Sayfa 8 / 483 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    Bu Fenerbahçe'de olabilir,Gs'de Bjk'de.Burası İtalya falan değil suçlu olsalar bile küme düşürülmeymiş başka birşey olmaz.Fener suçludur ve suçlu değildir bilemiyorum fakat suçlu olsa bile öyle sansasyonel bir ceza verileceğini sanmam fakat işin içine Fifa ve Uefa girerse işin rengi değişebilir.

İnşallah soruşturmaya alınan insanlar suçsuz çıkar,gelecek sezon kafamız rahat bir şekilde güzelce lig maçlarımızı izleriz.
    Nasıl sansayonel bir cezanın verilemeyeceğini zannediyorsun anlamıyorum bu işin iddaa kısmı var, hisse kısmı var, aziz yıldırım kendi şirket kısmı var, fenerbahçe kısmı var, trabzonspor kısmı var, fenerbahçe ve diğer takım taraftarları kısmı var. Bir maçta Şike yapılırsa bu yazdıklarım ve daha da fazlaları etkileniyor bu işten kolay mı o kadar kurtulmak. Eğer gerek ceza verilmezse herkes riski göze alıp bunu deneyebilir. Sonuçta işin içinde şampiyonluk var..!
    turksportal...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

fenerin üstüne oynanan bir oyun var bu cok acik yani fener baskani iceri aliniyor sadri sener alinmiyorsa ben bunun altinda bir bit yenigi ararim trabzonunda oynadigi maclar ortada atilan goller hakem hatalari ortada.. fener sivas maci arastiriliyormus iyide fener o macta zaten zar zor yenmedimi neyi arastiriliyor? korcan hatali 2 gol yedi diye iceri alinmis hava kosullari belliydi o macta volkan sivastan hatali gol yemedimi onuda iceri alsinlar ozaman yani ben hayatimda böyle sacma bir sorusturma görmedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor eski başkanı Olgun Peker, yeni başkanı Ömer Ülkü, eski yönetici Hakan Karaahmet ve taraftar Özden Reis gözaltına alınmış.

Neler olacak bakalım sonuç neler getirecek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Öte yandan sezonun son maçı olan Sivasspor - Fenerbahçe maçı da incelemeye alınmış.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Giresunspor eski başkanı Olgun Peker, yeni başkanı Ömer Ülkü, eski yönetici Hakan Karaahmet ve taraftar Özden Reis gözaltına alınmış.

Neler olacak bakalım sonuç neler getirecek.
    Levent Eriş'i de almışlar.Acaba Giresunspor ile ilgili bir durumdan dolayı mı yoksa bizden dolayımı merak içerisindeyim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Boluspor adı geçmedi Giresunla alakalı bir durum büyük ihtimal.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Giresun ne yapmış tam anlayamadım olayı ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Levent Eriş'i de almışlar.Acaba Giresunspor ile ilgili bir durumdan dolayı mı yoksa bizden dolayımı merak içerisindeyim.
    Adana - Altay maçı için diyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sanırım Giresunspor'dan dolayı.

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Giresun ne yapmış tam anlayamadım olayı ?
    Neler olup bittiği hakkında hiçbir bilgim yok.

Ben de şu anda öğrendim olayları.

Akşam klübe gidip öğrenicem ve sizlere en azından Giresunspor ile ilgili tüm öğrendiklerimi aktarıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    fenerin üstüne oynanan bir oyun var bu cok acik yani fener baskani iceri aliniyor sadri sener alinmiyorsa ben bunun altinda bir bit yenigi ararim trabzonunda oynadigi maclar ortada atilan goller hakem hatalari ortada.. fener sivas maci arastiriliyormus iyide fener o macta zaten zar zor yenmedimi neyi arastiriliyor? korcan hatali 2 gol yedi diye iceri alinmis hava kosullari belliydi o macta volkan sivastan hatali gol yemedimi onuda iceri alsinlar ozaman yani ben hayatimda böyle sacma bir sorusturma görmedim.
    Bu kadar basit olduğunu sanmıyorum illa ki bi dayanakları vardır. He yoksa eğer Aziz Başkan bu işin peşini bırakmaz hiç de iyi olmaz.. Hatalı gollere bakılacak olursa işimiz iş.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Öte yandan sezonun son maçı olan Sivasspor - Fenerbahçe maçı da incelemeye alınmış.
    Daha önce de yazıldı ama Eskişehirspor-Trabzonspor maçı ile ilgili teşvik, Sivasspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili şike iddiaları nedeniyle inceleme varmış.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Eğer bu olaylar asılsız çıkarsa, bunlarla beslenenler bu ülkeyi terk etseler bu utancı kapatamazlar.

Türk futbolu temiz olacaksa her türlü kararın arkasında durarım. Ama sonuçlar belli olmadan konuşmayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım'ın hedef olduğu bir operasyonda Giresunspor'un tribün liderinin ne işi var yahu işi basitleştirmeyin bence. Yani Fenerbahçe'yi karalama kampanyası , Aziz Yıldırım'ı yıpratma olayları falan bence bunlar yalan işler. Belli ki büyük bir olay var ortada. CNN Türk'ün iddiaları özellikle çok çok önemli. Doğruysa.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Aziz Yıldırım evinden kitaplarını istemiş gözaltında kalma süresi uzun olabilir diyor TRTSpor.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Herkesi toplayıp öyle sorguya geçilir. O yüzden bugün serbest kalmaları zor. Ama yarın ifade verdikten sonra serbest kalacaklarına eminim.

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Adana - Altay maçı için diyorlar.

Büyük ihtimal Giresunspor için herhalde daha bu sezon geçti Adananın başına

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu konunun Trabzonspor'un itirazı ile olduğunu sanmıyorum, Trabzonspor Ankaragücü maçına itiraz etmişti ki o olayda inceleme yok sanırım. Bir de Nevzat Şakar da gözaltına alınmış ise pek bizlik bir durum olduğunu sanmıyorum.

öte yandan Emre'nin mesaj olayında ortada bir mesaj varken bile, buna inkar gelmemiş ve Emrenin milli takım kampı da dahil 15 günlük süre zarfında kameralar önüne çıkmamışken bile sanki mesaj kendilerine gelmiş kadar emin olarak bunun bir karalama kampanyası olduğunu iddaa eden arkadaşlar vardı. Ama herşeyin araştırılması şart, en ufak ihtimalde bile. Bu da araştırılsın, kim cezalı ise cezasını çeksin.

Tolunay Kafkas'ın güzel bir sözü var. 'biz bu ligin figuranıyız ve bize verilen rolü oynuyoruz.' Futbolun gerçek emekçisi olan anadolu klüplerinin böyle suçlamalara mağruz kalması bile kötü. Umarım zan altında kalınmadan sonuçlanır olaylar.

Son olarak Sivasspor-Fenerbahçe maçında şikeye teşvik edenin Fenerbahçe mi Trabzonspor mu iddaa ediliyor? Bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Büyük ihtimal Giresunspor için herhalde daha bu sezon geçti Adananın başına
    Ntvspor'un yalancısıyım bende.

Gerçi şimdiden bizi küme düşüren 2 kanaldan biri. Giresun'dur o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Bu konunun Trabzonspor'un itirazı ile olduğunu sanmıyorum, Trabzonspor Ankaragücü maçına itiraz etmişti ki o olayda inceleme yok sanırım. Bir de Nevzat Şakar da gözaltına alınmış ise pek bizlik bir durum olduğunu sanmıyorum.

öte yandan Emre'nin mesaj olayında ortada bir mesaj varken bile, buna inkar gelmemiş ve Emrenin milli takım kampı da dahil 15 günlük süre zarfında kameralar önüne çıkmamışken bile sanki mesaj kendilerine gelmiş kadar emin olarak bunun bir karalama kampanyası olduğunu iddaa eden arkadaşlar vardı. Ama herşeyin araştırılması şart, en ufak ihtimalde bile. Bu da araştırılsın, kim cezalı ise cezasını çeksin.

Tolunay Kafkas'ın güzel bir sözü var. 'biz bu ligin figuranıyız ve bize verilen rolü oynuyoruz.' Futbolun gerçek emekçisi olan anadolu klüplerinin böyle suçlamalara mağruz kalması bile kötü. Umarım zan altında kalınmadan sonuçlanır olaylar.

Son olarak Sivasspor-Fenerbahçe maçında şikeye teşvik edenin Fenerbahçe mi Trabzonspor mu iddaa ediliyor? Bilgisi olan var mı?
    Nasıl kameralar karşısına çıkmamışken ? Belçika maçında takip ettiniz mi hiç gündemi ?

Del Piero_10 Misafir

Trabzon ile ilgili gözaltı olmadığını göre iddia Fenerbahçe hakkında olmalı. Nevzat Şakar alınmamış bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bu iş değişik bir hal almaya başladı. Fenerbahçe'ye karşı yapılan birşey diyordum ama alakası yok. Suç örgütü iddaası da var. Hatta bu işin siyasi boyutlara varacağını düşünüyorum. Bu işin üstü örtülmez. En kısa zamanda sonuca varılır inşallah.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Sivas - Fenerbahçe maçı şike soruşturması deniyor. O yüzden olay F.Bahçe. Trabzon olsa teşvik derlerdi sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Türk futbolunda şikenin , teşvik priminin olduğu gün gibi ortadaydı zaten yıllardır.Bilmeyen yoktur.Bir delil bulunduysa verilecek cezalar başımız üstüne.

Tekrar etmek istiyorum ki şike yapmayan takım yoktur.Bu bir savunma değildir yanlış anlaşılmasın.Ama bi konuya açıklık getireyim ; Fenerbahçe ile ilgili suçlamaların , yani Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla ilgili olanlar , Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda şaibe olduğunu düşünenlerce savcılığa başvurulmasıyla alakası vardır.Soruşturma başlatılma sebebi budur.

Şimdi ne mi olacak ? Soruşturma sonucunda şaibe delilleri ortaya çıkarsa Aziz Yıldırım muhtemelen ömür boyu men cezası alacak , Fenerbahçe ve şampiyonluğunda sözü geçen diğer takımlar küme düşürülecek.Bunun üstüne Fenerbahçe cephesinden önce itiraz gelecek konu uzayacak , ardından bu kez Fenerbahçe savcılığa Trabzonspor ' un maçlarıyla ilgili soruşturma açılması için gidecek.Mesela Gaziantep'in , Bursa'nın Çanakkale geçilmez oyun anlayışı olan maçlar , mesela Trabzon'un çok zor geçeceği düşünülen ancak 15-20 dakikada kopardığı maçlar.Bu gibi soruşturmalar istenecek..

Delillerin bulunmaması durumunda da aklanma söz konusu olacak ve konu kapanacak.

Benim görüşüm ise bir Fenerbahçeli olarak şike ve teşvik priminin delilleri varsa takımım cezayı yesin.Ancak soruşturma Trabzon'a da yapılsın , yanacaksak hep beraber
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Böyle olaylar olduğu sürece Türk futbolu yerinde saymaya devam edecek
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Burası siyasi alan değil.Siyaseti başka alanlarda konuşun lütfen.

Del Piero_10 Misafir

Konu Ergenekon değil arkadaşlar. Farklı içerikte mesajlar silinecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Keşke bir Fenerbahçeli yönetici de çıkıp, BucaSpordan Sercan Kaya transferi ve TrabzonSpor Bucaspor maçının incelenmesini istese Komikliğe komiklikle cevap verilse tam süper olurdu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Türk futbolunda şikenin , teşvik priminin olduğu gün gibi ortadaydı zaten yıllardır.Bilmeyen yoktur.Bir delil bulunduysa verilecek cezalar başımız üstüne.

Tekrar etmek istiyorum ki şike yapmayan takım yoktur.Bu bir savunma değildir yanlış anlaşılmasın.Ama bi konuya açıklık getireyim ; Fenerbahçe ile ilgili suçlamaların , yani Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla ilgili olanlar , Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda şaibe olduğunu düşünenlerce savcılığa başvurulmasıyla alakası vardır.Soruşturma başlatılma sebebi budur.

Şimdi ne mi olacak ? Soruşturma sonucunda şaibe delilleri ortaya çıkarsa Aziz Yıldırım muhtemelen ömür boyu men cezası alacak , Fenerbahçe ve şampiyonluğunda sözü geçen diğer takımlar küme düşürülecek.Bunun üstüne Fenerbahçe cephesinden önce itiraz gelecek konu uzayacak , ardından bu kez Fenerbahçe savcılığa Trabzonspor ' un maçlarıyla ilgili soruşturma açılması için gidecek.Mesela Gaziantep'in , Bursa'nın Çanakkale geçilmez oyun anlayışı olan maçlar , mesela Trabzon'un çok zor geçeceği düşünülen ancak 15-20 dakikada kopardığı maçlar.Bu gibi soruşturmalar istenecek..

Delillerin bulunmaması durumunda da aklanma söz konusu olacak ve konu kapanacak.

Benim görüşüm ise bir Fenerbahçeli olarak şike ve teşvik priminin delilleri varsa takımım cezayı yesin.Ancak soruşturma Trabzon'a da yapılsın , yanacaksak hep beraber

yok öyle mantık biz yaptık onlarda yaptı ödeştik die öle bişey olursa 2 si birden küme düşer sanki lig 2 takımdan oluşuyomuş gibi konuşmanın manası yoktur

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Uyandik, simdi haberleri yakalamaya calisiyoruz neler olmus boyle sabahtan beri.

http://http://www.haber61.net/foto-g...lar-2-1134.htm

Bizim kulup bilgisayarini almislar sanirsam

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

İstermisiniz,Fener düşürülsün.Ankaraspor süperlige çıksın.

Sayfa 8 / 483 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Mesaj Yetkileri