Sayfa 832 / 896 İlkİlk ... 332732782822830831832833834842882 ... SonSon
24,931 ile 24,960 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@ForsakeN

Ligde idare eder de Avrupa'da Topuz'la oynamazsın, Sonuçta savunma oyuncusu değil bırakın ters kademe yapmasını, alan kapatmasını, kendi kademesini nereye kadar koruyabilir ? Bu meçhul. Evet transfer dönemine hızlı bir giriş yapıp bol bol transfer yaptık ama planlama sıfır. Kalabalık bir ortasaha ordusu var ve takım neyi nasıl oynayacak meçhul. Geçen seneki sistemle falan bu takım ilerleyemez, ite kaka futbolla olmayacağını 2 senedir açık şekilde gördük. Bugün herkes Salzburg'a burun kıvırıyor ama şu sistem ve oyun anlayışıyla oturmuş, formda ve takım halinde oynayan Salzburg bizi evire çevire yener, yelkenleri açmış rüzgarın bizi nereye savuracağını bekler gibi bir halimiz var ya bakalım hayırlısı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Stoper gerekiyorsa Dany'yi verelim Serdar'ı alalım ? Serdar'ı da vermeyin Dany + 5 milyon euro verelim
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@baldemir

sag beke alternatif diye adam bakarsak mehmet topuzdan daha iyisi olabilir mi ki yerli statusunde. ondan daha iyisini alacaksak gokhanin alternatifi olmaz zaten o (: simdilik sag beki yamalayacak bekir ve mehmet topuz var iyi kotu.

yerli stoper yobo gonderilecekse olabilir, serdar tasci ya da omer toprak duzeyinde. ya da biran evvel berkaycani oraya adapte etmeye bakmak lazim. bruno ile oynarsa eksikleri goze batmaz, yeni bir oyuncu da kazanmis oluruz icimizden. bekir ve egemenle idare edecegimize.

kanatlarda da stoch ve krasic gibi 2 enkaz mevcut. beni en cok korkutan bolgeler oralar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@TeNaciOUS MidFieLdeR

İşin kötü tarafı da o ya Abi, Topuz savunma oyuncusu değil Bekir bekte felaket hatalar yapıyor çünkü stoper mevkisindeki kadar rahat ve geniş alanda oynamıyor, hafif baskı yeyince hata yapma lüksü yüksek bir oyuncu. Çift forvet oynarsak çizgi oyuncularına pek gerek kalmayacak ama dediğim gibi şuan ne oynadığımız pek belli değil.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sağ bek konusunda hiç şüphem yok benim. Topuz hazırlık maçlarında çok iyiydi Gökhan yoksa o oynar. o da olmazsa artık Bekir oynasın bir zahmet, sağ beke yedeğin yedeği almayalım. Ve Aytaç abinin dediği gibi kimi alacağız ki ? Şener ve Veysel var. Şener'i Bursa hayatta vermez. Veysel Topuz'dan kesinlikle daha iyi değil.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla ben bu Ersun hocaya pek güvenmiyorum... Kim alınırsa alınsın, hoca güven vermedi şuana kadar, ne yaptığını bilmiyor gibi. İnşallah yanılırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Valla ben bu Ersun hocaya pek güvenmiyorum... Kim alınırsa alınsın, hoca güven vermedi şuana kadar, ne yaptığını bilmiyor gibi. İnşallah yanılırım.
    +1 Bende güvenmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Ersun Hoca'ya guveniyorum , Kuyt oynar sag bekte gerekirse , bir de bence bizim lige en uygun sistem 3-5-2 hele 3 buyuk takimimiza en uygun sistem , niye hicbiri denemiyor anlamiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35669

Kulübümüz, transfer çalışmalarını Cardozo ve Emenike isimleri üzerinde sürdürmekte olup; teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda bu iki futbolcudan birisi renklerimize bağlanarak transfer tamamlanmış olacaktır
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal bence Emenike'yi seçer.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bu saate kadar istenmeyen emenike şimdi neden isteniyor? Fiyat düşürme çabaları. Emenike yem bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Zaten bu nasıl transfer mantıgı anlamadım Cardozo olmassa ona benzeyen bir adam düsünürsün yerine onu transfer edersin Cardozo'nun oyun stiliyle Emenike'nin alakası yok ama alternatif olarak onun ismi geciyor sacma gercekten.Taktik kurulur oyuncu ona göre alınır.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Bu saate kadar istenmeyen emenike şimdi neden isteniyor? Fiyat düşürme çabaları. Emenike yem bence.
    Cardozo yem olup Emenike'de alınabilir açıkcası.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cardozo o kadar takımla idmanlara çıkmadı bizim için, bi zahmet bizim yönetim de 1 MN € falan arttırsın teklifi. Onu istiyoruz!

Madem taktiğe göre adam almıyoruz hangisi gelirse gelsin ama çabuk gelsin Allah aşkına.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Emenike 13 milyona Fener' de diyorlar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@sporx: SON DAKİKA! F.Bahçe'den KAP'a: "Cardozo ve Emenike konusunda temaslarımız olmakla beraber henüz açıklama gerektirecek aşamaya gelinmemiştir"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bana kalırsa şu takıma topu ileriye taşıyacak, çalım atabilecek ve atletik olan bir oyuncu(Belhanda gibi) lazım. Zaten elinde gerektiğinde forvet oynayabilecek 3 tane oyuncun var. Buna rağmen gidip 4.sünü almak yerine en azından oyun sıkıştığı zaman açabilecek topu alıp götürebilecek bi adam almak daha doğru gibi geliyor.
    Ayrıca Krasiç ve Stoch'dan bu saatten sonra verim alabileceğimizi ben düşünmüyorum. Hazır talipleri varken elden çıkarmak en mantıklısı. Bu şekilde bir sene daha devam ederlerse parasını verip yollamak zorunda kalırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@CRaCPoT

Aynen katılıyorum ben de dün akşam buna benzer bir şeyler karaladım ama nereye yazdığımı hatırlamıyorum : ) Hayır madem bu düzende oynayacaksın o zaman Sana Ortasaha ile Hücum hattı arasında bir oyuncu lazım yoksa tek forvet fazlasıyla tek forvet kalıyor. Alex sonrası bizim sistem adına en fazla yanılgıya düştüğümüz mevzu bu, Alex bir forvet değildi ama bir ortasaha da değildi. Şimdi biz Alex yokken ileriye tek forvet dikip üzerinde Emre-Meireles-Topal gibi hücumdan uzak 3 tane adam dikersek koskoca ilk yarıda 1 tane bile şut atamayız. Cristian'ın oyuna girdikten sonra iyi gözükmesinin sebebi bu, sistemin gereğini az da olsa karşılaması.

Yani Şimdi Emenike veya Cardozo'yu alsak ve aynı sistemle oynamaya kalkışsak ne değişecek ? Elimizde Ofansif Orta Saha rolünü tam anlamıyla üstlenebilecek 2 tane oyuncu var (Salih,Recep) ancak onlara gerekli müsahamanın gösterebileceğini sanmıyorum.

Fenerbahçe bu kadro yapısıyla 4-4-2'de oynar 3-5-2'de ancak kesinlikle bu sistemde oynayamaz. Yani Alex gittikten sonra olmayacağını defalarca gördük, Hoca değişti ama hala aynı hatanın tekrarlanmasını aklım almıyor.
    ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lig başlayacak be alıyorsanız alın şu forveti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Emenike ve Cardozo için görüşmelere başlandığı bildirilmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İkisini de alıp gelin ya göndeririz 4-2-4 oynarız gerekirse.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İkisi de alınmaz herhalde. Çift forvet oynayalım da gerekirse Mahmut Tuncer alınsın razıyım. Bıktım artık takımın tek forveti ileride kaderiyle yapayalnız bırakıp çaresizce oynadığını görmekten.
    ...

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Emmanuel Emenike ve Oscar René Cardozo transferleri için futbolcuların kendileri ve kulüpleriyle görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=301037

Nesil
    2006

İkisi birden mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İkisini alalım

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İkisi birden gelirse ki, öyle bir şey olmaz Sow kesin gönderilir. Bence, Cardozo tercih edilmeli.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yok artık biri alınır

Nesil
    2006

İkisi de gelsin diyenler?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan