konya bursa maçı...Originally Posted by ArJeN_hamdinho
hangi şarkıyı sölüyodu..
konya bursa maçı...Originally Posted by ArJeN_hamdinho
hangi şarkıyı sölüyodu..
konya-bursa maçından ve maç bitii.konya:1 bursa:0Originally Posted by ArJeN_hamdinho
bursa pn kazandı ve gol oldu ama hakem saymadı ve tekrar attırdıve 2.pn gol olmadı
abi bisey vardirki saymamistir...
ama FIFA nın talimat açık. Penaltı gol olduysa rakibin yaptığı hata geçersiz sayılır ve gol verilir.
bu kurallar ihlal edileli çook olduuuOriginally Posted by FenerBahceLi
Turkcell Super Lig 1.Hafta Maçı
GS-ANK.BÜY.BLD
Son Penaltıda Bu Kural İhlal Edildii
evet o maçtada aynısı oldu.
geldim dershaneden
ben 6-7-8 de dershaneye gittim şimdi bide lise 1 de gönderiyolar ya ben hiç tatil yapmıcammıııııı![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Lise-1 dershaneye gidilir mi? Tabi işine karışmak gibi olmasın daha 4 yıl var öss'ye.![]()
yav imzama sakın tıklama yazmışım 125 kişi tıklamış 2 gündetıkla desem tıklamazlardı hee
![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
E merak ediyor insan sakın tıklama dediğin için. Bu arada benimle birlikte 126 oldu.Originally Posted by Nedvedmania
![]()
çoğu akıllarından şüphe ettiğim kişiler kendini bişey zanneder gibi küfür yazmış ben demedimmi tıklama diye tıkladıysan sonuçlarına katlanıcaksın kardeşimOriginally Posted by WishbonE
ben altına yazmışım küfürlü mesajlar daha yayınlanmadan siliniyo diye ama adam(!) anlamıyo ki.
ve onların hepsinin bu forumdan olduğuna inanasım gelmiyo
neyse beyler ben iftara davetliyim hepinize simdiden afiyet olsun
oo bizim burada iftarin acilmasina daha 1,5 saat var,öldüm ya acliktan![]()
10 dkdan kısa bi süre kaldı
annem babam felan yemeğe gittiler abimde şuan samiyende ben evde yanlız iftar ya***am
sultanahmet menüsü ile iftarı ya***am ne güzel![]()
hadi arkadaslar ben cikiyom.insallah bugün galatasaray yenerde uzun bir aradan sonra seviniriz.CIHAN AFIYET OLSUN GÖZÜN DOYSUN(saka saka)
Selamlar..
Mirhabayın.
hala yiyorum
beni arda turan diye ibiri ekledi msn e senmisin o
Naber Cimbomlu Oğuzhan![]()
S.a. .
abi bugün misafir vardı iftarda annem de misafir var die elini bol tuttu ohhhh ne güzel daha sahurda yemek yemem![]()
slm genççlik nabr?
patates ustunde patates birakmayasun (boylemiydi o reklam)Originally Posted by Nedvedmania
![]()
Originally Posted by nekop
Evet Reklam Böyleydi ...... .... şirketinin (( hayır reklam sanılmasın ))
a.s ersin
gitmiş avatar![]()
bugünlük son dakikalarını yaşayan kafeye gelinde biraz muhabbet edek, tabii sonra guşlukta devam ederiz..![]()
kirletme burayı![]()
sanada slm ersin![]()