http://www.totemspor.com/yazarlar/al...irektor-280613
hoca hakkında güzel bir yazı. Umarım başkan ve yöneticiler işini yapmasına izin verirler.
http://www.totemspor.com/yazarlar/al...irektor-280613
hoca hakkında güzel bir yazı. Umarım başkan ve yöneticiler işini yapmasına izin verirler.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ersun Yanal istifa TT oldu![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
1 yıllık anlaşma gayet iyi.
Ersun Yanal resmen bir büyüme sürecine girdi ve bu yıl onun yolunu çizecek, umut verirse kalır zaten, veremez ise büyük takım hocası olmadığını göstermiş olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
İnşallah ilk işi Sezer'e kapıyı göstermek olur.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Mevcut oyun düzenine mahkum kalır, Prensi Cristian olursa en az Uefa cezası kadar ağır olur.
...
1 yıllık anlaşma sorun değil. Ligde şampiyon olsun zaten 2 yıl daha uzar en az. Ayrıca 1-2 tane daha Salih kazanabilme şansımız var Ersun hoca ile birlikte...
Manu Salihle ilgileniyormuş. 17 milyon sterlin falan diyorlar. Parası ne olursa olsun umarım gider de gerçekten bir yıldız olur. Türkiye'de kalırsa gerçek potansiyeline kesinlikle ulaşamaz.
Ne olursa olsun Türkiye'de bir yere kadar gelişir ve orada kalır, çünkü oyuncular burada bir yerden sonra kendilerini yeterli görüp çalışmayı bırakıyor. Ama daha iyi bir lige giderse hiçbir zaman kendini yeterli görmeyecektir.
Cevap verecektim ama sonradan tartışmaya bile gerek olmadığını düşündüm.
Ne kadar Galatasaraylı olsam da Salih' i çok sever ve beğenirim. Ancak Fenerbahçeli olmamanın iyi yanlarından biri bu çocuğa objektif olarak bakabilmem diye düşünüyorum.
Sonuç olarak Manchester 17 milyon sterlinin üçte birini Salih' e verirse bayram edin derim. Ama bu Salih' in Türkiye standartlarında ortalamanın çok üstünde bir futbolcu olduğunu da değiştirmiyor.
not :Salih hakkındaki düşüncelerimi samimi bulmayanlar, bu konudaki daha önceki mesajlarıma bakabilirler.
Football is simple,but Football Manager is not
Salih değil o yaştaki oyuncuların en babasını getirseniz 17 milyon sterlin etmez.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Herkes fiyata takılmışta önemli olan konu bence ManU burada.
Hiç para bile vermeseler ben gitmesini isterim, Türkiyede gelebileceği seviye çok az. Ancak giderse kendisini çok geliştirebilir..
Salih'i gerçekten çok seviyorum ve çok sağlam bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
Bu arada bir yanlışı düzeltmek gerek bence ; ''Transfer etmek için sözleşmesinde yer alan madde gereği 17,1 milyon sterlini gözden çıkarması gerektiğini yazdı.''
Bu yazıyor, Fenerbahçe kolay kolay satmaz zaten. Almak istiyolarsa maddeyi kullanıp alırlar.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Man U bu oyuncuyu kadrosuna katmaya niyetlensinde isterse 1 sterline alsın... Burdaki ana tema paradan çok Man U'nun Salih'i almak istemesi diye düşünüyorum... Gitmesi lazım bence...
Manu Salih'i takip ediyordur çoğu genç ve yetenekli oyuncuları takip ettiği gibi bizim basında direkt transfer yazmıştır adamlar 1 sene izleyip karar da vermiyorlar hem..
Zamanında Gökhan Gönül'ü Barcelona istiyordu...
Biz bu Acun sayesinde Arda'ya cubukluyu giydiririz![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yok artık GG zu Barça![]()
![]()
Tamam Gökhan'ın bir sezon gerçekten üst düzey bir sezonu oldu özellikle o ilk parladığı sezon sanırım ama o kadar da değil
![]()
![]()
Bu bizim medyanın saçmalamalarına benziyor
Arda zu çubukluya hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum![]()
@AurelienChedjou
iyi de GGyi barca gozlemcileri geldi izledi, uydurma degil ki. gider gitmez o ayri konu ama neticede gozlemciler uzun sure takip ettiler. arda olayi da sporun magazini sayilir. turkiyeye gelme ihtimali zayif, gelirse de su sartlarda cimbom bize birakmaz zaten. uefa kararlari uygulanirsa maddi acidan da cok gerilere dusucez cunku.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sizin gibi gerçekçi olsa keşke diğer renktaşlarınız da , Arda , şuan Galatasaray ve Fenerbahçe aynı şartlarda dahi olsa tercihi Galatasaray'dan yana olacak bir oyuncu , sarı - kırmızı renklerin evladı.
Haa , GG'yi bende beğeniyorum ancak o sezondan sonra , neredeyse hiç gelişme göstermedi aksine form grafiği olarak da aşağı düştü bence , Barça en fazla D.Alves'in yedeği olarak düşünmüştür , oda listede ki üç-beş isimden herhangi biridir , izlenmiş ve yeterli bulunmamıştır bence.
İzlemek ayrı masaya oturmak ayrı hem aklınız alıyor mu Gökhan Gönül'ü barcelonada yapmayın az objektif olur adamlar günde yüzlerce futbolcu izliyorlar gökhana gelene kadar kaç tane sağ bek var
Gökhan Gönül transfer istemediği yıllardır söylüyor. Tek amacı futbolu Fenerbahçe'de bırakmak.
Barcelona'da yedek oyuncu transfer edilmez pek. Altyapı var çünkü. Transferler de düşük seviye olmaz. Yedek ya da değil, Barcelona laf olsun transfer yapmaz. O sistemsizlik Real Madrid'de var.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayır izleyebilir bu normal buna bir şey mi dedim şimdi ben , aklımda kalmamış , hatırlayamadım.
Ancak GG'nin de bugün Dünya'nın en iyi sağ beklerinden biri olduğunu falan söylemeyin bana lütfen , haa iyi oyuncu mu evet , kaliteli bir oyuncu ancak o kadar da değil , form olarak o parladığı sezondan sonra hep bir düşüş içerisinde tabi bunda sakatlıkların vs. etkisi var , ancak lig tv'de bile bir programda Alex'e vs. soruyorlar takımın en tembeli kim diye , GG diyor , en yeteneklisi kim diyorlar yine GG diyor , yani bu birazda bizim yerli oyuncumuz da var.
D.Alves , S.Ramos (Şuan stoper ama) , K.Walker , P.Lahm , S.Lichtsteiner , M.Richards , L.Piszczek , Zabaleta , Azpilicueta , Rafael vs. varken bunlarının yanında GG'nin adı geçmez.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
GG oyle bir futbolcu ki sagbek gorevinde oldugu halde varligi ya da yoklugu takimin oyununu %50 degistiriyor nerdeyse. boyle bir oyuncuyu her takim kadrosunda gormek ister bence. sakatliklarindan dolayi istenilen noktaya gelemedi. bahsedilen tum sagbeklerle ayni kapasitede bir oyuncu ayrica. barca vazgectiyse bundaki sebeplerin basinda sakatliklari vardir. onun disinda tum ozellikleriyle donanimli bir sag bek, fenerbahce formasi giymesi goruslerinizi degistirmemeli bence. objektif davranmalisiniz bu konuda.