İlk devreyi çıkarırsa iyidir Ersun Yanal......
Öyle deme. Ersun Yanal ilk devrelerin adamıdır. Bkz. Manisaspor, Trabzonspor.
Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan sonra disiplinli bir takıma dönüştü. İlk devre açık ara lider giderse 2. devrede takım düşmez. Şampiyonluğa gider. Mesele nasıl kadro kurulacağı?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'ın bir açıklamasını gördüm. Taraftara sitem etmiş, "o beğenmediğiniz Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gitmek üzere, kulübüne de 1 milyon € kazandıracak." şeklinde sürüp giden. Hatta aynı yazıda Erkan Zengin'i de Fenerbahçe'ye götürebileceği ifade ediliyordu.
Last edited by Deus Dominus : 05.Haziran.2013 at 21:15 Reason: yazım hatası
BİLGİ: Bruno Alves'in transferi için kulübü Zenit ile anlaşmaya varılmış olup, Portekizli Milli Oyuncu ile görüşmeler sürmektedir.
...
Bruno Alves hayırlı olsun.
TariboWest
Krasiç + 2 milyon euro diye bir şey gördüm twitter'da, doğruysa 1 taşla 2 kuş hesabı olur.
Yobo gonderilir heralde bu hamleden sonra. Daha fazla 30yas ustu adam almayalim yahu
Umarım böyle bir şeydir. Aksi halde 32 yaşındaki bir oyuncuyu yüksek bir bonservis bedeliyle getirmek akıl işi değil, Hoş yine ortada teknik direktör yokken kafalara göre transferler yapılıyor ya hayırlısı. Şimdi hoca olarak kimi getirseler ilk diyeceği "Transferler bilgim dahilinde yapıldı" palavrası olacaktır : )
...
Yani Alves'in kalitesi tartışılmaz belki ama kariyerinin artık yavaştan sonuna gelen bi oyuncu için çok para veriyoruz gibime geliyor. Yanına hızlı ve hamleli bi stoper bulmamız lazım Lugano-Edu ikilisi gibi. Yabo dayı bunu yapabilir mi emin değilim. Serdar doğru düzgün çalışmış olsa bunları hiç dert etmezdik ya neyse.
Çok yanlış yollardayız. Yine günü kurtarmak adına bir transfer. Ne bu oyuncuyu satabiliriz nede uzun yıllar faydalanabiliriz. Yoboda kalırsa tamamdır Stoperler 32+..
3 yıl rahat rahat oynar Alves. Bu açıdan iyi transfer. Türkiye'deki genç olsun deneyimsiz olsun sevdasını anlamıyorum. Genç oyuncular maalesef FM'deki kadar katkı sağlayamıyorlar.Sağlayacak olanlar da Türkiye'ye gelmiyor zaten.
Yobo-Ege-Bruno bizi en az 2 sezon götürür. Sonrasında fiziklerini ne kadar koruduklarına bakarak değiştirme yapılır.Ben Yobo'nun bu 3'lüden geri planda kalması gerektiğini düşünüyorum.Stopere kaliteli bir isim gerekiyordu zaten hiç tartışmasız umarım Krasic'i vermişizdir.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Eger yanına hızlı atik bir stoper daha alırsak fena degil ama gidipte yanına Yobo'yu koyarsak vay vay..
Bruno Alves'in gelmesini çok isterim umarım olumlu sonuçlanır görüşmeler.
Yahu sanki kanat oyuncusu alıyoruzda 31 yaşında ki(6 ay var 32 yaşına) adama yaşlı diyoruz.Bu adam stoper ve kalitesini ispatlamış bi stoper.Yanına hızlı birini koydun mu 5 yıl bile götürür bizi.Tecrübesi bile yeter bize avrupada , ki daha 3 yıl önce 22 M euro gibi bi para verilen oyuncudan bahsediyoruz.Gelirse süper olur bence.
Last edited by tyfnkrvl07 : 05.Haziran.2013 at 14:53 Reason: virgül
Bruno Alves Hayırlı olsun müthiş bir transfer oldu
Teknik direktör belli olmadan transfer yapılması ilginç ya da bişeyler belli oldu transfer yapıldı
Gökhana bi alternatif lazım sık sık okuyoruz gökhan gönül şok sakatlık başlıklarını takımın hücüm elemanlarının odak noktası neredeyse gökhana bi yedek şart
Kaka ve Cardozo için de girişimler varmış bakalım
hizli frikikleri iyi diyorlar izlemedim ama bir kac kisi topa bam gum giriyor demisti ayni egemen gibi yani
bruno alves'e burun kıvırır olmuşuz. gelirse elimizdeki en iyi stoper olur.
Bruno Alves'i tartışmaya gerek bile yok.Gelirse muazzam olur Fenerbahçe için.Lugano'dan sonra onun gibisini bulamamışlardı Alves bu yüzden nokta atış olur bence.Ama Zenit'te kolay kolay bırakmamıştır ya bonservisi yüksek bir rakamdır ya da Krasic ve üstüne para verilmiştir bakalım gelirse şüphesiz ligimizin en iyi stoperi olacaktır.
Teknik direktör yok yahu nasıl bir politikası bu.
Football is simple,but Football Manager is not
Kap açıklaması şöyle:
Oyuncu ile anlaşacaklar daha...Bruno Alves'in transferi için kulübü Zenit ile anlaşmaya varılmış olup, Portekizli Milli Oyuncu ile görüşmeler sürmektedir.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35085
Fenerbahçe'ye gelirse elbetteki ellerindeki en iyi stoper Bruno Alves olur ama bu adamı porto 22 milyon €'ya Zenit'e verdiğinde "iyi kazık atmışlar ruslara" demiştim. bakalım fenerbahçe'ye neye malolacakeğer peşin 5-6 milyonsa iyi, krasiç+ az bir para ise yine iyi. ama üzeri fazla olur.... oyuncuya gelince özellikle hava toplarında etkili ama teknik zayıf. hızı da zayıf. yanına hızlı bir stoper alınır ya da gökhan gönül kapatır açıklarını.gelirse hayırlı olsun
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Teknik nasıl zayıf yapma yahu
Süper lig için çok fazla oyuncu iyi transfer oldu
rolando bruno alves in yedeği değil mi milli takımda geçen sene rolando gelsin diye isteyen bi çok kişi varken şuan bruno alvese burun kıvırmak garip doğrusu
Teknik Direktör belli değil ama görüşülen teknik direktörler belli muhtemelen oyuncuyu anlaşmaya yakın olduğumuz hoca ya da hocalara sormuşlardır.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly