"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bu takımın taraftarları Türkiye'de şampiyonluğu son maçta 1 değil 2 kez kaçırmalarına rağmen Aziz Yıldırım'a bir tepki göstermedi.Şu an Aziz Yıldırım'a destek olmalarının sebebi şampiyonluk değildir.Tabi siz neye istiyorsanız ona inanın ben karışmam orasına.
Topuk yaylasına düzenlenen organizasyon Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü gösteriyor zaten,pek fazla birşey söylemeye gerek yok.
Aziz Yıldırım'ın masum olmadığını düşünüyorsanız,elinizdeki belgelerle savcıya gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
Ben o kadar kötü birşey söylemiyorum demek ki. Cemaat beni örnek alsın.
Sen konuyu dile getirdiğin için bende burdan söylemek istiyorum. Biz bırakılan fotoğrafı burada tutmadık. Demek ki doğru bulmuyoruz. Yani soruna cevap olarak bırakılmaması gerektiğine katılıyorum. Saniye de tahrik içeren mesajları silme rekoruna gidiyoruz. Uyarı vermekten mouse tuşum eskidi diye de abartabilirim. Fenerbahçe'li olduğu kadar Galatasaray'lı, Galatasaray'lı olduğu kadar diğer takımdan herkes yaptığının karşılığını görüyor. Zaten konudaki şiddet oranının ilk güne göre aşırı derecede düşmesi bunun en güzel göstergesidir.
Tüm bunlara ek birşey belirtmek istiyorum. Bugün benle sen noktası virgülüne aynı lafı söyledik diye uyarı alalım. Senin 1. uyarınsa öyle kalır. Benim 3. uyarımsa 3 hafta yazamam. Çoğunlukla bu tarz bir durum yaşandığı için ben söyledim böyle oldu öbürü söyledi hala forumda yazıyor gibi bir durum oluşuyor. Bunun ayrımınıda bir kez daha açıklamak istedim.
#uefabanturkey trendi başlamış. Şu anda Türkiye'de tt konumunda. Yahu anlam veremiyorum, ne bekliyordu bu insanlar soruşturma hala sürerken? Kendi ülkesini men etmek isteyen kişileri anlayamıyorum. Ülkemi karşısına alanı ben de karşıma alırım.
Ben o mesajı yazdığımda söylediğin kötü birşeydi çünkü böyleyse he böyledir tarzından bir yorumdu , fotoğrafı örnek olarak verdim sadece neye yol açtığını göstermek için , son söylediğinizdeki uyarı-ceza olayına da katılıyorum ama bir yönetici arkadaşla da mesajlaştım bu konu hakkında burdan da yazıyım , mesajım silinmişti çünkü benim mesajım tahrik ediciydi kabul ediyorum ama alenen bize rahatça şikeci diyen bir arkadaşın mesajına cevap olarak yazmıştım , alıntı da yaparak , sonucunda ceza alıp almadığını uyarıysa göremem ama benim mesajım siliniyorsa , o arkadaşınkinin de silinmesi en azından düzenlenmesi gerekirdi eş zamanlı olarak.
bundan sayfalar önce söyledim düşürmezler diye nitekim şu anda öylede oldu. gerisini zileyip görecez
Kendi tabirinle tahrik ettiğin ve Fenerbahçe şikecidir diye suçlandığınız mesajı görmeden birşey demem doğru olmaz. Konunun gelişimine hangi noktalarda ne olduğuna bakmam lazım. Şuan tek birşey söylersem çok anormal olmaz. Bazen alıntı yapılan yorumlar yanlış bulunup silinirken alıntının yanlış olduğu gözden kaçıyor sanırım. Bununla ilgili uyarıları yapacağız.
2 sene değil, 1 sene kaybı olarak görüyorum ben. Sonuçta şu an küme düşürme kararı alınsaydı ilgili takımlar hak kazanırlarsa, en erken 2012/13 sezonunda Süper Lig'de oynayabileceklerdi. Sezon ortasında alınırsa böyle bir karar ilgili takımlar, en erken 2013/14 sezonunda Süper Lig'de oynayabilecek.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararların ardından bir açıklamada bulundu.
11 Temmuz 2011 Pazartesi - 21:37
Fenerbahçe Kulubü'nden son günlerde yaşanan olaylar ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun aldığı kararla ilgili açıklama geldi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada itiraz sürecinin takip edildiği belirtilirken, Türkiye Futbol Federasyonu'na da aldığı karar için teşekkür edildi.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle:
"Geçtiğimiz pazar günü başlayan, Kulübümüzü doğrudan ilgilendiren hukuki süreç nedeniyle pek çok kez bir araya gelen yönetimimiz, Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.
Fiziki olarak şu an mümkün olmasa da Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın önderliğinde bir araya gelen yönetimimiz; 'İtiraz sürecini' avukatlarımız aracılığıyla takip etmekte; olumlu sonuçların bir an önce alınması için hukuki girişimlerini sürdürmektedir.
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Asbaşkanlarımız Sayın Şekip Mosturoğlu ve Sayın İlhan Ekşioğlu, Mali İşler Müdürümüz Sayın Tamer Yelkovan ve Altyapı Genel Koordinatörümüz Sayın Cemil Turan'ın masumiyetlerine olan inancımız tamdır.
Başta yöneticilerimiz, sporcularımız, teknik ekiplerimiz, personelimiz ve taraftarımız olmak üzere, tüm Fenerbahçe Ailesi olarak onlara olan desteğimizin her gün artarak devam edeceğini önemle belirtmek isteriz.
Yaşanan bu olumsuz süreçte, Profesyonel Futbol Takımımıza olan desteklerini, kamp çalışmalarının ikinci bölümünü sürdürdükleri Topuk Yaylası Tesisleri'nde gösteren taraftarlarımıza ve bu muazzam organizasyonu sağlayan derneklerimize,
Büyük Fenerbahçe Ailesi'nin büyüklüğünü dün bir kez de Bağdat Caddesi'nde ve İstanbul'un muhtelif yerlerinde bir araya gelerek, "Fenerbahçelilik bilinciyle" gösteren on binlerce taraftarımıza,
Yaşanan derin üzüntüye karşın, dik duruşunu ve inancını bir an dahi kaybetmeyen, moral ve destek için ellerinden geleni fazlasıyla yerine getiren; bundan sonra da sağduyuyu elden bırakmadan, kurallara uygun olarak gösterecekleri destek için Dünya'nın her yerindeki Büyük Fenerbahçe taraftarına,
Tüm Türk Spor camiasını yakından ilgilendiren bu olumsuzluklar içinde, kenetlenerek, yapıcı ve istikrarlı bir duruş sergileyen Türk Futbol Ailesi'ne,
Yaratılan kamuoyu baskısına rağmen, olaylara sorumluluk sahibi spor adamı bakış açısıyla yaklaşan ve kararlarını yine aynı sağduyuyla alan Türkiye Futbol Federasyonu'na ve Kulüpler Birliği'ne,
Teşekkürü borç biliriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu"
Sadece gülüyorum çünkü ilk gün demiştik, daha mahkemeye çıkılmamış, suçlu ya da değil, belli değil ama federasyonun aldığı kararda bile Aziz Yıldırım sebebiyle düşürülmedi ya da Fenerbahçeli diye düşürülmedi gibi yorumların geleceğini, bu konunun ilk mesajlarında görebilirsiniz. Olur da Aziz Yıldırım ceza almazsa, yargıyı satın almış yorumlarını da burada göreceğiz, görebiliriz demişti, şimdi göreceğimize eminim, eğer suçsuz çıkarsa.![]()
Nevzat Şakar rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmış.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
TFF nin verdiği karar şu aşamada doğru. Sonuçta savcıLık TFF yönetiminin içinden de şüpheLiLer oLduğu için deLiLLeri TFF ye vermedi ve doğaL oLarak eLinde deLiL oLmayan TFF doğru kararı vermiş oLdu. Fenerbahçe yönetimi neden bu tarz bir durum varken tebrik mesajı yayınLadığını da çözemedim. Ayrıca görünen o ki bundan sonra ki süreçte sadece formaLiteden gözaLtıLarı ve formaLite sorguLarı oLacak ve 5-6-7 ay, ne zaman oLacaksa çıkacak davadan da hiç bir sonuç çıkmayacak ve biz bu yaşadığımız heyecan iLe kaLacağız. TFF bu kararı verdikten sonra artık ne oLursa oLsun Mahkeme aksi karar vermez. Türk futboLunu bitirme kararını veremez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Suçu olan suçunu çeksin.
Nevzat Sakarin kalbine pil takilmis ne kadar ne dogru ne kadar yalan bilmiyorum. Aziz Yildirima olsa hemen ogrenirdik, hey basin isinize gelenin pesine gidiyorsunuz.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=84593Konu içerisinde (ceza uygulanan ya da yaptırım olan konu), yönetimin verdiği cezaları, uyguladığı yaptırımları ve kararları tartışmak yasaktır. Bu tür mesajlar için destek merkezi kullanılamalıdır veya bir üst kademedeki yöneticiyle iletişim kurulmalıdır. Kurala uymayan üyelere konudan saparak kişisel tartışmaya girme cezası verilecektir.
Futbol bölümü kurallarına uymayan herkese yaptırım uygulanacaktır. Lütfen kuralları okuyunuz bu sizin forumda kalıcı olmanız için gereklidir.
Tutuklu yargılanıyor,hani bilmiyorum ne demek biliyormusunuz? Mahkeme bitsin,suçu ispatlansın ondan sonra görürüz masum olup olmadığını.
Fenerbahçe taraftarı hakkında yargılarınız net,bu konuda sizin fikirlerinizi değiştiremem.Neye inanmak istiyorsanız ona inanırsınız.
Yazmıyayım yazmıyayım diyorum ama dayanamıyorum. Arkadaslar, şike soruşturması yüzünden içeri alınan şahıslar, sadece sizin bakış açınıza uyan kanunî yasalara göre içeri alınmadı maalesef.
Sadece adlî para cezasını gerektiren veya hapis cezasının üst sınırı bir yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez. Diye bir madde daha var yani![]()
Peki Sporda Şiddet yasasına karışan ve sucları yargıda kabul edilen kişiler ne kadar hapis cezası alıyordu ? 5-12 yıl arası dğil mi? Yani durumun böyle olması normal. Hal böyleyken daha yargı önüne çıkmamış kişilerin, her hangi bir hukukî ceza almamaları yine sizin açınızdan maalesef ki
olağan bir şeydir. TFF'nun böyle karar alması zaruri bir şeydir. bknz: "masumiyet karinesi" Uefanın da en çok desteklediği ve evrensel bir olay yani![]()
Mehmet Ali Aydinlar su an Telegol'de.
Tek bir şey sormak isterdim kendisine, tanımadığın kişiyi nasıl kendi yönetimine alırsın ?
Madem UEFA'nın yaptırımı her şeyin üzerinde o zaman TFF'nin toplanıp karar vermesine bile gerek yok, ayrıca şike yapacak olan insan niçin şike yapar? Kendine ve bağlı bulunduğu zümresine katkı sağlamak için yapar. Olayı münferit bir şeymiş gibi görmeye çalışmak biraz ayıp olmuyor mu?
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Mehmet Ali Aydinlar: "Aziz Yildirim'a yaptigimiz ziyaret tamamen insani bir ziyarettir. Kulup baskanidir, benim de kulubumun baskanidir"
olay bitmiştir.
Mehmet Ali Aydınlar'ın ettiği şu laf beni çok rahatsız etti. Sen TFF başkanısın, nasıl benim kulübümün de başkanı dersin? Seçileli 1 hafta oldu. Dil sürçmesi de değil.
Yahu bu bilinmeyen bir şey mi, ben de bunu anlamıyorum.Daha 1 ay öncesine kadar Fenerbahçe'nin voleybol şubesinden sorumlu değil miydi bu adam, elbette başkanıydı o dönemde. Sanki bilinmeyen bir şeymiş gibi resimler, sözler ediliyor ya, gülüyorum ve bir önceki mesajımı hatırlatıyorum tekrar.