Çilek ardaymis beyler
![]()
Çilek ardaymis beyler
![]()
10 numarayı aldı gelmez. Ama keşke gelse sensiz olmuyor be Arda. Bu şampiyonlukta Arda olsa daha çok daha mutlu olurdum.
Gelmesin gecen sene takimi son anda satip gitti. Dönerse de gidecegi adres belli. Acun abisinin Emre abisinin Ridvan abisinin cubuklusunda oynasin. Ama Fatih Terim cok istiyorsa bize de bisey demek düsmez.
adamı birden düşman belledin yahu.
senin, benim ideallerimin olduğu kadar, arda'nın da idealleri var. sonuçta bu adam bedavaya gitmedi. iyi bir rakam kazandırıp da gitti.
her şey ömürlük değil...
(/s)
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
Arda nerden çıktı, niye dönsün ki ? AMK'da sapıttı..
İnanasım gelmiyor bu habere ama, gelirse de fena olur.
Arda - Selçuk - Melo - Hamit.
Fazla olur.
Ya spor gazetelerinin haberlerine neden itibar ediyosunuz ki? Ayrıca spor gazetelerine para verip alan ve onları okuyanlarıda hiç anlamıyorum.Baştan sona yalan.
amk = yeni fotomaç
Burak gecen sene ne kadar aliyordu Trabzon'dan?
Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın kulübümüz ile olan sözleşmesinin 2014-15 futbol sezonu sonuna kadar uzatılması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
-2011-2012 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı,
-2012-2013 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı,
-2013-2014 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı,
-2014-2015 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı ödenecektir.
Arda'nın gelmemesi lazım ki zaten Arda gelmez.
Arda kalsın orada,dert yok tasa yok.Geleceğinden değil ama burada adamı yediler bitirdiler genç yaşında.Galatasaray taraftarı dahil herkes üstüne gitti Arda'nın.Futbolu Avrupa'da bıraksın,eğer dönecekse döneceği forma Metin Oktay'ın parçalısı olacaktır.Kimse Arda'yı Emre ile kıyaslamasın.Aralarında büyük bir fark var.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Muslera - Eboue - Semih - Ujfalusi - Adriano - Hamit - Melo - Selçuk - Arda - Burak - Elmander
Yedekler
Ufuk
Dany
Hakan Balta
Engin
Amrabat
Emre Çolak
Umut
Bu kadro iş yapar.
Ben hala kısa vadede sol bek alınmasına gerek olmadığını düşünüyorum.
Sol bek'e Adriano cok iyi olur sagda da oynar Fatih Terim böyle joker oyunculari sever Sampiyonlar liginde ve Eboue'nin yoklugunda cok fayda saglar.
Galatasaray taraftarını birbirine düşürmek için çıkarılmış bi haber olmasın Arda haberi ? TT oldu twitterda Arda Turan.Tartışmalar var.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bence melo endoney da ki turnuvaya sürpriz bi aslan maskesiye gelecek öür maskeli ise adriano olacak![]()
Bu sene Ş.L 'deki tüm takımlar çok iyi kadrolar kurdu ya da hepsinin çok iyi oyuncuları var özellikle PSG , City , Chelsea , United , Juventus , Barca , Real , Milan
Yani bizim takımların işi baya zor bu sene avrupada...
Arda haberlerine Twitter da büyük tepkiler var. Kimse istemiyor ardayı çeşitli nedenlerle. Bende onlardan biriyim. Ayrıca Hugo kardeşimin listesinde amrabat yedek gözükyor. Ben onun yedek kalıcağını hiç zannetmiyorum.
Bence eğer Arda alınırsa , tekrar söylüyorum sol bek'e ihtiyaç yok kısa vadede oluşacak kadro ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa(Dany)
Hakan
Amrabat
Selçuk
Melo
Arda
Burak
Elmander
Olur gibi geliyor
Arda konusunda ise kararsızım.
Hobaaaa bu ne şimdi ?
11:31 SporX
Heerenveen kulübünün başkanı Robert Veenstra, Assaidi konusunda Galatasaray ile iki hafta önce anlaşma sağladıklarını ve transferin gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Veenstra'ya göre top oyuncuda. (Voetbal International)
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: "Bugün bazı medya organlarında eski futbolcumuz Arda Turan’ın kulübümüze transferi ile ilgili birtakım haberler yayınlanmıştır.
Kulübümüzün hiçbir şekilde böyle bir transfer girişimi olmamıştır. Bu itibarla söz konusu haberler tamamen asılsızdır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü"
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yalanlama geldiğine göre kaldığımız yerden devam edelim.
Çilek kim ?
Melo gelecek mi ?
Melo - Selçuk ikilisine alternatif bir oyuncu alınacak mı ?
Yabancı sol bek geliyor mu ?