Sayfa 836 / 1204 İlkİlk ... 336736786826834835836837838846886936 ... SonSon
25,051 ile 25,080 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Maçları sinir harbine çevirmeden oynayacak birisi lazım bize.
    Yok abi, aksine pisliğe pislikle cevap verecek adam lazım bize. Hiç gözümün önünden gitmez 5 yıl önce bir Bursa maçında Egemen'in Uğur'u yumruklayışı. Çocuk en ufak bir karşılık bile vermemişti. Derbilerde dönen dolaplar zaten ortada, her maç tehlikeli oyuncularımızın üzerine oynanıyor. Buna en iyi karşılığı Melo veriyordu. Gerekince biraz kışkırtacak abi topçu dediğin. Bak Cristian'a, derbide yalandan Arda'yı şöyle bi itekledi, bi de maç içinde çaktırmadan tokadı ekledi ağzına, Arda'nın verim 0.

Abi derbilerde tamam da diğer maçlarda da sinir edebiliyor adamı. Alınırsa iyi transfer tabiki ama ne bileyim bi terslik var meloda

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abi derbilerde tamam da diğer maçlarda da sinir edebiliyor adamı. Alınırsa iyi transfer tabiki ama ne bileyim bi terslik var meloda
    Var tabii, potansiyel kırmızı kart tehlikesi adam. Ama Temmuz'un sonu gelmiş, yerine bu kalibrede bir oyuncu getirebilecekler mi bakalım. Lass Diarra filan gelirse fiyasko olur gibime geliyor hep.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Var tabii, potansiyel kırmızı kart tehlikesi adam. Ama Temmuz'un sonu gelmiş, yerine bu kalibrede bir oyuncu getirebilecekler mi bakalım. Lass Diarra filan gelirse fiyasko olur gibime geliyor hep.
    Geçen sene kaç maç oynadı ve kaç kırmızı kart gördü? diye sorarım adama.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo herhalde 2.5 aydır tatilde. Geçen her gün bu transfer zora giriyordu zaten, toplamda 30 milyon euroyu bulan bir maliyetle alınmaması normal. Bu sezon Fatih Terim kimi istediyse aldı yönetim, bir tek Melo kaldı. İlla ki bütün gelişmelerden, dönen paralardan haberi oluyor Fatih Terim'in. Basın bile bu kadar net biliyorsa.. Alternatifi olmayan oyuncu yoktur, onun ayarında ya da daha iyisi bulunabilir. Hamit, Burak, Amrabat gelince helal olsun denilen yönetim Melo gelmeyince iş bilmez olmamalı. Kısa sürede Selçuk'un yanı pozisyonuna iyi bir isim gelecektir diye tahmin ediyorum, enseyi karartmadan beklemek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maçları sinir harbine çevirmeden oynayacak birisi lazım bize.
    böyle mantık yok ya agresif oynamak diye bişey var bilirmisin

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Kaç kırmızı gördü demeyelimde hocam kaç kez kırmızı gösterilmedi diyelim ama buna özellikle Emreyide katıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    Geçen sene kaç maç oynadı ve kaç kırmızı kart gördü? diye sorarım adama.
    Sor adama cevaplasın. Bir sezonda görmedi diye hiç görmeyecek gibi bir çıkarımda bulunamayız. Melo her zaman bu tehlikeyi taşıyan bir adamdır, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Takımını her an eksik bırakabilir. Tamam ben de seviyorum Melo'yu, dün bizdeki günlerini izleyip duygulandım filan ama, bu gerçekleri de göz ardı edemem. Tabii Fatih Terim gerçeği de var, bu tip oyuncuları iyi dizginleyen bir hoca kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Sor adama cevaplasın. Bir sezonda görmedi diye hiç görmeyecek gibi bir çıkarımda bulunamayız. Melo her zaman bu tehlikeyi taşıyan bir adamdır, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Takımını her an eksik bırakabilir. Tamam ben de seviyorum Melo'yu, dün bizdeki günlerini izleyip duygulandım filan ama, bu gerçekleri de göz ardı edemem. Tabii Fatih Terim gerçeği de var, bu tip oyuncuları iyi dizginleyen bir hoca kendisi.
    E bütün cevapları kendi kendine veriyosun bak ne güzel demişsin Terim var diye. Ayrıca kırmızı kart tehlikesi taşıyan futbolcu nedir ya? ben başka bir futbolcuyu izledim sanırım bütün sezon

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    E bütün cevapları kendi kendine veriyosun bak ne güzel demişsin Terim var diye. Ayrıca kırmızı kart tehlikesi taşıyan futbolcu nedir ya? ben başka bir futbolcuyu izledim sanırım bütün sezon
    Valla hangi futbolcuyu izledin bilemeyeceğim de, benim bildiğim Melo dünyanın neresinde sorarsan sor potansiyel kırmızı karttır, agresifliğini şu ana kadar Riera olayı dışında iyi kontrol etti, buna birşey demiyorum zaten. Ama geçen sene kendini kontrol etmek zorundaydı, kariyeri tehlike altındaydı. Bu sene garanti kontrat imzalayacak, ne yapacağını kimse kestiremez bu yüzden.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo kırmızı kart görmedide kaç maçın daha başında gereksiz yere sarı yedi. Bazı maçlarda sarı kartı varken iyice hırçınlaştı Fatih Hoca onu kenara almak zorunda kaldı vs.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo'nun alınmaması büyük eksiklik yaratır ama yerine de oyuncu bulunmayacak değil.Melo gelirken hemen hemen herkes fiyasko diyordu,yönetime sallıyordu falan neler neler deniyordu.Bekleyip görmek lazım neler olacağını.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ben nedense Melo işinin bitmediğine inanıyorum.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    böyle mantık yok ya agresif oynamak diye bişey var bilirmisin
    Emre'nin hareketlerine falan kızıyorsunuz değil mi? Lugano'ya da kızıyordunuz.
    Ama Lucas Neill reisti sizin için, Melo da öyle. Bence farkları yok biraz dışarıdan bakmayı başarabilirseniz. Futbolu çirkinleştiren hareketleri olduğu değişmez bir gerçek.

Bence Melo'yu alacağız biz yerine başka bir adam bulamayıp.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo iyi aile çocuğu demiyor ki.Böyle hırçın futbolcular kendi taraftarı tarafından sevilir,rakip taraftarlar tarafından nefret edilir.Emre olayı da bu yöndeydi.Fener'e gelene kadar genel olarak bütün Galatasaraylılar Emre'yi her hareketine rağmen savunmuştu.Şimdi Fenerbahçeliler savunuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Melo Yerine Dany Monte Edilcek Dedim Inanmadiniz yavas yavas o haberleride duycaksiniz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

Ya arkadaş Melonun nesi hırçın nesi sakat ben anlamdım gitti. Ya arkadaş geçen sene Beğendiğimiz bayıldığımız ujfalusi değilmiydi gereksiz yere oyundan atılan gereksiz yere kaç kere sarı kart gören? gereksiz yere hakeme itiraz eden üstüne yürüyen. Neden kimse şuan takımda bulunan hatta defansın göbeğinde duran 2 saatli bombayı tartışmıyorda geçen sene aslanlar gibi oynayan hiçte sizin anlattığınız adama benzemeyen Melo yu tartışıyor anlamıyorum. Valla bazen çok garip konuları tartışıyor ve uzatıyorsunuz. Anlamak çok güç. gülücük koyayımda sonra kızmayın bana

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo hakkında güzel bir yazı;

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29497690

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Amrabat, kendi maaşından indirim yapılıp diğer transferlerde harcanmasını yönetime bildirdi.

Doğruluk payı nedir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by grkm33 View Post
    Amrabat, kendi maaşından indirim yapılıp diğer transferlerde harcanmasını yönetime bildirdi.

Doğruluk payı nedir ?
    Yok artık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by grkm33 View Post

Doğruluk payı nedir ?
    İşte bunu ben Melo'dan beklerdim. Diyecekti ki "Benim maaşımdan kesin menejere gönderin".
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Melo 4. çocuk için para lazım dediyse hakkaten höh yani. Geçen sezon kazandığı paraya kreş zinciri alınır
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...51152055_n.jpg

FOTO | Felipe Melo'nun twitter'da önce yazıp sonra sildiği tweet:

Felipe Melo dün twitterda yazip sildigi tweette: "Baskan cocuk gibi davraniyor, herseyi kabul ettim ama sartlari 3. kez degistirmek istedi"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo'nun menajeri Gonzalo Amilibia: "Görüşmeler kapanmadı. Kapımız açık. Ancak son fiyatı kabul etmiyoruz" (Radyospor)

Bizimkiside umut işte.Başkanda işine gelene parayı saçıyor.Melo'ya gelince tırt.
    Melo'nun bizim teklifimizi kabul ettiğini düşünüyorum.Bizimkiler Melo nasıl olsa bizi istiyor ne düşürebilirsek kardır mantığıyla yaklaştı olaya.Melo'nunda canına tak etti heralde.Yönetim Melo olayında çuvalladı olay bu.Melo paragöz gibi gösterilip Melo bizi kabul etmediye getiriliyor olay.

En çokta Selçuk için üzüldüm.Adam her fırsatta Melo ile iyi anlaşıyoruz keşke alsaydık diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Melo veda tweeti atmış.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Melo veda tweeti atmış.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!
    asıl sen hariksaın melo gitme. çok çok çok büyük yanlış yapıyoruz. Gece rüyama kadar girdi melo. Hiç bir oyuncuya bu kadar üzülmemiştim. Olmadı bu.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    asıl sen hariksaın melo gitme. çok çok çok büyük yanlış yapıyoruz. Gece rüyama kadar girdi melo. Hiç bir oyuncuya bu kadar üzülmemiştim. Olmadı bu.
    aynen katılıyorum.........

29. Default

Çok duygusalız çooook Daha mantıklı bir bakış açısıyla bakmakta fayda var. Sonra kalıyor elinde Baros gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Baros sakatlanmasa görürdün sen Baros'u
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri