spartakta emenike ligde ilk 11 baslayip gol atmis, gonderecegin oyuncuyu kadroya almazsin. o is yatmis gibi. benfica cephesinde de cardozonun kalma ihtimali daha kuvvetli aciklamasi var. ikisi de olmayacak galiba.
spartakta emenike ligde ilk 11 baslayip gol atmis, gonderecegin oyuncuyu kadroya almazsin. o is yatmis gibi. benfica cephesinde de cardozonun kalma ihtimali daha kuvvetli aciklamasi var. ikisi de olmayacak galiba.
Yönetim işte, koskoca Dünyada forvet transfer, politikası bize gol atan oyuncularla sınırlı.
...
Giovinco satılık listesine konulmuş sanırım alsak öyle bir adam tadından yenmez.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Ya bir forvet alinda sizde kurtulun bizde.dünyada forvet birakmadiniz transfer ederek![]()
gömlekçi gene tarih vermiş
http://www2.sporx.com/fenerbahceSXGHQ4SXQ?tab=3?tab=3
bu güzel oldu
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/339528.php
Last edited by Önder HOCA : 05.Ağustos.2013 at 16:08
Son karar Emenike olmuş.
Transfer bugün büyük ihtimalle açıklanacak bana göre gelecek isim Emenike olacak.
...
Valla çok sevindim Emenike olmasına.
Cardozo ve Emenike kıyası yapıldığında bize en uygun olanını aldık bence. Hem hazır bir oyuncu çok ihtiyaç olursa Pazar günü al koy oynasın.
İçimde kalmıştı formayı bile giyemeden gitmesi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Cardozo ya yazik oldu resmen.. Adam bizde oynamak icin kendini o kadar paraladi... bizim su anki sisteme cardozo gider emenike gitmez emenike cardozo gibi yoktan pozisyon var edebilen bir santrafor degil... kanatsiz sistemde hücumda cok sIkinti cekeriz emenike ve sow ikilisi ile..
Eğer Cardozo'yu getireceksin iyi kanatın olması lazım ben kanattan orta açıp gol attığımız maçları çok nadir hatırlıyorum,Emenike çok iyi tercih.
@KanaKe
Bizim sistem mi var Allah aşkına, kimin ne oynadığı ne yapacağı ne strateji kullanacağı belli değil 2 tane kanat oyuncusu üzerine oynuyosun ama o oyunların kanat oyuncusu olmadığı gibi hala kanattan takıma bir gol kazandırmışlığı yok. Geçen Salzburg maçının ilk yarısı zaten Fenerbahçe'de sistem diye bir şeyin söz konusu olmadığının açık ve net kanıtı.
...
Sistemimiz olsa tamamda sistemimiz olmadığı için hiç değilse yuvarla önüne yardırsın sistemini benimseyip Emenike ile goller atabiliriz. Çok sevineceğim olursa...
Fenerbahçe çok duyguları ile hareket ediyor bu transfer dönemi.Ne kadar ligi tanıyor olursa olsun şu an Emenike Cardozo kadar katkı vermeyebilir-en azından Avrupa maçlarında-Emenike sakatlık yaşadı önemli bir sakatlık hem de.Sırf Aziz Yıldırım şike olayları yüzünden sattı Emenike'yi şimdi duyguları ile hareket edip-eğer Emenike bekleneni veremezse-Fenerbahçe'ye bir zararı daha olacak.Sırf lig şampiyonluğunu kaptırmamak için bu kadar masraf yaptı Aziz Yıldırım eğer Fenerbahçe bu sene de ligi alamazsa kabak Aziz Yıldırımın başına patlayabilir.
Herkes artık transferin bittiğini söylüyor. Bu resimden dolayı...
Çakma hesap.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=302604
Futbolcumuz Miroslav Stoch'un 2013-2014 sezonunda PAOK Kulübüne geçici (KİRALIK) transferi için görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=302600
Emmanuel Emenike'nin Kulübümüze transferi konusunda Spartak Moskova Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup 12 Ağustos 2013 Pazartesi (dahil) gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır. Sözleşme çerçevesinde Spartak Moskova Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 13 milyon Euro'dur.
Last edited by petrol_fb12 : 07.Ağustos.2013 at 12:45
gecici diyor Stoch icin kiralikmi gidecek ?
Kiralık ama Paok nedir. Hollanda'ya falan gitseydi bari. Bu kadar mı piyasası yok bu adamın
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
takımın forvetten ziyade sağ bek ve stopere ihtiyacı var. Eğer forvet alınacaksa yerli forvet alınmalıydı...
Stoch yine Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadi![]()
Ersun Yanal'ın Cardozo'yu tercih etmeyeceğini biliyordum,Emenike hayırlı olsun iyi transfer.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aykut Kocaman gittiği gün ne umutlanmıştım be, Yeni hoca gelecek Stoch gibi oyuncular tekrar takıma kazandırılacak, futbolumuz değişecek vs. Selçuk, Crisitan takımda kaldı ve (onca ortasaha oyuncusuna rağmen) yine sürekli oynuyorlar, Stoch gönderildi, Sistem, taktik, berbat futbol her şey aynı. Bazen kabus olmalı diyorum ama değil maalesef.
...
Emenike iyi güzel de keşke Stoch yerine Krasiç'i yollayabilseydik.
Ama şu var Stoch'da hayır olsa Chelsea bırakmazdı.
Emenike'den çok Stoch'un gitmesine sevindim. Bir de Krasic gitse ne güzel olacak.
Stoch bence takımda kalmalıydı. İlk 11 olmasa bile sonradan girip maçı değiştirebilecek türden bir oyuncuydu.Bakalım PAOK'daki performansı nasıl olacak.