Demba Ba'yı hiç seyretmedim. Nasıl bi oyun tarzı var seyredenler bilgilendirebilir mi?
Demba Ba'yı hiç seyretmedim. Nasıl bi oyun tarzı var seyredenler bilgilendirebilir mi?
cardozo imzaladı.
diyor portekizliler.
(/s)
http://www.fbhaber.org/cardozo-gelmeden-atesledi/
Yazıklar olsun derim sadece ne olursa olsun o forma bu kadar kolay verilmemeli birisine.En son Alex de Souza’nın giydiği ve onun ayrılığından sonra boşta olan 10 numaralı forma golcü futbolcuya verilecek. 24 Temmuz Çarşamba günü PSV ile oynanacak maç öncesi yapılacak yeni sezon formalarının tanıtımında Oscar Cardozo 10 numara ile sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli yönetim Cardozo ile, Roberto Carlos’un transferi döneminde yaşanan forma rekorunun kırılması hedefleniyor.
Bir hata yaptık adamı apar topar kovduk, şimdi de hata yapmaya devam edilmemeli. Bana kalırsa o forma Fenerbahçe'ye gelip bu formaya büyük hizmetler verdikten sonra bir oyuncuya verilmelidir..
Cardozo gibi yarın gelip bu formayı üstüne geçirtmemeliyiz kimsenin..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cardozo geldide 2 gün sonra forma lansmanında yer alıcak.![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Numara olayına takılmayın bu kadar. 10 numara önemli bir formadır, yıllarca boş kalmaz.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
19 yıl boyunca Juventus'ta 10numarayla oynayan Del Piero'nun forması bile verildi, gereksiz kasmamak lazım bence
Benfica indirime gitmemiş 15'te diretmiiş newcastle girmiş devreye Fenerbahçe vazgeçmiş.
Bence 10 numarayı Emre giymeli 25 numara oldukça kötü duruyor : )
...
10 numara Salih'in hakkı, kimseye de yar olmaz o forma. Zaten Cardozo da yalan olur. Forvetimiz 5 Eylül'de süper lige yetişir merak etmeyin...
Bizimkiler Emenike'ye yönelmişler, onlar da 15 istemiş. Ama bu herif hiç olmazsa 4 yaş daha genç, 12-13 olursa Emenike alınmalı.
Last edited by himone : 22.Temmuz.2013 at 17:16
Kesinlikle katılıyorum. Bazı şeylerin manevide olsa değeri olmalı. O formayı Alex gibi bir oyuncu giymiş. Gelecek oyuncu başka bir numara alsın. 10 numara kolay kolay bir oyuncuya verilmemeli... Herkes bilsin değerini. Vereceğin zamanda o adam o formanın numaranın büyüklüğünü anlamını anlasın ki layık olabilsin. Bu sadece bir numara değil bir değer işidir.
Malesef bizim ülkemize her yıl Alex'in boşluğunu dolduracak birileri gelmiyor. Öyle biri gelip, yeteneğini, kulübe ve taraftara olan bağlılığını kanıtlayana kadar da boş kalmalı 10 numara.
Arkadaş yazmış yukarıda Del Piero'nun formasını verdiler , çok da büyütülecek bir şey değil çok duygusal bakıyorsunuz.
Forma numarasına çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Gereksiz bence.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Alex 20'yi de giydi 10'u da giydi ikisini de emekli edelim o zaman. Böyle bir mantığı aklım almıyor benim. NBA mi burası?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
iyi hoşta şimdi 15 milyon € çok değil mi cardozo için daha geçen hafta 6,2 milyon € diyorlardı![]()
her yeni mesajda acaba cardozo bitti mi diye aciyorum konuyu![]()
Adamlar bakti fener illede cardozo yu istiyor yükselttikce yükseltiyor,eger fener ünal baskan gibi tok aliciyi oynarsa zaten satmaya niyetleri varsa ve fener gibi ilgi gösteren olmazsa korkma menejeri fenerin kapisini asindirir :-D ama ismi cardozo da olsa bence 15 milyon € asiri yüksek
6,5'a düşürdük, geldi, geliyor, gelecek sabredin falan diyerek resmen taraftara hakaret ediyorlar.
Canım FEDA olsun sana !
Cardozo'nun gelip gelmemesi değil de yine transferin gecikmesi can sıkıyor. Hoş Krasiç üzerinde ısrar edebilirsek Kuyt, Sow ve Webo üçlüsü her türlü idare eder ama Krasiç'in ve onu çalıştıracak hocaların deli gibi bir program dahilinde bu yüklemeyi yapması gerekiyor, malum 2 senedir top oynadığı yok. Krasiç kazanılırsa Eldeki havuz kalite açısından genişler, Cardozo'ya verilecek milyonlarda cepte kalır.
...
Yahu arkadaşlar dünyada forvet mi var? Akıl tutulması mı yaşıyoruz anlamıyorum ki? Kaç tane cardozo ayarında genç forvet var dünyada? FM scout'tan bakıp adam almaya benzemez transfer.
E canım cardozo kadar iyi olmasın ama potansiyeli olsun ilerde en az onun kadar iyi topçu olsun demek de ikna etmiyor beni. O Cardozo kadar faydalı hale geldiğinde türkiye'de kalmak istemez zaten. Neyleyim ben oyuncu satıp para kazanmayı ticarethane mi burası? Tabi para kazanabilmek de önemlidir ama öncelikle kupa kazandıracak oyuncu lazım bize. Cardozo,Adebayor,Ba isim fark etmez ama hazır oyuncu olmalı. 2 senedir şampiyon oluyor ezeli rakibimiz,onları bu sene mutlaka geçmeliyiz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Webo mevcut oyun düzeninde Sow'dan daha çok gola atar, bakın Sow'dan daha iyi demiyorum daha çok gol atar, çünkü sistem oyuncusu, nerede nasıl duracağını çok biliyor ve atıyor. Kuyt forvet aslında geçen sezon başını hatırlayın, Sow Ramazan ayı dolayısıyla oynatılmıyor, Kuyt Alex'in önünde oynatılıyordu, 6 maçta 6 gol atmıştı yanılmıyorsam neredeyse her maç atıyordu, yani oynadı ve oynadığı gördük. Gelgelelim Sow'a üzerinde durmaya gerek yok zaten : )
Eğer oyun sistemi değişmeyecekse Cardozo'yu almanın bir mantığı yok. Tek forvet oynayacaksak her halükarda bu 3 isim oynayabilir. Bu düzende bize lazım olan işleyen kanatlar, Stoch veya Krasiç'ten birini kazansak bize yeterli olur. Şuana kadar Stoch'un gösterdiği performans gayet iyi, Krasiç ise savaşıyor ancak şimdilik yetersiz, yarın ne durumda olur bilemeyiz.
...
Cardozo yavaş diye alınmasını istemeyen taraftarlar varFutbolda her şey hızdan ibaret değil. Bu konuda mı bilmiyorum ama önceki mesajlarda bir arkadaş yazmıştı. Fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından biri topu önde tutamamak. Sow daha çok savunmanın dengesini bozan ve iyi bi bitirici. Cardozo transfer edilirse Fenerbahçe farklı bi yapıya bürünür. Transfer edilirse çok önemli bi işe imza atılmış olur.
Ne Webo, ne Sow ileride top tutan oyuncular değil. Semih dışında top tutup servis yapabilecek bir oyuncunun bulunmayışı(oda çok formsuz ve gidici) Alper, Holmen, Stoch ve hatta Kuyt Sow gibi ceza alanına girmeyi seven oyuncuların performansını etkiliyecektir. Bunların etkinliğini artıracak , ceza alanı önünde top tutup servis yapacak oyuncuyu alarak son halkayı tamamlamak istiyorlar. Sanırım Cardozo ısrarıda bu yüzden. Kuyt top tutma konusunda iyi ancak onunda pasör özelliği yeterli düzeyde değil.