Kesinlikle doğru ve akıllıca bir karar, Eriksson gibi bir hocayla çalışmayı herkes ister. + ManC ligde iyi durumda, geçen senelerdeki gibi performansları çokta düşük değil..
Kesinlikle doğru ve akıllıca bir karar, Eriksson gibi bir hocayla çalışmayı herkes ister. + ManC ligde iyi durumda, geçen senelerdeki gibi performansları çokta düşük değil..
İyi hoşta Chelsea kesin bundan da sıkılır.Abramovic kesin bu adamada burnunu sokar....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
çok güzel para alıyor ama chelsea'da fazla duramaz
Yerine başkasının geleceğini tahmin ediyordum ama başarılı oldu.
So what?
Saike
Liverpool geç açıldı: 2-0Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'a tarihi fark atan Liverpool, ligde konuk ettiği Fulham'ı, son 10 dakika içinde Fernando Torres ve Gerrard'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.NTVSPORGüncelleme: 14:58 TSİ 11 Kasım 2007 Pazar
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı yenerek gruptan çıkma iddiasını devam ettiren Liverpool, İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Anfield Road Stadı'nda ağırladığı Fulham'ı zor da olsa yenmeyi başardı.
Fulham'ın Fin kalecisi Anti Niemi'nin önenmli kurtarışlar yaptığı mücadelede, ilk yarda Peter Crouch'un bir kafası da direkten döndü.
Sakatlıktan kurtulan Fernando Torres, 70. dakikada Andriy Voronin'in yerine oyuna girdi. İspanyol golcü, 81. dakikada kaleci Reina'nın uzun vuruşunda aldığı topla Aaron Hughes'u geçip güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi.
4 dakika sonra kaptan Gerrard'ın penaltı golü maçın skorunu belirlerken sahadan galibiyetle ayrılan Liverpool, ligdeki yenilmezliğini devam ettirdi.
Tam 1 yıl aradan sonra üst üste 2 maçta aynı ilk 11'i sahaya süren Rafael Benitez, İngiliz ekibinin başında çıktığı 200. maçta 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla Liverpool puanını 24'e taşıdı.
Günün oynanan diğer maçında, Emre Belözoğlu'nun forma giydiği Newcastle United, deplasmanda Sunderland ile 1-1 berabere kaldı. Higginbotham'ın golüyle yenik duruma düşen Newcastle, James Milner'ın sayısıyla karşılaşmadan bir puanla ayrıldı.
Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Emre, 88. dakikada yerini Geremi'ye bıraktı.
Oynanan bir diğer karşılaşmada ise, West Ham United, deplasmanda Derby County'yi 5-0 mağlup etti. West Ham'ın gollerini, Bowyer, Etherington, Spector ve Solano kaydetti.
Liverpool iyi bir dönüş yaptı Beşiktaş maçı ile, ancak Arsenal'i geçmelerinin zor olduğunu düşünüyorum.
Manchester United : 2 - 0 : Blackburn
Goller :
Cristiano Ronaldo ( 2 )
Dakika : 60
Maç devam ediyor.
City yatırılmlarla avrupadada söz sahibi olur Adrianonun bu tercihi normal
Man City Erikkson'un gelmesiyle yeni bir hava ve güç kazandı.Adriano ile bu güç kat kat artacaktır.Man City büyük takım olma yolunda ilerliyor.
Bende başkası gelir diyordum.Hatta direk Lippi gelir diyordum ama gelmedi.Demek memnun kaldılar.
Bu adam Chelsea'yi biraz düzeltti yalnız........
ManU'yu Ronaldo taşıdı: 2-0
İngiltere Premier Lig 13. hafta karşılaşmasında Manchester United, Blackburn Rovers'ı 2-0 mağlup etti. Old Trafford Stadı'nda Kırmızı Şeytanlar'a galibiyeti getiren goller bir dakika arayla Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'dan geldi. Ronaldo güzel futbolunu 34 ve 35. dakikalarda attığı goller ile süsledi ve Manchester'ın liderliğini sürdürmesini sağladı.
Bu galibiyet ile Manchester puanını 30'a yükseltirken, Blackburn 22 puanda kaldı.
----------------------------------------------------------------------
Chelsea 90'da yıkıldı: 1-1
İngiltere Premier League 13. hafta mücadelesinde Chelsea, Stamford Brigde'te Everton ile 1-1 berabere kaldı. Maçın gollerini Chelsea'den 70. dakikada Didier Drogba atarken, Everton'ın golünü 90. dakikada Tim Cahill kaydetti.
Bu sonuçla Chelsea ligdeki 4. beraberliğini alırken, puanını 25'e, Everton ise 20'ye çıkardı.
---------------------------------------------------------------------
M'Boro yine tatsız: 0-0
İngiltere Premier Ligi'nde 13. hafta mücadelesinde Tuncay Şanlı'nın takımı Middlesbrough, Reebok Stadyumu'nda Bolton ile karşılaştı ve maç 0-0'lık beraberlik ile sona erdi.
Ligde 7 puanlı Bolton ile 9 puanlı Middlesbrough'un karşılaşmasında, takımlar tamamen mücadele ve orta saha futboluna yönelik bir oyun sergilediler. Bolton maç boyu 6'sı isabetli 17 şutta golü bulamazken, Midlesbrough kaleye 7'si isabetli 9 şut çekti ve gol atamadı.
Temsilcimiz Tuncay Şanlı ilk 11'de çıktığı karşılaşmada etkisiz bir futbol sergiledi ve 68. dakikada oyundan alınarak yerini Hutchinson'a bıraktı. Bolton'da ise eski Fenerbahçe futbolcusu Nicolas Anelka bu maçta forma giymedi.
Bu sonucun ardından Bolton 8 puana yükselirken, Middlesbrough 10 puana yükseldi.
Rinaldi Star'la yaptığı röportajında Adriano'nun takımdan ayrılmak istemediğini ve takımda kalacağını söyledi. Kararları kesinmiş.. Ama ne olacağı bilinmez tabi..
sen böyle yaparsan yazacak ne bulsun bizim güzide medyamız.
: )
Bu adamı hiç sevmesem de Chelsea' de bazı şeylerin düzelmiş olduğunu görmek beni memnun etti.
Chelsea daha pozitif futbol oynamaya başladı ve güzel galibiyetler alıyoruz. Umarım Abramoviç artık takıma burnunu sokmaktan vazgeçer de Chelsea' nin ticari bir şirketten daha çok bir futbol takımı olduğunu anlar.
Uzun bir sakatLıktan sonra sahaLarda dönen Tim cahiLL cheaLse depLasmanında puan getiren goLü son dakika da attı.
Bir Tim hayranı oLarak çok sevindim![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Abramoviç'in israil'den ne çıkarı var acaba
İngiltere Premier League'ne bu akşam oynanacak Blackburn Rovers-Manchester United maçıyla devam edilecek. Yarın ise Arsenal-Liverpool ve Reading-Tottenham maçları var.
İngiltere Premier League'nde toplu sonuçlar:
Manchester City 0 - 0 Newcastle Utd
Chelsea 4 - 0 Watford
Everton 0 - 1 Aston Villa
Middlesbrough 1 - 0 West Ham United
Portsmouth 1 - 1 Fulham
Sheff Utd 2 - 2 Bolton
Wigan 3 - 2 Charlton
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hayatında kaçtane Uefa kupası ve ŞampiyonLar Ligi finaLi aLmışta kaLkmış böyLe cümLeLer konuşuyor.Güçsüz takım kavramı kaLmadığını göremiyor sanırım.DepLasmanda 7 tane attığı SLavia yı peki neden sonra kendi sahaLarında yenemediLer adamLar canLarına okudu.
Tamamen boş konuşmaLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Manchester United Saha'nın golüyle 1-0 kazandı.
Everton orta saha oyuncusu Tim Cahill, Pazar günü oynanan Chelsea- Everton maçında Leon Osman’a çok sert bir faul yapan Michael Essien’in takım arkadaşaından özür dilemesi gerektiğini söyledi.
Essien ikinci yarının ortalarına doğru Osman’a çok sert bir faul yaptı ve hakemden sadece sarı kart gördü. Pozisyonun ekrana yansıyan tekrarında, Essien’in Osman’a sakatlayıcı bir faul yaptığını teyid edildi. Olay anında ikilinin tam arkasında olan Cahill, Ganalı futbolcunun öür dilemesini istedi.
Cahill şöyle konuştu:
"Ben pozisyon esnasında Osman’ın arkasındaydım ve kemik sesini duydum. Essien zaten yaptığı sert faullerle tanınan bir oyuncu. Osman neyse ki hâlâ yürüyebiliyor. Bazen futbolda kasti fauller olabiliyor, önemli olan hata yaptığını kabul edebilmektir."
Manchester United patronu Sir Alex Ferguson, bugüne kadar sahip olduğu en güçlü kadronun bu sezonki olduğuna inanıyor.
Haftasonu oynanan maçlar sonrasında Premier Lig’de Arsenal’in üç puan üstüne çıkarak liderlik koltuğuna oturan Manchester United’da işler yolunda gidiyor.
Rakipleri Arsenal’in iki maç eksiği bulunmasına rağmen Fergie, takımın geleceği hakkında endişe duymadığını açıkladı.
Fergie şöyle konuştu:
“Bugüne kadar sahip olduğum en iyi kadro bu ve inanıyorumki oyuncularım katıldığımız her organizasyonda bunu kanıtlayacaklar. Hiç bir zaman tek bir şeye konsantre olup kısa dönemlik başarılar için çalışmam. Her zaman ileriye bakarım.
Rooney ve Ronaldo’nun başta olmak üzere son derece yetenekli genç oyuncularımız var. Tevez, Nani ve Anderson’da bu sene kadromuza dahil oldular.
Aslına bakarsanız önemli oyuncularımızı sıralarken duramıyorum çünkü takımda yer alan herkesin benim içi ayrı bir önemi var.
Çok iyi bir genç kadromuz var ve kendilerine olan güvenleriyle her zaman daha da iyisini istiyorlar.”
Manchester United şu an Avrupa’da en ateşli takım olarak gösteriliyor. Kırmızı şeytanlar Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadıkları son ondört karşılaşmanın sadece birinde berabere kalıp (Arsenal) diğer onüç maçtan galibiyetle ayrılarak üstün bir performans göstermeyi bildiler.
Millî oyuncu Steven Gerrard, İngliz millî takımının Euro 2008’e katılamaması halinde bile teknik direktör Steve McClaren’in takımın başında kalmasından yana olduğunu söyledi.
Steve McClaren’in millî takımdaki son 10 gününü geçirdiği ve İngiltere’nin finallere kalamaması halinde kovulacağı konuşuluyor.
İngiltere’nin şampiyonaya gitmesi İsrail’in Rusya’dan puan almasına bağlı. İngilizlerin kaptanı Gerrard haklı olarak bunun çok zor bir durum olduğunu söyledi.
Sky Sports News kanalına konuşan oyuncu şunları söyledi:
"Sanırım işimiz zor. Başka takımların alacağı sonuçları beklemek çok zor. Umarım İsrail bize bir iyilik yapar, biz de Hırvatistan’ı yeneriz. Daha umudumuzu kaybetmedik. Oyuncular olarak McClaren’in arkasındayız.
Tabiî sonuçlardan teknik kadro da sorumludur ancak oyuncular da sorumluluk üstlenmeli. Bence McClaren devam etmeli. Ben onun arkasındayım."
Manchester United’ın kanat oyuncusu Cristiano Ronaldo, takımının Blackburn’u 2-0'lık skorla devirip zirveye yerleşmesinden dolayı çok mutlu.
Kırmızı Şeytanlar zirvede
Ronaldo, Old Trafford’da 2 dakika içinde attığı 2 golle Blackburn’e mağlubiyeti tattıran isim olurken takımını da zirveye taşıdı. Maçtan sonra Sky Sports’a konuşan Portekizli yıldız “Çok önemli bir galibiyetti. Lider olmak çok güzel. Gol attım ama bunun için takım arkadaşlarıma teşekkür etmeliyim” diyerek zirvenin tadını çıkardıklarını belirtti.
Attığı kafa golüyle ilgili gelen bir soruya “Çok güzel zıpladım ve topa çok güzel bir şekilde vurdum. Bence ikinci golün bu kadar çabuk gelmesi oyunu bitiren en önemli unsur oldu. Nitekim ondan sonra oyunu kontrol ettik” diye cevap veren Ronaldo attığı kafa golüne kendisi de hayran kalmış görünüyordu.
Gelmek bilmeyen hat-trick
Rio Ferdinand'a ise Ronaldo hat-trick yapma fırsatını kaçırmasıyla ilgili bir soruya şöyle yanıt verdi: “Evet ona hat trick yapmaya ihtiyacı olduğunu söyledim. Bir gol ya da bir assist daha yaparak maçı daha da güzelleştirebilirdi. Bence süper bir performans ortaya koydu ve bu şekilde kendini geliştirmeye devam edecek.”
Bilindiği üzere Portekizli kanat oyuncusu şimdiye kadar 10 maçta 2 gol attı fakat Kırımzı Şeytanlarda henüz hat trick’e ulaşamadı.
Sözlerine devam eden Ferdinand “Her defasında 2 gol atacaksam bu gerçekten çok güzel. Ben de gol atmak isterim fakat tabii ki önemli olan takımın kazanması. Cristiano’nun ya da bir başkasının gol atması önemli değil. Önemli olan kazanmamız” şeklinde konuşarak gol atmanın güzel olduğunu ama takımın kazanmasının daha önemli olduğunu belirtti.
Ronaldo'yu tutabilene aşk olsun!
Manchester United’da ve millî takımda 1 Ocak’tan beri oynadığı 51 maçta 26 gol kaydeden Ronaldo’nun 12 maç sonra 30 gole ulaşması bekleniyor. Bu arada Kaka da 15 golün altında ve asistlerine devam ediyor. Fakat Kırmızı Şeytanlar’ın İtalyan devi Milan’a karşı geçen sezon Şampiyonlar Ligi yarı finalinde aldığı mağlubiyet futbolcu ödüllerinde Ronaldo’yu Kaka karşısında bir adım geriye itiyor.
Kaka ve Milan Serie A’da henüz istenen görüntüyü veremezken Kaka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki performansı ‘Altın Top’ ödülü için Kaka’yı önplana çıkarıyor.
Fazlaca abartmış...
Dün gece Wigan’ı 4-0 yendikleri maçta harikalar yaratan Dimitar Berbatov’a yardımcı antrenör Gus Poyet’den övgüler yağdı.
Berbatov büyüledi
Tottenham’ın golleri Jermaine Jenas, Aaron Lennon ve Darren Bent’ten gelmesine rağmen Bulgar oyuncunun formu müthişti. Bir süre önce Berbatov’un takımdan ayrılacağı söylentileri de medyada dolaşıyordu.
Gösteri gibiydi
Bulgar oyuncunun performansından büyülenen Gus Poyet, gazetecilere şöyle konuştu: “Berbatov çok iyi oynadı. Herkesin gözü ondaydı zaten. Transfer dönemi açılana kadar bütün medya onu takip edecek, o da bunu çok iyi biliyor. Ama o takımda kalacak. Söylentiler var elbet. İster istemez bunlara kızıyorsunuz da. Sakince bekliyoruz. Daha Kasım’dayız, Ocak’a 2 ay var”.
Wigan maçı
4-0’lık maç hakkında konuşan Poyet, “Savunmamızın da iyi olması maç içinde takıma moral kazandırdı. Hücuma yönelik oyuncular böylece ileri rahat çıkıp gol arayabildiler. Kaliteli bir takım olduğumuzu biliyoruz. Ancak daha bir şey başarmış değiliz. Sakince maçlarımızı kazanmaya devam etmeliyiz.” dedi.
Gerrard açılınca Liverpool da açılıyor.6 maçta 5 golü var sanırsam Gerrard'ın. 2-0 yendik Fulham'ı. Yine yaptı yapacağını Cerard.
Bu arada Cahill'in rövaşatası neydi yahu öyle![]()
Lider Kayıpsız: 0-1
Premier Lig'de liderliğini sürdüren Manchester United, Blackburn Rovers deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü.
Ewood Park'ta yapılan mücadelede üstün taraf olan Kırmızı Şeytanlar'da Cristiano Ronaldo ve Rooney ile pozisyonlardan yararlanamazken, 3 puanı getiren tek gol, 64. dakikada Louis Saha'dan geldi.