Neden sakatlandı diye sorayım?
Neden sakatlandı diye sorayım?
Ayağı kırılmıştı ama anlatmak istediğim bir sakatlık olmadığı sürece Melo,Baros gibi oyuncular bizim kulüplerimiz de elde kalmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Baros'un tarak kemiği kırıldı iyileşti geçen sezon attığı gol sayısıyla yaptığı asist sayısı azımsanacak düzeyde değil fakat Baros'un elimizde kalmasına neden olan asıl neden saha içindeki durumu. Sırf bir sakatlık bu hala getirmiş olamaz onu. Eskisi gibi hırslı ve istekli değil her ikili mücadelede kendini yere bırakıyor. Bırakmak istemese bile dayanamıyor fiziken dibe vurmuş durumda. Her zamanki gibi de hakemlerle çok oynuyor, hiçbir şey yapmadan hakemlede oynayınca daha çok göze batıyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Melo defteri tamamen kapanmış Melo'nun yazdıklarına ve gelen haberlere bakılırsa. G.Saray'ın en önemli adamıydı bana göre, büyük kayıp.
Melo'dan indirim beklemek yanlış olur; Egemen bile Beşiktaş'a indirim yapmıyorsa, Melo gibi dünyada tanınan ve üstelik şampiyonlukta katkısı ortada olan adamın indirim yapmaması çok normal. G.Saray kesenin ağzını açmalı.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA-Ahmet Bulut: "A.Madrid'in sahibi Gil Marin, Arda'yi hicbir takima ve hicbir fiyata satmayacaklarini soyledi.."
Bence öyle değil Oğulcan. Eğer iyi oynayan en azından iyi mücadele eden bir Baros olsaydı 2.7 milyonluk maaşına rağmen en azından Rusya veya Katar'dan bu ayarda teklifler gelirdi. Yanlış hatırlamıyorsam yıllık 1,5 milyonluk teklif geldi. İyi oynasaydı biz bırakmazdık o ayrı mesele![]()
Fenerbahçe'nin bu sene muhtemel olan Emre sendromunu Galatasaray Melo'da yaşayacak, çok büyük bir kayıp, Selçuk'un 442 dergisine verdiği röportajı okuma fırsatınız olursa Melo'nun onu ve takımı ne kadar rahatlattığını anlayabilirsiniz, Melo'da yakalanan sinerjiyi ve uyumu başka bir oyuncuda bulmak zor olacak, Galatasaray için büyük kayıp. Eğer şampiyon takımın iskeletini korumaktan bahsedicekseler önce Melo'yu bitirmeleri lazımdı Dany'den bile önce.
Daha önce Galatasaray ile anlaştım yazıyordu yönetim blöf yaptı bence ne yapar ne eder alırlar Melo'yu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
FT onu takımda görmek istiyorsa yönetim bir şekilde alır onu. Sonuçta takımın en çok kazanan futbolcusu Riera'yken Melo'da cimrilik yapılmaz. Ama FT istemiyorsa vardır bi bildiği der geçerim.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Melo kesinlikle alınacaktır bende yönetimin Melo ile anlaştığını ve çift taraflı blöf yaptığını düşünmekteyim Fatih Hoca kesinlikle istiyordur , yok ama istemiyorsa bir bildiği vardır bencede![]()
Yahu blöf falan diyorsunuz da bunlar ajanmı ? Neyi kimden saklıyorlar ? Fiyat düşürmeye çalışsalar o da olmaz 13m dan 7 ye düşürdü zaten Juventus.Bence artık senaryo kurmayı bırakın.Melo bitti.
Juventus Melo'yu istemiyor. Melo'yu ciddi bir şekilde isteyen başka bir takım olsaydı bu görüşmeler bu kadar uzamaz ve Juventus bu kadar indirime gitmezdi. Bayern Münihler falan yalan haber yani. Bizim yönetimin blöf yaptığını düşünüyorum ikinci Amrabat vakası olabilir bu transfer.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Neyin blöfü bu ?
eto'o bitmiş.
Bende anlamadım ki abi.Daha KAP'a bildirilmeden transfer yattı.
Şuanda Melo'yu isteyen ve Melo'nunda oynamak istediği -en azından bizim öyle bildiğimiz kadarıyla- tek kulüp biziz, anlaşılan bonservis fazla geliyor ve Juve'den daha fazla indirim bekleniyor. Oyuncuyla anlaşamadık denilip, en azından böyle yansıtılıp fiyatı minimuma çekmeye çalışıyor olabilir yönetim. -tabi bu bir blöf senaryosu-
-ama bence böyle birşey yok, alınacak olsaydı zaten alınırdı.
Galatasaray, Felipe Melo'nun yerine almayı düşündüğü Stephane Mbia için teklifini yaptı.
Sarı-kırmızılı kulüp, Fransa'nın Marsilya ekibinde oynayan Kamerunlu futbolcu için Albert Riera + 4 milyon Euro teklif etti. Ancak bu öneriyi reddeden Marsilya cephesi, Galatasaray'dan 8 milyon Euro talep etti.
Galatasaray ile Marsilya, 26 yaşındaki Mbia için önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacak.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Bugün düşündüm taşındım, bizim bu Melo'yu ne yapıp edip almamız gerekiyor. Bu tip bir oyuncu başka bulamayız.
Zaten Juve 13ten 7ye inmedi mi bonserviste ?
eto'o bitmiş.
Manuel Fernandes'in olayı gibi düşünülebilir, kariyeri düşüşte olan bir futbolcuydu, kiralandı ve başarılı bir performans sergileyip taraftarın sevdiği bir isim oldu, aynı zamanda onda da 8-10 milyon euro civarı bir servest kalma maddesi vardı ve gene yanılmıyorsam Fernandes'de 2 milyon euro civarı bir bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelmişti. Aynı şeyi bizim yönetimde düşünüyor olabilir.
ve ayrıca belirttiğim gibi, şu an için tek talip ve oynamak istediği tek takımın Galatasaray olduğunu varsayıyoruz. Juventus'da oyuncuyu istemiyor. Biraz da eli mahkum sanki indirim için.
Spartak Moskova 3 bilemediniz 5 güne bitirir Melo'yu.Melo bizi istiyor ama anlaşılan bizim yönetim Melo'yu istemiyor.Adamlar da para bol.
ali naçi kucuk Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri :
baskan Aysal: Ben ne Melo ne de baska bir futbolcunun konrati ile bir G.Saray kulubu baskani olarak direkt muhatap olmam. Bu algi cok yanlis
Baskan Aysal: Melo konusunda biz teklifimizi yaptik. Gayet de iyi bir rakam önerdik. Simdilik kabul görmedi ama ne olacağı da belli olmaz.
Abdurrahim Albayrak: Melo'dan asla vazgeçmis değiliz. Başkan da hocada kendisini çok istiyor. Fakat sevgi tek tarafli olmaz.
Albayrak: Biz Melo'yu istiyoruz. Fedakarlik yapilmasi gerekiyorsa bu iki tarafinda yapmasi gereken birsey.
Albayrak: Kendisinden vazgecmis değiliz. Son teklifimizi de yaptik. Ancak onun da adim atmasi gerekli. Kulubun menfaatlerini de dusunmeliyiz
Bbakin alinan kesin rakamlar G.Saray Juventus ile 7 milyon euroya isi bitirmis durumda. Fakat ucurum surada
Felipe Melonun menajerleri 3.2 milyon euro imza parasi ve Melo'nun da yilda 40 mac oynadigi baz alinarak G.Saray'dan yillik 4 milyon 950 bin euro istiyor bunlara mac basi bonuslari dahil. Bu da G.Saray'a 5 yillik kontrat sonucu tam 35 milyon euro demek
G.Saray yönetimi ise Melonun önemini bildikleri icin tam 30 milyon euroluk maliyeti göze aldilar ve son yapilan teklif su G.Saray menajerlerin imza parasini 3.2 mio eurodan 1.2 mio euro cekip Melo'ya yillik mac bonuslari dahil 40 mac oynamasi baz alinarak yillik tam 4.4 mio eurodan 5 yillik konrat teklif etti. Bu da bonservis ile tam 30 mio euro demek
su ana kadar bir onay gelmedi Melo cephesinden ama GS yonetimi beklemede,,,Fakat artik Meloya yeni bir teklif kesinlikle yapilmayacak
Ya şu Melo işi olursa çok iyi olacak maliyeti büyük fakat yapacak birşey yok.
İskelet kadroya takviyeler yaptık derken iskelet kadrodan oyuncu kaybetmememiz lazım bütün dengeleri bozabilir takımın kaderini fazlasıyla etkiler.
Melo için şartları zorlamaya gerek yok bence. Alalım Mbia mıydı neydi geçelim.
Ntvspor,Melo için son bir kez daha teklif yapılacak diyor.Keşke diyorum anlaşsakda bir daha Mbia ile felan uğraşmasak.
Tanburacı güzel yazmış, haklıda.
http://live.sporx.com/yazarlar/osman...SXHBQ288659SXQElli senedir Galatasaray'ın içindeyim.
Arkadaşını döven adam Galatasaray'da barınamaz. Feriştah olsa barınamaz.
Değil Melo'nun 40 metre pas atması, 100 metreyi 5 saniyede koşsa bile Galatasaray'da barınamaz!
Galatasaray kabadayılığı benimsemez.
Onun için de ölçüyü aşanlar Galatasaray'da zorlanır.
Bu değerler zaman zaman sapsa da yörüngesinden çıkmaz!
Galatasaray yüz yılı aşkın bir geçmişin eğitime dayalı etik kurallarıyla yönetilir.