Aykut Kocaman istifa etti!
Aykut Kocaman istifa etti!
1 Nisan da geçti halbuki.
iyi oldu iyi...
(/s)
Ben inanmıyorum, şahsen ağzından duysak da inanmam geri dönüyor çünkü...
Ligtv son dakika veriyor.
"Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman görevinden istifa etti"
Ntvspor'da
"Teknik Direktör Aykut Kocaman Yönetime İstifasını Sundu.Yönetim Kurulunun Kararı Bekleniyor."
Bir şey olucağını sanmıyorum.Yine yoruldum demiştir,Aziz Yıldırım konuşur geri gelir.
Kişisel görüşüm,Fenerbahçe'nin bu yaz en büyük transferi Aykut Kocaman'ın görevi bırakması olur.
gelecek seneyi gözden çıkardım. ali yıldırım ve kığılı de ayrılmış aziz iyice tek kaldı. seneye o da gider ve fenerbahçe için geleceğe dair güzel günler başlar
Eğer Aykut Kocaman bıraktıysa geriye sadece bir kişi kalıyor.
Mustafa Denizli gelir büyük ihtimal.
FM Gazetesi
Fenerbahçe kendi içindeki kaosu çözse ciddi sıçrama yapacak potansiyel var da işte...
Bu sefer ettiyse kabul edilecektir bence.
kabul edilmiş istifa. ali yıldırım ve aykut kocaman ile kavga etmiş aziz yıldırım bu ikili de vermiş istifalarını. belki de aziz istedi. adam o kadar rezil futbol ve sonuçlara rağmen arkasında durdu durdu, kendi egosuna ters düşecek ilk harekette bileti kesti.
Aziz Yıldırım: Ne istifası ? Ali'yi de Aykut'u da ben kovdum.
(RADYOSPOR)
ersun yanal'ın geleceği konuşuluyor.
(/s)
Fırat Günayer @firatgunayer şimdi Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman arasında,transfer toplantısı sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle, Kocaman'ın istifa ettiği söyleniyor...
(/s)
Ersun Yanal gelmesin.Takıntılı oyunu yüzünden İyi Futbol oynarız maç kazanamayız.
Metin Diyadin derdim.Gençlerde.
Denizli Bir daha gelmez.
Daum geri getirir Aziz Yıldırım
Ünal Başgan @UnalBasgan 18 dk
Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemek için ne kadar istiyorsunuz? @Fenerbahce
Aziz Yıldırım da istifa etse, şöyle köklü bir değişiklik yaşasak. Üstüne bir de yargıtay kararı açıklansa ne güzel olur. Artık ne olacağı belli olur. Artık her fırsatta Aziz'i protesto etme zamanıdır.
Sonun başlangıcı. Aziz her geçen gün güç kaybedecek. Klubun paralarını savurmasın da bu döneminde gerisi mühim değil. Sayılı gün çabuk geçer.
Aykut Kocaman'ın istifası kulübe zarardan başka hiçbir şey vermez.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
uzun vadede yarar verir. azizin gitmesine ön ayak olacak olaylardan biri.
bu dönemde iyice saçmalayacak aziz yalnız kaldı, bülent uygun, ersun yanal gelir yerli yada yabancı olarak aragones tarzında hiç uymayacak bir adamla anlaşır.
transferler herşey havada kaldı.
klupte iş bilen adam yok denecek durumda, seneye yaşanacak kötü sezon ile aziz in o koltukda oturma şansı sıfır.
aykut kocaman 4 senedir en büyük hizmetlerinden birini yapacak belki de.
Aykut Kocaman'ı bende beğenmiyorum fakat adam Uefa yarı finali oynattı Fenerbahçe'ye ve hala taraftarları tarafından beğenilmemesi üzücü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Konu o değil ki.Konu oynattığı "AŞIRI DEFANSİF" oyun yoksa Yarı final Oynaması büyük başarı.Golü atıp geriye yaslanmak böyle futbol mu olur ? Ben Fenerbahce'nin maçlarını izlerken biraz keyif almak istiyorum.Galatasaray gibi hucuma kalkan yeri geldi mi defans yapan ama durmadan hucum arayan bir Fenerbahce istiyorum.
Dediğiniz katılıyorum fakat..
Yılmaz Vural
"AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLDUĞU SÜRECE BEN FENERBAHCE'YE HOCA OLAMAM..Nedeni ise...FENERBAHCE RİZE MAÇINDA 1-0 YENDİĞİMİZ MAÇTA GOL SEVİNÇİNDE ATTIĞIM TAKLA".
Last edited by petrol_fb12 : 29.Mayıs.2013 at 13:14 Reason: Düzeltme
yeni td denizli olur.
(/s)
Aziz yıldırım neleri içine sindirdi bunuda sindirir
Ersun yanalı bende istemiyorum
Bu aziz allah korusun benitezi falan getirir evlerden ırak
edit: teeeh geç kalmışım![]()
aykut kocaman zu milli takim ?
Artık Divan kurulu ve yönetimdeki ağır topların olaya el atması gerekiyor. Darbenin tam zamanıdır, gerekirse Amerika'dan demokrasi talebinde bulunalım. Bu iş böyle gitmeyecek Aziz Yıldırım gitmediği sürece kimin gelip gittiği önemli değil, nasılsa transferler ve kador olarak herşeyi kendisi kontrol ediyor.