Eğer o paranın hepsi Veysel transferi için verilecekse helal olsun Eskişehirspor'a, iyi kazıklıyorlar3 milyon €'ya serbest kalabiliyor çünkü
![]()
Eğer o paranın hepsi Veysel transferi için verilecekse helal olsun Eskişehirspor'a, iyi kazıklıyorlar3 milyon €'ya serbest kalabiliyor çünkü
![]()
Veysel Sarı 3 Milyon Euro Sebest Kalma maddesi var.
Ersun Yanal taktiksel açıdan en başarılı Türk hocalardan olsa da her takımında oyuncularıyla (özellikle yıldız olanlarla) problem yaşayıp yollayan ve bundan ötürü yollanan bir hocadır. Buna örnek olarak Milli Takım-Hakan Şükür ve Manisaspor-Zelenka örnekleri verilebilir. Geçen sene Batuhan'a söylediği cümle de ortada. Bu problemleri yaşamazsa ideal bir seçim olacaktır Ersun Yanal.
orhan ile bienvenunun eskisehire gitmek istememesi ile alakali bir durum olabilir 2 milyon euro fazla vermislerdir
Beyler Stoch bu sezon takımın yıldızı olacak
Ersun hocanın sistemine uyan bir oyuncu ayrıca orta alanda da cris ve raul gidecek bence alper - emre - yabancı oyuncu gelecek
Sol stoper egemen sağ stoperde b.alves sağ bek gökhan sola transfer olur
ileriye transfer şart değil bence stoch hocanın sisteminin yıldız oyuncusu olacak
Volkan - Gökhan - Egemen - Alves - XXX - Emre - Alper - XXX - Stoch - Kayt - Sow
Bruno Alves bu seviyenin oyuncusu değil. Hayal kırıklığı olur. Facia!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ersun Yanal Akaminko'yu getirsin Defansın ortasına.
Oldu bide tello ve nihui![]()
![]()
Uydurma haber bence o kücük pürüzler çözülmemistir hiçbir zaman.32 yaşındaki Bruno Alves gelecegine Yobo kalsın daha iyi aynı şey.Adam akıllı 2 stoper gelmeli bence.
NE Brunosu ya adam gelmiş 32-33 yaşına. Elinde zaten yobo gibi yaşlı bir stoper var. Eğer transfer diye o oyuncu alırlarsa yüzlerine tükürür taraftar.
Mümkün değil buErsun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar genelde ilk yarı ligin en formda takımı oluyor ama ikinci yarı birden düşüşe geçer. Bu bir Ersun Yanal klasiği oldu. Fenerbahçe'de direk başarılı olur mu olmaz mı bundan ziyade neler yapabilir bunu kestiremiyorum. Ersun Yanal, Daum gibi elinde 24,25 kişilik oyuncu kadrosu olmasına rağmen kadroda pek rotasyon yapmayı sevmez. Fenerbahçe üç kulvarda mücadele edeceği için rotasyon çok önemli. Rotasyonu iyi ayarlayabilen bir hoca gerekli bence. Önceki mesajlarda Bielsa denmiş ama Bielsa Fenerbahçe'nin başına geçse ya Aziz Yıldırım Bielsa'yı döver yada Bielsa
Aziz Yıldırım sözünü geçireceği birini başa getirecektir.
Last edited by Mamadou : 31.Mayıs.2013 at 00:45
Eskişehiri getirsin hatta ne gerek var kendisinin gelmesine.![]()
Akaminkoya kadar düşmedik,Ligde oynar avrupada çok zor
fenerbahçe umut ile cok ciddi sekilde ilgileniyor bitebilir her an soyleyim..
Orhan bize geldiğinde şimdiki Veysel gibiydi
Arda gelir Umut gelmez ..
Bizim yönetimde para yok. Umut Cenk haberleri falan doğruysa zaten elde Webo var.
Bu demektir ki başka forvet alınmayacak.
Galatasaray Nani, İnler, Carlinhos transferlerini yaparsa bizimkiler 2-3 milyon euroluk bir sol bek ile kapasınlar transferi zaten.
Gelecek yıl gelecek yönetimi fazla mali külfet altına sokmasınlar.
Nani-Calinhos-İnler..
yazmıyım yazmıyım diyorum ama..
Gökhan İnler gelmez.Türkiye'ye gelseydi daha önce gelirdi.Ayrıca Napoli Bu sene ŞL'ye direk gidiyor onun için ümidi kesmek lazım.
Nani'ye Gelince sorunlu bir profil o Avrupa'lı sorunlu adam istemiyor.Lakin Manu ile yeni hocası arasında ne olur bilinmez.Avrupa'da hiç bir kulup istediği maliyeti karşılıyamazza %15 vergi ile Türkiye'ye Sadece para için gelir.
Carlinhos gelirse bir tek o gelir.Brezilya'ların en büyük hayalidir ŞL'de oynamak.
Hiç bir oyuncu transfer edilemez değildir.Parasını verdikten sonra hepsi gelir.
Lakin şu mesajı dikkatli okumak lazım.
6 yabancı sınırı olduğu yerde yedek kulübesine ne Webo'yu ne de Akaminko'yu koyabilirsin. Yedek kulüben Türk olmak zorunda.
Bruno Alves ile Yobo'yu kıyaslamayın bence. Gelse bizim defansa sınıf atlatır. Tabii daha iyisi alınabiliyorsa daha iyisi alınmalı. 2.stoper ise ; Serdar Taşçı ya da Ömer Toprak olmalı.
Sol bek kim olacak çok merak ediyorum. Ekotto Tottenham'dan ayrılacakmış , maaşı fazlaymış. Kiralama falan denesek keşke.
forvet arkasına da keşke Arda olsa. ama o paralar çok fazla.
Forvete de Emenike'den vazgeçtim , Gomez'i alalım![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada Türkiye'de ki vergiler artık yüzde15den yüzde35e çıktı. Kısaca yabancılar için artık cazip bir ülke değil, o yüzden Krasiç gibi maddi sebeplerden burda olanlar artık takımdan yavaş yavaş ayrılabilir.
Bu arada yönetim yerinde olsam sadece 8 yabancı ile anlaşırım 6sı direkt ilkonbir geri kalan ikiside 20-21 yaşlarında ki Brezilya veya Arjantinli genç yetenekler.
Joseph Yobo
Cristian Baroni
Raul Meireles
Miroslav Stoch
Milos Krasic
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Pierre Webo
8 yabancı mevcut kadroda var. Yeni gelecek hocanın sistemi çok önemli. Misal 4-4-2 oynamayı isteyen bir hoca için Kuyt-Sow ikilisi ideal olur Webo da rotasyon. Ama mevcut düzenle oynamak isteyen bir hoca için Ön ortasahada kaliteli bir yabancı oyuncu şart vs gibi. Ben mevcut oyuncuların çok da kötü olduğuna inanmıyorum. Bunları iyi kullanabilecek bir hoca her türlü verimi alabilir. Sonuçta bu adamları parktan toplamadık.
...
Ben Fenerbahçe transfer yapmadan bile şampiyon olabilir diye düşünüyorum, sadece doğru sistemi bulmak gerekiyor.
Koca sezonu etkili iki kanat oyuncularından yoksun geçirdiler, ne Krasiç'ten, ne Stoch'tan faydalanamadılar. Meireles bir var bir yok, Emre sezonun ikinci yarısında döndü oynadığı maçtan fazla sakat olduğu dönem var. Bu kadar eksiğe-eksiye rağmen 3 kulvarda da sona kadar gelmek takdir edilmesi gereken bir şey bence.
Stoch ve Krasic formda olsaydı herkesin hayran kaldığı bir futbol oynayabilirdik. Ama Aykut Kocaman'ın en çok verim beklediği 2 oyuncusu hiçbirşey yapmayınca bu kötü futbol çıktı ortaya. Ama şimdi bu adamlara güvenmek büyük risk, oyuncuları gerçekten iyi hazırlamak gerekli. Olursa sadece stoper ve sol bek transferi yeterli olur, 4-4-2 oynarsak ileride Sow yanında Kuyt-Webo çok güzel bir ikili olur. Ama orta sahada 8 tane futbolcu olduğunu düşünürsek çift forveti unutmak daha doğru olur.