Sayfa 824 / 896 İlkİlk ... 324724774814822823824825826834874 ... SonSon
24,691 ile 24,720 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

fiyat daha aşağı olmaz , 30 yaşındaki adam en az 4 sene oynayacak adam ve kendisi Cardozo ben de istiyorum alsınlar genç oyuncuları falan ama daha aşağı daha iyi adam bulmak zor , tercih etmezler ayrıca Avrupa'ya gitmesen bile ligi kazanmak büyük para , ligi kazandıktan sonra gitmiyor muyuz Avrupa'ya ? gidiyorsak şampiyonluk halinde parası çıkıyor zaten.kaldı ki forma vb. çıkartılır parası ondan önce.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    fiyat daha aşağı olmaz , 30 yaşındaki adam en az 4 sene oynayacak adam ve kendisi Cardozo ben de istiyorum alsınlar genç oyuncuları falan ama daha aşağı daha iyi adam bulmak zor , tercih etmezler ayrıca Avrupa'ya gitmesen bile ligi kazanmak büyük para , ligi kazandıktan sonra gitmiyor muyuz Avrupa'ya ? gidiyorsak şampiyonluk halinde parası çıkıyor zaten.kaldı ki forma vb. çıkartılır parası ondan önce.
    Ceza 2 yıl, ligi şampiyon bitirsek bile Avrupa'ya gidemiyoruz.

Ve 1. ile 2. arasında taş çatlasa 5 milyon TL gelir farkı var. Düz mantıkla hesaplarsan Cardozo'ya 12 verince 10 milyon Eur zararda oluyorsun. Ama ben şampiyonluk sayesinde reklam, sponsor, forma ve kombinelerden daha fazla gelir elde ediyorum diyorlarsa orası ayrı. Transferlere harcanan parayı sadece bonserivisi olarak düşünmemek lazım. Oyuncunun performansını görmeden ucuz veya pahalı demek yanlış olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o cezayı çektiğimiz 1 yıla saydırırlar diye düşünüyorum ben.saymaları lazım zaten o zaman niye boşuna göndermediler bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cardozo dışında hiç bir oyuncuyla ilgilenmiyormuyuz? Yani Cardozo olmaz ise herhangi bir oyuncu alınmayacak mı şimdilik?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Feneronline Medya
    Oscar Cardozo ile 4 yıllık anlasmaya vardik.Cardozo bizden yıllık 2 milyon 800 bin euro alacak.Maç başı ise 15 bin euro alacak.Resmi aciklama gelecek az sabredelim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yillik 2milyon 800bin maas vermeyi ne cok seviyoruz Saka bi yana maas sinirimiz o meblag saniyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Yillik 2milyon 800bin maas vermeyi ne cok seviyoruz Saka bi yana maas sinirimiz o meblag saniyorum
    Evet. Dirk Kuyt geldiğinde açıklanmıştı. Kuyt'ta tavan ücret alanlardan mesela.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben çift hanelerde bir rakamda istemem Cardozo'yu 10 bile fazla gelmesin hiç gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ne gerek var Cardozo'ya

http://www.skorer.tv/video-izle/Orte...k5jvTxdgi.html

Su adam su halde bile onundekini sag sola atio ne adamlar geldi gecti su ulkeye

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    ne gerek var Cardozo'ya

Ama o söylediğin adamda herhangi bir futbolcu değildi zamanında ahh işte birazcık disiplin ve profesyonellik olsaydı ..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Cardozo alınırsa herhalde sistem bu kez 4-4-2 olur bence. Yada Cardozo alınacak ve Sow iyi bir teklife satılacak. Fenerbahçe bana göre iyi transferler yaptı ama kadro aşırı şişik. Kiralıkta olsa bazı oyuncular gönderilmeli. 24 en fazla 25 kişilik kadro yeterde artar. Bide bu sezon en büyük transfer Stoch olabilir. Ersun Yanal Stoch'a yeterince şans verecektir. Krasic için aynısını diyemem gönderileceklerin başını çekiyor.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    ne gerek var Cardozo'ya

Ne yapıp edip bu adamı kazanmalıydık ya
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://skorer.milliyet.com.tr/fenerb...14/default.htm

Şimdide Boateng iddası var. Tamam iyi oyuncuda bu kadar ortasahayı alıp ne yapacağız onu merak ediyorum

Milan Boateng'i bırakmayacağını açıklamamış mıydı ? Bıraksa bile bize kalmaz o adam.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sezer gittiya 11 kişilik orta sahamız azaldı, hemen birini almamız lazım...

Cardozo transferinin şu koşullarda hiçbir izahati yok, oldukça gereksiz bir hamle olur. Kadro oldukça iyi durumda şu an. Gökhan Gönül'ün Eylül ortasında döneceği düşünülürse belki bir Veysel Sarı hamlesi güzel olur diyeceğim ama ona bile içim elvermiyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Cardozo bu ligde su içer gibi goller atar, efsane olur.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Kadro mevcut haliyle bile yeterli bence, cardozo da olursa buyuk katki saglar. yalniz ben volkandan emin degilim, gecen sezon hic guven vermemisti.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İnsan oruçlu olunca benzetmeleri bile bir tuhaf oluyor
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hahahaa su içer gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İnsan oruçlu olunca benzetmeleri bile bir tuhaf oluyor
    Gecede mi oruç tutuyosunuz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beykan ile Recep Karabükspor'a gidiyorlarmış diye bir haber var , bakalım güzel olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Recep olabilir,Beykan kalacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bize yerli bir forvet lazım. Cardozo peşinde amaçsız şekilde koşacağımıza yerli bir forvet peşinde koşmak daha iyi olacak. Sık sakatlanan Webo ve Sow ile sezon bitmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cenk Tosun, Muhammet Demir, Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok bu 4'lüden birine kancayı takması lazım Fenerbahçe'nin.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cenk Tosun, Muhammet Demir, Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok bu 4'lüden birine kancayı takması lazım Fenerbahçe'nin.
    Cenk Tosun deniliyordu bir ara.

Eren Derdiyok güzel olabilir, Beykan'ı kiraya göndermek en iyisi olacaktır. Recep'ten ise pek bir umudum kalmadı, bir sene kirada düzenli oynayıp nasıl bir hale geleceğini beklemek en mantıklı seçenek.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Beykanın karabüğe kiralandığı söyleniyor doğruysa çok kötü bir yere gitmiş,Karabüksporda kadroya girse yine yedek kalacaktır,bank asyada uygun bir takım bulunabilirdi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Buralar biraz hareketlensin.

John Guidetti gibi bir oyuncu dururken biz Cardozo için uğraşıyoruz. Cardozo'ya tamamım ben ancak daha genç bir isim alınırsa da olur, hatta çok daha iyi olur.

Guidetti Feyenoord da 23 maçta 20 gol attı geçen sezon bu sezonu da City U21'de yatarak geçirdi ancak oynatıldığında yararlı olacak bir oyuncu bence.

Yaşının henüz 21 olması da çok önemli böyle isimlere risk almak gerek bence.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener risk alacak durumda değil bence.Ben Aziz Yıldırım'ın gözü döner transfer döneminde paraları saçar yine diyordum ki şike davası çıkmasaydı çoktan öyle olurdu.

Mesaj Yetkileri