arkadaşlar ne kdr dogru emin degilim ama aykutun bi sakatlıgı oldugunu ve o sakatlıgı tamamen geçtikten sonra kallinin kaleyi aykuta verecegini duydum..
kesinlikle hak ediyor..çok efendi çok sabırlı..sürekli çalışıyor..birtek olayı olmadı..takımla uyumlu..ben ona gelecegin ergünü olarak bakıyorum..(kişilik anlaımında)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ortamı germek için demiyorum ama şöyle de bir gerçek var ki..volkan demirel milli takıma seçildiginde aykut erçetin yedek oturuyordu..ikisinin buldugu fırsatlar eşit olsaydı milli takımda olan bence aykut olurdu..lütfen bu konuyu ortamı germe olarak degerledirmeyin sadece kendi fikrim
Bence Aykut yeterince yedek kaldı bu takimda bu formayi rahatca tasiyacagina inaniyorum Orkun da iyi kaleci ama buyuk takim kalecisi olmak icin biraz sogukkanlilik gerek ki bu özellik Aykut da fazlasiyla var..
Orhan Ak ve Necati bir yere gitmiyor mu ? P.tesi Son
Cok garip gercekten...Feldkamp amator kume takimi atrenoruymus gibi ''Necati yi para etsin diye gonderiyoruz,Hakan para etmez'' diyor ki ben Necati yle ilgilenen bir kulup baskani olsam bu aciklamadan sonra direk vazgecerim transferden....Ve Necati hala takim bulamadi...Bir yere gitmezse ne olacak gercekten cok merak ediyorum...
şu an tam manasıyla tecrübe,fizik kondüsyon vs. vs. açısından Türk Milli takımının kalesini korucak birini göremiyorum
orhan ak trabzon ile görüşüyor sanırım
ergun gaziantep ile anlaşmış
Necati gidemezse kadroya alınır bence..
Necati transfer olmaz ve affedilmezse, devre arasında ancak bir Türk takımına gider, bonservisine de pek para verilmez, belki de kiralanır. Affedilirse para için satıyoruz açıklamasını yapan, bu nedenle kadro dışı bırakılan bir oyuncuyla hocası nasıl anlaşır soru işareti? Madem para için satılacaktı, en azından lig maçlarında falan oynatılıp piyasa oluşturulabilirdi.
Türk takımlarına vermek istemiyorlar, Trabzon'un en baştan teklifi olmuş, eğer yabancı bir takıma gitmezse ki, şu anda gitmedi, Galatasaray Yönetimi Trabzon'a vermelidir. Orada parlayabilme ihtimali göze almalılar yoksa takımda kalması 2 taraf için de faydalı olmayacak...
"YÜCE ATATÜRK"
Necati de aman aman para etmez bu haliyle hani. Eger para için satacaksan adamın vitrinde kalması lazım. Oynamayan, antremana cıkmayan adam ne kadar para eder ki ..
Ben bu yonetimin tutumunu da anlayamiyorum...Madem bu futbolcunun parlamasindan bu kadar korkuyorsunuz,bu oyuncunun performansinin yukselcegini dusunuyorsaniz takimda tutun...Bu kadar korkakca ve dar gorusle dusunuyolarsa cok yazik...Buna ben ne vizyon ne de ongoru derim...Lincoln,Nonda hepsi guzel de Necati yi bitirmek buyuk hata olur....
Necati gitmezse kadroya alınabilir dedim ama artık Necati bu takıma hiç bir şey veremez sadece Kalli başı sıkıştıgında oynatabilir o da kucuk bi ihtimal... yani Necati çoktan bitti.
Ahmet Çakar'ın 2 program falan önce söylediği bir laf vardı galiba gerçek oluyor, Necati Ateş'in burnunu sürtmeye çalışıyorlar.Satmayacaklar.
Ancak NECATİ'den de hiç hayır beklemesin artık GS yönetimi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
necati kalli'nin gözünde bitti satılmazsa oynayacağını sanmıyorum
Necati'ye Ankaraspor talip
Bu arada Galatasaray'da gözden çıkarılan Necati Ateş'e Ankaraspor talip oldu. Başkent ekibinin, yönetimle temasa geçerek, el sıkıştıkları golcü futbolcuyu bir yıllığına kiralık istedikleri bildirildi. Cim-Bom'un, Necati'yi bonservisiyle vermek istemesi yüzünden kulüpler arasında henüz anlaşma sağlanamadığı, ancak pazarlıkların olumlu yönde sürdüğü vurgulandı.
Mesaj Kontrol Noktasi
herhalde uefaya lısteler verılmıstır buyuk ıhtımal.ben seyı merak edıyorum acaba carrusca varmıdır o listed
UEFA'ya listeler verildi ama içeriğini bilmiyorum şimdi oyuncu alırsak UEFA'da ancak şubat ayında oynar
sımdı süper lig ıcın transfer bu gece 00.00 damı bıtıyo yoksa yarın 00.00 damı bıtıyo
napolide saglık testinden geçemeyen bi adamın bizde işi olmamalı..kalitesi tartışılmaz ama sakatsa yapacak bişey yok..
ya transfer bu gece 00.00 damı yoksa yarın 00.00 damı bıtıyo
TSL içn 3 eylülde bitiyo ..tahminimce yarın 18 sularında biter..geçen yıl öyleydi yanlış hatırlamıyorsam
Nilmar haberi yalandır...nilmar hadi geldi diyelim basımıza cok sorun acar 4ayda bekleriz oh...Riske gerek yok..
uefanın sıtesınde kadrolardan ozumu ayırmıyom ama hala guncellesmedı.neden ki ??.bide bakıyomusuz chevantonun ısmı varmıs yanı ısmını verısler ımzayıda sonra attırcaklarmıs.olabılır bikeresınde boyle bır olay yasanmıstı baska avrupa takımında
Bence Nilmar gelmesin sakat olduğu için..
adnan sezgin orta saha oyuncusu arıyoruz demiş. ama orta saha olcaksa hiç olasın bence... ya bi sağbek, yada forvet(aslında forvet te yetebilir)
Arkadaslar uefa listesine özgürcan,Ugur,Fırat bazı gencler alınmamıs sanırım bazılarının kuraldan haberi yok.....
Arkadaslar uefa 21 yas altındaki genclere listedede olmasada izin veriyor heleki alt yapıdan gelen gencleri oynatma zorunlulugudavar yani gencleri listeye koymanıza gerek yok bu kural fmdede var![]()
alt yapıdan çıkan 2 oyuncu zorunlu.
diğer alt yapılar serbest
FM'de çok yaparız bunu..
Mesela Yönetim suan avrupadan 20 yasında bir genc alsın uefada oynayabilir![]()
bizim yönetimin 20 yaşında bi genç alıp geleceğini hiç sanmıyorum. onlar nerden bulacak yetenekli genç...