Sayfa 831 / 896 İlkİlk ... 331731781821829830831832833841881 ... SonSon
24,901 ile 24,930 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    bence emenike cardozo nun verebileceği katkının çeyreğini veremez
    Türkiye'de tek başına bütün takımlara ecel terleri döktürmüş bir oyuncudan bahsediyoruz, Cardozo'nun çeyreği abartılı bir tabir olmuş. Doğru taktikte Cardozo'dan daha verimli olabilir. Üstelik Cardozo'nun takıma dediğiniz kadar katkı vereceğine nasıl emin olabiliyorsunuz onu da anlamış değilim. FB'nin sorununu basitçe forvete bağlamak bence aşırı iyimser bir yaklaşım.

Yıllarca Fransa'da tek forvet oynamış ve gol krallığı, lig şampiyonluğu yaşamış bir adamı bile değerlendiremiyoruz. Cardozo'yu değerledirebileceğimize emin misiniz? Takımın önce futbolun temel prensiplerini yerine getirmesi lazım, ondan sonra forvet ihtiyacımız var deriz. Adamı getirip tek forvet oynattıktan sonra aldığı paraların karşılığını vermesi imkansız, özellikle bu takım ve taktikle.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe 4-4-2 mi oynayacak yoksa Aziz Yıldırım ''yıldız'' adı altında ses getirecek transfer peşinde mi ? Neresinden bakarsan bak Cardozo transferinin amacı belli değil.Tek forvet oynayacaksan elinde Sow,Webo,-Türkiye'de sağ kanada çevrilen- Kuyt varken Cardozo'yu birde 15 milyon gibi bir rakama almak pek akıl karı değil.Alırsan tabi ki kadrona güç üzerine güç katarsın orası ayrı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eğer ki şuan 2 oyuncu ile de anlaşılmış ve arasından birinin seçimi yapılacak ise ben direk Emenike'yi seçerim.

Nereden bakarsan bak patlama risk'i olmayan bir isim kendisi. Hem daha önce Türkiye de yaptıkları belli hem de yaşı daha genç.

Cardozo buraya alışabilecek mi falan derken zaten 1 sene öyle böyle gidecek gelecek 30 yaşına atacağı 5-10 gol fazla için Cardozo'yu seçmek mantıklı değil. Emenike yaşı dolayısı ile Fenerbahçe'ye daha fazla hizmet edip belki Cardozo gibi 1 sene de değil de 2-3 sene de ondan daha fazla gol sayısına ulaşacak bir adam.

Bana göre Emenike daha fazla atacaktır ya neyse.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kayışları kopardıysak ikisini de alabiliriz : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Şu Gana'nın forveti vardı u20 deki adam onu çok beğendim A.Gyan tarzı birisi olarak gözüktü gözüme 1-2 milyon € vererek alırız. Emenike Cardozo yerine ama hani ikisinden birisi olursada Uçan adam Sabri yada Burak Yılmaz taklası yaparım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Genç alsak bienvenu gibi olur oyuncunun da futbol hayatını batırırız bize 28 30 yaş civarı olgun forvet lazım

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Genç alsak bienvenu gibi olur oyuncunun da futbol hayatını batırırız bize 28 30 yaş civarı olgun forvet lazım
    Ne biliyim Türk bi forvette alsak iyi olur gibime gelir alternatif.2-3 milyon € Cenk'i alabiliriz.Stoch Sow Kuyt aslında bu 3lüden daha umutluyum.Ama Cardozo da gelirse dediğim gibi çıldırırım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emenike bir ukte. Rusya'da hala gol atıyor adam. Makina gibi. Onu almamız lazım eğer anlaştıysak...

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike'nin alınması daha mantıklı geliyor bana. Daha uzun süre faydalanırız. Emenike'nin ligde zaten bir geçmişi de var, az riskli bir transfer olur Emenike transferi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Yaratıcı orta sahan yoksa forvetin olmalı.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Türkiye'de tek başına bütün takımlara ecel terleri döktürmüş bir oyuncudan bahsediyoruz, Cardozo'nun çeyreği abartılı bir tabir olmuş. Doğru taktikte Cardozo'dan daha verimli olabilir. Üstelik Cardozo'nun takıma dediğiniz kadar katkı vereceğine nasıl emin olabiliyorsunuz onu da anlamış değilim. FB'nin sorununu basitçe forvete bağlamak bence aşırı iyimser bir yaklaşım.

Yıllarca Fransa'da tek forvet oynamış ve gol krallığı, lig şampiyonluğu yaşamış bir adamı bile değerlendiremiyoruz. Cardozo'yu değerledirebileceğimize emin misiniz? Takımın önce futbolun temel prensiplerini yerine getirmesi lazım, ondan sonra forvet ihtiyacımız var deriz. Adamı getirip tek forvet oynattıktan sonra aldığı paraların karşılığını vermesi imkansız, özellikle bu takım ve taktikle.
    3 forvetle sahaya çıkarız, bunlardan teki çakılı olur benim bildiğim top saklama özelliği iyi olması lazım bu adamında. emenike, kuyt veya sowun yerine gelecekse tamamda webonun yerine adam aranıyor.webo nun bile bizim ligimizde ne kadar etkili olduğu ortada ne kadar vasıfsız bir pivot olsada (uefada daki maçları göz önüne alırsak)

türkiye liginde kontra atak oynamayacağımız için emenike çok boş alan yakalayamayabilir ama cardozo kapalı savunma için daha faydalı olur. adam frikik atıyor hava hakimiyeti iyi, top saklaması daha iyi, pas alış verişi olan bir adam ve ilerde çoğalmamız için gerekli.ben bu gereksinimlerin emenike tarafından karşılanabileceğinden şüpheliyim hala

bu arada emenike geçen sezon kendi liginde 16 maçta 5 gol atıp 1 asist yapmış
    Last edited by Önder HOCA : 28.Temmuz.2013 at 16:21

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    3 forvetle sahaya çıkarız, bunlardan teki çakılı olur benim bildiğim top saklama özelliği iyi olması lazım bu adamında. emenike, kuyt veya sowun yerine gelecekse tamamda webonun yerine adam aranıyor.webo nun bile bizim ligimizde ne kadar etkili olduğu ortada ne kadar vasıfsız bir pivot olsada (uefada daki maçları göz önüne alırsak)

türkiye liginde kontra atak oynamayacağımız için emenike çok boş alan yakalayamayabilir ama cardozo kapalı savunma için daha faydalı olur. adam frikik atıyor hava hakimiyeti iyi, top saklaması daha iyi, pas alış verişi olan bir adam ve ilerde çoğalmamız için gerekli.ben bu gereksinimlerin emenike tarafından karşılanabileceğinden şüpheliyim hala

bu arada emenike geçen sezon kendi liginde 16 maçta 5 gol atıp 1 asist yapmış
    2 oyuncu aynı yaşta olsalar veya 1-2 yaş farkı olsa düşünmeden Cardozo derim, ama 30 yaşına gelmiş bir adam ve bize vereceği katkı en fazla 2 yıl. Mevcut haliyle de takıma en erken Eylül ayında katkı verebilir diye düşünüyorum, hala antrenmana çıkmamış. Oyuncuyu alıp 3 yıllık sözleşme imzalayacaklar ve ödenecek para 20 milyon Euro. Eğer Cardozo gelirse göreceksiniz 3. yılında kontrat yüzünden fazla birşey yapmayacak ve takıma faydası da olmayacak.Takımın bu sene şampiyonlar ligine kalması imkansız, yani 2 yıl üst üste şampiyon olsak bile verdiğimiz 20 milyonu çıkartmıyor. Madem o kadar para veriyoruz gidip genç adam alalım da bize uzun yıllar hizmet etsin.

Hatta ben forvete ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum. 15 milyon Euro'ya Serdar Taşçı, yedek yerli forvet alınır. Kalan paranın üzerine biraz daha koyup bir tane de ofansif orta saha alınır. Bu şekilde takımın bütün eksiklikleri giderilebilecekken takıma ne katkı vereceği belli olmayan 30 yaşındaki adama 15 milyon bonservis vericez. Gerçekten size mantıklı geliyor mu?

Geçen sene de Meireles'e 10 milyon Euro verdik, verdiği katkı ne kadar? Transferi kısa vadeli düşünmemek gerekli. Takım zaten bir sürü oyuncuyla şişmiş durumda, hala pahalı ve yaşlı oyuncu alıyoruz. O kadar para vericez, sonra Avrupa kupalarından elenicez ve elimizde gereksiz yere alınmış bir forvet daha olacak. 10 hafta geçtikten sonra takımın hala eksiklikleri olduğunu görücez ve denilecek şey takımın forvetten başka ihtiyaçları varmış olacak.

Not: Eğer parayı iş adamları verecekse yukarıda söylediğim herşey göz ardı edilebilir. Hiçbirisinin parası umrumda değil ama kulübün parasıysa transfer kesinlikle yanlıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bana görede 15 milyon fazla onun yerine gidip doğru düzgün bir sol kanat alınıp sene içinde sözleşmesinin son senesindeki cardozoyu daha cüzü bir rakama da getirebilirler. ama klübü biz yönetmiyoruz malesesf

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Neden Cardozo veya Emenike diye bu kadar ısrar ediyoruz ki. Başka forvet mi yok allahınızı severseniz. Hele ki bu kadar büyük paralar verebilecekken/konuşulurken. Bende bunu anlamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Topal'ın stoperlerin içine gömülmesi kısmına katılmıyorum. Bu adama DMC değil MC oyna dediğin zamanda gayet iyi oynuyor, hiç sırıtmıyor. Selçuk ile oyun tarzı aynı deniyor ama hiç katılmıyorum buna.

Kuyt'ı kesemezsin, kesmemelisin. Geçen sezon 15 gol atmış ve bir o kadar asist yapmış birine hadi kulübeye diyemezsin. Skora en çok katkı yapan adam bu.

Alper'i zamanında Deivid'in oynadığı tarzda kullanabiliriz.

Kimisi yana yana ön libero arar, kimiside Avrupa'nın en iyi görev adamlarından birini Emre'nin alternatifi yapar

Bence yazdığın ilk 11 ideal. Maça göre Stoch, Webo, Salih kullanılır. Baroni'nin şu takımda forma giymesi zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

@Mamadou

Emre'nin alternatifi değil aslında. Emre büyük ihtimal yine 2. ya da 3.hafta sakatlanır devreyi kapatır forma Meireles'in olur Ersun hocanın da Emre'ye güvenerek plan yaptığını sanmıyorum
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Bence kadro ve dizilim bu gibi olmalıdır, Defans'a yedek ve seçenek listesi yazmadım orayı performans'a göre yapabiliriz, hatta kimse sesini çıkarmıyor ancak ben hala kaliteli bir yerli stoper alınması gerektiğini düşünüyorum(Serdar Taşçı, Ömer Toprak gibi gurbetçiler olabilir)

Gidecekler bana kalırsa

1 Numaralı gidecek kişi Baroni olmalı, sonrasında her ne kadar elde kalsın faydalanılır desemde Yobo, patlama yapmasını bekleyelim bir şans daha verelim desemde Krasic ve sonrasında Stoch.

Bunlar dışındaki yabancılar kalmalı, tabii Meireles'e çok iyi bir teklif gelirse o ayrı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sağ beke alternatif alınmadı gitti GG sakatlandımı beksiz oynuyoruz resmen Bekir'den bek filan olmaz.

Sow gibi büyük bir golcüyü sol kanada yazıyor olmanız beni derinden yaralıyor sevgili arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Meireles ve Baroni orta saha kalabalığında vazgeçmemiz gereken isimler gibi duruyor. Meireles belki en iyi orta sahamız ama Mehmet Topal ile hemen hemen aynı işi yapıyorlar, topal türk olduğu için yedek bekleyemeyecek kadar değerli bu yüzden Meireles'i göndermeliz.Cris'e zaten değinmeye bile gerek yok.

Tabi böyle denildiğinde de şu sorun çıkıyor ortaya. Bu iki oyuncu gittiğinde orta da topal-emre-alper oynayacak ve Topal ve Emre çok maç kaçıran adamlar bunlardan 1'i bile eksik olsa kulübeden gelecek isimler Selçuk-Holmen-Salih. Eğer Meireles giderse aslardan biri eksik olduğunda kulübeden gelen oyuncunun kalitesi çok düşüyor. Bu yüzden bu konuda kararsız kalıyorum,işin içinden çıkamıyorum. Muhtemelen teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur. Ve bu yüzden Meireles'i göndermemeyi seçeceklerdir ama Cristian'a sakın aynı tarifeyi uygulamasınlar. Onun oynadığını Salih'te Holmen de rahat rahat oynar.

Yobo'da gitmeli tabiki. Yedek yabancı stoper genç değilse lükstür. İngiltere'den bi alıcı bulunmalı kendisine. Mümkünse Selçuk ve Serdar Kesimal'de gönderilmeli. Basında yazıldığı gibi Krasiç kiraya gönderilebilir ama bence yabancı sayısı Yobo ve Baroni ile açılıyor,Krasic kalırsa daha iyi olur. 4-4-2 oynamak istediğimizde ideal bir kanat oyuncusu.

Bunun dışında ben Cardozo'yu alamazsak dahi 4-4-2 oynanmasından yanayım. Yine zorlama bir 4-4-2 olur belki(Krasic'in form durumuna bağlı olarak) ama yinede olmalı.Aşağıdaki benim şu anki kadromuzda mevcut 11'im. Krasic cok form tutarsa Alper'i göbeğe atıp orta saha rotasyonuna sokabiliriz ama mevcut kadroda ideal 11 bu gibi duruyor.

Bu dizilime zorlama 4-4-2 dememin sebebi gerçek mevkisi orta sahanın ortası olan Alper ve forvet olan Kuyt'ın sağa açılarak oynamaları. İkisi de tam kanat oyuncusu değiller ama her fırsatta sağ çizgiyi kullanmayı deniyorlar. Sağ çizgiyi hem boş bırakmazlar hem de tam doldurmazlar Deivid Gökhan uyumu yakalanabilir bu 3'Lü sağı idare ederken.

edit: Söylemeden geçemeyeceğim biz o Tosic'i alacaktık Gençlerbirliği'nden yanlış sol bek seçtik.
    Last edited by sananes : 29.Temmuz.2013 at 18:46
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Meireles ve Baroni orta saha kalabalığında vazgeçmemiz gereken isimler gibi duruyor. Meireles belki en iyi orta sahamız ama Mehmet Topal ile hemen hemen aynı işi yapıyorlar, topal türk olduğu için yedek bekleyemeyecek kadar değerli bu yüzden Meireles'i göndermeliz.Cris'e zaten değinmeye bile gerek yok.

Tabi böyle denildiğinde de şu sorun çıkıyor ortaya. Bu iki oyuncu gittiğinde orta da topal-emre-alper oynayacak ve Topal ve Emre çok maç kaçıran adamlar bunlardan 1'i bile eksik olsa kulübeden gelecek isimler Selçuk-Holmen-Salih. Eğer Meireles giderse aslardan biri eksik olduğunda kulübeden gelen oyuncunun kalitesi çok düşüyor. Bu yüzden bu konuda kararsız kalıyorum,işin içinden çıkamıyorum. Muhtemelen teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur. Ve bu yüzden Meireles'i göndermemeyi seçeceklerdir ama Cristian'a sakın aynı tarifeyi uygulamasınlar. Onun oynadığını Salih'te Holmen de rahat rahat oynar.

Yobo'da gitmeli tabiki. Yedek yabancı stoper genç değilse lükstür. İngiltere'den bi alıcı bulunmalı kendisine. Mümkünse Selçuk ve Serdar Kesimal'de gönderilmeli. Basında yazıldığı gibi Krasiç kiraya gönderilebilir ama bence yabancı sayısı Yobo ve Baroni ile açılıyor,Krasic kalırsa daha iyi olur. 4-4-2 oynamak istediğimizde ideal bir kanat oyuncusu.

Bunun dışında ben Cardozo'yu alamazsak dahi 4-4-2 oynanmasından yanayım. Yine zorlama bir 4-4-2 olur belki(Krasic'in form durumuna bağlı olarak) ama yinede olmalı.Aşağıdaki benim şu anki kadromuzda mevcut 11'im. Krasic cok form tutarsa Alper'i göbeğe atıp orta saha rotasyonuna sokabiliriz ama mevcut kadroda ideal 11 bu gibi duruyor.

Bu dizilime zorlama 4-4-2 dememin sebebi gerçek mevkisi orta sahanın ortası olan Alper ve forvet olan Kuyt'ın sağa açılarak oynamaları. İkisi de tam kanat oyuncusu değiller ama her fırsatta sağ çizgiyi kullanmayı deniyorlar. Sağ çizgiyi hem boş bırakmazlar hem de tam doldurmazlar Deivid Gökhan uyumu yakalanabilir bu 3'Lü sağı idare ederken.

edit: Söylemeden geçemeyeceğim biz o Tosic'i alacaktık Gençlerbirliği'nden yanlış sol bek seçtik.
    @Hugo sana vereceğim cevap bu alıntıyıda ilgilendirdiği için bir arada yazıyorum

Sow zaten tam olarak kanat gibi oynamıyor ki, geriye gelen köprü görevi gören forvet gibi oynuyor, dikkatinizi çektiyse kuyt'ta benzer bir şekilde. Benim koyduğum taktikte aslında fenerbahçe 3 forvet çıkıyor ancak forvetlerin 2'si tam olarak forvet gibi oynamıyor ve kanat görevlerinden bazılarınıda üstleniyor.

Gelelim ana alıntıya; sananes, koyduğun dizilimin aslında 4-3-3'ten pek bir farkı olmayacak nedenini hemen söyleyeyim; çünkü kuyt forvet gibi oynamayarak kanata kaçış yapacak yine(kanatı çok boş görmesininde bunda etkisi olacaktır) ve Alper kanat oyuncusu olmadığı için ortaya kaçacak ve kanatı boş bırakacaktır ve yine 4-3-3 gibi olacak sistem ancak burada fark şu olacak kuyt 4-3-3'teki gibi aynı görevi yaparken solda sow yerine stoch olduğu için ve forvet gibi oynamayacağı için bir kanat yok, yarım forvet gibi oynuyorken diğer kanatta kanat oyuncusu var gibi oynayacağız.

Bana kalırsa böyle bir sistemin işlememesi lazım ancak ne sürprizlerin olduğunu düşünürsek ve şaşırtma faktörü gibi şeyler olabileceğini hesaba katarsak olabilir yani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kimse kadrolara Cristian'ı koymamış ama o adam ne yapar eder oynar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Selçuk da öyle napar eder oda oynar
    Bayram geldi cardozo gelmedi ne iş ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Transferde saçmalıyoruz resmen. Cardozo gibi top dağıtan ve ceza sahasında etkili bir forvet almayacaksak Sow'u neden solda harcıyoruz? Emenike'yi alacağına Nani tarzı adam eksilten bir kanat oyuncusu almak daha mantıklı değil mi? nedir yani Sow'u sola hapsetme isteği? 2 ay Cardozo'nun peşinden koş, sonra Emenike'ye dön !! akıl tutulması resmen.

Holmen neden alındı? ciddi ciddi merak ediyorum, bu adam bizde nasıl oynayacak?

Cris hala nasıl duruyor bu takımda?

Türk stoper alınmayacak mı?

Kulübe için Türk forvet almak yerine 11'de 5 yabancı kullanıp kulübeye Webo'yu mu koyacağız yoksa kulübe forvetsiz mi olacak?

Kadlec'ten daha iyisi alınamıyor muydu?

Alves'i ve Alper'i takıma kazandıranlara teşekkürler.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cardozo veya Emenike ikilisinden hangisi gelecekse gelsin büyük katkı verir ama madem bu kadar uğraşılmış, taraftar da çok istiyor Cardozo'yu ilk tercih yapardım ben olsam. Ayrıca hangisi gelirse gelsin, Semih gideceğine göre yerli bir forvet de almamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Muhammet Türk stopere ihtiyacımız yok bence. Egemen, Serdar ve Bekir her ne kadar da ortalama oyuncu olsalarda gelecek Türk bir stoperin onlardan fazlasını vereceğini düşünmüyorum çünkü piyasada öyle bir stoper yok.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Serdar'ı hiç saymıyorum ben, keşke satsak kiralasak. Yobo var olduğu sürece oynadığı için takıma zarar veriyor. tribünde oturması günah sanki Egemen ve Bekir fena değiller ama Egemen mesela şimdi sakat diye biliyorum. Ee Bekir'in de çalkantılı bir futbol hayatı var ne yapacağı belli değil. elde bir tek genç stoper Can ve sol bekten bozma Kadlec ile orta sahadan bozma Topal kalıyor. Hani yine götürülür ama Serdar Taşçı alınsa mükemmel olur.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cardozo yerine nany daha mantikli bence de, elde sow ve webo varken. ne planladiklarini ben de cok merak ediyorum. sezon baslayana kadar daha kimler gelicek, kimler gidecek muamma.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@benbenim

Taşçı'nın geleceğini sanmam ben, Gelse bile 8-10 milyon € bonservis isterler. Stoper'den ziyade sağ beke alternatif bir transferin gerçekleşmemesi ilginç. Gökhan aşırı sakatlanan bir oyuncu yani şu takımda Emre, Gökhan, Sow, Webo, Meireles sakatlığa açık isimler. Bu isimlere alternatif üretmek gerek. Bilmiyorum ya sistem belli değil Hoca kendini antrenörlerin kucağına bırakmış ne yapacağını bilmiyor yani pek parlak bir görüntü içinde değil Teknik Ekip, bakalım yine binbir türlü sıkıntı ile sezona başlıyoruz.
    ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @benbenim

Taşçı'nın geleceğini sanmam ben, Gelse bile 8-10 milyon € bonservis isterler. Stoper'den ziyade sağ beke alternatif bir transferin gerçekleşmemesi ilginç. Gökhan aşırı sakatlanan bir oyuncu yani şu takımda Emre, Gökhan, Sow, Webo, Meireles sakatlığa açık isimler. Bu isimlere alternatif üretmek gerek. Bilmiyorum ya sistem belli değil Hoca kendini antrenörlerin kucağına bırakmış ne yapacağını bilmiyor yani pek parlak bir görüntü içinde değil Teknik Ekip, bakalım yine binbir türlü sıkıntı ile sezona başlıyoruz.
    Sağbeke alternatif olarak Mehmet Topuz düşünülüyor. Kendisinin maşallahı vari her bölgenin alternatifi konumunda

Mesaj Yetkileri