Ersun Yanal zaten en makul aday. Aslında Ertuğrul Sağlam'da olabilir ama ben Ersun Hoca'yı tercih ederim. Bülent Uygun ise Fenerbahçe armasını taşımayı hak etmeyen bir adam. Bunamadıysa Başkan ve Çetesi o işe girişmez.
Ersun Yanal zaten en makul aday. Aslında Ertuğrul Sağlam'da olabilir ama ben Ersun Hoca'yı tercih ederim. Bülent Uygun ise Fenerbahçe armasını taşımayı hak etmeyen bir adam. Bunamadıysa Başkan ve Çetesi o işe girişmez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
akşama Fenerbahçe için konuşulacak muhtemel dedikodular: Zico,Lucescu ve Mourinho
tam işler kesata dönecekken basına malzeme çıktı
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Birde Rıdvan Dilmen mevzusu var. Rıdvan Dilmen'in futbolcu portföyü ne ki sportif direktör olsun. Adam Barcelona ve Real Madrid'den başka takımın oyuncusunu tanımaz avrupada.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz. Sow için FB'nin futbolcusu değil dediği gün benim gözümde bitmiştir. Eskiden çok saygı duyardım bu adama ama Türkiye'deki futboldan başka hiçbirşey bilmeyen bir adam.
Arada Rıdvan Dilmen'i de linç ettiniz helal vallahi. Linç toplumuyuz çok net
Linçle bir alakası yok, Avrupa futbolunu bilmeyen bir adam. Şu futbolcu desen o kim der, şu takım desen izlemedim der. Türkiye'ye futbolcu gelir 2 maçta adamın nasıl futbolcu olduğunu belirtmeyi de ihmal etmez ama. Avrupa futbolunu hiç takip etmeyen birisi. Ya tembel ya da alakasız 2 türlüsü de herhangi bir kulüpte çalışamaz. Çünkü böyle adamların vizyonu geniş olmaz, kendini yetiştirene kadar da ne kadar zaman geçer Allah bilir. Ancak televizyonda maç yorumlar. Ama maç analizleri çok iyidir ona diyecek bir sözümüz yok.
Takıma futbol direktörü olarak gelecek son kişidir, bu yüzden tekrar rahatça söyleyebilirm Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz.
Orhan Şam Eskişehirle değil Kasımpaşa ile anlaştı haberleri var. Fm de transfer iptal olurdu doğal olarakAlper işi nasıl halledilecek bakalım böyle bir durumda
Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz dersen linç etmenin daniskasını yaparsın. Önce bi tabirlerine dikkat et. Adam ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor. İspanya ligini yorumlasa hak vericem size de. Futbol direktörlüğünü falan da kabul edeceğine ihtimal vermiyorum. En yakın arkadaşlarından birinin ağzı yanalı daha 1 gün olmamışken. Şu oltaya gelmeyin işte
Orhan Şam ve Bienvenünün bonservisleri eskişehirspor'da orda oynamak istemiyorlarsa eskişehir satabilir
istifa kabul edilmiş birazdan açıklarlar
bu arada rıdvan lütfen yorumcu olarak kalsın futbol piyasasına çok uzak bir isim evinde oturupta ispanya ligini (barca-real maçı hariç) izlediğini bile düşünmüyorum
buarada td için kesin yabancı diyorlar
KAP'a bildirildi bonservisleri Eskişehirspor'da oyuncuların yapacağı bir şey yok ya anlaşacaklar yada Eskişehir takımı satacak oyuncuları
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aydın Karabulut,Erhan Güvenle takas edilmemiş miydi?
Ben de Rıdvan'ın öyle bir teklifi kabul edeceğine inanmıyorum, bunun oltya gelmekle alakası yok. Benim kullandığım tabir Rıdvan Dilmen'in söz konusu iş için uygun olup olmaması konsundaki fikrimdir. Aynı tabiri ben beğenmediğim herkes için kullanırım, Rıdvan Dilmen'in kişiliği veya teknik direktörlüğüne birşey demedim zaten. Ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor evet ama futbol direktörü ülke futbolu ile mi ilgeliniyor sadece, tüm dünya futbolunu bilip araştırması gerek. Neredeyse bütün yorumcular Avrupa ve Dünya futbolunu takip ederken Rıdvan Dilmen'in haberi bile yok. Şimdi Rıdvan Dilmen'in kulüpte herhangi bir görev alıp başarılı olabileceğine inanıyor musunuz? Ben kesinlikle olamaz diyorum çünkü uzun süredir bu durumlardan uzak kalmış birisi.
Kim yazdı bilmiyorum, bugün telefondan twitter'a bakarken gördüm Orhan ve Bienvenu kabul etmezse oyuncu başına 1 milyon euro verilecek şeklinde yapılmış anlaşma. Yani transferde sıkıntı olmaz gibi.
Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Krasic, “İngiltere ve İtalya’dan kapımı çaldılar ama ben takımda kalıp borcumu ödemek istiyorum. Fenerbahçe her şeyden önce gelir” dedi.
Arda için aykutu kovan aziz bakalım alıcak mı ardayı hocanı kovduysan alıcaksın yoksa pılını pırtını toplayıp gidiceksin.