Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kadlec'i alalımda adamı harcayalım. Böyle gelecek vaad eden oyuncuların gelişmesi için gereken ortam Türkiye'de yok, konu yine yabancı sınırlamasına geliyor ama zaten 10 tane yabancı alma hakkı var kulüplerin bunu da minimum zamanda maksimum katkı almak için kullanmak mantıklı.
O yok bu yok diye diye zaten bu hallerde futbolumuz ancak yabancı sınırlaması olduğu için çok eleştiri yapmam doğru olmaz,dediklerinizde haklısınız,katılıyorum.Salih Uçan gibi bir değer bile doğru düzgün şans bulamazken yabancı genç oyuncular hiç bulamaz diye düşünüyorum bende.Zaten yabancı genç oyuncu transferi yapmaya cesaret edemiyor kulüplerimiz.Malum sınırlama en etkili neden bunda.Dediğimiz şeyler,demesek bile bu konuda ki düşüncelerimiz hemen hemen aynı zaten ben genel bir eleştiri yaptım bu konuda.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Cardozo'yu 13 m €'ya bitirebilirmişiz.Bu arada Pablo Aimar boşta mı ?
Banka olayı varmış Cardozo'da banka'ya mı ne bağlıymış , onun için 13 milyon'a zaten serbest kalıyormuş bizim teklifimiz ise 10 milyon Benfica bekliyor sadece biz 13'ü bastırıp alalım diye.Güvenilir kaynaklardan bilgiler , 13milyon artı bonus olacağını sanmıyorum ondan.
edit:60 milyon serbest kalma maddesi olmasına rağmen , 12 milyon euro'ya banka ile anlaşma halindeymiş kulüp , biz 10 milyon'a anlaşmamıza rağmen kulüp fırsatçılık yapıyormuş , yani oyuncu istedikten sonra 12 milyonu bastırıp alıyoruz , ciddi talibi de yokmuş bizden başka o paraları verecek zaten yoktur.
not: U-21'e scout ekibi gönderip , yeni bir cardozo almayı tercih ederdim.
Seneye Avrupa kupalarına katılırsak bize en çok gol atan forveti sezon sonu almamız muhtemeldir. Golcüler şimdiden Fenerbahçe ile karşılaşmak için sabırsızlanıyor. Çünkü koca dünyada transfer çehresi bu kadar dar.
...
Başkanın açıklamalarına göre büyük ihtimal geliyor Cardozo. Umarım çok pahalı olmaz.
Yönetim ayıbını yıldız transferle kapamayı düşünüyo da artık bunları yemiyoruz be aziz başgan
Her taraftarın transfer listesinde sizin ufkunuzun aitığı bir sürü kişi var ama siz hala eski kafadan devam ediyosunuz
2 yıl men edilmişsin tohum transferler yap 2 yıl sonra bomba gibi kadron olsun ama nerde
Ersun Yanal açıklandı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Hayırlı olsun,iyi bir hoca bakalım neler olacak bu yıl.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut hocaya yapılanlar umarım Ersun hocaya yapılmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ersun Yanal, Aykut Kocaman'a göre bir tık daha üst seviyede bir teknik direktör. Daha iyisinin gelmemesi güzel, 1 yıllık sözleşme yapılması iyi olmamış, keşke daha uzun süreli anlaşma olsaymış.
hem eskişehir'de aldığından daha az alacak hem de 1 yıllık,hoca çok fedakar davranmış. Para neyse ama 1 yıllık anlaşmak şık durmuyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu imza ile gelecek sezona dair umutlarım arttı. Umarım gereksiz oyuncuları ve bir miktar yabancıyı tasfiye ederiz ve Ersun Yanal'ı önereceği gençleri takımımıza alırız. Elbette Ersun Hoca'nın her zaman bir genç oyuncu listesi vardır.
şıklıkla doğruluk aynı şey değil? Genç oyuncuları oynatmayı seven bir hocaya 1 yıllık sözleşmenin nesi şık?adamın sistemini elinden alıyorsunuz resmen. Daum'u getirselerdi o zaman. Günü kurtarmalık bir hamle yapacaklarsa en iyi Daum yapar o işi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sözlesmesi az diye yatırım yapmayacak mı yani ? Böyle bir kisiligi varsa zaten getirmezlerdi.10. bitirse ligi bu sene kimse genc yatırımı filan demez Türkiye'de. Aziz Yıldırım'ın da hocalara sabrını biliyoruz (Aykut Kocaman istisna) bu sezon basarılı olursa uzatılır zaten.
Hayırlı olsun. Ben ümitliyim en azından Aykut Kocaman döneminden daha ofansif bir oyunun olacağını düşünüyorum.
senin cevap verdiğin şey anlamına gelen bir şey söylemedim ben. Cümleleri yanlış mı anlıyorsun acaba? Genç oyuncuları oynatmayı sever evet hoca ligdeki bir çok iyi türk oyuncu elinden geçmiştir. Kaldı ki ben yatırım yapmaz da demedim,full gençleri sahaya sürüp 10. olurda demedim. Alper'in Salih'in Beykan'ın oynaması için elinden geleni yapar.
Sözleşmesinin atıyorum 8. ayına gelindiğinde ersun yanal'ın psikolojisini bir düşünün,kalacak mıyım gidecek miyim diye kendi kendini yiyecek adam. Şampiyonluk son haftaya kaar galatasaray ile aramızda gidip gelse Ersun Hoca oyuncu motivasyonuna ek olarak kendi belirsizliği ile de uğraşmak zorunda kalacak. En azından 2 yıllık olmalıydı anlaşma.
1 yıllık sözleşme üzerindeki baskıyı arttıracaktır hocanın.
1 +1 olsaymis bari
Güzel bir anlaşma olmuş,1 yıllık anlaşma gayet mantıklı her zaman için;hoca başarısız olursa tazminat ödemekten iyidir
Hayırlı olsun. İnşallah başarılı olur ben tam aksi olacağını düşünüyorum.
Stoch şov yapacak .
Hocaya güvencim tam