Sayfa 823 / 896 İlkİlk ... 323723773813821822823824825833873 ... SonSon
24,661 ile 24,690 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun, konuşma şeklin hiç hoş değil ve insanlar bu konuda uyarınca ama yok benim amacım o değildi falan gibi şeylerle kurtarmaya çalışıyorsunuz ama şık olmuyor.

Akıl var mantık var(siz böyle başladığınız için) bir oyuncunun alınmayıp diğerinin alınması, alınmayan oyuncunun değerini veya kalitesini düşürmez. Ortada bir kalite veya bir potansiyel varmış ki izlenmiş.

Aynı şekilde çeşitli sebepler varmış ki transfer edilmemiş.

Burada fanatiklik yapmaya gerek yok. Ne Barcelona ilgilendi diye Gökhan Gönül'ün yeteneği artıyor, nede transfer olmadı diye azalıyor.
    İşte bende onu diyorum Gökhan yine aynı Gökhan , tekrarlıyorum çokta kaliteli bir oyuncu ama büyütmeye , şişirmeye gerek yok , kim olursa olsun ben böyle düşünüyorum , iyi oynayana da oynadığı kadar hakkının verilmesi şart daha fazlası gereksiz ve ayıp.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sabriyide fiorentina izlemişti bi ara (ciddiyim)
    Bunu biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    İşte bende onu diyorum Gökhan yine aynı Gökhan , tekrarlıyorum çokta kaliteli bir oyuncu ama büyütmeye , şişirmeye gerek yok , kim olursa olsun ben böyle düşünüyorum , iyi oynayana da oynadığı kadar hakkının verilmesi şart daha fazlası gereksiz ve ayıp.
    Kimsenin şişirdiği felan yok. Sadece"o zaman"ki performansı ile Barcelona'da oynardı deniliyor. Ki ciddi bir şekilde izlenmesi de bunu doğruluyor. Daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki ? Sana göre Eboue daha iyi bir bektir, inanırsan.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Kimsenin şişirdiği felan yok. Sadece"o zaman"ki performansı ile Barcelona'da oynardı deniliyor. Ki ciddi bir şekilde izlenmesi de bunu doğruluyor. Daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki ? Sana göre Eboue daha iyi bir bektir, inanırsan.
    Bunlar kişisel düşünceler ben şahsen Gökhan ile Eboue'yi kıyaslamam dahi , Gökhan hayatında anamızın ligi STSL'den çıkmamış bir oyuncu Eboue ise Dünya'nın 1 numaralı ligi EPL'de yıllar boyunca top oynamış oyuncu.

Benim de şahsi düşünce Gökhan o zaman ki performansı ile Alves'in arkasında yedek olabilirdi Barça'da ancak şuan ki haliyle , Barça ve Gökhan'ın isimlerinin yanyana geçmesi komik.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Bunlar kişisel düşünceler ben şahsen Gökhan ile Eboue'yi kıyaslamam dahi , Gökhan hayatında anamızın ligi STSL'den çıkmamış bir oyuncu Eboue ise Dünya'nın 1 numaralı ligi EPL'de yıllar boyunca top oynamış oyuncu.

Benim de şahsi düşünce Gökhan o zaman ki performansı ile Alves'in arkasında yedek olabilirdi Barça'da ancak şuan ki haliyle , Barça ve Gökhan'ın isimlerinin yanyana geçmesi komik.
    Bir oyuncunun bir ülkeden çıkmamış olması onun diğer oyunculardan daha kötü yapmaz.

Gökhan, Eboue'den çok daha iyi bir sezon geçirdi 6 aydır sakat olmasına rağmen. Bu sezonki performansına bakınca Eboue'yi değil, Gökhan'ı tercih eder ikisini de izleyen bir gözlemci.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bir oyuncunun bir ülkeden çıkmamış olması onun diğer oyunculardan daha kötü yapmaz.

Gökhan, Eboue'den çok daha iyi bir sezon geçirdi 6 aydır sakat olmasına rağmen. Bu sezonki performansına bakınca Eboue'yi değil, Gökhan'ı tercih eder ikisini de izleyen bir gözlemci.
    Doğru bu sezon ben de Gökhan'ı tercih ederim ama , ikisinin futbol kariyerlerinde ki sezonlarını kıyaslasak , yaklaşık o 10-15 yıl arası dilimde Gökhan'ı tercih edeceğin sayı 2 veya 3'ü geçmez.

Ülkeden çıkmamış olması kötü oyuncu yapmaz doğru sonradan bu hale getirir , Gökhan'ın ne hale geldiğini o patlamadan sonra halen daha sürekli geri geri gittiğini de biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Milleti fanatiklikle suçluyor ama kendisi fanatikliğin maşallah en iyisini yapıyor. Tartışmaya dahi gerek yok. Bırakın inansın.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Milleti fanatiklikle suçluyor ama kendisi fanatikliğin maşallah en iyisini yapıyor. Tartışmaya dahi gerek yok. Bırakın inansın.
    Fanatiklik mi ?

Lütfen bana doğru düzgün bir açıklama yapın Gökhan , o zamanki performansıyla belki Barça'da yedek sağ bek olabilirdi ve rotasyonda kullanılabilirdi diyorum bu bir tercih meselesidir doğru ancak ne Barça Gökhan'ı aldı nede Gökhan gitti , ve sürekli form grafiği olarak o günden buyana geri gidiyor.

Bunlar mı fanatiklik ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şuan saçma bir tartısma var hani gündemde olan bir mevzu olsa neyse ama 3 sene önce olan birşey neyin tartışması bu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Beyler tartışma fazla uzamadı mı sizce ?

Gökhan - Fenerbahçe oyuncusu
    Alves - Barcelona bu kadar basit işte

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yalniz GG geri falan gitmiyor. son birkac yildir her zaman takiminin en iyi oyuncusu oldu. barcaya gitmemesi bu gercegi degistirmez. eboue ile kiyas kabul etmez GG. fizik avantaji disinda her alanda geri kalir eboue. arsenalin de rotasyon oyuncusuydu. a kalite oldugundan bahsedemeyiz ebouenin.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

neyse edit.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

gökhan bence de eboe den daha iyi bir oyuncu ancak gökhan cok tembelmiş (ligtvde bir programda fenerli oyunculara soruolardı en tembel oyuncu diye hepsinin cevabı gökhan oldu)
    gökhan o patlamayı yaptıgı sezondan sonra düşüş yaşadı bu bir gercek bu sezon gayet basarılıydı ancak süper bir bek olacagı bekleniyordu ama o düzeye gelemedi. yabancı oyuncuların cogu cok profosyonel calısıyor gökhanda demek ki bu calısma istegi yok eger bunlar olsaydı suanda rahatlıkla avrupanın en büyük takımlarında izlerdik. ben hep man utd ye gider diye bekledim uzun zamandır adam gibi sagbekleri olmadı ancak man utd istemedi herhalde..

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe, alt yapısından yetişen genç savunma oyuncusu Berkaycan Değirmencioğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
    Kaynak | SPORX

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Şuan saçma bir tartısma var hani gündemde olan bir mevzu olsa neyse ama 3 sene önce olan birşey neyin tartışması bu ?
    Kesinlikle katılıyorum.

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Beyler tartışma fazla uzamadı mı sizce ?

Gökhan - Fenerbahçe oyuncusu
    Alves - Barcelona bu kadar basit işte
    Öyle , öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cardozo'nun sozlesmesi 4 yillik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

ne cardozosu?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

sike davasiyla yine transfer gundemimiz durdu. herkes davanin sonucuna kitlenmis durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

04.07.2013
    Bilgilendirme

Benficalı oyuncu Oscar Cardozo’nun transferine ilişkin çeşitli içerikteki pek çok haber bugün de basında yer almaktadır.

Oscar Cardozo’nun transferi için belirlediğimiz fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte; ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir.

Bu bilgilendirme çerçevesinin dışında kalan, yazılı ve görsel basında çıkan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

http://www.fenerbahce.org/futbola/de...ontentID=35339

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cardozo saha içinde hoca ile kavga etti. Her koşulda gönderecekler. Bakalım sonuç ne olacak.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cezamız 1 yıla inmediği veya ertelenmediği sürece Cardozo'ya o kadar para vermek yazık olur. Veya takımdan 3-4 tane yabancı gönderilip alınmalı. Ceza da aynen kalacağına göre(artma ihtimali de var tabiki) hiç gerek yok Cardozo'ya.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cardozo'nun ceza umrunda değil ki. Para için gelecek gelirse de. Orada aldığının 2-2,5 katını vereceğiz sanırım. Cardozo gelince gönderilenler elbet olacak. Revizyona sebep olur inşallah

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zaten olay Cardozo'nun isteği değil, bizim mali durumumuz. Ne gerek var o kadar para harcamaya, Avrupa'ya gidemeyeceksin zaten ve mevcut kadroda bir sürü futbolcu var. Nasılsa gider demeden önce gönderip ondan sonra hareket etmemiz lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Mevcut kadroyla 4-3-3 oynanacaksa en uçtaki bölgeye transfer yapmamız şart. Ne Sow ne de Webo tam olarak oranın oyuncusu. Webo dokundun mu düşen biri. Sow-Transfer-Kuyt/Krasic/Stoch şeklinde oynamak en mantıklısı.

Kısacası transfer şart. Cardozo veya bir başkası.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cardozo gelirse Pierre van Hooijdonk etkisi gibi transfer olur. Onun kadar verimli olup olmayacağı meçhul.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Cardozo gelirse Pierre van Hooijdonk etkisi gibi transfer olur. Onun kadar verimli olup olmayacağı meçhul.
    Ben daha bile verimli olacağını düşünüyorum ve daha uzun süre faydalanabileceğiz. Umarım olur, istediğim bir transfer.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sow'a 17 milyonluk bir teklif varmış.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en geç cuma günü cardozo fenerbahçe'de.bonservis 12 milyon euro.iddialıyım =)

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    en geç cuma günü cardozo fenerbahçe'de.bonservis 12 milyon euro.iddialıyım =)
    Mesele de 12 vermemek lazımdan ibaret zaten. O yüzden uzuyor. Hep bu 12'de takılıyoruz arkadaş.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

o değil de, aubameyang 13 milyon'a dortmund'a gitti. gerçi biz istesek de bu paraya alamayız ama, 12 milyon'a ne forvetler var arkadaş... cardozo da iyi lakin yaşı çok sıkıntı. 30 yaşındaki adama 12 milyon vermek aptallık olacak.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Avrupa'ya gitmemiz halinde 30 yaşındaki bir adama 6 milyom € üzerinde para verip Süper Ligde oynasın diye getirmek amiyane tabirle kerizliktir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri