Sayfa 805 / 896 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855 ... SonSon
24,121 ile 24,150 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ersun Yanal zaten en makul aday. Aslında Ertuğrul Sağlam'da olabilir ama ben Ersun Hoca'yı tercih ederim. Bülent Uygun ise Fenerbahçe armasını taşımayı hak etmeyen bir adam. Bunamadıysa Başkan ve Çetesi o işe girişmez.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

akşama Fenerbahçe için konuşulacak muhtemel dedikodular: Zico,Lucescu ve Mourinho

tam işler kesata dönecekken basına malzeme çıktı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Birde Rıdvan Dilmen mevzusu var. Rıdvan Dilmen'in futbolcu portföyü ne ki sportif direktör olsun. Adam Barcelona ve Real Madrid'den başka takımın oyuncusunu tanımaz avrupada.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz. Sow için FB'nin futbolcusu değil dediği gün benim gözümde bitmiştir. Eskiden çok saygı duyardım bu adama ama Türkiye'deki futboldan başka hiçbirşey bilmeyen bir adam.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz. Sow için FB'nin futbolcusu değil dediği gün benim gözümde bitmiştir. Eskiden çok saygı duyardım bu adama ama Türkiye'deki futboldan başka hiçbirşey bilmeyen bir adam.
    Türkiyede de bi yorumlucağı maçları izliyo gerisini özetten konuşmalarını dinlerken çok net anlaşılıyo bu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arada Rıdvan Dilmen'i de linç ettiniz helal vallahi. Linç toplumuyuz çok net

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Arada Rıdvan Dilmen'i de linç ettiniz helal vallahi. Linç toplumuyuz çok net
    Linçle bir alakası yok, Avrupa futbolunu bilmeyen bir adam. Şu futbolcu desen o kim der, şu takım desen izlemedim der. Türkiye'ye futbolcu gelir 2 maçta adamın nasıl futbolcu olduğunu belirtmeyi de ihmal etmez ama. Avrupa futbolunu hiç takip etmeyen birisi. Ya tembel ya da alakasız 2 türlüsü de herhangi bir kulüpte çalışamaz. Çünkü böyle adamların vizyonu geniş olmaz, kendini yetiştirene kadar da ne kadar zaman geçer Allah bilir. Ancak televizyonda maç yorumlar. Ama maç analizleri çok iyidir ona diyecek bir sözümüz yok.

Takıma futbol direktörü olarak gelecek son kişidir, bu yüzden tekrar rahatça söyleyebilirm Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Orhan Şam Eskişehirle değil Kasımpaşa ile anlaştı haberleri var. Fm de transfer iptal olurdu doğal olarak Alper işi nasıl halledilecek bakalım böyle bir durumda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Linçle bir alakası yok, Avrupa futbolunu bilmeyen bir adam.

Takıma futbol direktörü olarak gelecek son kişidir, bu yüzden tekrar rahatça söyleyebilirm Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz.
    Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz dersen linç etmenin daniskasını yaparsın. Önce bi tabirlerine dikkat et. Adam ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor. İspanya ligini yorumlasa hak vericem size de. Futbol direktörlüğünü falan da kabul edeceğine ihtimal vermiyorum. En yakın arkadaşlarından birinin ağzı yanalı daha 1 gün olmamışken. Şu oltaya gelmeyin işte

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Orhan Şam ve Bienvenünün bonservisleri eskişehirspor'da orda oynamak istemiyorlarsa eskişehir satabilir

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

istifa kabul edilmiş birazdan açıklarlar

bu arada rıdvan lütfen yorumcu olarak kalsın futbol piyasasına çok uzak bir isim evinde oturupta ispanya ligini (barca-real maçı hariç) izlediğini bile düşünmüyorum

buarada td için kesin yabancı diyorlar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Orhan Şam ve Bienvenünün bonservisleri eskişehirspor'da orda oynamak istemiyorlarsa eskişehir satabilir

oyle birsey olmaz. anlasmaya gore fenerbahçe her oyuncu basina 1m daha odiyecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Oyuncu imza atmadan öyle bir şey olamaz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

KAP'a bildirildi bonservisleri Eskişehirspor'da oyuncuların yapacağı bir şey yok ya anlaşacaklar yada Eskişehir takımı satacak oyuncuları

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

KAP'a bildirildi bonservisleri Eskişehirspor'da oyuncuların yapacağı bir şey yok ya anlaşacaklar yada Eskişehir takımı satacak oyuncuları
    Oyuncu imza atmadan hiç bir kulüp bonservislerini öyle veremez başka bir kulübe.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oyuncu imza atmadan hiç bir kulüp bonservislerini öyle veremez başka bir kulübe.
    Yanılıyorsun klüp oyuncunun bonservisini verir ancak oyuncu istemesse satar bizden çıktı 2 futbolcu

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yanılıyorsun klüp oyuncunun bonservisini verir ancak oyuncu istemesse satar bizden çıktı 2 futbolcu
    Oyuncunun bonservisini oyuncunun isteği olmadan başka bir kulübe veremezler,futbol transfer kurallarını sıfırdan yazıyorsun hocam.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Oyuncunun bonservisini oyuncunun isteği olmadan başka bir kulübe veremezler,futbol transfer kanunlarını sıfırdan yazıyorsun hocam.
    Bonservisleri resmen eskişehirde,bildirildi çoktan gerisi eskişehirin sorunu olur benim bildiğim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bonservisleri resmen eskişehirde bildirildi çoktan gerisi eskişehirin sorunu olur benim bildiğim
    Hocam aynısı Beşiktaş'ın bir transferinde Aydın Karabulut'un da başına geldi,oyuncu gitmek istemedi ve Beşiktaş yerine para verdi.Oyuncunun bonservisi Beşiktaş'ta kaldı.Oyuncunun izni olmadan öyle bir kulüpten başka bir kulübe rastgele bonservisini veremezler.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aydın Karabulut,Erhan Güvenle takas edilmemiş miydi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bonservisleri resmen eskişehirde,bildirildi çoktan gerisi eskişehirin sorunu olur benim bildiğim
    dediğin gibi olsa keşke ben giderim realle anlaşırım kakayı alırım kendisiylede anlaşmama gerek yok sözleşmede yapmam ömür boyu bende olur bonservisi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz dersen linç etmenin daniskasını yaparsın. Önce bi tabirlerine dikkat et. Adam ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor. İspanya ligini yorumlasa hak vericem size de. Futbol direktörlüğünü falan da kabul edeceğine ihtimal vermiyorum. En yakın arkadaşlarından birinin ağzı yanalı daha 1 gün olmamışken. Şu oltaya gelmeyin işte
    Ben de Rıdvan'ın öyle bir teklifi kabul edeceğine inanmıyorum, bunun oltya gelmekle alakası yok. Benim kullandığım tabir Rıdvan Dilmen'in söz konusu iş için uygun olup olmaması konsundaki fikrimdir. Aynı tabiri ben beğenmediğim herkes için kullanırım, Rıdvan Dilmen'in kişiliği veya teknik direktörlüğüne birşey demedim zaten. Ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor evet ama futbol direktörü ülke futbolu ile mi ilgeliniyor sadece, tüm dünya futbolunu bilip araştırması gerek. Neredeyse bütün yorumcular Avrupa ve Dünya futbolunu takip ederken Rıdvan Dilmen'in haberi bile yok. Şimdi Rıdvan Dilmen'in kulüpte herhangi bir görev alıp başarılı olabileceğine inanıyor musunuz? Ben kesinlikle olamaz diyorum çünkü uzun süredir bu durumlardan uzak kalmış birisi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aydın Karabulut,Erhan Güvenle takas edilmemiş miydi?
    Erhan Güven değil Yusuf Şimşek transferinde.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

he madem ki dediğin gibi eskişehir satmazsa noluyo ?

yok öyle bişey futbolcu mal değil eğer oyuncu gitmek istemezse para veya başka oyuncu yollar fener senin dediğin gibi olsaydı kaka real e değil man city e gitmiş olurdu

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Yeni kurallar mi geldi fulbola? :-)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kim yazdı bilmiyorum, bugün telefondan twitter'a bakarken gördüm Orhan ve Bienvenu kabul etmezse oyuncu başına 1 milyon euro verilecek şeklinde yapılmış anlaşma. Yani transferde sıkıntı olmaz gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Yeni kurallar mi geldi fulbola? :-)
    Benim bilgim o şekildeydi neyse görecez ilerleyen günlerde

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Krasic, “İngiltere ve İtalya’dan kapımı çaldılar ama ben takımda kalıp borcumu ödemek istiyorum. Fenerbahçe her şeyden önce gelir” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Arda için aykutu kovan aziz bakalım alıcak mı ardayı hocanı kovduysan alıcaksın yoksa pılını pırtını toplayıp gidiceksin.

Nesil
    2006

Oyuncuyu ondan habersiz hiçbir kulübe satamazsın.

Mesaj Yetkileri