Abartmayalım arkadaşlar evet iyi transferler yapıyoruz ama bekleyip görmek lazım o kupayı alacaz bunu şöyle yapacaz falan demek için henüz erken.Bir sezon başlasın görelim durumları.
Abartmayalım arkadaşlar evet iyi transferler yapıyoruz ama bekleyip görmek lazım o kupayı alacaz bunu şöyle yapacaz falan demek için henüz erken.Bir sezon başlasın görelim durumları.
Amrabat 4m£ yakın paraya alındı gerisini haliyle sponsor verdi ben çok güzel bi transfer oldu.
Ambarat'ta bir şey dikkatimi çekti. Kayserispor'da 41 maçta 15 sarı 1 kırmızı görmüş. Sol kanat oyuncusu için oldukça fazla rakamlar.
Not: Fatih Hoca varken bu kadar yemez yazacaksanız cevap vermeyin. Galatasaraylı bir arkadaşım sürekli küfür ediyor desem, Fatih Hoca varken etmezler diyeceksiniz yakında.![]()
AMK : SON DAKİKA...Galatasaray'ın yeni transferi Hamit Altıntop, bu akşam Avusturya kampına katılıyor.
En kisa ornek engin , ha bide melo![]()
amrabat cok hırslı oynuyor o yüzden bu kadar kart. Omuzunu aşırı kullanyormuş.
Vay neler olmus hayırlı olsun bu 4 futbolcu ortalama 6 m euro bonservise bitecek bence çok değil CL de oynayan bir takım için normal paralar ki gelecek 4 oyuncuda kaliteli oyuncular,güç katacaklar toplam bonservise ödenecek para bence değer,tek olarak ambrabatı değerlendirmemek gerek Hamiitten kısılan para oraya aktarılmış gibi düşünmek lazım.
Burak : 5
Melo : 6-7
Hamit : 2.5
Amrabat: 8-9
yanlısmı olmus ortalama 5.5 dielim ozaman,tabi daha acıklanan rakamlar yok bunlarda ortalama oluyor.
Melo'yuda saydı galiba
Ftw @ftw1905
Irmak Kazuk : "Bize gelen haberlere gore transferin 5 Milyon Eur bedelini GS geri kalan 3 M Eur'yu Amrabat odeyecek..."(Haluk yürekli de %100 doğru diyerek onamış)
Haluk Yurekli @hyurekli
Amrabat 4 yıllık sozlesme ımzaladı. Ilk rakam ortalama 1750ydı yıllık transfer olsun dıye rakamını 1 mılyona cektı...
Haluk Yurekli @hyurekli
Melo ıle anlasma saglandı juventusa resmı teklıf yapıldı rakam 6,5 cıvarı elı kulagındadır...
Amrabat eğer bize gelmek için böyle fedakarlık yaptıysa baştan 1-0 başladı Galatasaray kariyerine.Demekki çok istiyor bizi.
3 m € u nereden bulupta vermiş ben onu çözmüş değilim![]()
Beyler yani şimdi sponsor Amrabat mı yoksa 5 Mn €'nun yarısınıda sponsor mu ödeyecek ?
2.5 Mn € 'ya Amrabat almış olacağız yani ?
Yıllık ücretdede müthiş indirim yapmış bu çocuk yıldız olacak , ilk başlarda soğuk davrandım çünkü başta çok istemiştim ve gelmemişti ilk seferde Kayseri yüzünden ama tekrar çok ısındım !
I Love You Amrabat diyorum !
(Abdürrahim Albayrak misali)
Haluk yürekli ; Amrabat 4 yıllık sozlesme ımzaladı. Ilk rakam ortalama 1750ydı yıllık transfer olsun dıye rakamını 1 mılyona cektı...
Olay şöyle oluyor normalde Amrabat'ın alacağı tutar 1.750,fakat biz 8m euro veremeyiz diyoruz sanırım Kayseri'ye,Amrabat'ta kendi alacağı tutarı 1.000 a çekiyor yıllık.Yani 4 yıllık anlaştığımız zaman 3m euro o ödemiş gibi oluyor.
Yok abi o kadarda değildir sanmıyorum![]()
Heheh yok kardeş amrabatta okadar para ne gezer,arkadaşın anlattığı gibi kayseri gene 8 m euro civarı parasını alacak ama amrabat fedakarlık yapıp 1700 küsür olan sözleşmesini 1 m a indirecek boylece 700 bin çarpı 4 yıllık kontrat 2.800 bin yani 3 m euro yapıyorkısacası amrabat indirime gidecek
Ne biliyim farklı kaynaklarda okuyunca ikisi birleşik zannettim napalım Galatasarayımız için her zaman eniyisini düşünüyoruz ondan böyle oluyor![]()
Güzel takım kurduk gibi
SON İDDİA: Çilek ya Brezilya liginden bir Brezilyalı yada Premier ligden memleketini bilmiyorum bir yıldız iki şık var deniyor
Alper Mert yazdi.
Cilek sanirim Fred
Adama bak amma çok istiyor bize gelmeyiMillet dünyaları ister bu adam indirim yapıyor yeter ki alın diyor
![]()
Kadroya bakar mısın hocam !
![]()
Suleyman Hurma : "Biz Galatasaray'dan oyuncu istemedik transferde takas yok."