Sayfa 82 / 447 İlkİlk ... 3272808182838492132182 ... SonSon
2,431 ile 2,460 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Moussa Sow attı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Anaaaaaaaaa cildircam
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

1-1 de iyidir. Sonuçta Senegal'in 1 puanı oluyor ve son maça kalıyorlar. Tabi yine de puan durumunu görmek lazım.

Edit: Senegal uzatmalarda yemiş. Ayrıl da gel Sow. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

2-1 yaptı Ekvator Ginesi, 90+4.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Ne gol oldu be arkadaş yaa Ekvator Gine 2 - 1 Senegal.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sadece Dia olsa hiç takmazsınız var ya

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bitti. Elendi Senegal.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Öyle bir sinerji oluşturduk ki 3-4 tane birbirinden kaliteli forvete sahip Senegal saçma sapan takımlara yenildi. :} İşin gırgırı bir tarafa Senegal'in bu kadar erken elenmesi bizim için muhteşem oldu. Senegal teknik direktörü kıyak yapsın Sow'un geri gelmesine gerek yok desin.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Nihayet be
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Önceki sayfada da yazdım; Senegal'in son maçı 29 Ocak'ta. Sow burdan geri gider mi bilmem de Dia 29 Ocak'tan önce gelemeyecek. Mersin İdman Yurdu maçını da onlarsız oynayacağız. Samsunspor maçında kadroda olurlar muhtemelen.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hadi yine iyisiniz, Senegal erkenden elendi döndü.. Bi de Fildişi elenseydi ya, Eboue lazım bize..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Mersin maçına gidecek olan , beraber gitmek isteyen olursa bana ulaşsın.Kayseri maçında iki kişiydik , ne kadar fazla o kadar iyi Sabah biletler çıkıyor.Haber bekliyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Senegal'in tek elenme sebebi Fenerbahçe taraftarıdır zaten Adamlar hakkınızda yasal işlem başlatabilir haberiniz olsun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Mersin maçına gidecek olan , beraber gitmek isteyen olursa bana ulaşsın.Kayseri maçında iki kişiydik , ne kadar fazla o kadar iyi Sabah biletler çıkıyor.Haber bekliyorum.
    bu hafta da geliyorum belki yanımda 1 ark daha olur ama zaten ne kadar kalabalık o kadar iyi :P
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    11

İnşallah imzadan sonra dönmez ama etik olarak doğru olmaz sanırım ve döner diye düşünüyorum.

Bu arada Ziegler'in bonservisini falan almasınlar.Bu sezon, içinden geçtiğimiz şu dönemlerde "Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş" hesabı idare eder.Ama sürekli ofansa katkısı yok diye eleştiriliyordu, e bu adam defans yapmayıda bilmiyorki?En azından Özgür'ü orada denemeye değer.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aynen öyle ziegler çok fazla kötü. Dün tüm golleri onun kanadından yedik. Özgür u bir denesin Aykut hoca ben başarılı olacağını düşünüyorum. Öte yandan krasic Pazartesi belli olacakmış gelip gelmeyeceği. Krasic gelirse kanatlar stoch ve krasic olacak. Bu Aykut hocaya ters değil mi ? Bir de su transfer döneminde bir stoper alsak iyi olurdu. Bilicayla olmaz bu is. Aykut hoca bunları düşünüyordur zaten

Sow bugün 15.30 da iniyormuş. Kalkıp burdan Afrika'ya gitmesi uzun olur Fransa'ya gidip gelir toplar eşyalarını

17. Default

Dia ve Sow'un gelmesi hücumda çok büyük değişim yaratacaktır takımda . Krasic'in alınması iyi olur ancak , Krasic'in alınması Dia'nın gözden çıkarılması anlamına geliyor bana kalırsa Dia kalmalı potansiyelini açığa çıkarmalıyız Dia'nın Krasic'i alacağımıza . Ziegler konusunda da katılıyorum nedense ofansif bir bek olarak bilirdik ancak çok tutuk kalıyor hücumda savunma özelliği de iyi olmadığından çok göze batıyor zaten bu performansla devam ederse bonservisi alınmayacaktır .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Neron_FB View Post
    bu hafta da geliyorum belki yanımda 1 ark daha olur ama zaten ne kadar kalabalık o kadar iyi :P
    Turk Telekom buldum bu sefer

Turk Telekom tribününden izleyecek olanlar bana ulaşırlarsa sevinirim
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006

http://www.sporbucks.com/haber/15619...e-sok-gelisme-

Sakatlıklardan çok çektik bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekillerinin istifasının en büyük yararı Fenerbahçe'ye oldu. Sarı lacivertlilerin hisseleri ise büyük bir hızla yükselişe geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekillerinin istifası, Fenerbahçe'ye 24 saatte 85 milyon lira kazandırdı.

İstifanın olduğu gün endeksin kapanışına yakın Fenerbahçe hisselerindeki yükseliş hız kazanarak yüzde 2,31'e ulaştı.

İstifa kararının etkisi dün Fenerbahçe hisselerinde daha açıkça bir şekilde görüldü.

Fenerbahçe Sportif A.Ş. hisseleri ilk seans sonunda yüzde 7,52 oranında değer kazandı. İkinci seansta yüzde 1,17 değer kaybeden hissenin günlük primi yüzde 6,27 olurken hisse fiyatı 42,40 liraya yükseldi. Aydınlar'ın istifası öncesi Fenerbahçe'nin 975 milyon lira olan piyasa değeri, istifa sonrası 1 milyar 60 milyon liraya yükseldi.

Bir günde gelen tam 85 milyon liralık artış herkesi şaşırtırken, Fenerbahçe Yönetimi'ni ise rahatlattı.

Fenerbahçe Yönetimi tahvil ihraç isteğini son Divan Kurulu toplantısında dile getirmişti. Bakalım ilerleyen günlerde bu gerçekleşecek mi ?

DHA
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahceye karsi Gekastan once hangi futbolcu hat trick yapti ve kac senesinde. Aklima bi turlu gelmiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Fenerbahceye karsi Gekastan once hangi futbolcu hat trick yapti ve kac senesinde. Aklima bi turlu gelmiyor
    Aghahowa 08/09

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Moussa Sow tesislerimizi gezmiş, ilk idmanına çıkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Şu son fotoda Bilica'yı gördüm Sow'un arkasında içim bi tuhaf oldu.Aman Sow, baktın Bilica geliyo üstüne veriver topu gitsin.Birde senle uğraşmayalım.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bilica sıkı markaj uyguluyor sow'a.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Moussa Sow tesislerimizi gezmiş, ilk idmanına çıkmış.

Hangisinin Sow hangisinin Dia olduğunu anlamak için 10 kere baktım fotoğrafa. Fenerbahçe yönetimi Dia'yı Sow diye getirip maça çıkarsa hiçbir şey anlamazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu arkada duran oyuncu Sow

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

"Şampiyon olmak mümkün, Fenerbahçe olmak imkansız"

Vefatının 11. yılında İslam Çupi'yi rahmetle anıyoruz. Mekanın cennet olsun İslam Baba.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kimileri İslam Çupi'nin çok değerli sözleriyle dalga geçerek tatmin olduklarını sansa da, İslam Çupi'nin o sözleri hiç unutulmayacaktır.

"Fenerbahçe büyüklüğü başka bir büyüklüktür, tarif edilemez."

Bu süreçte bu sözünün de ne kadar doğru olduğunu gösterdin bizlere, mekanın cennet olsun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cihan Kamer ve avukatımız Emin Özkurt'un Telegol programına katılmasını yanlış buluyordum ama Cihan Kamer resmen Telegol programını yerle bir etti. 3 Temmuz'dan beri belki de Fenerbahçe'ye karşı en fazla kin besleyen programa Cihan Kamer mührü vurdu. Tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri