Sayfa 81 / 128 İlkİlk ... 3171798081828391 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

La Liga'nın yeni lideri Atletico Madrid !!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diego'da golle döndü Madrid'e.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

birtek banami geliyor bilmiyorum ama atletico madrid son 1-2 aydir itici futbol oynuyor sirf defans kontra ataga dayali futbol.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    birtek banami geliyor bilmiyorum ama atletico madrid son 1-2 aydir itici futbol oynuyor sirf defans kontra ataga dayali futbol.

Bir zamanlar Yunanistanın oynadığı futbolun az daha ilkelini oynuyorlar banada öyle geliyor

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Benim gözüme hoş geliyor oynadıkları oyun , kontra oynayıp sağlam savunma yapmaları da normal bence adamlar şampiyonluğa oynuyorlar hataya yer yok .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

itici demek sanki haksızlık gibi geliyor, gayet güzel futbol oynuyorlar. benim de elimde costa ve villa gibi iki golcü olsa ben de sanırım aynı düzende, mantalitede oynardım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Atletico göze hoş gelmeyen bir oyun sergiliyo olabilir ama ne oynadıklarını biliyorlar. Bu oyunu bilerek böyle oynuyorlar yani işin türkçesi bu. Çünkü Arda geçenlerde ntvspor'a bağlandığında dediği bi cümle var. Simione böyle istiyor, biz kompakt oyun oynuyoruz, topu rakibe bırakıyoruz, oyun anlayışımız bu.
    Göze hoş geliyor yada gelmiyor ama oynadıkları oyun bu yapcak bişey yok

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

o kadar da kotu degil sanki, kanat bekleri vizir vizir isleyen bir takimi yunanistana benzetmek pek hakli bir elestri olmaz bence.

mourinho varken realin daha beter kontra oynadigini da hatirlatmak isterim, tek fark realde c.ronaldonun olmasiydi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Atletico şampiyon olursa en çok NTV spor yönetimi üzülür heralde. Bunlardan bi cacık olmaz diyip D smart yayınına almadılar, ücretsiz izlettiler :d

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pepe kadar agresif ve boş bir futbolcu tanımadım ben. Bizim küçükken sokakta oynadığımız futbolu bugün Bernabeu'da oynadı Pepe ve Costa ikilisi.

Maçın ilk yarısından sırf bu ikili yüzünden gram zevk almadım. Çocuk musunuz nesiniz arkadaş ikinizde milyonlar kazanıyorsunuz alıp vermediğiniz ne?

Bunu futbolda agresiflikle falan anlatamazsınız, net futbol oyununa yapılan bir terbiyesizliktir bu. Ben o hakemin yerinde olsam veririm ikisinede kırmızıyı dışarıda gitsinler boks maçlarına devam etsinler.

Real her şeye rağmen isteyen taraftı ve aldı. Arda çıktıktan sonra Atletico hiç gelemez oldu varken 5 pozisyonda bir ceza sahasına yaklaşıyorlardı Arda çıkınca bu da gitti iyice Costa'nın defans oyuncuları ile dövüşüne döndü oyun.

Ne diyelim tebrikler Real Madrid.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Atletico saha da yoktu. Arda çıktıktan sonra hiç atak yapma imkanı da kalmadı zaten Atletico'nun. Karşılıklı çirkefleşmeler benim hoşuma gitti. Real Madrid'li oyuncuların bu büyük maçlardaki gıcıklıklarına zaten alışkınız. Rakibi her açıdan demoralize ediyorlar ki bu kazanmalarında büyük etken oluyor bence.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu atletikonun diego sacmaligini anlamis degilim, bir sakatlik falan mi var ortasahada. eksiklik vardi da onun icin mi aldilar acaba. gayet de guzel isliyordu sistem aslinda. bu sonuc lige sirayet etmez umarim. onemli bir derbi husranla gecildi, moral bozuklugu yaratmis olabilir atletikoda.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    bu atletikonun diego sacmaligini anlamis degilim, bir sakatlik falan mi var ortasahada. eksiklik vardi da onun icin mi aldilar acaba. gayet de guzel isliyordu sistem aslinda. bu sonuc lige sirayet etmez umarim. onemli bir derbi husranla gecildi, moral bozuklugu yaratmis olabilir atletikoda.
    beni anlayan biri çıktı sonunda bu takıma forvet lazımdı sol bek lazım gidip diego yu aldılar

Real Madrid'le Barcelona kazandı Atletico Madrid 3. sıraya düştü. Liderlikleri sadece 1 hafta sürdü.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sociedad geçen sezon olduğu gibi yine sahasında Barça'yı affetmedi ve 3-1 galip geldi.Atletico yener umarım ama onlar da zorlu Osasuna deplasmanındalar.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

osasuna 3-0 önde böyle fırsat ayagına gelmiş alsana şu maçı bi de bu diego olayı nedir kiralık filan mı silah zoruyla mı aldırdılar takıma

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Osasuna La Liga'da ilk 3 sırada yer alan takımlara evinde hiç geçit vermedi bu sene.Keşke Atletico bozsaydı bu seriyi, büyük bir şansı teptiler.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Evet büyük gün geldi, çok heyecanlıyım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Atletico'yu doğruyorlar valla Real alır bu maçı.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Arda'nın mükemmel asistiyle durum 1-1

Nesil
    2007

Arda'nın bir asistini penaltıyı vermeyerek yediler ama yine de yaptı asistini

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

gol koke asist arda. 1-1 oldu

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arda çok istekli çok hırslı valla helal olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Real Madrid çok sert oynuyor.Özellikle Pepe,Ramos ve Alonso biraz çirkinleştirdi mücadeleleri.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

pepe show

atletico tek kaleye cevirdi maci. gol gelmesi lazim iy bitmeden.

edit: ne gol atti be gabi...2-1

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Gabi'den muhteşem bir gol 2-1!!!!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gabiiiiiiii o ne gol be öyleee helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne gol attı be o öyle diyecektim ki, önceden denmiş, sanırım izleyen herkes de öyle demiştir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Real'in golünde de yanılmıyorsam ofsayt var. Hakeme rağmen yeniyor Atletico penaltıyı da vermemişti hakem. Real bayağıdır yenilmiyor hatta bu sezon sadece Atletico ve Barça'ya yenildiler 2014'de hiç yenilmediler ilk mağlubiyet geliyor mu yoksa ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gabi mükemmel attı, bu maçın galibi Atletico olur

Sayfa 81 / 128 İlkİlk ... 3171798081828391 ... SonSon

Mesaj Yetkileri