Sayfa 81 / 134 İlkİlk ... 3171798081828391131 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 4018 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri (II)

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    "Kesin gözü" ile bakınca transferi göremiyoruz nedense ?
    ben alamayacagimiz ya da transferde bize zorluk cikarabilcek bir adam degil manasinda solemistim

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by yalcintheft View Post
    ben alamayacagimiz ya da transferde bize zorluk cikarabilcek bir adam degil manasinda solemistim
    Kardeşim iyi niyetli olduğundan şüphemiz yok ancak arkadaşlarda bilir, bu forumda ne kesinler tartışıldı.Onlar yüzünden ceza alanlar oldu..

Sakat mesele..

Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaşlar ne kdr dogru emin degilim ama aykutun bi sakatlıgı oldugunu ve o sakatlıgı tamamen geçtikten sonra kallinin kaleyi aykuta verecegini duydum..

kesinlikle hak ediyor..çok efendi çok sabırlı..sürekli çalışıyor..birtek olayı olmadı..takımla uyumlu..ben ona gelecegin ergünü olarak bakıyorum..(kişilik anlaımında )

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ortamı germek için demiyorum ama şöyle de bir gerçek var ki..volkan demirel milli takıma seçildiginde aykut erçetin yedek oturuyordu..ikisinin buldugu fırsatlar eşit olsaydı milli takımda olan bence aykut olurdu..lütfen bu konuyu ortamı germe olarak degerledirmeyin sadece kendi fikrim

Bence Aykut yeterince yedek kaldı bu takimda bu formayi rahatca tasiyacagina inaniyorum Orkun da iyi kaleci ama buyuk takim kalecisi olmak icin biraz sogukkanlilik gerek ki bu özellik Aykut da fazlasiyla var..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Orhan Ak ve Necati bir yere gitmiyor mu ? P.tesi Son

Cok garip gercekten...Feldkamp amator kume takimi atrenoruymus gibi ''Necati yi para etsin diye gonderiyoruz,Hakan para etmez'' diyor ki ben Necati yle ilgilenen bir kulup baskani olsam bu aciklamadan sonra direk vazgecerim transferden....Ve Necati hala takim bulamadi...Bir yere gitmezse ne olacak gercekten cok merak ediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    arkadaşlar ne kdr dogru emin degilim ama aykutun bi sakatlıgı oldugunu ve o sakatlıgı tamamen geçtikten sonra kallinin kaleyi aykuta verecegini duydum..

kesinlikle hak ediyor..çok efendi çok sabırlı..sürekli çalışıyor..birtek olayı olmadı..takımla uyumlu..ben ona gelecegin ergünü olarak bakıyorum..(kişilik anlaımında )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ortamı germek için demiyorum ama şöyle de bir gerçek var ki..volkan demirel milli takıma seçildiginde aykut erçetin yedek oturuyordu..ikisinin buldugu fırsatlar eşit olsaydı milli takımda olan bence aykut olurdu..lütfen bu konuyu ortamı germe olarak degerledirmeyin sadece kendi fikrim
    şu an tam manasıyla tecrübe,fizik kondüsyon vs. vs. açısından Türk Milli takımının kalesini korucak birini göremiyorum

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Orhan Ak ve Necati bir yere gitmiyor mu ? P.tesi Son
    orhan ak trabzon ile görüşüyor sanırım
    ergun gaziantep ile anlaşmış
    Quote Originally Posted by douramss View Post
    Cok garip gercekten...Feldkamp amator kume takimi atrenoruymus gibi ''Necati yi para etsin diye gonderiyoruz,Hakan para etmez'' diyor ki ben Necati yle ilgilenen bir kulup baskani olsam bu aciklamadan sonra direk vazgecerim transferden....Ve Necati hala takim bulamadi...Bir yere gitmezse ne olacak gercekten cok merak ediyorum...
    Necati gidemezse kadroya alınır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Necati transfer olmaz ve affedilmezse, devre arasında ancak bir Türk takımına gider, bonservisine de pek para verilmez, belki de kiralanır. Affedilirse para için satıyoruz açıklamasını yapan, bu nedenle kadro dışı bırakılan bir oyuncuyla hocası nasıl anlaşır soru işareti? Madem para için satılacaktı, en azından lig maçlarında falan oynatılıp piyasa oluşturulabilirdi.

Türk takımlarına vermek istemiyorlar, Trabzon'un en baştan teklifi olmuş, eğer yabancı bir takıma gitmezse ki, şu anda gitmedi, Galatasaray Yönetimi Trabzon'a vermelidir. Orada parlayabilme ihtimali göze almalılar yoksa takımda kalması 2 taraf için de faydalı olmayacak...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Necati de aman aman para etmez bu haliyle hani. Eger para için satacaksan adamın vitrinde kalması lazım. Oynamayan, antremana cıkmayan adam ne kadar para eder ki ..

Ben bu yonetimin tutumunu da anlayamiyorum...Madem bu futbolcunun parlamasindan bu kadar korkuyorsunuz,bu oyuncunun performansinin yukselcegini dusunuyorsaniz takimda tutun...Bu kadar korkakca ve dar gorusle dusunuyolarsa cok yazik...Buna ben ne vizyon ne de ongoru derim...Lincoln,Nonda hepsi guzel de Necati yi bitirmek buyuk hata olur....

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Necati gitmezse kadroya alınabilir dedim ama artık Necati bu takıma hiç bir şey veremez sadece Kalli başı sıkıştıgında oynatabilir o da kucuk bi ihtimal... yani Necati çoktan bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ahmet Çakar'ın 2 program falan önce söylediği bir laf vardı galiba gerçek oluyor, Necati Ateş'in burnunu sürtmeye çalışıyorlar.Satmayacaklar.

Ancak NECATİ'den de hiç hayır beklemesin artık GS yönetimi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

necati kalli'nin gözünde bitti satılmazsa oynayacağını sanmıyorum

Necati'ye Ankaraspor talip

Bu arada Galatasaray'da gözden çıkarılan Necati Ateş'e Ankaraspor talip oldu. Başkent ekibinin, yönetimle temasa geçerek, el sıkıştıkları golcü futbolcuyu bir yıllığına kiralık istedikleri bildirildi. Cim-Bom'un, Necati'yi bonservisiyle vermek istemesi yüzünden kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanamadığı, ancak pazarlıkların olumlu yönde sürdüğü vurgulandı.

Mesaj Kontrol Noktasi

16. Default

herhalde uefaya lısteler verılmıstır buyuk ıhtımal.ben seyı merak edıyorum acaba carrusca varmıdır o listed

UEFA'ya listeler verildi ama içeriğini bilmiyorum şimdi oyuncu alırsak UEFA'da ancak şubat ayında oynar

18. Default

sımdı süper lig ıcın transfer bu gece 00.00 damı bıtıyo yoksa yarın 00.00 damı bıtıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kardesim kallinin kafasın bir cok tilkilikler dolasıyor...Necati kadroya gitmesi ihtimali 0
    Admlar kac kere acıkladı..Bence kimse tükürdügünü yalamaz

Fanatikte nilmar haberi cıktı bence yalan nilmar sakat 3 veya 4 ay yok üstelik napoli de saglık testinden gecemedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

napolide saglık testinden geçemeyen bi adamın bizde işi olmamalı..kalitesi tartışılmaz ama sakatsa yapacak bişey yok..

21. Default

ya transfer bu gece 00.00 damı yoksa yarın 00.00 damı bıtıyo

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

TSL içn 3 eylülde bitiyo ..tahminimce yarın 18 sularında biter..geçen yıl öyleydi yanlış hatırlamıyorsam

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Nilmar haberi yalandır...nilmar hadi geldi diyelim basımıza cok sorun acar 4ayda bekleriz oh...Riske gerek yok..

24. Default

uefanın sıtesınde kadrolardan ozumu ayırmıyom ama hala guncellesmedı.neden ki ??.bide bakıyomusuz chevantonun ısmı varmıs yanı ısmını verısler ımzayıda sonra attırcaklarmıs.olabılır bikeresınde boyle bır olay yasanmıstı baska avrupa takımında

Nesil
    2007
    Yer
    Ultraslan Her Yerde!....

Bence Nilmar gelmesin sakat olduğu için..

adnan sezgin orta saha oyuncusu arıyoruz demiş. ama orta saha olcaksa hiç olasın bence... ya bi sağbek, yada forvet(aslında forvet te yetebilir)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar uefa listesine özgürcan,Ugur,Fırat bazı gencler alınmamıs sanırım bazılarının kuraldan haberi yok.....

Arkadaslar uefa 21 yas altındaki genclere listedede olmasada izin veriyor heleki alt yapıdan gelen gencleri oynatma zorunlulugudavar yani gencleri listeye koymanıza gerek yok bu kural fmdede var

alt yapıdan çıkan 2 oyuncu zorunlu.

diğer alt yapılar serbest

FM'de çok yaparız bunu..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mesela Yönetim suan avrupadan 20 yasında bir genc alsın uefada oynayabilir

bizim yönetimin 20 yaşında bi genç alıp geleceğini hiç sanmıyorum. onlar nerden bulacak yetenekli genç...

Mesaj Yetkileri