@aykutTyildirim: Cardozo bugun yarin resmen aciklanacak.. Taraflar 11+3 milyon euro karsiliginda hemen hemen anlasti duyduguma gore.. NTV Spor'dan bi bakin
@aykutTyildirim: Cardozo bugun yarin resmen aciklanacak.. Taraflar 11+3 milyon euro karsiliginda hemen hemen anlasti duyduguma gore.. NTV Spor'dan bi bakin
kadlec iyi transfer... cardozo'da serbest kalma maddesi 12 milyon haberleri vardı,yalan mı o haberler ? 14 nerden çıkmış...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yazılanlar doğruysa bence yanlış bir transfer olacak Cardozo, 14 milyon bonservis ve 2.8 milyon euro yıllık ücret deniyor, en az 3 senelik de sözleşme olur. Sağlam para ayırmış bu sene Aziz Yıldırım transfere, şimdilik gözüken o.
Bana kalırsa F.Bahçe, bir sağ bek transferi yaparak kapatsın transferi. Forveti UEFA'dan gelecek karara göre alsınlar. Bir de men cezası gelirse, çok çok büyük paralar, boş yere harcanmış olacak. Ellerindeki kadro, Türkiye için yeterli zaten. Krasic ve Stoch'tan birini gönderip diğerini takımda tutmalılar ayrıca.
fener oyunu rakip sahaya yıkamıyor ki ne cardozo'su? kendi defansını geride kuran bir takımın hızlı forvetleri olması gerekmez mi az topu değerlendirecek hızda olan?
İleriye dönük bir orta saha oyuncusu niye almıyoruz ki?
Serdar Adalı Eto'o ile anlaşmıştı, Başkan olamayınca anlaşma yarıda kalmıştır. Cardozo mu Eto'o mu ? Bence her türlü Eto'o. Adalı bonservisi elinde demişti. Cardozo'ya bonservis + maaş için o kadar para verileceğine Eto'o almak daha mantıklı olur.
...
Futbolcu Samuel Tobias Holmen ile prensip olarak anlaşmaya varılmış olup yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=290559
Bu transfer aynı zamanda Meireles'in gideceği anlamına geliyor bence.
Güzel transfer,bonservissiz,ne oynadığını biliyoruz,yararı dokunur.
Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
holmen nedir yaoldu olacak theo weeks'i alsaydık.
10 yabancı hakkı dolmadı mı ? yarına kadar bi yabancının gitmesi lazım değil mi ?
Yönetim çıldırmış.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu ne la? FB'de yabancı sınırı yokmu?![]()
FM Gazetesi
bu gidişte cristianı türk yapıcaklar sanırım :S
Yabancılardan yollanacak oyuncular olacağı için güzel transfer , ne oynadığını biliyoruz ve o bölgede oynayan tek Salih vardı , Rotasyon açısından bonservizsiz alınabilecek başka oyuncu varsa söyleyin ? yararlı olacaktır.
Bu sene transferde maşallahımız var valla.
Sezer'in de transferi gerçek olacak gibi. Ama bizemi gelir bilemiyorum.
FM Gazetesi
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu ne şimdi,Holmen'i kim aldı bu takıma allah aşkına.. Alper,Bruno,Kadlec'in üstüne bende hayal kırıklığı yaratan bir transfer oldu,Cardozo beklerken Holmen oldu umarım Baroni gider..
Meireles,cristian,yobo ve mümkünse webo giderse holmen transferine olumlu bakarım. Holmen'i beğeniyorum ama yabancilarimizi azaltmak lazım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Holmen son derece gereksiz (kötü demiyorum) bir transfer. Orta saha iyice mülteci kampına döndü. Bu kaçıncı orta saha?
Selçuk ve M.Topuz ile sözleşme yenilenmeyecekti bence. Cristian ve Sezer Öztürk de bir şekilde giderdi.
iyi transfermi ? bence iyi transfer, ben Colman yerine istiyordum Trabzona.
Gerek varmiydi ? iyice sisti o bolge, kimi kesecekler veya satacaklar merak ediyorum.
Holmen ile ilgili kişisel fikrim;
Yedek olarak alınacak, iyi ve devamlı performansı ile as olacak. Aurelio gibi olacak bana kalırsa.
FM Gazetesi
Abi kim yapıyo bu transferlerii anlam veremiyorum. Orta sahada 3 takım kuracak kadar oyuncu oldu. Madem bu adamı alacaktınız Selçuk ve Topuzla niye sözleşme yenilediniz. Cristian, Meireles, Sezer kesinlikle gitmeli. Bu paraları cebinden mi harcıyor bu herifler, bir de yabancı kontejanının artmasına karşı çıkıyorlar. En fazla yabancı da bizde oldu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Geçen sene Kuyt ve Topuz varken Krasiç'i getirmek, bu sene 2 kişinin oynayacağı bölge için elde (Emre,Meireles,Alper,Salih,Cristian,Selçuk,Topuz,T opal,Sezer,Recep) varken Holmen'i getirmek ?
11 kişi ediyor, İlk 11 bu oyunculardan oluşur herhalde. Ben artık ciddi ciddi bu transferlerin Aykut Kocaman'ın listesindeki oyuncular olduğuna inandım. 11 tane adam içinde Ofansif oynayabilecek tek oyuncunun da Salih olması ne kadar kötü. Sistem değişmez ve mevcut sistem devam ederse 11 oyuncu yine yaraya tuz basmayacak. Çünkü sistemin gerektirdiği "Koşan Alex" hala ortada yok.
...
#direnSalihUçan
Football is simple,but Football Manager is not
galiba adamlar orta sahaya 10 numara lazım dedilkçe 10 tane orta saha anlıyor