Süper lig takımları zorlamış hazırlık maçlarında.Bakalım ligde nasıl bir performans sergileyeceğiz
Süper lig takımları zorlamış hazırlık maçlarında.Bakalım ligde nasıl bir performans sergileyeceğiz
Başabaş oynamışsınız bence şanssız bir maç olmuş![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
büyükşehirden tek eksiğimiz kaleyi bulan şutlarımızın azlığı olmuş.Onuda lig ilerledikce rayına oturtursun.
Birazdan Karabük deplasmanına çıkacağız. Bu maç bir yandan benim için ''Soukouna mı, Emenike mi?'' maçı olacak![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
SPOR TOTO SÜPER LİG 2. HAFTA
Cevap: Emenike. Dağıttı resmen. Lige de çok kötü bir başlangıç yaptık, moralim bozuldu...
MAÇIN ADAMI: Emmanuel Emenike (9.10)
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Okan Salmaz'la Barcelona ilgileniyor![]()
Karabük maçı kötü olmuş Kienzl güzel transfer![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG 3. HAFTA
Seyirci desteğini de arkamıza alarak güzel bir sonuç elde ettikDarragi penaltıyı kaçırmasa galip bile gelebilirdik.
MAÇIN ADAMI: Fausto Pinto (7.70)
Galatasaray maçı güzel olmuş başa baş oynamışsın![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG 4. HAFTA
Taktiği bir türlü oturtamadım.
MAÇIN ADAMI: Volkan Şen (7.70)
Ülkeye alışamadıkları için Fode Mansare, Lex Immers ve Xavier Chen'e 1 ay izin verilmiştir.
Galatasaray a bi garezi mi var FM nin ne.
Ben başında olmadığım zaman tüm oyunlarda adamlar şampiyon dahi olamıyor.
Aşırı zayıf yapmışlar.
İlk sene için sonuçlar beklenildiği gibi.Zaten ilk sezondan başarı gelse güzel olmaz bna göre.
Önümüzdeki senelerde daha da iyi olacaksın.
Neyseki yerlerine monte edebileceğin adamlar var.mansare nin yerine aydın veya okan.chen in yerine de izzet durumu kurtarırlar.Tek kötü yanı oyuncuların takıma alışma süresinin uzayacak olması.Zaten iyi top oynamamıza rağmen sonuca gidemiyoruz.Birde bu uyum sorunu kötü oldu.
SPOR TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA
Sonunda arkadaşlar, sonunda! Sonunda iyi oyunumuzun karşılığını aldık ve kazandık! Oyuncularımı tebrik ediyorum, müthiş iş çıkardılar. Darragi, Kienzl, Skender, Deniz Baykara, hepsi mükemmeldi. Artık bu galibiyetin üzerine katıp, seri yakalamak istiyoruz. En azından bir yenilmeme serisi.
MAÇIN ADAMI: Deniz Baykara (8.00)
Gençleribirliği galibiyeti harika olmuş![]()
Geçen sezon fırtına gibi esen Soukouna bu sezon güçlü rakip savunmalar arasından sıyrılamıyor sanırım.Besleme yapan oyuncular gayet kaliteli.Yani ceza sahasına top iniyor ama Soukouna yetersiz kalıyor demekki.Galibiyet güzel ama zencinin düşük performansı beni biraz şüpheye düşürdü.Acaba devre arasında bir forvet takviyesi olabilir mi?Edim Demirinde pek fazla katkı koyabileceğini düşünmüyorum Süper ligde.Neyse bakalım önümüzdeki maçlar ne getirecek.Ona göre bir çözüm düşünürsün.Daha henüz erken.Belki Soukouna beni utandıracak ilerleyen haftalarda![]()
Çok doğru düşündün. Soukouna sanki çıktığımız ilk sezonda Süper Lig'in favorilerimizden biri olduğumuzu sandı, ve ilk maçta yenilmemizin ardından morali inanılmaz düştü. Boş kaleleri falan kaçırıyor. Çok kaliteli ve ucuz iki forvet buldum, ikisinden birini takıma dahil etmeye çalışacağım. Soukouna da, hazır değerini fazlasıyla artırmışken, sanıyorum satılır.
Oyun biraz yavaş ilerliyor gibi yeni maçları merakla bekliyoruz.
iyi başladık dengi takımları yandikmi problem yok
Devam ediyoruz arkadaşlar. Bucaspor deplasmanındayız.
Ben haftasonu için denize gidiyorum sabahtan.Sanırım geldiğimde bu sezonu bitirmiş olursun.Geldiğimde buradan itibaren konuyu okurum tümüyle.Kısa bir süreliğine hoşçakal.Başarılar.