Sayfa 81 / 464 İlkİlk ... 3171798081828391131181 ... SonSon
2,401 ile 2,430 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Ya bu telegol'ü program diye bize gösteriyorlarya cidden turk toplumunun zeka seviyesi bana endişe veriyor.Çok ciddiyim biz forumdan bir ekip oluşturalım bunlardan daha izlenebilir bir program yapabiliriz.

Koca koca adamlar suçlanan kişilerin hakkında henüz iddianame bile olmadığını bilmiyor gibi acil karar alıp neşter vurulmalı diyorlar.Tamam vurulsunda neye dayanarak? Bu insanların suçlu olduğu belgelendi de biz mi bilmiyoruz.
    Sanmıyorum

Ziya Şengül'ün aklına bir şey gelmiş kırk yılda bir onu sorup, tekrarlayıp duruyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sadri Şener'in sorgusuna başlanmış Emniyet'te.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana gözaltına alınan tüm yöneticiler tutuklanacakmış gibi geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

tribundergi: SON DAKIKA - Sadri Sener'in sorgusuna baslandi.

Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sorguya giden soluğu hastanede alıyo ne ayaktır anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçuya bişey olmasında bugün çağırılanlardan kime ne olursa olsun.Çok temiz buluyorum ben bu iki isimi.Ezeli takımımızın da sembol isimleriler zaten.

Özgener tutuklanırsa eğer iş çok ilginç bir hal alır ayrıca.ben o durum hakkında mantık dahi yürütemiyorum çünkü.Merakla izliyorum onun hakkında verilecek kararı.

Tüm bu olanlardan sonra türkiye olarak futbol sporunu kapatmamız gerekecek herhalde,federasyon başkanı da bu işe karışmışsa Ziya Şengül'ün de dediği gibi federasyonda küme düşmeli (tamamen işin esprisi tabi son paragraf)
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla şu lig başlayana kadar her şey belirlenir umarım.Olaki ligin ortasında felan ceza verilirse hayır gelmez o ligden.Bana öyle geliyor ki lig bu sene baya bir sıkıntılı olucak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

@tribundergi Belçika'nın Genk kulübü Türkiye’deki şike operasyonları nedeniyle Ş.Ligi'ne kendilerinin alınması için UEFA'ya başvurdu(RT)

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Facx View Post
    @tribundergi Belçika'nın Genk kulübü Türkiye’deki şike operasyonları nedeniyle Ş.Ligi'ne kendilerinin alınması için UEFA'ya başvurdu(RT)
    Ne fırsatçı takım çıktılar arkadaş ya olaya bakBir siz eksiktiniz dedim okur okumaz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bi siz eksiktiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aydınlar'ın Fenerbahçe'li olduğunu bilmeyen yok, benim de başkanımdır lafını TFF ile alakalandırmak bana ilginç geldi doğrusu. Neresinden bakarsam bakayım bence bu söylem talihsiz olmuş. Evet bütün kulüplerin desteğini aldı Aydınlar, doğrudur. Ancak bu durum açıklamayı haklı göstermez. Kaldı ki bu çokta önemli bir şey değil, hayati bir yanlış değil. Bugün çıkan kararı etkileyecek bir şey kesinlikle değil zira TFF padişahlık sistemi ile yönetilmiyor, ortada çok ciddi kesin deliller olsa isterse Aydınlar tribün amigosu kadar bağlı olsun Fenerbahçe'ye yine de gerekeni yapmak durumunda olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne hallere düştük vay be!

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu operasyon bu kadar geçe kalmamalıydı..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Bu operasyon bu kadar geçe kalmamalıydı..
    Bu kadar geçe kalmasa Aziz Yıldırım ' ı tutuklayacak delil olmadığından büyük ihtimal salıverirlerdi. Delil toplanması beklenmiştir büyük ihtimal.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olaylarla alakalı yorum yapmak istemiyorum, yeterince midem bulandı zaten ve sadece nihai sonucu bekliyorum. Fakat, en başından bugüne kadar ki gelişmeleri takip ederek sadece şunu söylüyorum ki; umarım sezon içerisinde maçlardan ya da hakem hatalarından ötürü veyahut futbolcuların performanslarıyla alakalı bir kıvılcım yaşanmaz ve en ufak bir durumda iş çığrından çıkılacak bir hal almaz. Yoksa, gerçekten çok kötü bir sezon bizi bekliyor olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Iyi liverpoolda , uefa'dan bi yer istesin

Resim biraz küçük ama,Aziz Yıldırım'ın savcılığa sevki yapılmadan önceki laboratuvar test sonuçları.Sağ üstteki tarih ve adrese dikkat (!) işte adaletli Türk yargısı,bravo size.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Varonil View Post

Resim biraz küçük ama,Aziz Yıldırım'ın savcılığa sevki yapılmadan önceki laboratuvar test sonuçları.Sağ üstteki tarih ve adrese dikkat (!) işte adaletli Türk yargısı,bravo size.
    HUKUKÇULARIN YORUMU:

Maddi hata değilse bu bir skandaldır

-Prof. Dr. Metin Feyzioğlu (Ankara Barosu Başkanı): “Ben bunun maddi bir hatadan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum. Aksini düşünmek bile istemem. Bu kabul edilemez bir skandal olur. Bu kişi yarın Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurursa bu durumu kendisi lehine bir delil olarak kullanabilir. Hakimin tarafsızlığına da gölge düşer, hukuk adına kabul edilemez bir durumdur.”

- Avukat Doğukan Özdoğan: “Gözaltındaki bir şahıs hakkında mahkeme tutuklama kararı vermeden önce düzenlenen bir evrakta adres olarak cezaevinin gösterilmesi mümkün değildir. Çünkü henüz mahkemeye çıkarılmamış bir kişinin tutuklanıp tutuklanmayacağını kimse bilemez. Polisin bu şekilde bir öngörüde bulunması da mümkün değildir. Ben hata ile ya da moda deyimle ‘sehven’ yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Aksi takdirde ortada gerçekten anlaşılması mümkün olmayan bir durum var demektir. Yani polis gözaltına aldığı kişinin henüz savcılık ve mahkeme işlemleri başlamadan tutuklanacağını öngörebiliyorsa bu hukuk adına iyiye işaret değildir.”
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

İbrahim Akın Gözaltında. kaynak haber1903

Sadri şener olay yatışsın diye alındı bırakırlar bugün yarın

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adalı ve tayfur havutçu ifade vermeye gelmişler

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Şimdi gazeteler bu resmi koysunlar Aziz Yıldırıma komplo diye başlık atsınlar sıkarsa....

Taraf Beşiktaş'ın şikesinin kanıtlandığını iddia etmiş

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    Taraf Beşiktaş'ın şikesinin kanıtlandığını iddia etmiş
    Yahu ortada hiç bir şey yok nerden biliyor bu basın bunları.. resmen itibar zedeleme!
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

İbrahim akın ve iskenderde göz altına alınmmış.

Nevzat Şakar yoğun bakıma alınmış
    .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

dediğimiz gibi hiçbir kulübe bir şey olmayacak bu dava sonunda(fener dahil). olan sadece Aziz Başkan'a olacak. inşallah itiraz kabul edilir de tutuksuz yargılanır.

bu arada taraf yine başlamış. bu gazetenin iyi bir ceza alması lazım ama nerdeee.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taraf'a ceza vermezler hiçbir şekilde

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu göz altına alınmış. (Kanaltürk)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fb , Ts , Bjk küme düşürülsün hepimiz rahatlayalım (:

Mesaj Yetkileri