Yahu 8.5 Amrabat'a verileceğine 4m € Assaidi'ye verilseydi keşke.
Yahu 8.5 Amrabat'a verileceğine 4m € Assaidi'ye verilseydi keşke.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Atila turan'i kac kere izlediniz?
Beyler bomba diego ribas bekleyin ve görün...
Kesin haber değil ha içime doğdu
Diego Ribas gelsin varya olaylar olaylar![]()
O degilde dejavu oldum ustteki iki mesaji gorunce.![]()
Ama yabancı ülkeler son zamanlarda matias suarez gs de diyor bakınız: sports.ru
Sol bek alınacaksa iki üç yıl önceki Insua gibi gençler alınmalı.Hem arada oynar hem yedek kalmayı sorun etmez.Ki sanmıyorum sol beke birisinin alınıcağını.
Çilek=Matias Suarez
Ne Assaidi ne de Gokhan Tore, Amrabat kadar hemen oynamaya hazir degil bence. Assaidi ve Gokhan, Amrabat'a oranla cok daha zayif futbolcular ve fiziksel mucadelede kolay dengelerini kaybeden oyuncular. Sercan daha saglam yapili bir oyuncu ama ben onun Turkiye'ye kisa donemde gelecegini hic sanmiyorum.
Amrabat'in ozellikle Assaidi ve Gokhan'a oranla en buyuk artisi ise gucunun yaninda cok hirsli bir oyuncu olmasi. Bence Fatih Terim'in Amrabat israri da bu yuzden.
Çağlar bi kendine gelse sol bek ihtiyacı olmaz aksine Milli Takım bir sol bek daha kazanır ama olmuyor bi türlü adam kendine gelemedi.Bu sene oynadığı Adana Demirspor maçında da verilen fırsatı hiç iyi kullanamadı.
Amrabat transferi yerine şartları biraz daha zorlayarak Matias Suarez veya Wijnaldum(yıl içinde isimleri çok fazla geçti) transferlerinin hatta mümkünse ikisinin transfer edilmesini çok isterdim.Tam aranılan kan ikisi de.Tabi bu Amrabat'ın kalitesini düşürmez ligimizin üst düzey hücum oyuncularından ama karakter yapısı ve konuşulan miktar soru işareti yaratıyor ister istemez.
Amrabat'ın başımızın üstünde yeri var ama 8m € çok mu normal Amrabat için ? Yani fiyatının bu kadar olması Assaidi'yi benim için daha cazip kılıyor.
Amrabat'ı İnşallah çok daha ucuza alırız.
Burak zaten en fazla 6 Mn € çünkü olmadı 5'e bitireceğiz.
Hamit'de 2.5 Mn € zaten.
Melo'da 6 Mn - 7 Mn € arası bi rakam.
Amrabat'ı 5-6'ya falan alsak bari tamam 5 Mn € karşılanacak bazı kesimler tarafından ama.
Amrabat'ın yarısı sponsora ait beyler. Bi kaç müjde daha vercez demi a.albayrak. Vur dedik öldürdülerMelo geleydi bi.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...76173419_n.jpg
Yarım saattir gülüyorum ya![]()
Melo Juventus'un 28 kişilik kamp kadrosuna alınmamış.Konfetileri hazırlayın beyler![]()
Burak Twitter'da TS formalı resimlerini kaldırdı.
Toplu imza töreni bu hafta sonu olur mu? Ne dersiniz?
Ula sustuk sustuk sonunda patladık.Böyle olacaksa bekleriz biz ağustosun 30'una kadarHamit-Burak-Melo-Amrabat takımın kalitesini 2 gömlek arttırdı kuşkusuz.
Amrabat'ın parasının bir kısmı sponsor karşılayacaksa ne ala.Kulübün kasasından 8.5 milyon euro çıkarsa vurgun yemiş gibi oluruz.Neyse daha 25 yaşında.İyi bir performans gösterirse Ruslara felan satarız iyi paraya.
Birde Emre-Engin yedek çıkar heralde.Kulübede çok sağlam oldu.
Emre
Engin
Dany
Umut
Necati
Gökhan Zan
Ufuk
Editt.:
Abdurrahim Albayrak: ' Nordin Amrabat transferindeki paranın yarısını sponsor verecek. Taraftarımıza birkaç müjdemiz daha olacak. demiş.Rahatladım biraz.Ama yinede koyuyor adama Amrabat 8.5 euro.
Sponsor dediniz de bu sponsor Nikon mu acaba ? Japon oyuncu diyorlardı ama belki Amrabat için istemişizdir.
Amrabat konusunda kafasında soru işareti olan varsa;
http://www.kayserispor.org/haber/7-g...mas%C4%B1.html
Aslında Culio'da bu sezon gönderilmezse işe yarar diye düşünüyorum.Şimdi gelecek oyunculardan sonra fazlalıkları gönderip maaş bütçesini bir nebzede olsa rahatlatmamız lazım.
Riera-Baros-Sercan'ı gönder zaten5-6 milyon euro rahatlatıyor.
Valla erken ama söylemek istedim bu sene CLde çeyrek final oynarız UEFA'ya gidersekde kupayı alabiliriz.
gs KAPtırdı gidiyor valla![]()