Henüz girmedim oyuna ama sakatlıklar dediğiniz gibiyse hiç oynanmaz oyun.
Bende 2 maçta Lugano 1 ay Alex 4 ay Santos 3 hafta sakatlandı.Sakatlık ve kartlar çok fena olmuş görünen o
ne sakatlık ne kart ne de başka bir enteresan sorun var bende. tek memnun olan ben miyim güncellemeden? 2010'un son güncellemesi gibi her şey. istenen maaşlar falan da gayet makul düzeyde. bir kaç transfer hatası mühim değil. türkiye ligi'nde oynamadım henüz, sanırım oynamam da. çünkü hatalar genelde nedense orada oynayınca çıkıyor. sadece fenerbahçeli futbolculara bakmak için açmıştım öylesine. mehmet topuz'un rezalet profilini görünce anında soğudum.
evet fazlaca sakatlık oluyor,allahtan bana çok uzun sakatlık gelmedi 10 gün ile 3 hafta arasında değişen şekilde biçok kere oyuncum sakatlandı.Sanki 11.2 ile daha iyiydi oyun
oyun ilk çıktığında güiza'nın bitiriciliği durup dururken 16 olmuştu,şimdi durduk yere tekrar 15 olmuş.bi karar verin kardeşim neyi hakediyorsa o olsun.
Arda sakatmı değil mi ya oyuna sağlıklı lanse edilmiş ?
Sezon başında Arda sakat değildiki.
Sakatlık derdi çok fazla. 1 ay boyunca Selçuk İnan'ı Ankaragücü'ne almak için uğraştım, Yeteneklerini övüp durdum en sonunda aldım daha antrenmana çıkmadan 3 ay sakat. 27 kişilik A takımı kadrosunda sakatlanmayan oyuncu sayısı elin parmaklarını geçmez. Ve tüm bu dediklerim 10 haftada oldu.
Sakatlık çok başımı yaktı. Arles'le 6. haftada 6 puanım var. 22 kişilik kadromdan 8 sakatım var ve 5'i as oyuncum. Şu an belkide 10-11 puanım olacakken 14.-15. sıralarda çırpınıyorum.
@BleedingMoon
Yalnız değilsin, ben de memnunum. Sakatlıklar zaten gerçekte de çok sık oluyor. Karşı karşıya gol sorununu çözmüşler, benim asıl sorunum oydu.
oynanış bakımından diğer yamalardan kat kat iyi olmuş yama.Evet sakatlık sorunu var gibi en azından 11.2 ye oranla.Ama savunma hatası ve gol kaçırma azaldığı için insanı oyundan soğutan hatalar yok gibi.İyi olmuş yani![]()
arkadaş bu sakatlık belası nedir ya. gelen 2 maç oynuyor yine sakat. 7 tane sakatım var şu an ve 4 tanesi direkt 11'de oynayan isimler.
- Turkish clubs can no longer request to buy a private owned stadium.
Resmi sitede değişen özellikler arasında bu var. Daha önce isteniyormuydu da artık istenemiyor yeni stadyum?
İngiltere Alt Liglerinden Gloucester City'i aldım..Sakatlık sorunu yaşadım ama ligin ilk 2 haftasında sadece takımın 2 kilit oyuncusu biri 4 ay diğeri 8 hafta sakatlandı..Diğer sakatlıklar en fazla 2 hafta civarında oldu..Bu arada İngiltere 6.Liginde oynamama ragmen bu maç motorundaki şut sorununun düzeltilmesini çok rahat hissedebiliyorsunuz çok iyi olmuş bu
Bende İngiltere 6. Liginde oynuyorum ve her hafta bir kilit oyuncum sakatlanıyor. Bir ay ortalama sürüyor sakatlıklar. Kadroyu geniş tutmak gerekiyor bu seride.
Sakatlık cidden hatsafhada olmuş, sezon başlamadan Eden Hazard'ı aldım 16 M €'ya adamı sadece 10 gün sağlam gördüm 1 maç oynadı sezon boyunca şimdide kiralık gönderim faydalanamıyorum sakatlıklardan![]()
Hocam Çok Sakatlık Yaşıyorsanız , Antrenman Programını Sık Tutmayın Çalışma Ağırlığı Hard Olmasın Light Yapın Oyuncular Kendine Gelsin , Eğer Böylede Oyuncularda Performans Düşüklüğü Oluyorsa Oyuncuları Sineye Çekin..
sakatlık sorunu yaşayan arkadaşlar antrenman bölümünde emrah'ın bilimsel gelişim programı var. onu kullanabilirler.. 11.3te denemedim ama işe yarayacaktır.
Bu sakatlıklar yüzünden maç alamıyorum bu nedir ya.
sakatlıklar kotu olmus
Last edited by zqr : 12.Mart.2011 at 13:57
15 ten fazla lig açık Manchester City Emre Belözoğluna 10 m euro peşin ve daha sezon başı olmasına rağmen sezon sonu gelebilir şartımı kabul etti napmalıyımBu sene bende olacak seneye sezon başlarken City e gidecek kararsız kaldım yaw
Bencede Emreden iyi değiller boxtobox oynatıcam emreyi daha hazırlık maçlarına bile başlamadımSiz napardınız sevgili araştırmacımız
![]()
zaten cok az iyi turk oyuncu var tut bence