Sayfa 816 / 896 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866 ... SonSon
24,451 ile 24,480 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@aykutTyildirim: Cardozo bugun yarin resmen aciklanacak.. Taraflar 11+3 milyon euro karsiliginda hemen hemen anlasti duyduguma gore.. NTV Spor'dan bi bakin

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kadlec iyi transfer... cardozo'da serbest kalma maddesi 12 milyon haberleri vardı,yalan mı o haberler ? 14 nerden çıkmış...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yazılanlar doğruysa bence yanlış bir transfer olacak Cardozo, 14 milyon bonservis ve 2.8 milyon euro yıllık ücret deniyor, en az 3 senelik de sözleşme olur. Sağlam para ayırmış bu sene Aziz Yıldırım transfere, şimdilik gözüken o.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bana kalırsa F.Bahçe, bir sağ bek transferi yaparak kapatsın transferi. Forveti UEFA'dan gelecek karara göre alsınlar. Bir de men cezası gelirse, çok çok büyük paralar, boş yere harcanmış olacak. Ellerindeki kadro, Türkiye için yeterli zaten. Krasic ve Stoch'tan birini gönderip diğerini takımda tutmalılar ayrıca.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

fener oyunu rakip sahaya yıkamıyor ki ne cardozo'su? kendi defansını geride kuran bir takımın hızlı forvetleri olması gerekmez mi az topu değerlendirecek hızda olan?

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    fener oyunu rakip sahaya yıkamıyor ki ne cardozo'su? kendi defansını geride kuran bir takımın hızlı forvetleri olması gerekmez mi az topu değerlendirecek hızda olan?
    Aykut Kocamanla birlikte o felsefe de gitti umuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İleriye dönük bir orta saha oyuncusu niye almıyoruz ki?

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bana kalırsa F.Bahçe, bir sağ bek transferi yaparak kapatsın transferi. Forveti UEFA'dan gelecek karara göre alsınlar. Bir de men cezası gelirse, çok çok büyük paralar, boş yere harcanmış olacak. Ellerindeki kadro, Türkiye için yeterli zaten. Krasic ve Stoch'tan birini gönderip diğerini takımda tutmalılar ayrıca.
    Bak görürsün fener ceza falan almayacak,cünkü transfer icin bu kadar para harcamazlardi bile bile lades olur bu kesin bir yerlerden garanti gelmisdir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Serdar Adalı Eto'o ile anlaşmıştı, Başkan olamayınca anlaşma yarıda kalmıştır. Cardozo mu Eto'o mu ? Bence her türlü Eto'o. Adalı bonservisi elinde demişti. Cardozo'ya bonservis + maaş için o kadar para verileceğine Eto'o almak daha mantıklı olur.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Futbolcu Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=290559

Bu transfer aynı zamanda Meireles'in gideceği anlamına geliyor bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Güzel transfer,bonservissiz,ne oynadığını biliyoruz,yararı dokunur.

Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

holmen nedir ya oldu olacak theo weeks'i alsaydık.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Futbolcu Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır.

Cristian varken Meireles giderse çıldırırım.

10 yabancı hakkı dolmadı mı ? yarına kadar bi yabancının gitmesi lazım değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yönetim çıldırmış.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ne la? FB'de yabancı sınırı yokmu?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu gidişte cristianı türk yapıcaklar sanırım :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yabancılardan yollanacak oyuncular olacağı için güzel transfer , ne oynadığını biliyoruz ve o bölgede oynayan tek Salih vardı , Rotasyon açısından bonservizsiz alınabilecek başka oyuncu varsa söyleyin ? yararlı olacaktır.

Bu sene transferde maşallahımız var valla.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sezer'in de transferi gerçek olacak gibi. Ama bizemi gelir bilemiyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Meireles değil, Cristian.

Askında gitmek istemiyorum ama geleceğim tatilden dönünce başkan ile görüşmem sonucunda belli olacak dedi.

Meireles ilk 11 oyuncusu. Satılması mümkün olamaz Holmen için.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu ne şimdi,Holmen'i kim aldı bu takıma allah aşkına.. Alper,Bruno,Kadlec'in üstüne bende hayal kırıklığı yaratan bir transfer oldu,Cardozo beklerken Holmen oldu umarım Baroni gider..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles,cristian,yobo ve mümkünse webo giderse holmen transferine olumlu bakarım. Holmen'i beğeniyorum ama yabancilarimizi azaltmak lazım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Holmen son derece gereksiz (kötü demiyorum) bir transfer. Orta saha iyice mülteci kampına döndü. Bu kaçıncı orta saha?

Selçuk ve M.Topuz ile sözleşme yenilenmeyecekti bence. Cristian ve Sezer Öztürk de bir şekilde giderdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

iyi transfermi ? bence iyi transfer, ben Colman yerine istiyordum Trabzona.

Gerek varmiydi ? iyice sisti o bolge, kimi kesecekler veya satacaklar merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holmen ile ilgili kişisel fikrim;

Yedek olarak alınacak, iyi ve devamlı performansı ile as olacak. Aurelio gibi olacak bana kalırsa.
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Abi kim yapıyo bu transferlerii anlam veremiyorum. Orta sahada 3 takım kuracak kadar oyuncu oldu. Madem bu adamı alacaktınız Selçuk ve Topuzla niye sözleşme yenilediniz. Cristian, Meireles, Sezer kesinlikle gitmeli. Bu paraları cebinden mi harcıyor bu herifler, bir de yabancı kontejanının artmasına karşı çıkıyorlar. En fazla yabancı da bizde oldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene Kuyt ve Topuz varken Krasiç'i getirmek, bu sene 2 kişinin oynayacağı bölge için elde (Emre,Meireles,Alper,Salih,Cristian,Selçuk,Topuz,T opal,Sezer,Recep) varken Holmen'i getirmek ?

11 kişi ediyor, İlk 11 bu oyunculardan oluşur herhalde. Ben artık ciddi ciddi bu transferlerin Aykut Kocaman'ın listesindeki oyuncular olduğuna inandım. 11 tane adam içinde Ofansif oynayabilecek tek oyuncunun da Salih olması ne kadar kötü. Sistem değişmez ve mevcut sistem devam ederse 11 oyuncu yine yaraya tuz basmayacak. Çünkü sistemin gerektirdiği "Koşan Alex" hala ortada yok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

#direnSalihUçan
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

galiba adamlar orta sahaya 10 numara lazım dedilkçe 10 tane orta saha anlıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Geçen sene Kuyt ve Topuz varken Krasiç'i getirmek, bu sene 2 kişinin oynayacağı bölge için elde (Emre,Meireles,Alper,Salih,Cristian,Selçuk,Topuz,T opal,Sezer,Recep) varken Holmen'i getirmek ?

11 kişi ediyor, İlk 11 bu oyunculardan oluşur herhalde. Ben artık ciddi ciddi bu transferlerin Aykut Kocaman'ın listesindeki oyuncular olduğuna inandım. 11 tane adam içinde Ofansif oynayabilecek tek oyuncunun da Salih olması ne kadar kötü. Sistem değişmez ve mevcut sistem devam ederse 11 oyuncu yine yaraya tuz basmayacak. Çünkü sistemin gerektirdiği "Koşan Alex" hala ortada yok.
    Geçen sene 8 tane ortasaha oyuncusu olmasına rağmen son haftalarda oynatacak adam kalmamıştı. O yüzden bu sene bunun tekrardan olmaması için yapılıyor bu transferler. Gidecek oyuncularda eklenince bu sayı dahada aşağı inecektir.

Mesaj Yetkileri