Artık Alex'in gol atmasını istemiyorum şu "takım Alex'e bağımlı" cümlelerinden dolayıAdam inadına atıyor.
Artık Alex'in gol atmasını istemiyorum şu "takım Alex'e bağımlı" cümlelerinden dolayıAdam inadına atıyor.
Ligin ikinci yarısında 16'da 15 yaptık (Bursa maçı 1-1)... Bu maçlar içerisinde ise kendi evimizde oynadıklarımızda hiç gol yemedik. Büyük bir başarı...
Bu sezon iki takım yenememiştik, biri Ankaragücü biri Bursa, tek Bursa kaldı.
Yanarım yanarım son 17 maçın 16sini kazan; ama gel gör bir maç kaybettin mi şampiyon olamıyorsun...
Efsane bir seri yakaladık, her takıma kısmet olmaz.![]()
Tebrikler Fenerbahçe... Aleks ne yapıyorsun arkadaş,Berbatov musun mübarek ?5 gol atılır mı. ?
![]()
Alex'in golüne sevinirken maç bitmişti, hakem bile yeter artık demiş.![]()
Atılan mesajları kontrol amaçlı bir süre kilitli kalacaktır.Mesaj yazacakları engellediğimiz için kusura bakmasınlar.
So what?
Saike
Maç hakkında yorumlarınızı paylaşmaya devam edebilirsiniz.Fakat lütfen hakem kötü niyetle Fenerbahçe'ye penaltı verdi gibi imalarda bulunmayınız.Bu tarz imalarda bulunan arkadaşlar sonra üzülebilirler.Mesaj yazacakları tekrardan engellediğimiz için özür dilerim.
So what?
Saike
Alex ne yapmis öyle ya kaç gol oldu bu sezon?
27 gole ulaştı. İlk geldiğinde 24 atmıştı 3 gol fazla atarak rekorunu geliştirmiş oldu kendi adına...
(Avrupa)
1 - C.Ronaldo ---------33 mac 38 gol 26 yas
2 - Messi -------------- 34 mac 31 gol 23 yas
3 - Gomez ------------ 32 mac 28 gol 26 yas
4 - Di Natale --------- 35 mac 28 gol 33 yas
5 - Alex --------------- 32 mac 27 gol 33 yas
Ek$i'de gördüm![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
c.ronaldo ne zaman 26 oldu yav vay be yıllar ne çabuk geçiyor
alex önümüzdeki maçta da dör beştane atarsa messiyi yakalıcak nerdeyse![]()
ronaldo yardırmış yalnız. adam sırf rekor için canla başla oynuyor.
Hakem'in 3. penaltıda da kırmızı vermesi gerekirdi diye düşünüyorum hatta 2. penaltıya göre daha netti kırmızı kart. Ama bu ülkede hakem onu yapsa, haklı olmasına rağmen eleştirilecekti mutlaka, herhalde penaltıyı çalıp oyuncunun yanına giderken bunları düşündü ve sarı çıkardı. Kaleci eğer öndeyse, kale çizgisinde 1 oyuncu bekliyor olsa da o müdahalede kırmızı kart çıkar, son adam olur.
Alex diyorum, fazlasına gerek yok. Sezon başında takım artık Alexsiz sisteme alışmalı düşüncesindeydim, tabi bundan bahsederken Aykut Kocaman'ın Alex'ten bu kadar verim alabileceğini hiç düşünmemiştim. Alex en iyi sezonunu geçiriyor hiç şüphesiz, sadece attığı gollerle, yaptığı asistlerle değil, gösterdiği mücadeleyle de 7 yılın en iyisi.
Son 90 dakika artık, takımın 2. devre gösterdiği olağanüstü performansı görmezden gelmek imkansız, haftaya kazanıp 3. defa aynı sonu görmeyeceğimizi düşünüyorum ama olur da kazanamazsak bu ekip dağıtılmamalı kesinlikle, 2.lik başarısızlık olarak görülmemeli ama bakıyorum takıma ve 2.liği asla aklıma getirmiyorum.
Teşekkürler Alex, tebrikler Fenerbahçe.
vay be helal olsun vallaha
Alex'in açıklamaları
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=92437
Ayrıca kızı Maria'nın sorulara Türkçe cevaplar verdiği güzel bir bölüm de var. :}
Bu da Markus Merk ve Mustafa Denizli'nin yorumları
http://www.youtube.com/watch?v=txeaO...layer_embedded
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex ve ailesinin röportajı çok güzeldi heleki eşinin son mesajı çok güzeldi (: (: Severek takip ediyoruz ailecek![]()
Maçtan yeni geldim.. ben kadıköyde böyle bi maçı ilk defa izliyorum.. Taraftarından futbolcusuna herkes öylesine inanmış ki şampiyonluğa.. İnşallah artık bu noktadan sonra vermeyiz kimselere şampiyonluğu..
Biz 6 istedik attılar... Şamdi şampiyonluğu istiyoruz..
O bu değilde, şu polonya'da en çok Saracoğlunu özleyeceğim galiba.. Bu sezon yağmurda çamurda sıcakta soğukta ordaydım.. İnşallah CL grup maçlarındaki deplasmanlarda olacağım..
sadri şener geçen haftalarda öyle bir açıklamada bulundu ki, bu hafta bizlere koz oldu resmen.
penaltıları çıkın, 3-0 olur.
öyle atıp tutmak iyi değilmiş demek ki...
futbol öyle bir oyun ki, adama lafını da yutturuyor, bikini de giydiriyor. bu hafta birkez daha şahit olduk. herhalde sadri şener'in kafasına dank etmiştir.
Başta sertliğe sertlikle karşılık veremediğimiz için çok zorlandık ve adeta geri adım attık. İşte bu noktada penaltı imdadımıza yetişti.
Güzel oldu bu galibiyet.
Sivas maçına da böyle kötü başlarsak, yenilir yutulur yanı olmaz.
Üst üste kötü oynadığımız kaçıncı maçtır bu? (Bu maçın futbol olarak kriter alınacağı bölüm, ilk 30 dakikadır ve biz o bölümde hiçte şampiyonluk hırsıyla saldıramadık malesef.)
-Buca
-Karabük
-Ankaragücü maçı ilk 30 dakika...
Şampiyon gibi oynamadık. Şampiyonluk maçına çıkar gibi oynamadık.
Takımda gerçekten büyük bir düşüş var. Ama kalan sadece bir 90 dakika...
Alex abarttı iyice...
Çok fena oldu önce ankarademiri 6-0 yenerek playofflara kaldık sonra gene ankara takımına 6 tane attık şampiyonluk son haftaya kaldı,net penaltıydı 3 üde ahmet çakar,markus,ben,babam penaltı diosa penaltıdır zaten3. penaltıda kırmızı karttı ama hakem hoşgördü sarı verdi kaleciye.