Sayfa 817 / 896 İlkİlk ... 317717767807815816817818819827867 ... SonSon
24,481 ile 24,510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Yabancı Premiumluğu almışız sınırsız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Meireles değil, Cristian.

Askında gitmek istemiyorum ama geleceğim tatilden dönünce başkan ile görüşmem sonucunda belli olacak dedi.

Meireles ilk 11 oyuncusu. Satılması mümkün olamaz Holmen için.
    Cristian'a zaten kesin gidecek gözüyle bakıyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

holmen performans bakimindan cristiandanda meirelesdende kat kat iyidir ama iste o performansi fenerde gostercekmi o soru isareti alternatiflik açisindan iyi transfer bence selcuk,cristian,meireles yollanmali.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Meireles'in gitmesi sezonu kapatmak demek. Meireles gönderilmemeli yıldız bir oyuncu gelmeyecekse.

Holmen'in performansının neye göre daha iyi olduğunu söyleyebiliyorsunuz? Meireles ile yan yana bile koyamam Holmen'i.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Abdullah Uymaz ‏@ScoutUymaz1
    Fenerbahçe Serkan Balcı ile 1 yıl anlaştı. Gelecek hoca evet derse sözleşme imzalanacak.

Holmen'den sonra Serkan'dan da yırttık. Sezer'i de bırakmazsanız tamam bu iş.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Holmen kötü ama Serkan değil sağ beke yedek istiyorduk tecrübeli oyuncu geldi.

Edit:Ne geldisi ya daha gelmedi hatta gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

topal-emre-alper ilk 11'in 3'lüsü olmalı bana kalırsa. Yani Meireles'de Topal yerine 11'e koyulabilir ama hem yabancı hem de 10 milyon euro üstü piyasası var satmak mantıklı görünüyor.

Şişkinlik var ama cristian,meireles ve sezer gittiğinde şişkinlikten söz edilemeyecek. O yüzden holmen transferine olumlu bakılabilir.bedava oyuncu alıp satıp para kazanabileceğimiz isimleri elden çıkaracağız.Para harcasalar kızıyoruz,kazanma ihtimalini ortaya çıkartsalar kızıyoruz. Piyasası varken Meireles'i satıp forvet transferini bedavaya getirebiliriz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Meireles'i kim istiyor ki ve kim 10 milyon verir Meireles'e Monaco yazan arkadaşlarda komik oluyorlar adamlar 160 milyon para harcadı o bölgede kalite olarak Meireles'e gelene kadar en az 30-40 oyuncu çıkar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Holmen transferi çok gereksiz bence. Mehmet Topal, Emre, Meireles, Salih, Alper, Cristian varken ..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Cristian,Sezer falan giderse orta sahadan ozaman kadro genişliği açısından iyi oyuncu diyebilirim.Hayırlı olsun.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Meireles gibi görev adamı başka yok. Satılmasını neden bu kadar çok istiyorsunuz. Baroni, Sezer, Selçuk bunlar mutlaka gönderilmeli ama.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Taraftar ne Topal'ı sever ne Meireles'i ama onlarsız Benfica maçı gösterdi önemlerini.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sabah Serkan ismini bi kac kisi mirildanmisti inanmamistim, Serkan ve gobegi hayirli olsun diyelimi Ya gelecek hoca Serkani napsin ?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Sabah Serkan ismini bi kac kisi mirildanmisti inanmamistim, Serkan ve gobegi hayirli olsun diyelimi Ya gelecek hoca Serkani napsin ?
    Abdullah Uymaz bilemez o konuyu. Danimarka'da bir scout kendisi. Zaten Serkan Balcı ile ilgili kimsenin duyduğu bir gelişme de yok. Yani bu durum klasik dedikodu sadece.

Cristian, Krasic gider, Sezer kalır. Kulübede yerli oyuncuya ihtiyaç varken gönderilmez. Beşiktaş Sezer'i istiyorsa Fernandes'i de vermeyi kabul etmeli. Yönetim'in ne yaptığı belli değil, Anadolu takımına ya da Almanya'ya gönderirlerse giderse şaşırmam.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Abdullah Uymaz bilemez o konuyu. Danimarka'da bir scout kendisi. Zaten Serkan Balcı ile ilgili kimsenin duyduğu bir gelişme de yok. Yani bu durum klasik dedikodu sadece.

Cristian, Krasic gider, Sezer kalır. Kulübede yerli oyuncuya ihtiyaç varken gönderilmez. Beşiktaş Sezer'i istiyorsa Fernandes'i de vermeyi kabul etmeli.
    Ondan diyorumya gelecek hoca Serkani niye istesin. Dedikodudan ziyade Serkanin menajeri oyun oynuyor.

Besiktasa gidecek diye biliyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Cristian, Krasic gider, Sezer kalır. Kulübede yerli oyuncuya ihtiyaç varken gönderilmez. Beşiktaş Sezer'i istiyorsa Fernandes'i de vermeyi kabul etmeli. Yönetim'in ne yaptığı belli değil, Anadolu takımına ya da Almanya'ya gönderirlerse giderse şaşırmam.
    Fernandes'in yanına Oğuzhan'ı da koyalım mı?

@Bordo61Mavi;
    Serkan mı, Allah korusun!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu neyin mantigi Cengiz ? Ciddimisin saka mi yapiyorsun hala cozebilmis degilim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Serkan gelirse ersun yanal hayırlı olsun diyebiliriz herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Meireles'i kim istiyor ki ve kim 10 milyon verir Meireles'e Monaco yazan arkadaşlarda komik oluyorlar adamlar 160 milyon para harcadı o bölgede kalite olarak Meireles'e gelene kadar en az 30-40 oyuncu çıkar
    kimleri almışlar o bölgeye? 30-40 değil 3-4 tane meirelesten iyi orta saha oyuncusu sayar mısın monaca'da?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by sananes View Post
    kimleri almışlar o bölgeye? 30-40 değil 3-4 tane meirelesten iyi orta saha oyuncusu sayar mısın monaca'da?
    Monaco'da oynayanları kastetmedim dünya piyasasında dedim adamlar parasını verir alırlar yani öyle olunca da 30-40 tane futbolcu çıkıyor yani bu arada fenerbahçenin gelecek yılki dizilişi:

Yapan fenerbahçeli arkadaş baroniyi de göndermiş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

şaşkınbakkal'dan

- İucescu duyumlarına inanmayın.temas bile yok

- Cardozo da problem kulübünün fiyat arttırması çözülür mü ? Tamamen başkanın gözünü karartnasına bağlı.yoksa belhanda gibi olur

- Hocamız yeni sezonda Ersun Yanal.

- Cristian kalacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bizim orta saha oyuncularından bir 11 çıkıyor. Oldukça saçma bir politika. Oyuncu göndermiş değilsin, satmış değilsin. İnatla orta sahayı şişiriyorsun. Baroni yollanmadıkça bu transfer olumlu bir duruma geçmeyecek benim gözümde. Holmen için Meireles satılırsa rus ruleti olur. NE olacağı belli değil. Her transfer döneminde anadoluda parlayan oyuncuyu alıyoruz ancak hayal kırıklığı oluyor. O sebeple ne olacağı belli değil Holmen'in. Allah sonumuzu hayır etsin.

Holmen geldikten sonra cristian kalacaksa yaziklar olsun bu yonetime. Su adamin oynadigi maclari izleyesim gelmiyo yemin ediyorum.

Del Piero_10 Misafir

Cristian yolcu. Bana göre teklif gelirse Meireles'in de gitmesi gerekir yoksa elde patlar çünkü katkısı sınırlı, maliyeti fazla, yaşı geçiyor. Selçuk Şahin ile kontrat yenilemek çok gereksiz oldu, özellikle Alper transferinden sonra.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

B.Alves ve Kadlec ihtiyaç doğrultusunda alınmış, cuk diye oturdu dedirtecek cinsten takviyeler.İkiside kaliteli, tecrübeli ve sağlam isimler.Ancak Alper alınmışken Holmen'i -hem de yabancıyken- almak pek mantıklı durmuyor.İkiside saha içerisinde oynadıkları bölge ve yaptıkları işler bakımından aynı tipler.Yetenek ve stil olarak farklı ancak saha içindeki icraatları aynı.

İkiside orta alanın hücum yönünde aksiyonlar gerçekleştirir.Alper sürekli dikine oynar, orta sahada aldığı topla sık sık dripling yapar, sağa sola deplase olur; teknik yeteneği iyidir.Holmen de rakip alandaki boşlukları kovalar, forvetin boşalttığı bölgelere girer, sık sık uzun şut atar; oyun zekası yüksektir.

F.Bahçe'nin merkez orta sahada ihtiyacı olan oyuncu tipini kısaca Emre Belözoğlu olarak tanımlayabiliriz.Yani pas kalitesi yüksek, al-ver yapabilen, set oyununu bilen, pas trafiğini yönetebilecek ayaklara sahip oyuncu(Selçuk, Belluschi, Riveros).Emre'nin ilerleyen yaşı dolayısıyla temposunun düşmesi, sık sık sakatlanması bu tip oyuncu gerekliliğini daha da arttırıyor.Holmen de Alper de bu işi yapan isimler değil.

Nesil
    2006

Holmen mi? Allah'ım hayırdır amaç ne...

Bonservisi elinde olmasaydı, alakamız olmazdı ama yönetim alternatif istiyor herhalde. 10 tane oyuncu varken neyin alternatifini yaratıyoruz anlamadım, Holmen kesinlikle kötü transfer değildir ama orta sahada kullanmadığımız oyuncuları satarak olası transferler için bütçe oluşturmamız gerekli bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Abi sonra Avrupa'da Selçuk ve Topal'ı aynı anda sahaya sürdüğümüzde hocaya ve yönetime sallamayın lütfen.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

O kadar takima orta saha oyuncilari dolduracaklarina sag bek alsalar daha iyi olurdu gökhan gönül sakatlandiginda veya formsuz oldugu zaman sag beke koyunca siritmayacak gökhan gönül gibi gerektiginde hücuma cikabilecek onun yoklugunu aratmayacak oyuncu transferi daha iyi olurdu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Neyse Selçuk Şahin'in oynayabilme olasılığı azaldı.

Mesaj Yetkileri