Sonunda bitti.Yılan hikayesine dönen bu transfer sonunda bitti.Çok önemli bir transfer yaptık.La liganın gol kralını almak kolay iş değil.İnşallah takımımıza yaralı olur.Avrupada gollerini atıp bize nice zaferler yaşatır.
Sonunda bitti.Yılan hikayesine dönen bu transfer sonunda bitti.Çok önemli bir transfer yaptık.La liganın gol kralını almak kolay iş değil.İnşallah takımımıza yaralı olur.Avrupada gollerini atıp bize nice zaferler yaşatır.
Ayrıca Koray abi yine döktürmüş...
Kaleye en iyi isim bence Serkan Kırıntılı..
Yabancı kaleci alınmayacaksa en iyi seçenek Ufuk Ceylan olur Ama Manisa coşmuş ne 2 milyon eurosu !!?!?!?!?
Az önce Kanal D habere bağlanan İspanya temsilcisi Eto'o transferi de gerçekleşebilir dedi.Bence en ufak bir ihtimal dahi olamamasına rağmen bunları dinlemek hoşuma gidiyor![]()
eğer bu senede semih yedek olursa adama çok büyük ayıp yapmış olurlar bence adam daha ne yapsın ? güiza da kanoute gibi yıldızı sonradan parlayanlardan inş anelka gibi olmazda lige zevk gelir
Güiza için baya iyi para verilmiş. Birazda versek Mallorca'da satın alabilirdik.Takımımıza umarım yararı dokunur ve verilen bu paranın karşılığını verir.
Eto'o'nun Fenerbahçe'ye geleceğini söyleniyor. Luis Aragones'de bu transferi istiyormuş. Eğer Kara Elmas'da bu takıma gelirse hücum bakımından oldukça güçlü bir ekip kurmuş olacağız. Bu transfer gerçekleşirse Fotomaç ilk defa salladığı bir haberi tutturacak.![]()
http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/12318/
Kaleci istemiyorum. Volkan ile devam. Bu sezon Şampiyonlar Liginde yediğimiz gollerin 4'ü zeten Edu'ya ait. Volkan'ın kalede başarılı olduğunu düşünüyorum ve yedek kalmasının onun performansını etkileyeceğini düşünüyorum.
fenerbahçemize hayırlı ugurlu olsun inşallah güzel bi performans sergiler. ayrıca borsa da deger kazanmamız sevindirdi
Eto'o'yu almamız hayal. 27 milyon Euro deniliyor, 40 milyon Euro deniliyor. Bütün bütçemizi transfere mi ayıracağız?Eto'o'yu alsak 27 milyon Euro bonservise, 4 yıllık sözleşme imzalatsak yıllık 6-7 milyon Euro'dan 55 milyon Euro'yu bulur toplam maliyeti ki bunu da Fenerbahçe karşıyalamaz. Ayrıca Eto'o transferi mümkün olsa eminim onu alırdık, Güiza'yı almazdık, ikisini birden alma fikri saçma zaten, tek bir yabancı santrafor alınacağı söylendi ve alındı da. Eto'o yalanlarına inanmayalım.
Bir de yabancı kontenjanı diye bir şey var?
Appiah ile yollar ayrıldı yerine Güiza getirildi. Zaten fedarasyona forma numaraları verilene kadar takıma istediğin kadar yabancı transfer yapabilirsin ama; lig başladığında sadece sekiz oyuncun olabilir. Fenerbahçe büyük ihtimalle Deivid ile yolları ayırıp yerine başka bir yabancı getirilecektir.
Deivid'in sözleşmesi askıya alınıp yeni bir yabancı alınabilir, ama Deivid'in sözleşmesi askıya alınacağına Maldonado veya Kezman'dan biriyle yollar ayrılsa daha iyi olur. Deivid, Maldonado ve Kezman gitse, bu isimler yerine 3 tane eksik bölgeler yabancı alınsa diyeceğim ama maliyeti yüksek olur. Kezman satabilirsek satmalıyız şöyle 4-5 milyon Euro'ya, Güiza'nın maliyetinin bir kısmını çıkarır bari. Bakalım, bizim yönetim duruma göre gerekirse yabancıların bazılarıyla yolları ayırıp yenilerini alabilir tabii ama 6+2'ye uygun isimler olmalı bunlar bir de, +2 kenarda yedek oturmayı kabullenecek isimler olmalı, Kezman bunu kabullenemeyeceğinden gönderilmeli diyoruz ya zaten, Maldonado yedek beklemeyi kabul edebilir, gerçi onun bölgesinde de epey isim var Selçuk, Emre, Deniz, Aurelio, yani o da gereksiz aslında. İşler karışık bizim epey![]()
Maliiyet yüksek olacağı için satış gerçekleşmeyecektir. Maldonada'yu transfer ettiğimiz ücretten daha düşük bir fiyata satacağımız için yönetim yarım sezon oynayan bir oyuncudan zarar etmek istemiyecektir ve takımda tutacaktır.
Kezman'a talip çıkarsa kesinlikle yönetim satar ama satmaz ise +2'nin +1 olacaktır. Buda yedek kulübesine alacağımız yabancıyı belli edecektir. Diğer isimde performansa göre değişeceğini düşünüyorum.
Yönetim eğer Kezman'ı satamassa mutlaka Deivid ile yolları ayıracaktır. Ne yazıkki böyle bir şey olacak.
Mallorca başkanı geçenlerde takımın 40 mn € ya satılık olduğunu duyurmuştu bence aziz yıldırım gitsin mallorcayı alsın ordanda oscar trejo arango gibi adamları fenere getirsin
Aurelio'nun son durumu ne? Gitti mi Betis'e?
Betis taraftarları Aurelio'nun gelişine çok sevindi. Taraftar onu çok istiyor. Büyük ihtimalle gidecektir. Bu dakikadan sonra kalacğına inanmıyorum. Zaten kalsada yararlı olmayacaktır. Aurelio bizi küçük bir kulüp için terk ettiğinden affetmiyeceğim.
Aurelio'nun hiçbir yere gittiği yok..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İki tane sorum olacak sizlere, mutlaka aranızdan bilen vardır.
1. Bizim Avusturya kampı ne zaman bitecek, ayın kaçında?
2. Milli futbolcularımız ne zaman kampa katılacaklar?
Guiza'ya 17.4M gibi rakamlar söyleniyor.Kafam karıştı.Bu adam Diego,Robinho,Kaka gibi geleceği olan bir yıldız mı ki bu para ödendi.Acaba 17.4'e daha iyisini bulamaz mıydık diye aklımdan geçiriyorum.İnşallah verdiğimiz paranın hakkını verir
Normal bir bedel bu bence. Kezman'ı 8.5 milyon Euro'ya aldığımızda Kezman'ın sadece ismi vardı, Chelsea ve At Madrid takımlarında düşüşe geçtiğini göstermişti. Güiza ise yükselen bir değer, tıpkı Luca Toni gibi. Jo için Man City kulübü 17 milyon Pound, yani 30-35 milyon Euro ödedi, biz Güiza için 10-14 milyon Euro arasında ödeme yapmışızdır, bence fazla değil.
Mehmet Topuz 11 milyon Euro, Gökdeniz 8 milyon Euro, Serdar Özkan 7.5 milyon Euro ediyorsa ülkemizde, Güiza da bırakın o kadar etsin
23 Temmuz'da maçımız var Shakhtar ile Saracoğlu'nda, o halde 21 veya 22'sinde yurda döneriz dediğin gibi. Oyuncularımız 11'inde kampa katılacaklarına göre, 10 gün kadar Avusturya'da çalışacaklar. Güiza ise 15'inde imzayı atıp 16'sında kampa katılsa, o da 5-6 gün Avusturya kampında çalışabilecek. Teşekkürler bilgilendirdiğin için1.22 sinde Saracoğlunda mac olduğuna göre 20 ya da 21dir
2.Milli futbolcularımız Cuma günü kampa katılacaklar.Aureilo meselesi de Cuma ya da Cumartesi günü kesinlik kazanır herhalde..![]()
güiza 17.4 mil euro deil mi.güisayı isteyen klüpler çoktu adam ispanya liginde gol kralı olmuş türkiyeye geliyor fenerinde parası bol bize hayırlı olsun demek düşer.fazla tartışmaya gerek yok.geçen yıl darren bent 26.5 milyon euroya transfer oldu 4 gol attı.düşünün takımda para sıkıntısı sorun olmayınca oyunculara verilebilir yüksek para ki güisa aslında düşününce çok faydalı olacak biri.
ayrıca luca toni gibi sonradan değer kazandı ama luca toni geçtiğimiz yıl 11 milyon euroya gitti.tabi o 31 yaşında o da ayrı![]()
Bence Jo içinde 30-35 M vermek hatadır.(Misal)Bizim maçımızda gördük Love daha etkili oldu. Ülkemizdeki oyuncularla karşılaştırmak yanlış olur çünkü Türkiye'deki Türk oyuncuların değeri kulüpleri tarafından aşırı şişiriliyor bu yüzdenki Avrupa'ya oyuncu satmakta zorluk çekiyoruz
Rubin Kazan Gökdeniz için 8.7 milyon Euro ödedi. Yine Rubin Kazan Serdar Özkan için 6-7 milyon Euro teklif etmişti. Beşiktaş Mehmet Topuz için 11 milyon Euro teklif etmişti ve Kayserispor bunu geri çevirdi. Kayserispor Topuz'u satmaya kalksa nereden baksan 7-8 milyon Euro'dan aşağıya bırakmaz. O yüzden Güiza için verilen para bence kıyaslama yaptığımızda fazla değil. Yabancı transferlerle de kıyaslarsak fazla olmadığını göreceğiz.
_____
Chelsea mi?
Günlerdir İspanya ve İngiltere basınında İngiliz ekibinin R. Carlos'u transfer etmek istediği haberlerine yer veriyordu. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçemizin bu akşam yaptığı antrenman sonunda Milliyet Gazetesi Muhabiri Yusuf Kobal'ın Brezilyalı oyuncuya sorduğu "Chelsea ne oldu?" sorusuna olumsuz yanıt vermeyerek "İstanbul'da konuşuruz" cevabını vermesi, yıldız oyuncumuzun Londra ekibine mi transfer oluyor sorularına neden oldu.
İspanyol basını, özellikle Chelsea'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari'nin Brezilya Milli Takımı'ndan da öğrencisi olan Roberto Carlos'un transferinde ısrarcı olduğunu, Fenerbahçemiz ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Carlos'un yıllık 5 milyon Avro civarında bir teklif gelmesi halinde Londra ekibine gidebileceğini ileri ileri sürüyor.
Kaynak: DHA
Valla dostum, bildiğim tek bir şey var, o da Emre'nin sol açık oynayamayacağıAragones kanatları %100 kullanmıyor, dolayısıyla 3'lü orta sahada Aurelio sahanın her yerinde basıcı, defansif rol üstlenirse, yani Senna'nın rolünü, sol içte ise Emre, sağ iç veya bazen kanatlara dönük Kazım oynayabilir. Alex'i sol açıkta oynayamaz bana göre ama Emre de oynayamaz. Açık oyuncusu değil ikisi de, hızlı ve çabuk değiller, driblingleri yapamazlar. İkisi de sol iç oynayabilirler ama, göbekte de oynayabilirler, MC gibi, AMC'de de oynayabilirler. Emre DM, MC ve AMC oynayabilecek bir oyuncu, o yüzden onun rolü önemli, sakat olmaması ve iyi hazırlanması lazım yeni sezona mutlaka, eğer sakatlanmaz ve oynarsa kilit oyuncu olabilir.