Sayfa 837 / 896 İlkİlk ... 337737787827835836837838839847887 ... SonSon
25,081 ile 25,110 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Dostum sponsor direk oyuncuya mı veriyor parayı ?

Benim bildiğim para klübe gelir ve klüp oyuncuya yansıtır. Adamın söylediği para 2.8 ise sponsor parası da mantıken içindedir..

2.8'e bu iş imkansız ben o kadar diyorum, Kaka gelir şuan ki durumu çok da iyi değil ancak mevcut yönetimle sanmıyorum.
    Sponsor olan marka külübe değil oyuncuya sponsor oluyor. Bu yüzden parayı kulube vermesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Ki veriliyorsa bile sponsorun verdiği paranın vergisinide kulüp ödemek zorunda kalır diye düşünüyorum. Ama tabi bu sürecin nasıl işlediği konusunda bilgim olmadığı için sadece yorumda bulunabiliyorum.

Ayrıca Kaka gelsinde tek dert bu olsun

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/340078.php

Şu haberden sonra yoksa dedim bi

Bir transfer daha yapacağım. ‘Sneijder ve Drogba’ diyenler şaşıracak.
    Özellikle şu söz bir Kaka anımsatması yaptı. Abartı olmuş ancak başkan Kaka'ya demiştir belki bunu, ya da ben öyle anlamak istedim. Getirin şu adamı !

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Her yerde aynı söylem var. Ancak ben o sözlere inanmıyorum. Transfer olabilir ama direk böyle dediğini kim duymuş ki? Zaten en ünlü medya kuruluşları bile ülkemizde haber üretme özürlü. Tek bir kaynaktan para verip haberi yapıştırıyorlar... Bence o sözlere fazla güvenipte umutlanmamak lazım. Ben en fazla yerli bir transfer beklerim dahası olmaz diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

Aşağıdaki haberde Ersun Yanal'ın Emenike'yi istemediği yazıyor, yanlış mı yazmışlar acaba?

Kaynak

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Quote Originally Posted by Crazycat View Post
    Aşağıdaki haberde Ersun Yanal'ın Emenike'yi istemediği yazıyor, yanlış mı yazmışlar acaba?

Kaynak
    Ingiliz takimlari emenike ye ne fenerden alicagi maasi ne de bonservisini öderdi.zaten takimi aziz yildirim kuruyor.aziz karismasa ve sadece teknik direktörlerin istedigi oyuncular alinsa takim bu hallere gelmezdi.hep yanlis transfer politikasi.bu haber hic de yanlis degil bence

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

[YOUTUBE="aK3BzuuphIA"]stoch[/YOUTUBE]

adam hep aynı golü atıyor

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

20 gol atar herhalde.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Türkiye'de alıştılar artık bu tür izin verdirmiyorlar Stoch'a

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by mustinho03 View Post
    Ingiliz takimlari emenike ye ne fenerden alicagi maasi ne de bonservisini öderdi.zaten takimi aziz yildirim kuruyor.aziz karismasa ve sadece teknik direktörlerin istedigi oyuncular alinsa takim bu hallere gelmezdi.hep yanlis transfer politikasi.bu haber hic de yanlis degil bence
    Ersun Yanal'ın Emenike'yi istediğine dair birçok haber var ama istemediği ile ilgili haber bir tane gördüm ben, yanlış yazmış olabilirler diye düşünüyorum.

Ersun Yanal'ın Emenike'yi istediğine dair birkaç haber;

Kaynak - 1

Kaynak - 2

Kaynak 3

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yahu takımda 1 tane dripling yapabilecek teknik ve süratli bi adam yok. Hadi stoper bölgesinde Kadlec'i değişmeli kullanarak halledersinde bu sorunu ne yapacağız çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Kimsenin yanlış anlamasnı istemiyorum ancak Fenerbahçe şuanda avrupa şampiyonu olan Yunanistan takımı gibi gözümde takım mentalitesi yapısı olarak aynen benziyor. tek eksiği kazanmaya odaklı değiller.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Biz koşmayan Alex'li, 10 numaralı sistemi daha çok sevmiştik...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Kadroda dolmayan 10 numaranın sahadaki söylenişini bile özledim.

10 numara hem mevki olarak, hem forma olarak, hem de yürek olarak dolmadı ve ne yazık ki dolmayacak.

Alex geri gelsin varsın sahada otursun, yeter ki 10 numara da onu görelim..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Adam geçen 15-20 metre top süren oyuncumuz yok,Alex'de bunu yapamıyordu bu yüzden o zamandan beri düşük tempolu oynuyoruz. O zaman dediğim Andre Santos'un Dia'nın birlikte 11 oynadığı zaman.

Bunun çaresi de belli her ne kadar çok kaliteli de olsa Meireles'in yerine topla ilerleyebilen bir oyuncu bulmalıyız. Sanırım bunu yönetim ve teknik heyet düşünmüyor ama yapılması gereken buydu. Meireles'in defansif yönü kuvvetli hücumda attığı şutlar dışında hiç bir katkısı yok. Mehmet Topal zaten bunu yapan bir isim yanına Meireles'i eklemek defansif olarak fazlalık ofansif olarak zayıflık yaratıyor. Zaten defansın fazlası da her zaman için mahkum oyunu ortaya çıkarır.

Bu yüzden bizim Topal'ın önünde Alper(nispeten top sürebiliyor,tempolu oyuna uygun) ve yeni yaratıcı topla arası iyi bir orta saha ile oynamalıyız. Ya da çift forvete döneceğiz. Başka çözüm yok. Dün 5 tane eksik vardı diyoruz ama 8 tane de eksik olsa bizim sorunumuz belli. ve bu Oyuncularla değil takımın oyun yapısı ile ilgili.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Geçen yıl Valbuena deniliyordu bi ara, ya da Batalla bile gelse etki yapar şuan. İleride teknik bir oyuncumuz yok, tüm paslar saçma yerlere gidiyor

Zamanında Tino Costa yerine Meirelesi getirirsen böyle olur

O tino costa'yı alabilmiş olsaydık şu an her şey çok farklı olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ya sistem değişir ya da Adam gibi bir Attacking Midfielder Centre - Ofansif Orta Saha - Hücuma Yönelik Orta Saha - Yaratıcı Orta Saha (adına ne derseniz) alınır, Aslında o bölgede rahatlıkla oynayacak Alper-Salih-Recep gibi yetenek abidesine sahibiz ama onlara sabredecek ne bir teknik heyet ne de bir kitle var, hoş Allah bizi Cristianla talim ediyor ya.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kiğılı transferi kapattık demiş her an transfer gelebilir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Belhanda'yı alsaydık zamanında keşke sırf 1m yüzünden olmadı Kaka gelirse coşacağız

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Krasiç gonderilip Holmenin lisansi cikacakmis yeni bir transfer daha olursa kimin lisansi iptal olacak ki ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yobo-Krasic-Cristian gitmeli. Yerlerine transfer yapılmasa bile gitmeli.

Tabi bana kalırsa bu isimlerle birlikte Meireles'i de yollayıp bahsedilen ofansif yetenekleri olan orta saha oyuncusu modeline uygun bir adam alırdım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben yerli oyuncu transferi yapacağımızı düşünüyorum hala. Hali hazırda 6 yabancı sahadayken yedek kulübesinden gelip oyunu çevirebilecek oyuncumuz yok. Aslında Kerim Frei alınabilirdi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih'in bize en lazım olduğu sezon çünkü kenarda yabancı forvet oturtamıyoruz ama onuda göndermeye çalışıyoruz valla bence Semih kalmalı zaten sözleşmede son sezonu.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş yeni bir transfer olursa kimin lisansı iptal olur? Yobo ile Baroni ne güne duruyor. Bu Baroni ne işe yarar Allah aşkına yahu... Bu adam Anadolu takımlarında yedek bekleyecek bir oyuncu.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Yobo,krasic ve baroni üclüsü giderse fener 3 ise yaramasan adqmdan kurtulmus olur.daha sonra bir tane 10 numara pozisyonunda oynayacak oyuncu aldilar mi cok iyi olur.cünkü baroniyle olmaz o is adamin ummadik zamanda alex gibi öldurucu paslari yok.aykut kocaman ve ersun yanalda neden on libero olan baroniden alex yapmak istiyorlar anlamadim. koy emenike ve sow un arkasina bir 10 numara bak adamlar nasil ucuruyor takimi.ben krasic neden alindi hala onu anlayamadim aykut kocaman mi istedi yoksa klasik aziz yildirim transferi mi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Senelerce Semih bir şeye yaramaz bugün bıraksak kimse almaz diyorduk futbol ulemaları öyle şey olur mu diyordu manzarayı görüyoruz, Bugün Cristian'ı salsan anca kendi ülkesinde bir takım bulabilir diyoruz, Adamı Roma istiyor böyle bir değer kaybedilir mi deniyor. Acaba aynı futbolu mu izliyoruz merak ediyorum.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

http://m.hurriyet.com.tr/Haber#!id=24503619
    Menejer oyunu yoksa tipik bir aziz yildirim manevrasi mi?siz karar verin bence 2.secenek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Semih'e muhtaç duruma düşmemiz Semih'in kalitesinden değil yönetimin yıllar süren acizliğinden. Aynı şekilde Baroni, Selçuk gibi oyunculara muhtaç oluşumuzda yönetimin ne kadar transfer özürlü olduğunu gösteriyor. Bu adamların Fenerbahçe'de yedek bile bekleyememesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alacagindan degil ortalik kizisin yeter

Mesaj Yetkileri