Sayfa 84 / 142 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
2,491 ile 2,520 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LinGoLn_10 View Post
    Bir de yabancı kontenjanı diye bir şey var?
    Appiah ile yollar ayrıldı yerine Güiza getirildi. Zaten fedarasyona forma numaraları verilene kadar takıma istediğin kadar yabancı transfer yapabilirsin ama; lig başladığında sadece sekiz oyuncun olabilir. Fenerbahçe büyük ihtimalle Deivid ile yolları ayırıp yerine başka bir yabancı getirilecektir.

Deivid'in sözleşmesi askıya alınıp yeni bir yabancı alınabilir, ama Deivid'in sözleşmesi askıya alınacağına Maldonado veya Kezman'dan biriyle yollar ayrılsa daha iyi olur. Deivid, Maldonado ve Kezman gitse, bu isimler yerine 3 tane eksik bölgeler yabancı alınsa diyeceğim ama maliyeti yüksek olur. Kezman satabilirsek satmalıyız şöyle 4-5 milyon Euro'ya, Güiza'nın maliyetinin bir kısmını çıkarır bari. Bakalım, bizim yönetim duruma göre gerekirse yabancıların bazılarıyla yolları ayırıp yenilerini alabilir tabii ama 6+2'ye uygun isimler olmalı bunlar bir de, +2 kenarda yedek oturmayı kabullenecek isimler olmalı, Kezman bunu kabullenemeyeceğinden gönderilmeli diyoruz ya zaten, Maldonado yedek beklemeyi kabul edebilir, gerçi onun bölgesinde de epey isim var Selçuk, Emre, Deniz, Aurelio, yani o da gereksiz aslında. İşler karışık bizim epey

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mallorca başkanı geçenlerde takımın 40 mn € ya satılık olduğunu duyurmuştu bence aziz yıldırım gitsin mallorcayı alsın ordanda oscar trejo arango gibi adamları fenere getirsin

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Deivid'in sözleşmesi askıya alınıp yeni bir yabancı alınabilir, ama Deivid'in sözleşmesi askıya alınacağına Maldonado veya Kezman'dan biriyle yollar ayrılsa daha iyi olur. Deivid, Maldonado ve Kezman gitse, bu isimler yerine 3 tane eksik bölgeler yabancı alınsa diyeceğim ama maliyeti yüksek olur. Kezman satabilirsek satmalıyız şöyle 4-5 milyon Euro'ya, Güiza'nın maliyetinin bir kısmını çıkarır bari. Bakalım, bizim yönetim duruma göre gerekirse yabancıların bazılarıyla yolları ayırıp yenilerini alabilir tabii ama 6+2'ye uygun isimler olmalı bunlar bir de, +2 kenarda yedek oturmayı kabullenecek isimler olmalı, Kezman bunu kabullenemeyeceğinden gönderilmeli diyoruz ya zaten, Maldonado yedek beklemeyi kabul edebilir, gerçi onun bölgesinde de epey isim var Selçuk, Emre, Deniz, Aurelio, yani o da gereksiz aslında. İşler karışık bizim epey
    Maliiyet yüksek olacağı için satış gerçekleşmeyecektir. Maldonada'yu transfer ettiğimiz ücretten daha düşük bir fiyata satacağımız için yönetim yarım sezon oynayan bir oyuncudan zarar etmek istemiyecektir ve takımda tutacaktır.

Kezman'a talip çıkarsa kesinlikle yönetim satar ama satmaz ise +2'nin +1 olacaktır. Buda yedek kulübesine alacağımız yabancıyı belli edecektir. Diğer isimde performansa göre değişeceğini düşünüyorum.

Yönetim eğer Kezman'ı satamassa mutlaka Deivid ile yolları ayıracaktır. Ne yazıkki böyle bir şey olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Mallorca başkanı geçenlerde takımın 40 mn € ya satılık olduğunu duyurmuştu bence aziz yıldırım gitsin mallorcayı alsın ordanda oscar trejo arango gibi adamları fenere getirsin
    Tamam Ibagazayı da alırız kaleye sol kanadada Sevilladan gelen Crespoyu alırız hepsini alırız geliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aurelio'nun son durumu ne? Gitti mi Betis'e?

Nesil
    2006

Betis taraftarları Aurelio'nun gelişine çok sevindi. Taraftar onu çok istiyor. Büyük ihtimalle gidecektir. Bu dakikadan sonra kalacğına inanmıyorum. Zaten kalsada yararlı olmayacaktır. Aurelio bizi küçük bir kulüp için terk ettiğinden affetmiyeceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Aurelio'nun son durumu ne? Gitti mi Betis'e?
    Hayır, hala Fenerbahçe'de.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Betis taraftarları Aurelio'nun gelişine çok sevindi. Taraftar onu çok istiyor. Büyük ihtimalle gidecektir. Bu dakikadan sonra kalacğına inanmıyorum. Zaten kalsada yararlı olmayacaktır. Aurelio bizi küçük bir kulüp için terk ettiğinden affetmiyeceğim.
    Dur yahu, basının ve menajerin gazına gelme. Aurelio'nun ağzından gitmek istiyorum diye bir açıklama olmadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aurelio'nun hiçbir yere gittiği yok..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

İki tane sorum olacak sizlere, mutlaka aranızdan bilen vardır.

1. Bizim Avusturya kampı ne zaman bitecek, ayın kaçında?
    2. Milli futbolcularımız ne zaman kampa katılacaklar?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Guiza'ya 17.4M gibi rakamlar söyleniyor.Kafam karıştı.Bu adam Diego,Robinho,Kaka gibi geleceği olan bir yıldız mı ki bu para ödendi.Acaba 17.4'e daha iyisini bulamaz mıydık diye aklımdan geçiriyorum.İnşallah verdiğimiz paranın hakkını verir

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Guiza'ya 17.4M gibi rakamlar söyleniyor.Kafam karıştı.Bu adam Diego,Robinho,Kaka gibi geleceği olan bir yıldız mı ki bu para ödendi.Acaba 17.4'e daha iyisini bulamaz mıydık diye aklımdan geçiriyorum.İnşallah verdiğimiz paranın hakkını verir
    La Liga'nın gol kralı bir oyuncu (27 gol, penaltısız) kötürüm de olsa onlarca milyon dolar eder. Belki bu fiyat birazcık fazla gelebilir bazılarına ama kesinlikle değil, bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

İki tane sorum olacak sizlere, mutlaka aranızdan bilen vardır.

1. Bizim Avusturya kampı ne zaman bitecek, ayın kaçında?
    2. Milli futbolcularımız ne zaman kampa katılacaklar?
    1.22 sinde Saracoğlunda mac olduğuna göre 20 ya da 21dir
    2.Milli futbolcularımız Cuma günü kampa katılacaklar.Aureilo meselesi de Cuma ya da Cumartesi günü kesinlik kazanır herhalde..

Normal bir bedel bu bence. Kezman'ı 8.5 milyon Euro'ya aldığımızda Kezman'ın sadece ismi vardı, Chelsea ve At Madrid takımlarında düşüşe geçtiğini göstermişti. Güiza ise yükselen bir değer, tıpkı Luca Toni gibi. Jo için Man City kulübü 17 milyon Pound, yani 30-35 milyon Euro ödedi, biz Güiza için 10-14 milyon Euro arasında ödeme yapmışızdır, bence fazla değil.

Mehmet Topuz 11 milyon Euro, Gökdeniz 8 milyon Euro, Serdar Özkan 7.5 milyon Euro ediyorsa ülkemizde, Güiza da bırakın o kadar etsin

1.22 sinde Saracoğlunda mac olduğuna göre 20 ya da 21dir
    2.Milli futbolcularımız Cuma günü kampa katılacaklar.Aureilo meselesi de Cuma ya da Cumartesi günü kesinlik kazanır herhalde..
    23 Temmuz'da maçımız var Shakhtar ile Saracoğlu'nda, o halde 21 veya 22'sinde yurda döneriz dediğin gibi. Oyuncularımız 11'inde kampa katılacaklarına göre, 10 gün kadar Avusturya'da çalışacaklar. Güiza ise 15'inde imzayı atıp 16'sında kampa katılsa, o da 5-6 gün Avusturya kampında çalışabilecek. Teşekkürler bilgilendirdiğin için

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Jo içinde 30-35 M vermek hatadır.(Misal)Bizim maçımızda gördük Love daha etkili oldu. Ülkemizdeki oyuncularla karşılaştırmak yanlış olur çünkü Türkiye'deki Türk oyuncuların değeri kulüpleri tarafından aşırı şişiriliyor bu yüzdenki Avrupa'ya oyuncu satmakta zorluk çekiyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

@eGowiChÖnemli değil.Sende güzel analizler yapıyorsun uzun oluyor ama okuyorum.Peki verdiğin kadroda R.Carloson önünde Emreyi mi Alex mi düşündün???Geçenlerde (Deivid sağlıklıyken) bende tıpa tıp aynı kadroyu olusturdum.Ben Alexi düşündüm nedeni Emrenin orta saha da Aureilo ile yaptığı pres Alexib Cruzeriodan solda oynama becerisi,R.Carlosun önünde bugüne kadar tipik kanat adamlarının oynamaması(Ör:Robinho,Zidane vs vs.)

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Normal bir bedel bu bence. Kezman'ı 8.5 milyon Euro'ya aldığımızda Kezman'ın sadece ismi vardı, Chelsea ve At Madrid takımlarında düşüşe geçtiğini göstermişti. Güiza ise yükselen bir değer, tıpkı Luca Toni gibi. Jo için Man City kulübü 17 milyon Pound, yani 30-35 milyon Euro ödedi, biz Güiza için 10-14 milyon Euro arasında ödeme yapmışızdır, bence fazla değil.

Mehmet Topuz 11 milyon Euro, Gökdeniz 8 milyon Euro, Serdar Özkan 7.5 milyon Euro ediyorsa ülkemizde, Güiza da bırakın o kadar etsin

23 Temmuz'da maçımız var Shakhtar ile Saracoğlu'nda, o halde 21 veya 22'sinde yurda döneriz dediğin gibi. Oyuncularımız 11'inde kampa katılacaklarına göre, 10 gün kadar Avusturya'da çalışacaklar. Güiza ise 15'inde imzayı atıp 16'sında kampa katılsa, o da 5-6 gün Avusturya kampında çalışabilecek. Teşekkürler bilgilendirdiğin için
    güiza 17.4 mil euro deil mi.güisayı isteyen klüpler çoktu adam ispanya liginde gol kralı olmuş türkiyeye geliyor fenerinde parası bol bize hayırlı olsun demek düşer.fazla tartışmaya gerek yok.geçen yıl darren bent 26.5 milyon euroya transfer oldu 4 gol attı.düşünün takımda para sıkıntısı sorun olmayınca oyunculara verilebilir yüksek para ki güisa aslında düşününce çok faydalı olacak biri.

ayrıca luca toni gibi sonradan değer kazandı ama luca toni geçtiğimiz yıl 11 milyon euroya gitti.tabi o 31 yaşında o da ayrı

Bence Jo içinde 30-35 M vermek hatadır.(Misal)Bizim maçımızda gördük Love daha etkili oldu. Ülkemizdeki oyuncularla karşılaştırmak yanlış olur çünkü Türkiye'deki Türk oyuncuların değeri kulüpleri tarafından aşırı şişiriliyor bu yüzdenki Avrupa'ya oyuncu satmakta zorluk çekiyoruz
    Rubin Kazan Gökdeniz için 8.7 milyon Euro ödedi. Yine Rubin Kazan Serdar Özkan için 6-7 milyon Euro teklif etmişti. Beşiktaş Mehmet Topuz için 11 milyon Euro teklif etmişti ve Kayserispor bunu geri çevirdi. Kayserispor Topuz'u satmaya kalksa nereden baksan 7-8 milyon Euro'dan aşağıya bırakmaz. O yüzden Güiza için verilen para bence kıyaslama yaptığımızda fazla değil. Yabancı transferlerle de kıyaslarsak fazla olmadığını göreceğiz.
    _____

Chelsea mi?

Günlerdir İspanya ve İngiltere basınında İngiliz ekibinin R. Carlos'u transfer etmek istediği haberlerine yer veriyordu. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçemizin bu akşam yaptığı antrenman sonunda Milliyet Gazetesi Muhabiri Yusuf Kobal'ın Brezilyalı oyuncuya sorduğu "Chelsea ne oldu?" sorusuna olumsuz yanıt vermeyerek "İstanbul'da konuşuruz" cevabını vermesi, yıldız oyuncumuzun Londra ekibine mi transfer oluyor sorularına neden oldu.

İspanyol basını, özellikle Chelsea'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari'nin Brezilya Milli Takımı'ndan da öğrencisi olan Roberto Carlos'un transferinde ısrarcı olduğunu, Fenerbahçemiz ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Carlos'un yıllık 5 milyon Avro civarında bir teklif gelmesi halinde Londra ekibine gidebileceğini ileri ileri sürüyor.

Kaynak: DHA

Şöyle birşey var. Bir oyuncu (kendi çok istemediği taktirde) ligini aşarsa diğer liglere gidebilir. Misal Hırvatistan liginde oyuncu var mı bildiğiniz, iyi? Bir-iki tane gelecek vaadeden oyunculardan başka oyuncu olamaz. Çünkü Hırvatistan Ligi'nde ne yapsın adamlar? Biraz iyi oldular mı hop Almanya'nın orta sıra takımlarına veya 5 büyük bir ligden herhangi birinin orta sıra takımına. Eğer bizim ligimizde o kadar kötü olsaydı şimdi say say bitiremem ama örnek vereyim; Gökhan Gönül, Arda Turan, Volkan Demirel, Bobo, Song, Ümit Karan... bu oyuncuların hepsi 5 büyük ligin orta sıra takımlarına kesin giderdi. Demek oluyor ki Avrupa kulüplerinin ilgisini çekmeleri için bizim ligi aşmaları, çok iyi oyuncu olmaları lâzım. Lafın özü; Avrupa'da fazla oyuncumuz oynamıyor diye üzülmeyelim.

Quote Originally Posted by scar face View Post
    @eGowiChÖnemli değil.Sende güzel analizler yapıyorsun uzun oluyor ama okuyorum.Peki verdiğin kadroda R.Carloson önünde Emreyi mi Alex mi düşündün???Geçenlerde (Deivid sağlıklıyken) bende tıpa tıp aynı kadroyu olusturdum.Ben Alexi düşündüm nedeni Emrenin orta saha da Aureilo ile yaptığı pres Alexib Cruzeriodan solda oynama becerisi,R.Carlosun önünde bugüne kadar tipik kanat adamlarının oynamaması(Ör:Robinho,Zidane vs vs.)
    Valla dostum, bildiğim tek bir şey var, o da Emre'nin sol açık oynayamayacağı Aragones kanatları %100 kullanmıyor, dolayısıyla 3'lü orta sahada Aurelio sahanın her yerinde basıcı, defansif rol üstlenirse, yani Senna'nın rolünü, sol te ise Emre, sağ iç veya bazen kanatlara dönük Kazım oynayabilir. Alex'i sol açıkta oynayamaz bana göre ama Emre de oynayamaz. Açık oyuncusu değil ikisi de, hızlı ve çabuk değiller, driblingleri yapamazlar. İkisi de sol iç oynayabilirler ama, göbekte de oynayabilirler, MC gibi, AMC'de de oynayabilirler. Emre DM, MC ve AMC oynayabilecek bir oyuncu, o yüzden onun rolü önemli, sakat olmaması ve iyi hazırlanması lazım yeni sezona mutlaka, eğer sakatlanmaz ve oynarsa kilit oyuncu olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Valla dostum, bildiğim tek bir şey var, o da Emre'nin sol açık oynayamayacağı Aragones kanatları %100 kullanmıyor, dolayısıyla 3'lü orta sahada Aurelio sahanın her yerinde basıcı, defansif rol üstlenirse, yani Senna'nın rolünü, sol te ise Emre, sağ iç veya bazen kanatlara dönük Kazım oynayabilir. Alex'i sol açıkta oynayamaz bana göre ama Emre de oynayamaz. Açık oyuncusu değil ikisi de, hızlı ve çabuk değiller, driblingleri yapamazlar. İkisi de sol iç oynayabilirler ama, göbekte de oynayabilirler, MC gibi, AMC'de de oynayabilirler. Emre DM, MC ve AMC oynayabilecek bir oyuncu, o yüzden onun rolü önemli, sakat olmaması ve iyi hazırlanması lazım yeni sezona mutlaka, eğer sakatlanmaz ve oynarsa kilit oyuncu olabilir.
    işte sol acık derken İspanya Milli takımına göre düşünelim Silva macların basında Capdevillanın önünde baslıyor daha sonra gezici orta alan oyuncusu oluyordu onun sol kanadını da Inıesta kapatıyordu.Silvada sağda solda ortada top alıyor sut cekıyordu.Senna gibi bir capa Xavi gibi bir pasörde işleri hallediyordu.Mesela final macında Torrese verdiği ara pası cok beğenmıstım.Neyse işte bizde Alex böyle bir adam değil yıllar boyunca forvet arkasında sadece ofansif olarak görev almıs bir oyuncu.Eğer Aragones hoca çift forvet düşünüyorsa ki öyle olacak Guiza alındı.Ben en cok Alexin görevini merak ediyorum.Zico ilk geldiğinde Kiev maclarını falan hatırlayın.Orta saha Appi-Aureilo-Tümer önlerinde Alex önlerinde 2li forvet seklındeydı.İşte Aragones baklava dilimi denilen 4-4-2yi mi kullanacak yoksa İspanya milli takımında oynattığı kanatcılardan olusmayan bir orta saha mı kuracak.Emre dediğin gibi belirtiğin mevkilerde oynayabiliyor.Galiba en son 2002de sol acık izlemistik onu Hakan Ünsalın önünde.Neyse uzun lafın kısası Alexin nerede görev alacağını cok merak ediyorum...

"Umarım Türkiye'de de gol kralı olurum!"
    Fenerbahçe'nin yılan hikayesine dönen santrfor arayışlarına noktayı koyduğu yeni transferi Daniel Güiza, İspanyol kulübü Real Mallorca'dan ayrılırken yaptığı açıklamada, "Umarım Türkiye'de de gol kralı olurum" dedi. Golcü oyuncu Aragones'in kendisine güvendiğini de sözlerine ekledi.

Real Mallorca Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan röportajda, İspanya'da 1 kez gol kralı olduğunu hatırlatan Güiza, "İnşallah orada da kazanır, eğlenir ve önemli şeyler yaparım. Burada olduğu gibi Fenerbahçe'de de çok çalışmayı sürdüreceğim. Gollerimin arkası gelecek" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını dile getiren İspanyol futbolcu, "Özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zevkini çıkarmak istiyorum. Çok güzel ve başarılı bir yıl geçirdim. Şimdi büyük bir kulübe gidiyorum. Geçen yıl ligde Fenerbahçe'yi gördüm. Bakalım bu yıl orada önemli şeyler yapabilecek ve ligi kazanabilecek miyiz?" yorumunu yaptı.

İlk kez İspanya dışında bir kulüpte oynayacak olan Güiza, bu durumun özellikle ailesini zorlayacağını ve Türkiye'nin uzak olduğunu bildirdi. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in, kendisini İspanya Milli Takımı'na çağırarak 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde oynatmasıyla ilgili olarak, "Bana yeterince güveniyor" diyen Güiza, şöyle devam etti:
    "Avrupa Şampiyonası'nda daha az oynamayı bekliyordum ve beni oynatmasından çok memnun oldum. Fenerbahçe'de de bana fırsatlar vermeyi sürdürmesini ve bunları iyi değerlendirmeyi umuyorum."

Güiza, "Luis sana ne dedi?" sorusuna ise, "Gerçekte hiçbir şey. O zaman hiçbir şey bilmiyordu" yanıtını verdi.

Güiza, yarın Mallorca'ya giderek eski kulübündeki arkadaşlarıyla vedalaşacağını kaydetti.

Ajansspor

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guiza benim bi sonraki sene icin gol krali adayim, bi kac macini izledim, bu kadar gol pozisyonuna giren forvet az gordum. Son vuruslarini iyi yapsin yeter, seneye 20 golu kolaylikla gecer

UEFA'dan Güiza yorumu!
    Fenerbahçe'nin İspanya'nın Mallorca takımından gol kralı Daniel Güiza'yı transfer etmesi UEFA'nın resmi internet sitesinde de yer buldu. Sitenin manşetinden duyurulan haberde "Güiza Aragones'e Fenerbahçe'de katıldı" başlığı kullanıldı.

Haberde şöyle denildi :

"Mallorca'yı bırakan ve Türk takımıyla 4 yıl için 15 milyon avro karşılığı sözleşmeye imza attığı söylenen İspanyol santrfor Daniel Güiza, Aragones'in Fenerbahçe'ye gelmesinin ardından yaptığı ilk transfer oldu.

İspanya'daki başarıları
    27 yaşındaki oyuncu geçen sezon hiçbiri penaltıdan olmadan 27 gole imza atarak İspanya Ligi La Liga'da gol kralı oldu ve bu formunu Euro 2008'e taşıdı. Aragones'in önderliğinde Viyana'da zafere ulaşan İspanya Milli Takımı'nda yedek oyuncu olmasına rağmen 2 gole imza atan Güiza kariyerine Mallorca'da başladıktan sonra Recreativo Huelva, Murcia ve Getafe'ye transfer olduktan sonra 2007'de tekrar ada ekibine (Mallorca) döndü.

Budapeşte Testi
    69 yaşındaki Aragones Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde geçen sezon "Sarı Kanaryalar"ı Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale taşıyan ancak Süper Lig şampiyonluğunu Galatasaray'a kaptıran Brezilyalı teknik adam Zico'nun yerini doldurmuştu. Takım Avrupa'nın önde gelen kulüp yarışması olan Şampiyonlar Ligi'ne 29/30 Temmuz ve 5/6 Ağustos'ta karşı karşıya geleceği MTK Budapeşte mücadelesi ile 2. ön eleme turu ile geri dönecek."

Öte yandan Fenerbahçe'nin Güiza'yı transfer etmesi Avrupa'nın önde gelen spor kaynaklarında da farklı yankılar uyandırdı.

Eurosport "Güiza yarışını Fenerbahçe kazandı" başlıklı haberinde sarı lacivertli ekibin Tottenham, Arsenal ve Real Madrid'in de transfer listesinde bulunan ve Sunderland'in de en ciddi taliplerinden biri olduğu Güiza'yı transfer ettiğini belirtirken, Reuters haber ajansı Güiza'nın İspanya'nın eski teknik direktörü Luis Aragones'in ülkesine 44 yıl aradan sonra büyük bir kupa zaferi yaşatmasının ardından gittiği Fenerbahçe'deki ilk transferi olduğunu yazdı.

Ünlü futbol sitesi "soccerway" ise manşetinden verdiği haberde Aragones'in geçtiğimiz günlerde ayağı kırılarak ciddi şekilde sakatlanan Deivid'in yerine koyacağı oyuncuyu bulduğunu ve Mallorca'nın bu transferden yaklaşık 17 milyon avro kazanacağını söyledi.

Ajansspor

"Umarım Türkiye'de de gol kralı olurum!"
    Fenerbahçe'nin yılan hikayesine dönen santrfor arayışlarına noktayı koyduğu yeni transferi Daniel Güiza, İspanyol kulübü Real Mallorca'dan ayrılırken yaptığı açıklamada, "Umarım Türkiye'de de gol kralı olurum" dedi. Golcü oyuncu Aragones'in kendisine güvendiğini de sözlerine ekledi.

Real Mallorca Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan röportajda, İspanya'da 1 kez gol kralı olduğunu hatırlatan Güiza, "İnşallah orada da kazanır, eğlenir ve önemli şeyler yaparım. Burada olduğu gibi Fenerbahçe'de de çok çalışmayı sürdüreceğim. Gollerimin arkası gelecek" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını dile getiren İspanyol futbolcu, "Özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zevkini çıkarmak istiyorum. Çok güzel ve başarılı bir yıl geçirdim. Şimdi büyük bir kulübe gidiyorum. Geçen yıl ligde Fenerbahçe'yi gördüm. Bakalım bu yıl orada önemli şeyler yapabilecek ve ligi kazanabilecek miyiz?" yorumunu yaptı.

İlk kez İspanya dışında bir kulüpte oynayacak olan Güiza, bu durumun özellikle ailesini zorlayacağını ve Türkiye'nin uzak olduğunu bildirdi. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in, kendisini İspanya Milli Takımı'na çağırarak 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde oynatmasıyla ilgili olarak, "Bana yeterince güveniyor" diyen Güiza, şöyle devam etti:
    "Avrupa Şampiyonası'nda daha az oynamayı bekliyordum ve beni oynatmasından çok memnun oldum. Fenerbahçe'de de bana fırsatlar vermeyi sürdürmesini ve bunları iyi değerlendirmeyi umuyorum."

Güiza, "Luis sana ne dedi?" sorusuna ise, "Gerçekte hiçbir şey. O zaman hiçbir şey bilmiyordu" yanıtını verdi.

Güiza, yarın Mallorca'ya giderek eski kulübündeki arkadaşlarıyla vedalaşacağını kaydetti.

Ajansspor
    Güiza istemese de Türkiye'de gol kralı olur, yeter ki maçlarda oynasın.

Güiza küçümserse, ciddiye almazsa Kezman gibi, çok gol atarım havalarına girerse o zaman gol kralı falan olamaz, ancak böyle yapacağını sanmıyorum, zira Aragones var. İnşallah şöyle içimize sinen bir transfer olur, en büyük isteğim MTK maçında şöyle 2 kez fileleri havalandırsın da ilk maçında yüksek moral kazansın ve taraftarın da gönlünü fethetsin. İlk maç çok önemli bence, MTK da zayıf bir rakip bize nazaran, inşallah 1-2 gol atar, hatta olursa 3 gol atıp hat-trick yaparsa muhteşem olur Ondan beklentiler fazla, bunları karşılayacaktır.

Güiza küçümserse, ciddiye almazsa Kezman gibi, çok gol atarım havalarına girerse o zaman gol kralı falan olamaz, ancak böyle yapacağını sanmıyorum, zira Aragones var. İnşallah şöyle içimize sinen bir transfer olur, en büyük isteğim MTK maçında şöyle 2 kez fileleri havalandırsın da ilk maçında yüksek moral kazansın ve taraftarın da gönlünü fethetsin. İlk maç çok önemli bence, MTK da zayıf bir rakip bize nazaran, inşallah 1-2 gol atar, hatta olursa 3 gol atıp hat-trick yaparsa muhteşem olur Ondan beklentiler fazla, bunları karşılayacaktır.
    Kezman'ın küçümsediğini sanmıyorum. O kadar eleştiri aldıktan sonra hâlâ bekleneni veremiyorsa sorun kafasında değil yeteneğindedir, bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Seneye ligimizde güizayı izlemek iyi olacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şöyle birşey var eğer Aragones çift forvetle oynarsa Kezman-Guiza ikilisine yönelecektir.Semih yedek kalabilir yine.

Kezman - Guiza karşılaştırması yapacak olursak şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Guiza pivot santraforluğa çok daha uygun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Büyük ihtimalle çift forvet oynayacağız Deivid'in yerine direk olarak 11'de oynayabilecek bir oyuncu alınırsa 11'deki son yabancı o olur.Eğer alınmazsa Kezman'ın daha fazla 11'de şans bulacağını düşünüyorum.Semih ile Kezman Güiza'nın yanındaki isim olmak için çalışacaklar ancak ben Aragones'in Kezman'a daha çok şans vereceğini düşünüyorum.Bakalım Kezman 2 sezondur,uzun süreli çift forvet oynamadı eğer oynarsa nasıl bir performans sergileyecek.
    Ben bu sezon Maldonado'dan da değişik bir oyun bekliyorum açıkçası kendine güveni gelirse daha iyi işler yapabilir.
    Ayrıca Aragones için bir parantez açmak istiyorum.İlk ismi geçtiğinde ben dahil pekçok kişi gelmesini istemiyordu ancak şu 2-3 günlük kamp döneminde bile yine ben fahil pekçok kişinin fikrini değiştirdi yönetim başarılı bir hamle yapmış oldu yine

Mesaj Yetkileri