Çilek Arda'nın üstünde değil pastanın üstünde olacaktı
Edit: Ama komik olmuş![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Burak Bozdağ @aburakbozdag
arda gsaraya dönmek istediğini hem ahmet buluta hem fatih terime hem de atletico madrid kulübü yönetimine resmen iletmiş.
Bugün; 21:40:30
Kadir Çetinçalı @kadircetincali
Arkadaşlar ARDA TURAN bir yıl önce BU KULÜBE 12 MİLYON EURO KAZANDIRMIŞTIR.
Bugün bir formayı alırken, bin dereden su getiren kişiler oturup Arda'ya sallaMakta. Yeter artık bildiğiniz, bilmediğiniz çok şey var.
20- 22 yaşları arasında popülerliğinin zirvesine çıkmış ve erken gereksiz bir karar ile kaptan yapılmış bir çocuk, elbette hatalar yapar.
Arda'nın da gereksiz çıkışları hataları olmuştur. Nice başkanlar, yöneticiler koca koca adamlar. Onca tecrübelerine rağmen hatalar yaptı ise
Bırakın 22 yaşındaki bir gencin de hata yapma şansı olsun. Ağzına açan Arda Fenere'e gitsin diyor. Kimsiniz siz ne hakla Arda Turan gibi ++
G.Saray'ın bağrından yetişmiş bir adamı zorla Fener'e yönlendiriyorsunuz. Hepimiz hatalar yapa yapa bu günlere geldik. Bundan sonra da++
hatalar yapacağız. Arda'ya karşı oluşturulan bu sıfır hoşgörü, sıfır töleranssızlığa isyan ediyorum. Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylıdır
Eğer dönerse TT Arena'da 55 bin kişinin ayakta alkışları ile dönmeyi haketmiştir.
hislerime tercüman olmuş resmen.
66 numara ile dönsün.Arda'ya 10 numara yaramadı.Ama umarım dönmez.Gerçekten yıpranıyor burada.
Arda dönerse müthiş bir kadromuz olur yalnız. Ama Melo alınmaz bu durumda diye düşünüyorum. Arda-Hamit-Selçuk-Amrabat orta sahası olur.
Aslında 2-3 tane transfer yapacağımızı biliyoruz,bunlardan biri Melo ise diğeri neden Arda olmasın?(eğer çıkan haberler doğruysa tabi)
Seten veriyor gazı.
Ortada dönen iddiaların son hali. Arda dönmek istiyor, sebebi müstakbel eşi. Selçuk aracılığıyla Fatih Terim'e ulaşıyor bu konu. Menajerine göre de 13-14 milyon euroya A.Madrid bırakırmış. Arda yönetime iletmiş.
Fazla ütopik duruyor.
Ibrahim Seten dediği için içim rahat bol keseden sallayıp piyasa yapan bi adam
Her fırsatta yurt dışında oynamanın tadından yenmeyecek bir şey olduğunu söylüyordu Arda.
Madrid'te mutsuz olsa bile (ki kendisine 10 numara verilmiş orada, o kadar mutsuz olduğuna inanmıyorum) gider başka Avrupa kulübünde oynar.
"Arda gelmek istiyor" haberine zerre kadar inanmıyorum ama gelirse fena olmaz şimdi![]()
Burak Bozdağ @aburakbozdag 'ın Ahmet Bulut ile görüşmesinden bir kısım.
Ahmet bulut: arda kendi donmek istedi selcuk araciligiyla terime iletti.terim kabul etti.baskan aysal ise cok sevindi.
burak bozdağ kim?
---------Muslera-------
Eboue - Semih - Ujfalusi(dany) - Hakan Balta
Amrabat - Melo(hamit) - Selçuk - Arda
Elmander - Burak
Ne iyi kadro olur ama
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Duyumculardan biri hocam
Müthiş kadro olur açıkcası Çilek falan istemiyordum ama Arda olduğunu öğrenince işler değişti.
Bu kadro dağıtır ortalığı Fatih Terim gibi bir hocanın elinde her biri ayrı bir silaha dönüşecektir özellikle Amrabat , Hasan Şaş gibi özellikleri kendine benzeyen bir antrenör ile çalışacağı için çok şanslı Arda ve Amrabat geçen seneki kanatlarımız gibi pres yapar takım savunmasına yardım ederse ki Fatih Hoca böyle isteyecekti Burak'tan bile bunu isteyecektir harika olur.
Bakalım elbet Ahmet Bulut bir açıklama yapacaktır.Arda'da belki açıklama yapar.
Arda'nın geri dönmesi içinde birçok konuyu barındırıyor. Şahsen Arda konusunda şuan nötrüm. Bir tarafım bu seneki kadroya yerli olarak katılabilecek en kaliteli 2 ismin alınmasından sonra bir 3.sü neden olmasın diyerekten gelmesini istiyor. Gelecek seneden itibaren yabancı sınırının 5e düşecek olması omurga dışındaki bölgelerde Türk oyuncu alternatifinin çoğalmasını gerektiriyor ve Arda'nın tekrar gelişi taktik ve kadro açısından çok çok iyi olur, ancak...
Arda gitmeden önceki son dönemlerinden başlamak üzere yaşadığı kırgınlıklardan ve üzerindeki baskıdan ötürü belki de istemediği sözler sarfetti, konuştu. Bu hem bizi, hem yönetimi hem de Fatih Terim'i üzdü. Ancak onun için söylediği bir söz var İmparator'un; Arda bizim evladımız, ne zaman gelmek isterse kapımız ona açık. Bu akşam Melih Şabanoğlu -bilenler bilir- çok önemli bir noktaya değindi, Arda'nın yaptığının aynını zamanında Metin Oktay Palermo'ya giderek, Hakan Şükür İtalya'ya transfer olarak yaptı ve Fatih Terim de teknik direktör olarak İtalya'ya gitti. Bu adamlar şuan başımızın tacı. Gerçekten de Arda'nın durumu ile bu 3ü arasında fark yok. Arda dediğim gibi kırgınlığından ötürü üzüldü ve istemediği şeyleri söylemek zorunda kaldı belki de.
Ben de Melih Şabanoğlu'nun yazdıklarını okuyana kadar Arda hakkında olumsuz düşünüyordum fakat bir düşününce ona gerçekten büyük haksızlık yapılıyor şuan. Umarım gelir de taraftarla arasındaki dargınlığı sonlandırır.
Arda ile taraftarın barışması birkaç gol ve asiste bakar.
Fatih Terim'in bir cümlesine bakar bence.
Bu arada Arda'nın transferinde öncelik bizde, bazı platformlarda Arda ve Türkiye'ye dönüş haberleri çıkınca, heveslenenler oluyor gördüğüm kadarıyla.
Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır
Arda zaten bir gün Galatasaray'a dönecek ancak bu dönüş bu yıl olmamalı.Haberler ve dönen iddaalar söner bence 1-2 güne.
Ancak evlenip karısı ve ailesi İstanbul'da olmasını istiyorsa tıpkı Topal gibi gelmeyi düşünebilir.
Arda'ya bir transfer gözü ile bakarsak milli takımın en önemli hücum silahı.
Selçuk-Burak-Arda-Hamit yakar geçer acımazlar valla![]()
Herkes bir noktayı yakalamış oradan gidiyor.
Meslek grubu ile kısıtlamadan söylüyorum ki ünlü isek bazı şeyleri göze almışız demektir. Konumuz futbol ise o da ünlü kategorisine giriyorsa bunun getirilerine katlanmamız gerekiyor. Eğer katlanamıyorsak ve zor geliyorsa bu işi yapmamamız gerekir.
Büyük kalabalıklar sayesinde milyonlarca para kazanacağım, yaptığım iş kitleleri ilgilendirecek ama kimse benim ne yaptığıma karışmayacak, gazeteci beni çekmeyecek, sağda solda kazandığım paraları yiyeceğim ama kötü performansıma sabredilecek... Sebep?
Ünlü olmanın, para kazanmanın adı geçince Afrika'daki insanlar kimsenin aklına gelmiyor. Kötü oynadığı maç sonrasında 2 yazı çıktı mı Avrupa, Avrupaki medeniyet diye ortalık inliyor. Dünyanın her yerinde bir kural vardır; işini iyi yapacaksın. İşini iyi yapmadığın sürece fakire sadaka versen haketmediği parayla birde ibadet yapıyor derler.
Halka malolmuş ve halkı ilgilendiren bir iş yapıyorsak sorumluluk kat kat artar. Giyiminden kuşamına oradan her şeyine kadar dikkat etmek zorundasın. Elbette ünlü olduk diye insanların kölesi olacak değiliz ama marangozun yaptığı kötü iş bile dilden dile dolaşırken futbolcunun bundan geri kalması beklenemez.
Anısal belleğim bir hayli kuvvetlidir, yine de yanlış hatırlıyor olabilirim. Arda Turan bir sakatlık geçirdi ve o günden sonra bir türlü isteneni veremedi. Galatasaray kötü gidiyordu, ister istemez yetenekli bir oyuncu olduğu için onu sahada görmek istiyorduk. Bir kanalda Galatasaray şöyle kötü böyle kötü diye tartışmalar varken diğer kanala geçtiğimde magazin programlarının gülü Arda Turan vardı. Geceleri gezen, çorbacının açılışına giden...
Sonra Hakan Şükür hesabı kendi kendine küsen, Avrupa Avrupa diyen Arda Turan... Gittiği gibi bir an da evrim geçiren Arda Turan... Artık Galatasaray ne kadar önemsizse ya da Madrid ne kadar önemliyse anında kilo veren, futbola tutunan bir adam... Ee, bunları Türkiye'de yapsa insanların diyeceği şey çok basitti: yakışır Ardama.
Yaşı gençmiş, ağır yük yüklenmiş, basın üstüne gelmiş. Ee, Avrupa Avrupa medeniyeti, Avrupa Avrupa tarzı diyorduk. Elin Avrupalısı 17 yaşında bunların üstesinden geliyor. Nerede kaldı Avrupa aşkı. Tabi işimize gelince Avrupa, biraz dürttü mü Asya olmadı Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan canım Türkiye.
Türk insanında hep bir Avrupa rüyası, çıktığı yere düşmanlık besleme, sınırları aştı mı ülkesine akıl verme, filozoflaşma görülüyor. Arda'sız Türkiye daha güzel, Türkiye'siz Arda daha da güzel.
Senin noktan da birden fazla değil abi.Sen istediğini düşün,diğerleri istediğini düşünsün.Arda öyle açıklamalar yaptıysa onu bu duruma getiren bizleriz.Kimse onda suç aramasın.
Bu mantıkla baksaydık Mustafa Sarp'ın Galatasaray - Samsunspor maçındaki gol sevincine tepki koymamamız gerekirdi. Hatta çıkıp Galatasaray'a küfür etse hakkıydı. Adama yapılan kalmamıştı.
Gariban Mustafa Sarp olunca onu bu hale biz getirmedik ama başkası olunca onu bu hale getiren biz olduk.
Mustafa Sarp ve Arda Turan'ı aynı kefeye koymam.Yaptıkları aynı olsaydı bile aralarında bir fark vardı;
Arda Turan Galatasaray'ın evladıdır.
Bende onu diyorum ne geliyorsa yakından geliyor. Evladımız bunu yapıyorsa sesi çıkmayan yedi yabancı Mustafa Sarp'a haksızlık oldu.
Görmek istemediğimiz demeyeceğim ama herkesi kendimiz gibi bildiğimiz bir nokta var. Ben Galatasaray'a her türlü sitemi yaparım, taraftara kızarım, futbolcuya kızarım, taraftarı zora sokan herhangi bir kararda protesto ederim, desteğimi çekerim. Benim kızma, küsme ve sitem etme hakkım vardır.
Çünkü ben gerek tv başında gerek stadta takımımı destekleyen, paramla takımıma katkı sunan ve bundan maddi anlamda -tasarım yarışması hariç : ) - hiçbir karşılık görmeyen birisiyim. Tek beklentim beni manevi yönden mutlu etmeleridir.
Futbolcular ise birer doktor, öğretmen, işçi, esnaf vb. gibidir. Futbolcular almadan vermezler hatta alıp alıp vermedikleri de oluyor. Futbol onların işi ve bu işten para kazanırken sağa sola küsmeye, sitem etmeye hakları yoktur. Önce işini doğru dürüst yapacaksın. Geçen sezon Arda'nın işini doğru düzgün yaptığını kim anlatabilir?
Biz sadece Arda'yı gereğinden fazla şımartmış olabiliriz ya da bilirizi fazla şımarttık.
Evladımıza bunu yapan biziz.Etki-tepki meselesi.Elbet karşılığı olacaktır.
Orasını senin bileceğin iş abi.Benim taraftarlık görüşüm farklı.
Bende bizim küsmeye,sitem etmeye hakkımızın futbolculardan az olduğunu düşünüyorum.Arda'yı geçen seneki performansına göre yargılamak ha ? Bu adam kaç ay sakattı abi haberin var mı ? Aylarca sakat olan bir adamdan nasıl bir fayda bekliyorsun ? 09-10 sezonunda 47 maçta 11 gol atıp 26 asist yapmasını görmüyorsun ama veya ondan önceki katkılarını.
Arda'nın şımarmak hakkıdır.Ama şöyle bakıyorum da ne şımarıklığını gördünüz bu adamın ? Arda'nın tek hatası kaptan olmaktı.İspanya'ya gidip ''gerçek'' futbol ile tanışınca doğal olarak bizim çok yanlış olduğumuzu anladı ve doğruları söyledi.Bu mu şımarıklık ? Şımarıklık buysa ben almayayım.
Son olarak Arda geliyorsa eğer hoş gelsin.Galatasaray formasının hakkını veren nadir kişilerdendir.Elbet hataları olmuştur,kimin olmadı ki ? Fatih Terim'in dediği gibi; Kapımız ona her zaman açıktır.
Arda'yı severim, geliyosada hayır demem fakat Arda sanki kendini Galatasaray'dan büyük görmeye başlamıştı. Çalışmıyordu, mücadele etmiyordu. Göbeği desen kendinen evvel pozisyona giriyodu. Kötü takımın yıldızı durumunda olunca da ben zaten oynarım havasına kapıldı. Avrupa'ya gitti göbeği eritti, daha çok koşmaya daha çok mücadele etmey başladı. Anladı ki kazın ayağı öyle değil, anında keserler adamı, yemedi.
Arda Türkiye'ye gelmesin, Hamit Gelmesin, Topal gelmesin, Töre gelmesin, bırakalım kalsın oralarda bu adamlar. Sürekli lejyonerlerin peşinde koşmayalım.
Screw you guys, I'm goin' home
imzamı atarım bunun yanında servet rijkaard ı sattı diyoruz ya haklıyız da tabi arda da takımda kaç tane yerli / yabancı (genelde yabancı) sırf kişisel egoları yüzünden satıp takımdan ayrılmasına sebep oldu çok basit bi örnek vermek gerekirse lincoln skibbe bi maç kaptanlık verdi diye arda ve sabri ağladı sonra skibbe saçma sapan bi nedenden dolayı kovuldu yerine bülent korkmaz geldi ve gelir gelmez arda ve sabri gibileri tarafından kendisinin ismi çizildi o zamana kadar takımda 9 gol 12-13 asist yapmış oyuncu o dakikadan sonra 1 gol 1 asist yapamayıp sene sonunda gitti neden acaba ? bırakın lincoln ü elanosuydu dos santosuydu maç içerisinde dikkat ederseniz ardanın tavırlarına anlardınız ne demek istediğimi takımda bildiğin gruplaşma yaratıyo arda
Aeda konsunda yetkili birinin çıkıp açıklama yapması lazım, taraftarlar birbirine girecek yoksa
Arda gelmesin diyoruz çünkü biz onu düşünüyoruz, oda en az bizim kadar kendini düşünüyordur değil mi? Yok eğer illa gelmek istiyorsa Galatasaraylılığındandır,başımızın üstünde yeri var. Melo'ya nasıl sahip çıkıyosak 2 kat daha fazla Arda'ya sahip çıkmalıyız.