Baroni kalıyormuş beyler,hayırlı olsun.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...baroni-kaliyor
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aynı tas aynı hamam, Fenerbahçe de hiçbir şey değişmez.
Mevcut yönetim, mevcut kafa olduğu sürece hiçbir şey değişmez, değişmeyecek..
Allah sabır versin diyeceğim de kalmadı, bitti ben bittim. Bir oyuncunun ayağı kırılsın diye dua eder misin ?
Ediyorum arkadaş, o kadar beter bişey ama yapıyorum. Kendime engel olamıyorum..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yazık valla. İdare etmek için Baroniye tamam dedik ancak artık kadroyu elden geçirin be... Kör olmak lazım bu adamla devam etmek için... Neyse bu sezonda ligi kaçırırsak futbolcular, teknik heyet ve yönetimin ipi çekilir zaten. Kaybeden onlar olacak bizim için yine sorun yok...
Transferde bu takıma 1 yabancı transfer edilirse öpüp başımıza koyalım valla...
Bu haber FB'de hiçbirşeyin düzelmeyeceğinin kanıtıdır. Bu sene de başarısız oluruz, seneye Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman çok beğendikleri Cristianla birlikte giderler. Tam bu adamlar doğru yolu buldu dediğimiz anda birşey yapmayı beceriyorlar. Bu saatten sonra kimse iyi transferler olacak demesin boşuna, şimdi Krasic ve Yobo'yla da yolları ayıramazlar ve transfersiz gireriz seneye.
Cris gitsin isterim ama gitmezse dünyanın sonu değil. Kalsın , sıkıntı değil o kadar.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Fenerbahçe'nin ilgilendiği Lovren twitter hesabından taraftara veda etmiş acaba fenere mi geliyor demeden duramadım
Zannetmem Bayern Munih'e gitmiş olabilir sonuçta Dante ile nereye kadar Badstuber'de uzun süreli sakat Dante en fazla 1-2 yıl oynar Lovren uzun yıllar hizmet eder Munih'e bence Munih'e gitmiştir.Eğer Fener'e gelirse de hayırlı olsun demek düşer bize nokta atış yapılmış olur stopere.
roma'yı kim uyandırdı acaba?
haberi okuyunca teklifleri beğenmediğini okudum beyzadenin. vay arkadaş, kocamanın desteğini de almış. aziz yıldırım ve aykut kocaman taraftarı sınıyor bence. önce selçuk, sonra baroni... bilica'yı yeniden getirsin dikilecek tüy olarak. bir o eksik.
Cris gitmezse 6. isim olur orta sahada. Kontratı bitince de paşa paşa gider kendi bileceği iş. Gitmek istemeyen adamı zorla satamazsın zira. Aykut Hoca sahaya mecbur kalmadıkça sokmasın gerisi mühim değil.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Amma çok orta saha oldu Fenerbahçe'de.
arda ismi geçiyor
yıllık 6 m.
Hahahahha yok artık![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Yapmasın bunu Aziz Yıldırım. Hiç sevinmeyeceğim bir transfer olur. Yıllık 6 milyon € kazık olur.
ardanın aklı varsa 6 değil 16 veren olsa bile ülkemize gelmez
* Aykut hoca beni uzun süredir istiyordu. Ben daha CSKA’dayken görüşmüştük. O zaman Juventus’tan da teklif vardı. Tercihimi İtalya’dan yana kullandım. İlk sezonu çok iyi geçirdim. Ardından takımın başına Conte geldi. Sistemi 3-5-2’ye çevirince benim yerime başka isimleri seçti. Ardından birçok kulüpten teklifler aldım. Fenerbahçe beni istiyordu. Marsilya’nın da bir teklifi vardı. Hatta imza atmam an meseleseydi, ama Fenerbahçe’yi tercih ettim.
* Bu tercihimde Aykut Kocaman en büyük rolü oynadı. Çok iyi bir adam. Futbolu gerçekten çok iyi biliyor. Beni de gerçekten istiyordu. Buraya para için de gelmedim. Fenerbahçe’de oynayacağımı düşünüyordum. Yoksa Fransa ya da Rusya’ya giderdim. Rusya’da burada kazandığımdan daha fazlasını kazanırdım.
* Juventus’ta kontratım devam ediyordu. Ayrıca İtalya’da daha fazla kazanıyordum. Parayı düşünseydim, İtalya’da kalırdım.
* Hedefim kalmak fakat, ‘git’ derlerse ona göre yolumu çizeceğim. Zorla kalamam. ‘Benim kontratım var, paramı alacağım, beni ilgilendirmez’ demem. Uygun bir çözüm bulunur. Benimle ilgilenen kulüpler var.
Futbol olarak bekleneni veremiyor/veremedi ama Krasic insan olarak fena biri değil gibi geliyor bana. Yine de oynayabileceği bir takıma giderse daha iyi olur kendisi için.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sinan Engin tutamamış ağzını. Zaten Arda'yla ilgilendiğimiz söyleniyordu ama gizli yürütülüyormuş. Sinan Engin patlattı. 5-6 m iddialarına inanmıyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Arda iyi transfer olur ama 5-6 milyon euro ne demektir![]()
Arda gelmesin Turkiye'ye. Gelirse aptallik yapmis olur acikcasi
cardozo hocasıyla kavga etmiş. Daha doğrusu tutmasalarmış Jesus'u dövme ihtimali varmış, ikisinden birisi takımdan ayrılır yakın zamanda.
Arda gelmesin ciddiyim ne güzel İspanya'da kapmışsın 10 numarayı orada oyna. Arda Galatasaraylı bir oyuncu belli istesede duyguyu katamaz. Kalsın Avrupa'da bizi temsil etsin. Burada medyanın ağzından düşmeyecek.
08.12.2012
Recep Niyaz 13 yıl daha Fenerbahçe'de
Fenerbahçe yönetiminin Recep Niyaz ile TFF'ye gönderilen 3 yıllık anlaşmanın dışında 10 yıllık yani 2025 yılına kadar sözleşme de yaptığı ortaya çıktı...
Genç yıldız Sarı-Lacivertli kulüp ile sözleşme imzalarken TFF'ye gönderilen 3 yıllık anlaşmasının dışında kendisi ve menajeriyle ayrıca yapılan profesyonellik sözleşmesinin ise tam 10 yıllık olduğu ortaya çıktı. Yani kısaca 2025 yılına kadar F.Bahçe'nin sözleşmeye dayalı futbolcusu olan Recep Niyaz böylelikle futbol tarihimizin en uzun süreli sözleşme yapan oyuncusu da oldu.
Sarı-Lacivertli yöneticilerin kulübün kasasında bulundurdukları 10 yıllık sözleşmeyi 3 yıl bitiminde yani 31 Mayıs 2013'te TFF'ye göndererek geçerli kılma hakkı da Fenerbahçe'de bulunuyor. Kısacası Recep Niyaz artık yönetim göndermediği sürece 13 yıl boyunca Fenerbahçe'de.
2013/14 sezonu için garanti ödeme 1.400.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2014/15 sezonu için garanti ödeme 1.500.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2015/16 sezonu için garanti ödeme 1.600.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2016/17 sezonu için garanti ödeme 1.700.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2017/18 sezonu için garanti ödeme 1.800.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
Resmi açıklama geldi Alper'in maaşı bu şekilde.
Tff de ne yazıyor ?
Emenike"nin sağlık raporlarında ciddi sakatlık riski var yazıyormuş.Başka isimlere yöneliyor yönetim.İnşallah Cardozo"dur! Adamın ismi bile ürkütücüBir kaç yerde de Emenike sağlam,raporları da temiz diyor.
Last edited by Moussa Sow7 : 27.Mayıs.2013 at 13:29
Alper'in ücreti iyiymiş ben daha yukarılarda bekliyordum. Cardozo, Fener'e gelirse hakkaten bomba bir transfer olur.
Bir kere klupler Fifa kurallarına göre 8+üzeri bir sözlesme yapamıyorlar arka sayfadaki arkadas 13 yıl nedir abi köle mi alıyorsun futbolcu mu ?