8 deniliyo. Amrabat çok basarılı olacak bundan eminim.
8 deniliyo. Amrabat çok basarılı olacak bundan eminim.
5,5'tur o 5,5Niyeyse içimeden bir ses 5,5 diyor
![]()
Hayirli olsun.
Yalnız bir konuda Galatasaraylı, Fenerbahceli ve diğer takım taraftarları arkadaşlara katılmıyorum. O da bu takımlarımizin çok büyük transfer yapmış oldukları söylemidir. Büyük degil yerinde transferler yapılıyor. Ayrıca sizlerin dikkatini çekiyor mu bilmiyorum ama bizım bu dünyaca ünlü büyük kulüplerimiz sadece kendi mintikasındaki oyuncuları getirebiliyor. Bu durumda 2 sonuç ortaya çıkıyor ;Ya Dünya çok küçük Ya da Kulüplerin transfer vizyonu genişliği.
Bu bağlamda Fener Topuza 9, Kartal Tabataya 8, Cimbom Amrabata 7 verirse şaşırmamak gerek.
...
bu arada şu ana kadar biten 5 transferin 4'ü a.albayrak eseri.
8'in üstüne bi 8 daha koy Nene'yi getir.Valla Kayseri'ye 8 milyon euro bırakmamız hiç hoşuma gitmiyor.Tabi doğruysa.8 milyon euro umarım doğru değildir.Hurma şimdi buzlu viskisini yudumluyordur.
Amkspor @Amkspor
Galatasaray, Nordin Amrabat için Kayserispor'la 7,5 milyon euroya anlaşma sağladı...Bonservis bedeli 3 sene de ödenecek.
Nasıl yani eşitledi?
Yobo gitti Egemen geldi, Emre gitti Topal geldi, Ziegler gitti H.Ali geldi. Gelenlerin hiçbiri gidenler kadar kaliteli değil. Kuyt'u saymazsak fener geçen seneye göre kadro kalitesinde aksine düşüş yaşadı. Burak ve Hamit'i saydığımız taktirde zaten fenerin çok önünde bir kadroya sahip olur GS ambrabat ve iyi bir forvet alınırsa gerçekten Türkiye liginin üstünde bir kadro kurulmuş olur.
7.5 biraz fazla mi verilmis ne? Ama 3 yilda ödenecek olmasi iyi tarafi arti Fatih hoca cok istiyordu onu.
yeter ünal başkan yetermelo kaldı bi de alternatif sol bek istiyorum başkandan
bu arada beyler her transferden sonra fenerbahçe-galatasaray karşılaştırma yapmanız saçma iki takımda ihtiyaç duydugu bölgelere transferler yapıyo lig başladımı bakarız duruma
![]()
5m civarı idealdi. 7.5m euro fazla olmuş hoşuma gitmedi.Tek iyi yanı 3 senede ödenecek olması.
Savaş Çorlu @savascorlu Arkadaslar soruyorsunuz. Hamit de de Burak da da amrabat da da artık sorun çıkmaz. Durmak yok transfere devammmmmmmmmmmmmbekleyin surpizleri
8 milyon arti bir oyuncuymus transferin bedeli.
Eğer 8 ve bir oyuncuyusa tamamen rezalet.Nası bir topçu olursa olsun amrabat 8 etmez.Yazık yahu.Neyse resmi açıklamayı bekleyip ona göre saydırıcam.
Bank Asya'da Amrabat gibi bir sürü oyuncu bulurum8 çok 5,5 olaydı iyiydi
![]()
Amrabat 8 etmez, neden? Çünkü Kayserispor'da oynuyor değil mi...
Amkspor @Amkspor
Galatasaray yönetimi Felipe Melo transferini de yarın açıklayacak.
Amkspor @Amkspor
Galatasaray, Hamit Altıntop transferini gün sonuna kadar resmen
![]()
Hay egemen'e de topal'a da.baska bir trabsfer varsa konusun
@savascorlu
Melo için de çok soru geliyor. O da Gs da devam etmeyi çok istiyor. Juve de Kayseri gibi geri adım yapacak. Yoksa elinde patlayacak![]()
edit. yanlış adres.
https://twitter.com/Nordin_Amrabat1/...95016075259904 şükür galatasaray..
official twitter diyo ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi![]()
O resmi sitesi değil. Org.tr resmi sitesi.
Nordin Amrabat Konusunda Ortak Açıklama
Galatasaray Spor Kulübü ve Kayserispor Başkanları bugün bir araya gelerek iki kulüp arasındaki köklü dostluğun, geçmiş günlerde Nordin Amrabat transferiyle ilgili olarak yaşanan sorunlar dolayısıyla zedelenmemesi konusunda mutabakata varmışlar ve karşılıklı
iyi niyet göstergesi olarak bu transferi müspet neticelendirme konusunda anlaşmışlardır.
Maddi bazı detaylar dışındaki ana konularda karşılıklı anlaşmaya varılmış olup kati netice yakında kamuoyuna duyurulacaktır.
Saygılarımızla,
iki kulüp arasında köklü dostluk mu varmış![]()
Demeden bizim niye haberimiz yok![]()