Sayfa 825 / 896 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875 ... SonSon
24,721 ile 24,750 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Buralar biraz hareketlensin.

John Guidetti gibi bir oyuncu dururken biz Cardozo için uğraşıyoruz. Cardozo'ya tamamım ben ancak daha genç bir isim alınırsa da olur, hatta çok daha iyi olur.

Guidetti Feyenoord da 23 maçta 20 gol attı geçen sezon bu sezonu da City U21'de yatarak geçirdi ancak oynatıldığında yararlı olacak bir oyuncu bence.

Yaşının henüz 21 olması da çok önemli böyle isimlere risk almak gerek bence.
    Hollanda Ligi çok yanıltıcı her açıdan. O yüzden orda 20 gol atması bana kalırsa çok da önemli birşey değil. Cardozo'nun yapacağı etki ve katkının yarısını bile yapamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Hollanda Ligi çok yanıltıcı her açıdan. O yüzden orda 20 gol atması bana kalırsa çok da önemli birşey değil. Cardozo'nun yapacağı etki ve katkının yarısını bile yapamaz.
    Ne açıdan yanıltıcı ?

Kezman Chelsea'ye, Huntelaar Real'e, Suarez Liverpool'a transfer olmadan önce hep böyle yorumlar yapılıyordu. Van Nistelrooy'da Manu'ya PSV'den transfer olmuştu. Yok Hollanda liginde çok fazla açık futbol oynandığı için golcüler ön plana çıkıyor gibi yorumlanıyordu. Saydığım isimlerin takımlarında nasıl bir performans gösterdiklerini gördük, görüyoruz. Bir tek Kezman Chelsea'de Drogba'nın gölgesinde kaldı. Mesela Swansea Bony'i transfer etti müthiş bir patlama yapacak bence. İleride o ligden Matavz, Kolbeinn gibi golcülerde transfer yapacak muhakkak. John Guidetti Türkiye'de bir takıma transfer olsun minimum atacağı gol sayısı 15 fazlasını bile beklerim. Ha alınır mı hiç sanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

12 Numara (org) ‏@12numaraorg 7 dk
    SON DAKİKA// Kulübümüz, Orhan Şam'a sözleşmesini feshetmesi durumunda kapılarının açık olduğunu iletti. Teşekkürler @Fenerbahce
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hollandadan çok da balon çıkabiliyor örneğin Afonso Alves

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Dediğimiz gibi 20 veya 23 yaş altı oyuncular yabancı statüsünde sayılmasa böyle bir transfer yapabilir ancak bahsettiğimiz konulardan birisi işte bu. Takımların tecrübeli bilinen golcülere ihtiyacı var şu şartlarda. Öyle genç patlama yapabilecek adamları alamazlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Ne açıdan yanıltıcı ?

Kezman Chelsea'ye, Huntelaar Real'e, Suarez Liverpool'a transfer olmadan önce hep böyle yorumlar yapılıyordu. Van Nistelrooy'da Manu'ya PSV'den transfer olmuştu. Yok Hollanda liginde çok fazla açık futbol oynandığı için golcüler ön plana çıkıyor gibi yorumlanıyordu. Saydığım isimlerin takımlarında nasıl bir performans gösterdiklerini gördük, görüyoruz. Bir tek Kezman Chelsea'de Drogba'nın gölgesinde kaldı. Mesela Swansea Bony'i transfer etti müthiş bir patlama yapacak bence. İleride o ligden Matavz, Kolbeinn gibi golcülerde transfer yapacak muhakkak. John Guidetti Türkiye'de bir takıma transfer olsun minimum atacağı gol sayısı 15 fazlasını bile beklerim. Ha alınır mı hiç sanmıyorum.
    Hollanda'nın sorunu açık futbol oynamalarından ziyade fiziki anlamda diğer liglere göre zayıf kalmasından kaynaklanıyor. Zaten başarılı olan oyunculara baktığımız zaman ya çok iyi bir fiziğe sahip olduğunu yada topclass özelliklerinin olduğunu görüyoruz. Onun dışındakilerin çoğu genelde gittikleri liglerde pek barınamıyorlar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Haydi bizim takımı geçtim, Trabzonspor ?

Bence Trabzonspor bu adamı alabilir ve çok da başarılı olur bence Trabzonspor da Guidetti.

Fenerbahçe bile alabilir ya bana göre neyse Hollanda ligi fiziki açıdan düşük falan geçelim bunları hangimiz oturup 5 maç Hollanda ligini izledi

Maç - Gol sayısı her maç bir katkı verebilecek bir oyuncu olduğunu gösteriyor zaten.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hollanda'nın sorunu açık futbol oynamalarından ziyade fiziki anlamda diğer liglere göre zayıf kalmasından kaynaklanıyor. Zaten başarılı olan oyunculara baktığımız zaman ya çok iyi bir fiziğe sahip olduğunu yada topclass özelliklerinin olduğunu görüyoruz. Onun dışındakilerin çoğu genelde gittikleri liglerde pek barınamıyorlar.
    Başarılı olan futbolcu sayısı da bir hayli fazla işte. Adamlar her sezon yüksek meblağlara oyuncu satışı yapıyorlar. Alfonso denmiş o adam o ligde daha iyi bir takıma transfer yapsaydı önce patlamazdı.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

avrupaya gidemeyeceksek arkadaslarin dedigi gibi cardozo gereksiz olur üstelik 30 yasindaki bir topcuya 10 milyon euro veya üzeri vermek israftir baska birsey degil cardozo o paralara degecek topcumu? belki 4-5 sene önce evet simdi ise en fazla 7-8 verilmeli... avrupaya gidemeyeceksek webo kuyt sow yeter bize..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aslında geçen yıl ki en büyük sorunumuz hücuma ortasahadan servis yapabilecek oyuncuların azlığı veya hiç olmayışıydı. Sow'un bir çok maçta olumlu tek pas alamadığı oldu. Zaten karşı karşıya kaldığında affetmeyen bir adam. Daha iyi beslense çok rahat 20 golün üzerine çıkabilecek kapasitesi var.

Şimdi Alper'in gelişi bu durumu ne kadar değiştirir, belirsiz. O kadar ortasahaya rağmen teknik kapasitesi üst düzey,çok iyi hücum pasları dağıtabilen bir oyuncumuz yok. Onun yerine Holmen gibi mücadeleci bir adama ayırdılar o kontenjanı. İnşallah Alper o konuda da çözüm olur.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence geçen seneki asıl sorunumuz savunmaydı. Kalecimiz zaten çok kötüydü, bir de üstüne vasat bile olamayan bir savunma olunca çok dağınık bir takım olduk. Savunmamız ve orta sahamız çok yavaş olduğu için hiçbir zaman risk alıp ileri çıkmıyordu ve rakip hücuma çıkarken geri geri kaçıyordu. Oyuncularımız çok hantal olduğu için hiçbir zaman hücum oynayamadık ve top rakibe geçince düzgün pres yapamadık. İleride çoğalamadığımız gibi savunmamız ve forvetimiz arasında hep uçurum oldu. Bu sorunları çözmediğimiz sürece pas atacak, servis yapacak oyuncuların bir anlamı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bruno Alves,Kadlec,Meireles,Holmen,Stoch,Krasic,Sow,Webo ,Kuyt şu anda 9 yabancısı var Fenerbahçe'nin.
    Alves,Meireles,Kadlec,Sow,Kuyt ilk 11 çıkacak adamlar şu anda yani bir kişi yedek oturabilir yabancılardan.Birde Cardozo gelirse bu sefer ilk 11'de 6 yabancı olacak belki Hasan Ali oynayabilir geri kalanlar tribüne gidecek.Stoch ve Krasic gönderilir diye düşünüyorum bu durumda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Stoch ile Krasiç'e Arap Emirliklerinden talip varmış . Bizimkiler toplam 18m Euro istiyolarmış

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İki oyuncu o paraya satılırsa iyi. 18 değil 15 falanda iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bizim tek sorunumuz tek forvetle oynamamız ve gerideki 5liyi olabildiğince forvetten ve karşı kaleden uzak tutmamız. Koca Fenerbahçe kaleden uzak oynarsa aldığınız milyon €'luk golcüler vasat görünüp kalıyor elde.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bruno Alves,Kadlec,Meireles,Holmen,Stoch,Krasic,Sow,Webo ,Kuyt şu anda 9 yabancısı var Fenerbahçe'nin.
    Alves,Meireles,Kadlec,Sow,Kuyt ilk 11 çıkacak adamlar şu anda yani bir kişi yedek oturabilir yabancılardan.Birde Cardozo gelirse bu sefer ilk 11'de 6 yabancı olacak belki Hasan Ali oynayabilir geri kalanlar tribüne gidecek.Stoch ve Krasic gönderilir diye düşünüyorum bu durumda.
    Bir de Baroni var ne yazık ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yobo'yu da yazmamış.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Avrupa yok, cardoso noldu acaba? Alınmaz umarım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cardozoyu almamalıyız. Çok maliyeti olacak. 2 yıl avrupa'da yokuz. Geleceğimiz belirsiz artık. CAS'tan felan sonuç beklemiyorum ben artık. Bitti herşey. Ligden düşürülmemiz gerek... Cardozo lüks kaçar... Ekonomik olarak zorlanacağımız bir dönemdeyiz. Artı Galatasaray Bursa vs. avrupada oynayıp ek gelir elde edecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fenerbahçe yarın bir karar alsa, dese ki; zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz, 2 yıl ligi kazanmaya değil de gençler ile yeni bir ekol oluşturmak için yeniden yapılanacağızr. Hangi taraftar laf eder acaba ?

Cardozo değil de genç bir çocuk gelse, Kuyt ve Sow' un tecrübelerinden yararlansa keşke.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Fenerbahçe yarın bir karar alsa, dese ki; zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz, 2 yıl ligi kazanmaya değil de gençler ile yeni bir ekol oluşturmak için yeniden yapılanacağızr. Hangi taraftar laf eder acaba ?

Cardozo değil de genç bir çocuk gelse, Kuyt ve Sow' un tecrübelerinden yararlansa keşke.
    beykan vardı onu da karabük'e gönderdiler.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fenerbahçe'de Sow ve Meireles, Tahkim'in kararı sonrası ayrılığı dillendirmeye başladı. (Fotomaç)
    Meireles'e inanırım da Sow'a inanmıyorum, inanmak istemiyorum.

Meireles normal günde bile hatta maç içinde bile takımını en kritik virajlarda eksik bırakan bir adam o her türlü gitsin. Sow'un yeri bu kalplerde çok ayrı, biz çok bekledik onu gelsin, gelsin diye.

Böyle gitmemeli ve gitmez diye düşünüyorum. Taraftara çok bağlı bir isim Sow..

Haberin kaynağı da inanmamam da bir etken tabii.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Meireles'e inanırım da Sow'a inanmıyorum, inanmak istemiyorum.

Meireles normal günde bile hatta maç içinde bile takımını en kritik virajlarda eksik bırakan bir adam o her türlü gitsin. Sow'un yeri bu kalplerde çok ayrı, biz çok bekledik onu gelsin, gelsin diye.

Böyle gitmemeli ve gitmez diye düşünüyorum. Taraftara çok bağlı bir isim Sow..

Haberin kaynağı da inanmamam da bir etken tabii.
    Profesyonel oyuncular bunlar genelde Türkiye'yi basamak olarak kullanıyorlar yada para için kullanıyolar , Sow'un yaşı ve futbolu gereği avrupada rahatlıkla alıcısı çıkar.2 Sene avrupaya gitmeyecek bir takımda kalması onun futboluna darbe gibi oturur.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Yabancı değil mi hepsi aynıdır kardeş. Kendi kariyerlerini düşünürler.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Yabancı değil mi hepsi aynıdır kardeş. Kendi kariyerlerini düşünürler.
    E herhalde kariyerini düsünücek yabanciyla falan alakasi yok bizim türk oyunculara alici cikmiyorda ondan gidemiyorlar....

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    E herhalde kariyerini düsünücek yabanciyla falan alakasi yok bizim türk oyunculara alici cikmiyorda ondan gidemiyorlar....
    Volkan'a talip çıksa gider mi yada Emre'ye yada Topuz'a yada Caner'e... Sayabilirim böyle...

Bunun yabancıyla Türk'le ilgisi yok size Pavel Nedved'in bir sözünü hatırlatmak isterim;

Eğer bir takım küme düşerse futbolcular gider, adamlar kalır

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

sow gitmek isterse hakkidir adamin eger kariyer yapmak istiyorsa gider ama eger kulüpte mutluysa gitmesi icin bir sebep yok futbolu bizde birakir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Su ortamda birakip gitmeye bir tek Sow'un hakki var

Mesaj Yetkileri