Sayfa 83 / 480 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
2,461 ile 2,490 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Beşiktaş, Delgado konusunda mutlu sona ulaştı ve Arjantinli oyuncunun sözleşmesini 1 yıl dondurdu!..

Lig TV'nin haberine göre; Başkan Yıldırım Demirören, bu sabah görüştüğü Delgado'nun babası ve menajeri Eduardo Delgado ile anlaşmaya vardı!.. Uzun süreli sakatlığı nedeniyle sözleşmesi 1 yıl dondurulan Arjantinli oyuncuya 1 yıllık alacağı ödenecek!..

Yabancı kontenjanını açan Beşiktaş'ın bu gelişme sonrası "10,5 numara" transferi için harekete geçmesi bekleniyor!..

Kaynak:Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hayırlı olsun. Yeni yabancımızı bekleyelim artık.

Delgado'yu dondurup parasınıı verecek kadar değen bir isim mi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Deco geLir. Deco dan aşağı bir isim geLirse bu çabaLar boşa gitmiş oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2-3 aya kadar idmanlara başlayabilir Delgado diye haber çıkmıştı. Sanırım satacak Beşiktaş. Çünkü sakatlığı geçtikten sonra futbol oynamadan durmaz Delgado.

NTVSpor'da Tabata gelebilir dendi, bu yönde girişimler varmış.
    "YÜCE ATATÜRK"

Default Delgado donduruldu! Tabata'ya yalanlama!

Beşiktaş yönetimi sakatlığı nedeniyle bir türlü oynaması çözüme kavuşamayan Matias Delgado ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlı kulüp, Arjantinli oyuncunun sözleşmesini ocak ayına kadar dondurdu.

TABATA İDDİASI!
    Beşiktaş'ta bu gelişme yaşanırken, öte yandan NTVSpor'un haberine göre; siyah-beyazlı takım Delgado'nun sözleşmesini Ocak ayına kadar dondurmasının ardından bir kez daha Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Tabata'ya yöneldi.
    Siyah-beyazlı yönetim, Gaziantepspor ile Tabata'nın transferi konusunda büyük ölçüde aşama kaydetti.

Son günlerde dillerden düşmeyen "10.5" transferini yapmayı planlayan Beşiktaş yönetiminin hafta sonuna kadar pürüzleri aşarak Tabata'ya siyah-beyazlı formayı giydirmesi bekleniyor.
    Bu arada kırmırı kart cezalısı olan Tabata'nın forma giymeyecek olmasına rağmen Beşiktaş maçı öncesi İstanbul'a geleceği öğrenildi.

KIZIL'DAN YALANLAMA!
    Adı bir süredir Beşiktaş ile transfer dedikodularına karışan Brezilyalı futbolcu Rodrigo Barbosa Tabata konusunda son noktayı başkan İbrahim Kızıl koydu.
    İstanbul'da bulunan kulüp başkanı Kızıl, DHA'ya yaptığı açıklamada, Tabata'yı şu an için kiralamayı ya da satmayı düşünmediklerini söyledi.

Kızıl ayrıca, Beşiktaş'ın transfer girişimlerinin olduğu haberlerin gerçeği yansıtmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA ve NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

4 gün kaldı ne yapacaksalar çabuk yapsınlar... Deco çok zor transfer sezonu bitiyor Chelsea artık bırakmaz gibi geliyor bana.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bir oyuncu ile anlaşmamış olsaydı Delgado'nun sözleşmesini dondurmazlardı. Oyuncu hazır bence, her an açıklanabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

sakary Ali Misafir

FIFA menaceri Ömer Uzun`dan Kartal`a açık teklif: Bonservisi 10 milyon Euro... Beşiktaş isteyip bize yetki verirse, Van der Vaart`ı 1 günde İstanbul`a getiririz .

Fenerbahçe ile Galatasaray’ın ligdeki başarılı performansı, Beşiktaş’ın ise hücum hattındaki durgunluğu Siyah-Beyazlı taraftarları endişelendiriyor... Dünyaca ünlü bir yıldız sözü veren, ancak transferde sessiz kalan Başkan Yıldırım Demirören’in, 1 Eylül’e kadar bir bomba patlatması bekleniyor... Bu şartlarda, Siyah-Beyazlı kulübe, FIFA menaceri olan ve Vaart’ın da Türkiye haklarını elinde bulunduran Ömer Uzun’dan bir teklif geldi. Uzun, “Real Madrid’in yeni teknik direktörü Pellegrini, Vaart’ı kadrosunda düşünmediğini açık açık dile getirdi. Hollandalı futbolcu kendisine kulüp arıyor. Kulübü bonservis bedeli olarak 10 milyon Euro, kendisi ise yıllık 3 milyon Euro istiyor. Eğer Beşiktaş bu şartları kabul ederse ve bize yetki verirse, Vaart’ı 1 günde getiririz” dedi.

Devler Ligi faktörü...
    Vaart’ın çok sağlam karakterli bir oyuncu olduğunu belirten Uzun, “Kaprisli ve sıkıntı yaratan bir yapısı yok. Menaceri babası ve anlaşmaya açık bir insan. Vaart’a Avrupa’dan talip olan bazı takımlar var, ancak kendisi Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyor. Bu noktada Beşiktaş bu şartlara uyan bir kulüp” ifadesini kullandı.

Fanatik

Kaynak fanatik olması çok güzel olurdu ama

sakary Ali Misafir

Tabata ile anlaşıldı deniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tabata olacak sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kızıl Tabata'yı yalanladı ama ben Tabata olacağını düşünüyorum...

Çünkü Tabata'yı aldık duyumunu dün almıştım.Ama ne alaka yabancı kontenjanı dolu deyip pek inanmamıştım...

Ama dünkü duyumun üzerine bugün Delgado'nun sözleşmesi dondurulunca Puzzle'ın parçaları tamamlanmış oldu...

Düşünüyorum Antep Tabata'yı satarsa bu saatten sonra transfer falan yapamaz.Kızıl yalanlıyor.Olumsuz bir tablo oluşuyor.Ama ben Kızıl'ın gelebilecek tepkilerden çekindiğini düşünüyorum...

Tabata olacak gibi...

sakary Ali Misafir

Tabata olursa çok büyük hayal kırıklığı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Çok geç kalındı,bu saatten sonra büyük bir yıldız getirmek çok zor...

Tabata 10,5 numara tabirine cuk oturacak bir adam olmasada orta sahada hissedilen yaratıcı oyuncu eksikliğini fazlasıyla dolduracaktır.En azından hiç yoktan ya da Yıldıray'dan kat be kat iyidir.Ligi tanıyor olmasıda büyük avantaj...

Bu arada bir güzel haber daha;

Batuhan Takımımız’da Kalıyor
    27.08.2009 13:49

Yazılı ve görsel basında bir süredir devam eden, genç futbolcumuz Batuhan Karadeniz’in çeşitli takımlara gönderileceği yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Teknik heyetimizin aldığı, Yönetim Kurulumuz’un da onayladığı karar doğrultusunda Batuhan Karadeniz hiç bir takıma kiralanmayacak veya bonservisi ile birlikte verilmeyecektir. Genç futbolcumuz, Beşiktaş formasını giyerek, takımımızın başarısına katkı sağlayacaktır.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

BEŞİKTAŞ JK

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Batuhan haberine o kadar çok sevindim ki anlatamam.

10 Numaradan daha çok sevindim diyebilirim. Bu arada 10 numaraya en kötü Tabata gelirse de Delgado'dan iyi olacağı kesin Ancak 8 milyon euro iddaaları falan var. O kadar para vermezler umarım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

İsmail'i 5.5'a sattılar.Tabatayı'da en az 6'ya satarlar bence...

Nesil
    2006

ismailin yüksek bedelle gelmesine bende karşıyım ama en azından bir kaç tane sebebi var. mesela türk olması,sol bek olması ve o mevkıde türkiyede ileride çok önemli bir oyuncu olabilecek potansiyeli olması. Yani 1-2 sene bekleyip alınmasa 10 m eurolara çıkabilir düşüncesi.

ama tabatada böyle bir şey yok, zaten yabancı, avrupada tonlarca var tabata ayarında oyuncu. bildiimiz 10 numara oyuncusu, başka bir adam rahat bulunabilir o paraya. van der vaart ın 10 15 m euro olduu bu zamanda 8 m euronun en fazla yarısı verilir tabataya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

8'e Tabata alınacaksa 15'e Vaart alsınlar daha iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de paraya kıyıp Van der Vaart gelse çok daha iyi olur.

Quote Originally Posted by ridvanv View Post
    van der vaart ın 10 15 m euro olduu bu zamanda 8 m euronun en fazla yarısı verilir tabataya
    O paraya da Antep bırakmaz Tabata'yı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Van der Vaart ı getirmek zor bir iş değil bence ama bu saatten sonra olacağını zannetmiyorum.Tabata hiç değilse yaratıcı bir adam ve o eksikliği doldurabilir.Şampiyonlar Ligi için yeterli olacağını zannetmiyorum ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Delgado'nun sözleşmesinin dondurulacağından hiç umudum yoktu ama biraz geç kalındı maalesef.Şu aşamadan sonra yıldız bir isim almak hiç kolay değil.İnşallah bu dondurma olayına değecek bir oyuncu alırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sanırım sözleşme dondurma Ocak'a kadar...

Tabata'yı kiralarlar Ocak'a kadar olur biter...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Beşiktaş’ın kaptanı Matias Emilio Delgado, Radyospor`da Özgür Sancar’la yaptığı telefon bağlantısında birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Arjantinli futbolcu, “2 ay içerisinde oynayabilecektim. Amacım oynayarak Beşiktaş’a faydalı olmak. Fakat yönetim sözleşmeyi askıya aldı. Üzgünüm” dedi.
    İşte Beşiktaş kaptanının sözleri:
    • Başkanımız dün gece babamı aramış. Sabah görüşme yapıldı. Ocak ayına kadar sözleşmeyi askıya aldık.

• Aslında 2 ay önce bu konuda anlaşmıştık. Ancak yapılması gereken ödemeler konusunda anlaşamamıştık. Şimdi ortak bir nokta bulduk ve bunu yazılı hale getirdik.

• Ocak ayına kadar alacaklarımı ve şampiyonluk pirimi alacağım.

• Para konuşmak istemiyorum. Beni sürekli para düşünen biri olarak gösterdiler.

• Sadece hakkım olanı istedim. Amacım oynayarak takıma katkıda bulunmaktı. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde takımıma büyük katkıda bulunabilirdim.

• Yönetim sözleşmenin askıya alınmasını istedi. Benim yerime bir başka futbolcuyla anlaşılmış. Çok üzgünüm.

• Örneğin sizin yerinize başka bir spiker alınsa, size de paranı alacaksın ama program sunmayacaksın teklifi yapılsa, nasıl hissedersiniz(?) Benim durumum buna benziyor.

• Oynadığım sürece takıma en üst düzeyde katkıyı sunmaya çalıştım. Beşiktaş’ın başarısını her şeyden çok istedim.

• İstanbul’dan ayrılmayacağım. Tedavim ve çalışmalarım Beşiktaş Tesisleri’nde devam edecek.

• Ekim’de takıma katılabilirdim, ama yönetim sözleşmemi askıya almamı istedi. Ocak’ta oynayacağım. Biliyorum ki formamı tekrar kazanacağım.

• Bir başka yabancı futbolcunun gelmesi beni korkutmaz. Mutlaka formayı kazanacağım.

• Yönetimimizle hep uyumlu olmaya çalıştım. Bu sorun nedeniyle FIFA’ya gitmeyi hiç düşünmedim. Gitsem kulübüm zor durumda kalabilirdi.

• Taraftarı çok seviyorum. Benim iki kulübüm var. Beşiktaş ve Arjantin’de futbola başladığım Chacarita Juniors. Taraftarımızın bu gerçeği bilmesini istiyorum
    Özgür Sancar/ Özel Röportaj-Radyospor.com

sakary Ali Misafir

Vaart Bayern'e gitmiş.Tabata'yı alacaklar galiba

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Anıl tabatayı niye kiraya versin Gaziantepspor kiralayacağına satarlar daha iyi.

bir ara sapara vardı öyle yararlı olabilecek bir isim alınsa çok iyi olur aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yeni transferini açıklıyor!

Beşiktaş yeni tranfserini açıklıyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Manchester United, CSKA Moskova Wolfsburg ile eşleşen siyah-beyazlılar kadrosuna takviye yapıyor. Beşiktaş As Başkanı Levent Erdoğan yaptığı açıklamada yeni transferlerini bu akşam açıklayacaklarını söyledi.
    Bu yeni transferin Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Tabata olduğu iddia ediliyor.

Ayrıntılar Az Sonra...

27.08.2009
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

evet beşiktaş transferini açıklıyormuş bakalım nolcak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Delgado gibi bir oyuncuya posta koyup da Tabata'yı almak ne kadr akıl karı bir iştir gerçekten tartışılır yahu .. Şampiyonlar Ligi kura çekiminden sonra transferini açıklayacaksın ve bu da liginin kalbur üstü takımlarından biri olsa dahi onun yıldız sayılabilecek bir oyuncusu oluyor. Gerçekten ilginç. Vaart'ın da gelmeyeceği anlaşıldıktan sonra maalesef iş Tabata'ya kalıyor inşAllah hayırlısı olur ..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sanıyorum SAPARA yeni 10 numaramız. Bu oyuncu avrupa maçlarında da oynamadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tam aklımdan geçen isimdi Murat Abi yani bir tek o kalıyor geriye. Tabata'dan iyi olur bence ..

Mesaj Yetkileri