Moussa Sow attı.
Anaaaaaaaaa cildircam![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
1-1 de iyidir. Sonuçta Senegal'in 1 puanı oluyor ve son maça kalıyorlar. Tabi yine de puan durumunu görmek lazım.
Edit: Senegal uzatmalarda yemiş. Ayrıl da gel Sow. :}
Fenerbahçe Cumhuriyeti
2-1 yaptı Ekvator Ginesi, 90+4.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Sadece Dia olsa hiç takmazsınız var ya![]()
Bitti. Elendi Senegal.
Öyle bir sinerji oluşturduk ki 3-4 tane birbirinden kaliteli forvete sahip Senegal saçma sapan takımlara yenildi. :} İşin gırgırı bir tarafa Senegal'in bu kadar erken elenmesi bizim için muhteşem oldu. Senegal teknik direktörü kıyak yapsın Sow'un geri gelmesine gerek yok desin.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Nihayet be![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Önceki sayfada da yazdım; Senegal'in son maçı 29 Ocak'ta. Sow burdan geri gider mi bilmem de Dia 29 Ocak'tan önce gelemeyecek. Mersin İdman Yurdu maçını da onlarsız oynayacağız. Samsunspor maçında kadroda olurlar muhtemelen.
Hadi yine iyisiniz, Senegal erkenden elendi döndü.. Bi de Fildişi elenseydi ya, Eboue lazım bize..
Mersin maçına gidecek olan , beraber gitmek isteyen olursa bana ulaşsın.Kayseri maçında iki kişiydik , ne kadar fazla o kadar iyiSabah biletler çıkıyor.Haber bekliyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Senegal'in tek elenme sebebi Fenerbahçe taraftarıdır zatenAdamlar hakkınızda yasal işlem başlatabilir haberiniz olsun
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnşallah imzadan sonra dönmez ama etik olarak doğru olmaz sanırım ve döner diye düşünüyorum.
Bu arada Ziegler'in bonservisini falan almasınlar.Bu sezon, içinden geçtiğimiz şu dönemlerde "Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş" hesabı idare eder.Ama sürekli ofansa katkısı yok diye eleştiriliyordu, e bu adam defans yapmayıda bilmiyorki?En azından Özgür'ü orada denemeye değer.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Aynen öyle ziegler çok fazla kötü. Dün tüm golleri onun kanadından yedik. Özgür u bir denesin Aykut hoca ben başarılı olacağını düşünüyorum. Öte yandan krasic Pazartesi belli olacakmış gelip gelmeyeceği. Krasic gelirse kanatlar stoch ve krasic olacak. Bu Aykut hocaya ters değil mi ? Bir de su transfer döneminde bir stoper alsak iyi olurdu. Bilicayla olmaz bu is. Aykut hoca bunları düşünüyordur zaten
Sow bugün 15.30 da iniyormuş. Kalkıp burdan Afrika'ya gitmesi uzun olurFransa'ya gidip gelir toplar eşyalarını
![]()
Dia ve Sow'un gelmesi hücumda çok büyük değişim yaratacaktır takımda . Krasic'in alınması iyi olur ancak , Krasic'in alınması Dia'nın gözden çıkarılması anlamına geliyor bana kalırsa Dia kalmalı potansiyelini açığa çıkarmalıyız Dia'nın Krasic'i alacağımıza . Ziegler konusunda da katılıyorum nedense ofansif bir bek olarak bilirdik ancak çok tutuk kalıyor hücumda savunma özelliği de iyi olmadığından çok göze batıyor zaten bu performansla devam ederse bonservisi alınmayacaktır .
http://www.sporbucks.com/haber/15619...e-sok-gelisme-
Sakatlıklardan çok çektik bu sene.
Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekillerinin istifasının en büyük yararı Fenerbahçe'ye oldu. Sarı lacivertlilerin hisseleri ise büyük bir hızla yükselişe geçti.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekillerinin istifası, Fenerbahçe'ye 24 saatte 85 milyon lira kazandırdı.
İstifanın olduğu gün endeksin kapanışına yakın Fenerbahçe hisselerindeki yükseliş hız kazanarak yüzde 2,31'e ulaştı.
İstifa kararının etkisi dün Fenerbahçe hisselerinde daha açıkça bir şekilde görüldü.
Fenerbahçe Sportif A.Ş. hisseleri ilk seans sonunda yüzde 7,52 oranında değer kazandı. İkinci seansta yüzde 1,17 değer kaybeden hissenin günlük primi yüzde 6,27 olurken hisse fiyatı 42,40 liraya yükseldi. Aydınlar'ın istifası öncesi Fenerbahçe'nin 975 milyon lira olan piyasa değeri, istifa sonrası 1 milyar 60 milyon liraya yükseldi.
Bir günde gelen tam 85 milyon liralık artış herkesi şaşırtırken, Fenerbahçe Yönetimi'ni ise rahatlattı.
Fenerbahçe Yönetimi tahvil ihraç isteğini son Divan Kurulu toplantısında dile getirmişti. Bakalım ilerleyen günlerde bu gerçekleşecek mi ?
DHA
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahceye karsi Gekastan once hangi futbolcu hat trick yapti ve kac senesinde. Aklima bi turlu gelmiyor
Moussa Sow tesislerimizi gezmiş, ilk idmanına çıkmış.
![]()
Şu son fotoda Bilica'yı gördüm Sow'un arkasında içim bi tuhaf oldu.Aman Sow, baktın Bilica geliyo üstüne veriver topu gitsin.Birde senle uğraşmayalım.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
bilica sıkı markaj uyguluyor sow'a.
Şu arkada duran oyuncu Sow![]()
![]()
"Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkansız"
Vefatının 11. yılında İslam Çupi'yi rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet olsun İslam Baba.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kimileri İslam Çupi'nin çok değerli sözleriyle dalga geçerek tatmin olduklarını sansa da, İslam Çupi'nin o sözleri hiç unutulmayacaktır.
"Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktür, tarif edilemez."
Bu süreçte bu sözünün de ne kadar doğru olduğunu gösterdin bizlere, mekanın cennet olsun...
"YÜCE ATATÜRK"
Cihan Kamer ve avukatımız Emin Özkurt'un Telegol programına katılmasını yanlış buluyordum ama Cihan Kamer resmen Telegol programını yerle bir etti. 3 Temmuz'dan beri belki de Fenerbahçe'ye karşı en fazla kin besleyen programa Cihan Kamer mührü vurdu. Tebrikler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti