Cardozo büyük ihtimal ile Belhanda transferi gibi oldu.
Belhanda Vol. 2 oldu yani kısaca.
Cardozo büyük ihtimal ile Belhanda transferi gibi oldu.
Belhanda Vol. 2 oldu yani kısaca.
Daha bir şey belli değil,yarın çubukluyu giyerse şaşırmayın
Cardozo'nun Twitter hesabı yok. Açıklaması da yok.
Menajeri Fenerbahçe ile Benfica arasında görüşmelerin devam ettiğini söylemişti zaten.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gerçek değil.
Facebook hesabı da yok.
Diğer konuda olduğu gibi yine ısrar ediyorsunuz. Ne gazetecilere, ne de Twitter duyumcularına güvenilir. Türkiye'deki gazeteciler satın alınmış kalemlerdir, bir kaç istisna hariç.
Buyrun menajerinin açıklaması:
Pedro Aldave @pedroaldave 29 dk
For all who ask Cardozo dosn't have any Facebook or Twitter , he only has gols, je
https://twitter.com/pedroaldave/stat...08014994128896
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ee ne biliyorsun fake hesap olmadigini ?
Yahu Facebook hesabı diye bişey mi kalmış ya
Sevgilisine de kurdursun da karşılıklı beğeni, ilişki durumu falan yaparlar
Facebook'u olan futbolcu ilk kez gördüğümden açıkcası garip geldi. Sayfa falan da değil direk profil kurmuş maşAllah![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu ikna eder sanırım.
http://www.pedroaldave.com/
Menajerlik şirketinin web sitesi.
En altta Twitter hesabına yönlendiriyor.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ne kadar sayılır bilmem ama
https://www.facebook.com/colak52emre?refn_tnmn
![]()
(hesap gerçek twitterında tanıtım kısmında var linki)
Cengiz diyorsa doğrudur beyler itiraz etmeyin boşuna![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Basınımız çok kötü. Fake hesabın haberini yapıyorlar.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
her transfer döneminde de emin olmadan yazmıyorum , twitterda bir kardeş var içeriden bilgili , hesabı kapalı yalnız , daha hiç yalan haber vermedi , sürekli Ersun Yanal diyor hiç değiştirmedi , kim konuşulursa konuşulsun , ayrıca Cardozo için de 12 milyon euroluk serbest kalma maddesi yok ama 12 milyon euro'yaa serbest kalıyor dedi , nedenini bilmiyorum şu an , bilgisi olan varsa paylaşsın , Cardozo ve Ersun Yanal olacak sanırım , ben Kiessling'i isterim gerçi ama Cardozo da olur =)
Umarım Cardozo transferi bahsedilen rakamlara (+10milyoneurolara) olmaz. Bu fiyata bu adamı alacağımza gençlere yatırım yapmak daha mantıklı.
Yarını sorunsuz halledelim de Cenk Tosun'a bile razıyım.
...
Transfer falan yalan, önemli olan ceza almamak. Ceza aldıktan sonra ne yapalım Cardozo'yu. Hocanın da Ersun Yanal olacağını düşünüyorum. Şu olaylar netleşsin ondan sonra zaten transferler de hemen biter.
Ben olsam yabancı forvet alacaksam Vaclav Kadlec için uğraşırdım veya onun gibi gelecek vaad eden yabancı forvetlere yönelirdim ancak Türk takımlarında hem böyle bir özellik olmadığı için hem yabancı sınırlamasından dolayı olmuş bir oyuncu tercih ediyorlar.Cardozo için 10 milyondan fazlası gereksiz olur bence.
Bir de merak ettiğim FM oynayan gözlemci yok mudur takımlarımız da ? Cidden hayret ediyorum FM'den o kadar çok oyuncu bulunabilir ki bizim gözlemciler mi hiç oynamıyor yoksa kulüp yetkilileri mi hiç umursamıyor valla enteresan yani.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İspanya U-20'de oynayan, Gerard Deulofeu ya da Jese Rodriguez gelip bizim takımların alt yapısına başvursa eminim elemelerde elerler adamları... Futbolun F sinden anlamayan insanlar futbolumuzda.
Sow geldiğinde 25 yaşındaydı. O yüzden arkadaşın hem genç hem de ileride satılabilecek oyuncular tanımına uyuyor. Kaldı ki 2 yıldır sergilediği üst düzey performansla satışında hiç de zorlanılmayacak hatta iyi paralar kazanılabilecek bir oyuncu. Arkadaş 17 yaşında dememiş ki zaten
Alves ve Holmen transferlerinden sonra artık beklenti içine girmiyorum. Bundan sonra yaşına bakmam, nasılsa deli gibi paralar harcıyoruz bari geliği gibi katkı verecek adamlar olsun. O yüzden ne kadar olursa olsun Cardozo'ya razıyım. Drogba'nın sırf imza parasının 4-5 milyon ciivarı, Meireles'in bonservisinin 10 milyon olduğu yerde çok beklentiye girmemek lazım. Biz genç oyuncu alamıyoruz malesef. Avrupa'dan genç oyuncu almak zaten imkansız, Güney Amerika'da da artık fiyatlar uçmuş durumda. Shaktar'ın 9 milyonluk Wellington Nem transferinden sonra bizden cacık olmaz diyorum. Boşuna umutlu olmayın, düzgün iş yapsak bile en fazla 1 yıllığına oluyor onun a kasıtlı olduğundan şüpheliiym.
Kusura bakmasın kimse ama bizim ülkeye gelecek genç yaşı (25)'den az değildir.
Biz öyle 17-18 yaşında iyi oynayan yetenekleri getiremeyiz, gelmezler çünkü bu yüzden sizin o genç tanımınız bu ülke için Sow'dur.
Arkadaşta o anlamda söylemiş, 17-18 yaşında adı duyulmamış bi genç alalım desen onun içinde altyapı lazım. Sonuçta gelecek adam burada gelişecek bu da yok, zaten olsa Milli Takıma süper gençler yetişir dışarıdan alma ihtiyacı olmazdı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Ben arkadaşla dalga geçtim yahu.yakın arkadaş olduğu için takıldım![]()
FM Gazetesi