçeli futbolculara bakmak için açmıştım öylesine. mehmet topuz'un rezalet profilini görünce anında soğudum .

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by burak mat View Post
    cıkacak olan xml editör dosyası hangi başlık altında yayınlanacak? bide tahmini olarak ne zaman cıkar acaba?
    hiç bilmiyorum ki ama çıkınca illaki sitede görürsün
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

evet fazlaca sakatlık oluyor,allahtan bana çok uzun sakatlık gelmedi 10 gün ile 3 hafta arasında değişen şekilde biçok kere oyuncum sakatlandı.Sanki 11.2 ile daha iyiydi oyun

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    O değilde GS iyi adam almış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    ne sakatlık ne kart ne de başka bir enteresan sorun var bende. tek memnun olan ben miyim güncellemeden? 2010'un son güncellemesi gibi her şey. istenen maaşlar falan da gayet makul düzeyde. bir kaç transfer hatası mühim değil. türkiye ligi'nde oynamadım henüz, sanırım oynamam da. çünkü hatalar genelde nedense orada oynayınca çıkıyor. sadece fenerbahçeli futbolculara bakmak için açmıştım öylesine. mehmet topuz'un rezalet profilini görünce anında soğudum .

derken modric dört ay sakatlandı

oyun ilk çıktığında güiza'nın bitiriciliği durup dururken 16 olmuştu,şimdi durduk yere tekrar 15 olmuş.bi karar verin kardeşim neyi hakediyorsa o olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Arda sakatmı değil mi ya oyuna sağlıklı lanse edilmiş ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Sezon başında Arda sakat değildiki.

Sakatlık derdi çok fazla. 1 ay boyunca Selçuk İnan'ı Ankaragücü'ne almak için uğraştım, Yeteneklerini övüp durdum en sonunda aldım daha antrenmana çıkmadan 3 ay sakat. 27 kişilik A takımı kadrosunda sakatlanmayan oyuncu sayısı elin parmaklarını geçmez. Ve tüm bu dediklerim 10 haftada oldu.

Sakatlık çok başımı yaktı. Arles'le 6. haftada 6 puanım var. 22 kişilik kadromdan 8 sakatım var ve 5'i as oyuncum. Şu an belkide 10-11 puanım olacakken 14.-15. sıralarda çırpınıyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@BleedingMoon

Yalnız değilsin, ben de memnunum. Sakatlıklar zaten gerçekte de çok sık oluyor. Karşı karşıya gol sorununu çözmüşler, benim asıl sorunum oydu.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

oynanış bakımından diğer yamalardan kat kat iyi olmuş yama.Evet sakatlık sorunu var gibi en azından 11.2 ye oranla.Ama savunma hatası ve gol kaçırma azaldığı için insanı oyundan soğutan hatalar yok gibi.İyi olmuş yani

arkadaş bu sakatlık belası nedir ya. gelen 2 maç oynuyor yine sakat. 7 tane sakatım var şu an ve 4 tanesi direkt 11'de oynayan isimler.

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Korner bugu gelmiş bu arada oyuna. Far Post yaptığım her top gol oluyo. Serdar Kesimal'la 6 gol attıysam 10 maçta daha iyi bir uzun oyuncuyla daha etkili olabilir diye düşünüyorum.
    aynen. arka direkte ferrari ya gol atıyor yada altıpasa indirdiği top gol oluyor. bu gidişle simao asist kralı, ferrari gol kralı olacak. lucio falan şov yapar resmen.

- Turkish clubs can no longer request to buy a private owned stadium.

Resmi sitede değişen özellikler arasında bu var. Daha önce isteniyormuydu da artık istenemiyor yeni stadyum?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    - Turkish clubs can no longer request to buy a private owned stadium.

Resmi sitede değişen özellikler arasında bu var. Daha önce isteniyormuydu da artık istenemiyor yeni stadyum?
    hayır mevcut stadyumu üzerine geçiremiyorlar.. Gerçek hayatta da böyle, düzelmiş.. O kadar önemli bir şey değil zaten..
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İngiltere Alt Liglerinden Gloucester City'i aldım..Sakatlık sorunu yaşadım ama ligin ilk 2 haftasında sadece takımın 2 kilit oyuncusu biri 4 ay diğeri 8 hafta sakatlandı..Diğer sakatlıklar en fazla 2 hafta civarında oldu..Bu arada İngiltere 6.Liginde oynamama ragmen bu maç motorundaki şut sorununun düzeltilmesini çok rahat hissedebiliyorsunuz çok iyi olmuş bu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bende İngiltere 6. Liginde oynuyorum ve her hafta bir kilit oyuncum sakatlanıyor. Bir ay ortalama sürüyor sakatlıklar. Kadroyu geniş tutmak gerekiyor bu seride.

Sakatlık cidden hatsafhada olmuş, sezon başlamadan Eden Hazard'ı aldım 16 M €'ya adamı sadece 10 gün sağlam gördüm 1 maç oynadı sezon boyunca şimdide kiralık gönderim faydalanamıyorum sakatlıklardan

Hocam Çok Sakatlık Yaşıyorsanız , Antrenman Programını Sık Tutmayın Çalışma Ağırlığı Hard Olmasın Light Yapın Oyuncular Kendine Gelsin , Eğer Böylede Oyuncularda Performans Düşüklüğü Oluyorsa Oyuncuları Sineye Çekin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

sakatlık sorunu yaşayan arkadaşlar antrenman bölümünde emrah'ın bilimsel gelişim programı var. onu kullanabilirler.. 11.3te denemedim ama işe yarayacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu sakatlıklar yüzünden maç alamıyorum bu nedir ya.

sakatlıklar kotu olmus
    Last edited by zqr : 12.Mart.2011 at 13:57

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

15 ten fazla lig açık Manchester City Emre Belözoğluna 10 m euro peşin ve daha sezon başı olmasına rağmen sezon sonu gelebilir şartımı kabul etti napmalıyım Bu sene bende olacak seneye sezon başlarken City e gidecek kararsız kaldım yaw

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    15 ten fazla lig açık Manchester City Emre Belözoğluna 10 m euro peşin ve daha sezon başı olmasına rağmen sezon sonu gelebilir şartımı kabul etti napmalıyım Bu sene bende olacak seneye sezon başlarken City e gidecek kararsız kaldım yaw
    düşünme gönder derim alper potuk veya oğuzhan özyakup veya yiğit incedemirlede onun eksikliğini kapatmaya çalışırsın yada selçukun sözleşmesi bitiyor onu alırsın
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    düşünme gönder derim alper potuk veya oğuzhan özyakup veya yiğit incedemirlede onun eksikliğini kapatmaya çalışırsın yada selçukun sözleşmesi bitiyor onu alırsın
    Bu oyuncuların hiçbiri Emre gibi üstdüzey seviyede oyuncular değiller henüz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bencede Emreden iyi değiller boxtobox oynatıcam emreyi daha hazırlık maçlarına bile başlamadım Siz napardınız sevgili araştırmacımız

zaten cok az iyi turk oyuncu var tut bence

Sayfa 8 / 11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri