Burak Yılmaz sene sonunda %90 ihtimal ile Fulham 'a gidiyor (g.ozdemir)
Burak Yılmaz sene sonunda %90 ihtimal ile Fulham 'a gidiyor (g.ozdemir)
Ingiltereye gelmesini isterim Burakin, kulup farketmezcanli canli izleriz
Bencede sezon sonu giderse bu takım Fulham olmaz.
TRANSFER Burak Yılmaz'ın menajeri Ali Egesel, 5 milyon Euro'ya Fulham ile el sıkıştı. Burak'a senelik 2.5 milyon Euro verecek.(Vatan)
Kaynaka bakmak yeterlizaten haber icerigide komik, gercekle ortusmeyen bilgilerle dolu
Gs-Fener maclarimizdan once Burak bavulari topladilar haberleri bile cikar
Fulham'ı neden küçümsüyorsunuz anlamıyorum o ligde boy göstermesi önemli olan gidip de totnımda evertonda oynayacak hali yok tabi gkendini daha da geliştirirse orada da oynar şl de burakın neler yaptığını gördük inş bu performansını avrupada da devam ettirir bizde gururlanırız
Hasan Yener'in "Burak A.Madrid gibi sıradan bir takıma gitmez!" açıklamasının ardından Salvio, Diego,Adrian ve Falcao sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetti.
güzel gönderme olmuş.
-BU transferle birlikte Burak’ın kazancı da katlanacak. Attığı 30 golle takımını zirve yarışının içinde tutan 26 yaşındaki oyuncunun bordo-mavililerden aldığı ücret yıllık 900 bin Euro. Yani Burak, İngiltere’ye giderse maaşını neredeyse 3’e katlayacak. Ayrıca Premier Lig gibi üst düzey bir ligde boy gösterip vizyonunu genişletme şansı da yakalayacak.
Burak senelik 1,800,000 arti mac basi aliyorkap bildirimlerinde var suan bulamadim.
Haber yapacaginiz bari dogru yapin Vatan calisanlari
Fulham iki yıl önce UEFA finali oynamış, İngiltere'nin köklü kulüplerinden bir tanesi.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
http://www.goal.com/tr/news/447/ingi...ama-do%C4%9Fru
Fulham Burak aşkı iyice alevleniyor.Fulham:'a giderse üzülmem ama 5 milyon €'ya giderse üzülürüm.Bu adamdan bu sene çok daha iyi para kazanmamız lazım yollarsak.
http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...ed-Fulham.html
Fulhama gelsin isterim![]()
Ben olsam Burak'ı Avrupa'ya iyi bir paraya satarım ve Sercan Yıldırım'I alırım G.Saray'dan uygun bir fiyata. Çok iş görür.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Burak Yılmazdan çok iyi para ihtimali düşük ancak hemen sözleşme değişirse olur.5 m € varken kimse fazlasını vermez.
Bu birazcık da Burak'ın elinde, ama bu maddeyi koydurduğuna göre Avrupa'ya gidebilmesi halinde para pul umrunda değil.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antepten Dany alinmis haberleri var.
Polonyanin ekonomisi yeterince canlandiantepe el attik simdi
danyy muthis olur turkiyede begendigim en iyi yabanci stoperlerden birisi , ozguveni muthis oyun kurmasi iyi.
Bencede mükemmel olur. Çok güçlü çevik bir stoper ilaç olur Trabzonspor'a
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Danny iyi oyuncu ama ben hiçbir yerde böyle bir haber görmedim.
Simdide Sivok haberleri var.
Galiba bu sefer stoper alacagiz ama hangisini bilmiyorum. Sivokun menajeri Mithat Halis galiba, onun icin bu transfere yuksek ihtimal veriyorum.
barış yurduseven @barisssn trabzonspor iki tane dünya yıldızı ile anlaşmak üzere, biterse transferler,yer yerinden oynayacak.
Acaba ne kadar doğru.Merak ettim bak şimdi.
Zaten şu ortamda bırak yıldızı almayı adam alınmaz.Neyin ne olacaığı belli değil.
Bony haberleri donup dolasiyor herhangi bi gercekcilik payi varsa super olurki Fm profiline biraz benzesin adam yeter![]()
http://www.goal.com/en/news/12/spain...ltintop-report
Bi sansimizi denesek en azindan ?
[YOUTUBE="wxUBOCD1S5c"]Salih[/YOUTUBE]
Trabzon Bucadan istemis Salihi. Bu arkadasimizin performansi her hafta boylemi yoksa bu hafta parlayip 3-4 hafta susuyormu.