Güiza transferi yattı bence, kupa bitti 1 haftadan fazla süre geçti ama ortada halen ses seda yok. Aragones'in gelmesi etkileseydi kendisini, şimdiye imzalamış olurdu Fener ile. bence başka isimlere yönelecek yönetiminiz..
Fenerbahçe, Güiza için 15 mm € teklif ettiğini öğrendim. Bu kabul edilirse rekor bir ücret ile transferi gerçeklemiş olacak. Bana göre Hasan Doğan'ın vefatıda transfer açıklaması yapılmasını etkiliyor olabilir.
Deivid'i Münih'e ameliyata göndermişiz.Demek ki sözleşmesini fesh etmiycez gibi geliyor bana.
sakatlanan oyuncunun sözleşmesi mi feshediliyor anlamadım ? bu nasıl bir mantık..![]()
Yahu adamı ortada bırakacak hali yok ya yönetimin.Tadavisini yaptırır sonra ne olacağına karar verir yönetim.
Eğer Güiza işi yatarsa buna 20 gün önce sevinirdim fakat şu anda iyi bir santrafor bulmak, onu ve kulübünü ikna, etmek pazarlık ,yapmak çok uzun sürer ve çok geç kalınmış olunur.O yüzden gelmesini istiyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Anlatılmak istenen şu güzel kardeşim.Ülkemizde yabancı kontenjanı varken yarım sezon sakat yatacak sezonun geri kalanında da form tutmak için uğraşacak ve sezon sonu sözleşmesi bitecek bir adamın sözleşmesini feshedilmesi normal bir olay.Böyle bir mantık yani umarım yardımcı olabilmişimdir.
Last edited by a.arıcı-11 : 07.Temmuz.2008 at 12:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
anladım, teşekkür ederim açıklama için. ama ne olursa olsun sakat bir oyuncuyu ortada bırakmak vefasızlıktır bana göre..
Last edited by hp-fm-gs : 07.Temmuz.2008 at 12:41
Maldonado,Kezman,Appiah varken Deivid'i kontenjanı boşaltmak için sakatlandı diye göndermek yakışıkalmaz bence.
"48 saat içinde F.Bahçeli"
Real Mallorca'da forma giyen Daniel Güiza'nın 48 saat içinde Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.
İspanyol basınında yeralan haberlerde, Güiza'nın Fenerbahçe'ye transfer olması için teknik direktör Luis Aragones'in devreye girdiği ve temelde gerek kulüpler arasında gerekse Güiza ile Fenerbahçe arasında anlaşmanın sağlandığı bildirildi. El Mundo gazetesinin haberinde, Fenerbahçe'nin Mallorca'nın Güiza için istediği 15 milyon Avro'luk bonservis ücretini fazla bulduğu ve bunu çözmek için Madrid'den bir avukat aracılığıyla girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Mallorca'nın 15 milyon Avro'da ısrarcı olması halinde Fenerbahçe'nin bazı Türk bankaları ile görüşüp finansman sağlamaya çalıştığı da kaydedildi.
Ekonomik sorunu olan Mallorca'nın Güiza'nın transferinden gelecek paraya ihtiyacı olduğu ve 15 milyon Avro ile rahatlayabileceği belirtiliyor.
Bu arada, İspanyol basınındaki haberlerde Fenerbahçe'nin Güiza ile sezon başına 3 milyon Avro'dan 3 veya 4 yıllık sözleşme yapacağı iddia edildi.
Kaynak:Ligtv
Appiah'a vefa gösterdik parasını takır takır oynamadığı dönemde yatırdık ama durum ortada. Fenerbahçe vefasız bir kulüp değildir yapılacak olan hem Deivid'i hem Fenerbahçe'yi memnun edecektir. Bundan şüphem yok.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deivid ülkesinde tedavi olmak istemiş.Ama Aragones yarım saat bir görüşme yapmış ve onu Münih'e gitmeye razı etmiş.Ben bu yüzden takımda kalacağını düşünüyorum.
Katılıyorum, ilave olarak Deivid gönderilse de parası ödenir. Fenerbahçe her oyuncusunu maddi anlamda tatmin etmiştir, yarı yolda bırakmamıştır. Geçen gün kulüpten bir açıklama geldi, Deniz Barış'ın parasının ödendiğine dair, yani her oyuncu parasını alıyor. Deivid'le oturulur, karşılıklı konuşulur, belki de bir kulübe Brezilya'dan kiraya verilir bir sezonluk anlaşma gereği, hem orada tedavi ol, hem de iyileşince idmanlara başla, eski formuna ulaş, ondan sonra da sezon sonu seninle görüşelim denilir ve her iki taraf da memnun edilir. Luciano ile de karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılmıştı her iki tarafından menfaatine uygun olacak şekilde.
futbolda duygusallık olmaz. olursa zaten başarı gelmez. ben bu saatten sonra deivid'in artık başarılı olacağını zannetmiyorum. gönderilmesi yeridir.
Deivid ile Eduardo'yu bir mi tutuyorsun? Eduardo daha çok genç önünde uzun yıllar var kendini toparlayabilir genç olması onun için + bir moral ama Deivid'in toparlaması çok zor.
Ayrıca Arsenal eduardo'ya sabır gösterebilir. Çünkü yabancı kontenjanı gibi bir sorunları yok. bizim ise başarıya ihtiyacımız var ön liberomuzda en önemli adamımızı kaybettik.
bizim Deivid'i beklemek gibi bir lüksümüz yok.
Vefasızlık yapmamak Lazım...
Nerden biliyosun adamın fizyolojik yapısını..? belki sakatlık hırslandırdı onu? Neyse dünde söyledik bu konunun yeri burası değildir.. kapansın bu deivid'in sakatlık konusu..
Kamp bölümünde yazın..
Geliyosa gelsin artık şu adam.
@egowich
dediğin mantıklı Deivid ülkesi takımlarından birine kiralanabilir gelecek sezon başında da durumuna bakılır.
Deivid'in durumuna kamptan sonra Aragones ile yönetimin toplantısında karar verielcekmiş tüm transfelere karar verileceği gibi gidecekler-gelecekler
fb deivid i göndermez gonderirse hata yapar...
deivid'in kontratını feshedeceklermiş galiba.Öyle bir söylenti var.
Sabah gazetesinde Aragones'in ''Gitmek isteyeni gönderin '' dediği iddia ediliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Federasyon'un durumu da şu anda karışık ama muhtemelen sözleşmesi dondurulur tabi Deivid kabul ederse. Etmezse karşılıklı konuşulur ve Luciano'da olduğu gibi yollar ayrılır. Luciano'ya vefasızlık yapıldı diyebilir miyiz? Asla. Deivid'e de aynısı yapılır, sorun olmaz, vefasızlık olmaz.
"YÜCE ATATÜRK"
Aynen katılıyorum. Gereken neyse o yapılır Aragones'in de talimatıyla.
Bu arada Aurelio ile ilgili sonunda resmi bir açıklama geldi :
______
Bugün tarihli Sabah Gazetesi'nde "2. Tuncay Vakası" başlığı ile verilen haberde Tuncay'ın geçen sezon Kezman'a verilen para nedeniyle gittiği bu sezonda Emre'ye verilen para nedeniyle Aurelio ile anlaşmazlık yaşandığı öne sürülmektedir. Bu haber kesinlikle doğru değildir. Tuncay Şanlı tamamen kendi isteği ile futbol hayatına İngiltere'de devam etmek istediği için bu ülkeye transfer olmuştur. Aurelio ile de kulübümüz arasında herhangi bir sorun söz konusu değildir ancak maalesef oyuncunun menajeri devamlı olarak sanki problem varmış gibi göstermeye çalışmaktadır. Spor basının da bu konuda dikkatli olmasını öneririz.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
Ben demiştim aurelio'nun ayrılmayacağını ama dinleyen yok ki??
Aurelio Türkiye'ye dönse, Aziz Yıldırım'la görüşse zaten kalacaktır demiştik. Hep komisyon peşinde koşan Tutumlu'nun ortalığı karıştırması bu. Aurelio'ya ayrıl diye baskı da yapıyordur. Bu hafta içi verilen izin doluyor, bekleyip görelim.
FIFA Appiah'ın durumunu karara bağlayana kadar Fenerbahçe'ye 1 yabancı transfer etme hakkı verdi. Aragones kamptan sonra gönderilecek oyuncuları belirleyecek ve ona göre transferler yapılacak.
Tümer geri döndü fakat kampta Aragones'in gözüne giremezse sözleşme yenilenmeyecek. Kısacası kamp dönemi çok önemli, hiç beklemediğimiz yabancı oyuncular da gönderilebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Kezman'a teklif yok
Bugün tarihli Fotomaç gazetesinde 'Bağlasan durmaz' başlığı ile verilen haberde oyuncumuz Mateja Kezman'a Avrupa'dan ciddi bir teklif geldiği ve kulübümüzün bu oyuncuyu satmayı düşündüğü ifade edilmektedir.
Bu haber doğru değildir. Söz konusu oyuncumuz için kulübümüze gelen herhangi bir resmi teklif bulunmamaktadır. Kezman'ın satılması ya da kendisinin kulübümüzden ayrılmak istemesi gibi bir durum da söz konusu değildir.
Spor kamuoyunun dikkatine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Fenerbahçe'nin Avusturya kampındaki ilk antrenmanında sol bileği kırılan ve sezonun ilk yarısını kapatan Devid De Souza için sarı lacivertli yönetimin bu futbolcunun sözleşmesinin askıya alınabileceği belirtildi.
Deivid'ten sezonun ilk yarısında yararlanamayacak olan yönetimin bu oyuncunun sahalara dönüşünün uzaması halinde Brezilyalı futbolcunun sözleşmesini askıya almak için federasyona başvurabileceği öğrenildi. Bu durumun gerçekleşmesi halinde sarı lacivertli takım 1 yabancı kontenjanı açılmış olacak.
Daha önce Appiah için benzer bir durum yaşayan sarı-lacivertli yönetim Appiah'ın alacaklarının ödenmesi karşılığında futbolcunun sözleşmesini askıya almak istemişti. Ancak Stephen Appiah sözleşmesinini askıya alınması için imza vermemiş daha sonra Federasyon 6 artı 2 kuralını kabul edince yönetim Appiah"ın yerine Maldonado'yu transfer etmişti.
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti