Yabancı Premiumluğu almışız sınırsız![]()
Yabancı Premiumluğu almışız sınırsız![]()
holmen performans bakimindan cristiandanda meirelesdende kat kat iyidir ama iste o performansi fenerde gostercekmi o soru isareti alternatiflik açisindan iyi transfer bence selcuk,cristian,meireles yollanmali.
Meireles'in gitmesi sezonu kapatmak demek. Meireles gönderilmemeli yıldız bir oyuncu gelmeyecekse.
Holmen'in performansının neye göre daha iyi olduğunu söyleyebiliyorsunuz? Meireles ile yan yana bile koyamam Holmen'i.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abdullah Uymaz @ScoutUymaz1
Fenerbahçe Serkan Balcı ile 1 yıl anlaştı. Gelecek hoca evet derse sözleşme imzalanacak.
Holmen'den sonra Serkan'dan da yırttık. Sezer'i de bırakmazsanız tamam bu iş.![]()
Holmen kötü ama Serkan değil sağ beke yedek istiyorduk tecrübeli oyuncu geldi.
Edit:Ne geldisi ya daha gelmedi hatta gelmez![]()
topal-emre-alper ilk 11'in 3'lüsü olmalı bana kalırsa. Yani Meireles'de Topal yerine 11'e koyulabilir ama hem yabancı hem de 10 milyon euro üstü piyasası var satmak mantıklı görünüyor.
Şişkinlik var ama cristian,meireles ve sezer gittiğinde şişkinlikten söz edilemeyecek. O yüzden holmen transferine olumlu bakılabilir.bedava oyuncu alıp satıp para kazanabileceğimiz isimleri elden çıkaracağız.Para harcasalar kızıyoruz,kazanma ihtimalini ortaya çıkartsalar kızıyoruz. Piyasası varken Meireles'i satıp forvet transferini bedavaya getirebiliriz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Meireles'i kim istiyor ki ve kim 10 milyon verir Meireles'e Monaco yazan arkadaşlarda komik oluyorlar adamlar 160 milyon para harcadı o bölgede kalite olarak Meireles'e gelene kadar en az 30-40 oyuncu çıkar
Holmen transferi çok gereksiz bence. Mehmet Topal, Emre, Meireles, Salih, Alper, Cristian varken ..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Cristian,Sezer falan giderse orta sahadan ozaman kadro genişliği açısından iyi oyuncu diyebilirim.Hayırlı olsun.
Meireles gibi görev adamı başka yok. Satılmasını neden bu kadar çok istiyorsunuz. Baroni, Sezer, Selçuk bunlar mutlaka gönderilmeli ama.
Taraftar ne Topal'ı sever ne Meireles'i ama onlarsız Benfica maçı gösterdi önemlerini.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sabah Serkan ismini bi kac kisi mirildanmisti inanmamistim, Serkan ve gobegi hayirli olsun diyelimiYa gelecek hoca Serkani napsin ?
Abdullah Uymaz bilemez o konuyu. Danimarka'da bir scout kendisi. Zaten Serkan Balcı ile ilgili kimsenin duyduğu bir gelişme de yok. Yani bu durum klasik dedikodu sadece.
Cristian, Krasic gider, Sezer kalır. Kulübede yerli oyuncuya ihtiyaç varken gönderilmez. Beşiktaş Sezer'i istiyorsa Fernandes'i de vermeyi kabul etmeli. Yönetim'in ne yaptığı belli değil, Anadolu takımına ya da Almanya'ya gönderirlerse giderse şaşırmam.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bu neyin mantigi Cengiz ? Ciddimisin saka mi yapiyorsun hala cozebilmis degilim.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
şaşkınbakkal'dan
- İucescu duyumlarına inanmayın.temas bile yok
- Cardozo da problem kulübünün fiyat arttırması çözülür mü ? Tamamen başkanın gözünü karartnasına bağlı.yoksa belhanda gibi olur
- Hocamız yeni sezonda Ersun Yanal.
- Cristian kalacak.
(/s)
Bizim orta saha oyuncularından bir 11 çıkıyor. Oldukça saçma bir politika. Oyuncu göndermiş değilsin, satmış değilsin. İnatla orta sahayı şişiriyorsun. Baroni yollanmadıkça bu transfer olumlu bir duruma geçmeyecek benim gözümde. Holmen için Meireles satılırsa rus ruleti olur. NE olacağı belli değil. Her transfer döneminde anadoluda parlayan oyuncuyu alıyoruz ancak hayal kırıklığı oluyor. O sebeple ne olacağı belli değil Holmen'in. Allah sonumuzu hayır etsin.
Holmen geldikten sonra cristian kalacaksa yaziklar olsun bu yonetime. Su adamin oynadigi maclari izleyesim gelmiyo yemin ediyorum.
Cristian yolcu. Bana göre teklif gelirse Meireles'in de gitmesi gerekir yoksa elde patlar çünkü katkısı sınırlı, maliyeti fazla, yaşı geçiyor. Selçuk Şahin ile kontrat yenilemek çok gereksiz oldu, özellikle Alper transferinden sonra.
B.Alves ve Kadlec ihtiyaç doğrultusunda alınmış, cuk diye oturdu dedirtecek cinsten takviyeler.İkiside kaliteli, tecrübeli ve sağlam isimler.Ancak Alper alınmışken Holmen'i -hem de yabancıyken- almak pek mantıklı durmuyor.İkiside saha içerisinde oynadıkları bölge ve yaptıkları işler bakımından aynı tipler.Yetenek ve stil olarak farklı ancak saha içindeki icraatları aynı.
İkiside orta alanın hücum yönünde aksiyonlar gerçekleştirir.Alper sürekli dikine oynar, orta sahada aldığı topla sık sık dripling yapar, sağa sola deplase olur; teknik yeteneği iyidir.Holmen de rakip alandaki boşlukları kovalar, forvetin boşalttığı bölgelere girer, sık sık uzun şut atar; oyun zekası yüksektir.
F.Bahçe'nin merkez orta sahada ihtiyacı olan oyuncu tipini kısaca Emre Belözoğlu olarak tanımlayabiliriz.Yani pas kalitesi yüksek, al-ver yapabilen, set oyununu bilen, pas trafiğini yönetebilecek ayaklara sahip oyuncu(Selçuk, Belluschi, Riveros).Emre'nin ilerleyen yaşı dolayısıyla temposunun düşmesi, sık sık sakatlanması bu tip oyuncu gerekliliğini daha da arttırıyor.Holmen de Alper de bu işi yapan isimler değil.
Holmen mi? Allah'ım hayırdır amaç ne...
Bonservisi elinde olmasaydı, alakamız olmazdı ama yönetim alternatif istiyor herhalde. 10 tane oyuncu varken neyin alternatifini yaratıyoruz anlamadım, Holmen kesinlikle kötü transfer değildir ama orta sahada kullanmadığımız oyuncuları satarak olası transferler için bütçe oluşturmamız gerekli bence.
Abi sonra Avrupa'da Selçuk ve Topal'ı aynı anda sahaya sürdüğümüzde hocaya ve yönetime sallamayın lütfen.
O kadar takima orta saha oyuncilari dolduracaklarina sag bek alsalar daha iyi olurdu gökhan gönül sakatlandiginda veya formsuz oldugu zaman sag beke koyunca siritmayacak gökhan gönül gibi gerektiginde hücuma cikabilecek onun yoklugunu aratmayacak oyuncu transferi daha iyi olurdu.
Neyse Selçuk Şahin'in oynayabilme olasılığı azaldı.