Ziya Şengül'ün aklına bir şey gelmiş kırk yılda bir onu sorup, tekrarlayıp duruyor.
Sadri Şener'in sorgusuna başlanmış Emniyet'te.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bana gözaltına alınan tüm yöneticiler tutuklanacakmış gibi geliyor.
tribundergi: SON DAKIKA - Sadri Sener'in sorgusuna baslandi.
Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek..
Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçuya bişey olmasında bugün çağırılanlardan kime ne olursa olsun.Çok temiz buluyorum ben bu iki isimi.Ezeli takımımızın da sembol isimleriler zaten.
Özgener tutuklanırsa eğer iş çok ilginç bir hal alır ayrıca.ben o durum hakkında mantık dahi yürütemiyorum çünkü.Merakla izliyorum onun hakkında verilecek kararı.
Tüm bu olanlardan sonra türkiye olarak futbol sporunu kapatmamız gerekecek herhalde,federasyon başkanı da bu işe karışmışsa Ziya Şengül'ün de dediği gibi federasyonda küme düşmeli(tamamen işin esprisi tabi son paragraf)
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Valla şu lig başlayana kadar her şey belirlenir umarım.Olaki ligin ortasında felan ceza verilirse hayır gelmez o ligden.Bana öyle geliyor ki lig bu sene baya bir sıkıntılı olucak.
@tribundergi Belçika'nın Genk kulübü Türkiye’deki şike operasyonları nedeniyle Ş.Ligi'ne kendilerinin alınması için UEFA'ya başvurdu(RT)
Aydınlar'ın Fenerbahçe'li olduğunu bilmeyen yok, benim de başkanımdır lafını TFF ile alakalandırmak bana ilginç geldi doğrusu. Neresinden bakarsam bakayım bence bu söylem talihsiz olmuş. Evet bütün kulüplerin desteğini aldı Aydınlar, doğrudur. Ancak bu durum açıklamayı haklı göstermez. Kaldı ki bu çokta önemli bir şey değil, hayati bir yanlış değil. Bugün çıkan kararı etkileyecek bir şey kesinlikle değil zira TFF padişahlık sistemi ile yönetilmiyor, ortada çok ciddi kesin deliller olsa isterse Aydınlar tribün amigosu kadar bağlı olsun Fenerbahçe'ye yine de gerekeni yapmak durumunda olacaktır.
Ne hallere düştük vay be!
Bu operasyon bu kadar geçe kalmamalıydı..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Olaylarla alakalı yorum yapmak istemiyorum, yeterince midem bulandı zaten ve sadece nihai sonucu bekliyorum. Fakat, en başından bugüne kadar ki gelişmeleri takip ederek sadece şunu söylüyorum ki; umarım sezon içerisinde maçlardan ya da hakem hatalarından ötürü veyahut futbolcuların performanslarıyla alakalı bir kıvılcım yaşanmaz ve en ufak bir durumda iş çığrından çıkılacak bir hal almaz. Yoksa, gerçekten çok kötü bir sezon bizi bekliyor olabilir.
Iyi liverpoolda , uefa'dan bi yer istesin![]()
HUKUKÇULARIN YORUMU:
Maddi hata değilse bu bir skandaldır
-Prof. Dr. Metin Feyzioğlu (Ankara Barosu Başkanı): “Ben bunun maddi bir hatadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Aksini düşünmek bile istemem. Bu kabul edilemez bir skandal olur. Bu kişi yarın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurursa bu durumu kendisi lehine bir delil olarak kullanabilir. Hakimin tarafsızlığına da gölge düşer, hukuk adına kabul edilemez bir durumdur.”
- Avukat Doğukan Özdoğan: “Gözaltındaki bir şahıs hakkında mahkeme tutuklama kararı vermeden önce düzenlenen bir evrakta adres olarak cezaevinin gösterilmesi mümkün değildir. Çünkü henüz mahkemeye çıkarılmamış bir kişinin tutuklanıp tutuklanmayacağını kimse bilemez. Polisin bu şekilde bir öngörüde bulunması da mümkün değildir. Ben hata ile ya da moda deyimle ‘sehven’ yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Aksi takdirde ortada gerçekten anlaşılması mümkün olmayan bir durum var demektir. Yani polis gözaltına aldığı kişinin henüz savcılık ve mahkeme işlemleri başlamadan tutuklanacağını öngörebiliyorsa bu hukuk adına iyiye işaret değildir.”
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İbrahim Akın Gözaltında. kaynak haber1903
Sadri şener olay yatışsın diye alındı bırakırlar bugün yarın
Şimdi gazeteler bu resmi koysunlar Aziz Yıldırıma komplo diye başlık atsınlar sıkarsa....
Taraf Beşiktaş'ın şikesinin kanıtlandığını iddia etmiş
İbrahim akın ve iskenderde göz altına alınmmış.
Nevzat Şakar yoğun bakıma alınmış.
dediğimiz gibi hiçbir kulübe bir şey olmayacak bu dava sonunda(fener dahil). olan sadece Aziz Başkan'a olacak. inşallah itiraz kabul edilir de tutuksuz yargılanır.
bu arada taraf yine başlamış. bu gazetenin iyi bir ceza alması lazım ama nerdeee.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Taraf'a ceza vermezler hiçbir şekilde
Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu göz altına alınmış. (Kanaltürk)
Fb , Ts , Bjk küme düşürülsün hepimiz rahatlayalım (: