Sayfa 806 / 1204 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
24,151 ile 24,180 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hurma'nın iyi dilekleri (: http://s1.directupload.net/images/120712/pkze78ev.swf

Suleyman Hurma : "Biz Galatasaray'dan oyuncu istemedik transferde takas yok." da demiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Suleyman Hurma : "Biz Galatasaray'dan oyuncu istemedik transferde takas yok."
    Oooo çok güzel harika harika

Baros haftaya kesin olarak ayrilacakmis takimdan.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Baros haftaya kesin olarak ayrilacakmis takimdan.
    Hocam yanlış anlamayın ama kaynak nedir merakımdan sordum ?

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Hocam yanlış anlamayın ama kaynak nedir merakımdan sordum ?
    AMK'dan Alper Mert karsim kaynak. Zaten bu transferlerden sonra gidecegi kesin gibiydi

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Amrabat'ın 1750'den 1 milyona düşmesi gerçekten taktir edilesi bir olay. Helal hoş olsun bu adama verilen para.

Ama hala bir sol bek lazım Hakan ve Çağlar ile olucak iş değil bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yavaş yavaş hocam takımın iskeleti iyice bir oluşsun zaten hersene en fazla 2-3 takviye yaparak gitmeli takım.

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Hakan iyi ama Caglar hep sakat biri lazim oraya ama Türk sol bek yok piyasada yabanciya gerek yok.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Hakan iyi ama Caglar hep sakat biri lazim oraya ama Türk sol bek yok piyasada yabanciya gerek yok.
    Valla Atila Turan var elde birtek bazı kaynaklardada adı geçiyor Hasan Ali'yi kaçırdık zaten Çağlar çok şanssızdı yoksa Hakan'dan ofansif anlamda daha iyidi sakatlıklar yedi çocuğu bu sene son olur zaten Hakan seneye 30 yaşında oluyor seneye bir transfer yapılır formda Hakan şuan.

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Valla Atila Turan var elde birtek bazı kaynaklardada adı geçiyor Hasan Ali'yi kaçırdık zaten Çağlar çok şanssızdı yoksa Hakan'dan ofansif anlamda daha iyidi sakatlıklar yedi çocuğu bu sene son olur zaten Hakan seneye 30 yaşında oluyor seneye bir transfer yapılır formda Hakan şuan.
    Su an Türk olarak en iyi sol bek bizde o yüzden ilk 11 icin sol bek ihtiyaci yok. Atila Turan Fm efsanesi olabilir hic izlemedim. Duydugum kadariyla da ahim sahim bi topcu degilmis. Takimin basinda Fatih Terim oldugu icin icimde zerre süphe endise yok o en iyisini bilir zaten hocanin istedigi oyuncular aliniyor hic strese gerek yok. Bu arada Hasan Ali'yi alsak lüks olurdu sonucta 33 macta 1 asist yapan adamdan bahsediyoruz.

Unal Aysal'in pastanın çileği dediği yıldız Brezilyalı Pato.. Daha önce yalanlanmasına rağmen Pato konusunda girişim yapıldığını öğrendik.

Osman Altunterim yazdi.

Yok artik gelmez imkansiz hatta. Ayrica Pato baskanin kizinin sevgilisi Berlusconi ayrilmalarini istemez

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yönetim umarım daha fazla oyuncu almak gibi bir hata yapmaz. Hamit-Melo-Burak-Amrabat gelince zaten çok şişkin bir kadromuz oluyor, hele de forvete daha fazla transfere hiç gerek yok.. İlla bir oyuncu daha alacağız diyorlarsa orta sahaya genç bir oyuncu katılır, rotasyonda Melo'yu güzelce yedeklemiş oluruz, yoksa hiç gerek yok.

Hatta bana kalırsa Amrabat'a da bu kadar para vermeye hiç gerek yok, üstüne 2-3 bişey daha koyup çileği sol açık olarak değerlendirelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kulübü üstüne yaparlarsa gelir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    hakan hasan ali den iyidir ya nede olsa milli takimin sol beki hasan ali onun yedegi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    hakan hasan ali den iyidir ya nede olsa milli takimin sol beki hasan ali onun yedegi olur
    Amacın nedir şu yorumu yazmandaki ?

Yok abi Hasan Ali iyidir iyi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    amacını sormayacaksın kardeşim bunların amacı belli transfer ve dedikosu çıkınca buraya gelirler geğsililk şeytancılığı oynarlar
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by mehmetcoo View Post
    bir kac sayfa önce cok uzun tartisilmisti ondan dolayi takildim sadece ciddiye almayin herseyi bu kadar

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    2008 avrupa şampiyonunu izleme şansınız oldu mu ve tecrübe olarak hakan balta tek geçer hasan aliyi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

amrabatı ıstemıyordum, begenmıyorum. Kayserıden oyuncu alınması yanlıs. Amrabatın fedakarlıgı falan farketmıyor, verılen paralar cok bence. Ipın ucu bu transfer ıcın kactı. Ama fatıh hoca cok ıstedı demek kı, grande ne derse o..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Amrabat"in nasil bir performans gosterecegi belirsiz bence. Buyuk bir kumar.. Kadro cok kalabalik oldu. Ceyhun Engin Yekta Culio gibi adi gecmeyen cok iyi rotasyon oyuncularimiz var..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Amrabat'tan ümitliyim ben

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Atila Turan'ı ben scoutgs'nin araştırmasından ve tabiki fm den biliyorum scout gs araştırma ekibi kendisini çok met edmişti ( http://scoutgs.com/arastirma/yeni-li...lla-turan.html ) bu yüzden atila turan gelirse patlamaz diye tahmin ediyorum araştırma konusunda scoutgs çok güvenilir bence çünkü sercan sararer cenk tosun gibi 2 ismi çok önceden keşfetmişlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hamit, Galatasaray'in kamp yaptigi otele giris yapti (Irmak Kazuk - NTV Spor)

Edit: Otele giriş görüntüleride yayınlandı.

SON DAKİKA | Fatih Terim: Hamit çok önemli bir transfer. Tüm Galatasaraylılar adına kendisine 'Hoşgeldin' diyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ahanda GS TV'de yayındaydı hamit.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hadi hayırlısı olsun tekrardan artık kesinleşti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu adam yarın takımla top başı yapacak ama bunlar hala resmi siteden açıklamıyorlar
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri