Sayfa 84 / 1204 İlkİlk ... 34748283848586941341845841084 ... SonSon
2,491 ile 2,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Taraftarlar coştu Keita imzaladı
    Galatasaray'ın yeni transferi Abdul Kader Keita, Florya Metin Oktay Tesislerinde taraftarların da bulunduğu coşkulu ortamda resmi sözleşmeyi imzaladı. Yönetici Haldun Üstünel "Bir yabancı transferimiz daha olacak" dedi

NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 14:35 TSİ 14 Temmuz. 2009 Salı
    İSTANBUL - Galatasaray'ın Lyon'dan transfer ettiği Abdul Kader Keita, taraftarların büyük sevgi gösterileri eşliğinde Florya Metin Oktay tesislerinde resmi sözleşmeye imza attı.

Yönetici Haldun Üstünel imza töreninde yaptığı konuşmada "Keita'yı 3-4 senedir takip ediyorum, kendisinin yeteneğine ve Galatasaray'a büyük faydasının olacağına inanıyorum" dedi.

ÜSTÜNEL: EN AZ BİR YABANCI TRANSFERİ YAPACAĞIZ
    Haldun Üstünel "Hocamızla çalışmalarımız devam ediyor. En azından bir futbolcu daha transfer edeceğiz. Transferimiz kesinlikle yabancı olacak" dedi

İmza törenine katılan ve Keita'ya formasını veren sarı-kırmızlıların eski futbolcularından Yılmaz Gökdel de Keita'nın Galatasaray'da başarılı işlere imza atacağını söyledi.

Keita 9 değil 11 giyecek. Hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keita şov vardı törende. Konuşmaya "Selamun Aleyküm" diye başladı.
    Bir muhabirin sorusuna; "Ben inançlı bir aileden gelen Müslüman bir insanım" diye başladı ve bu tercüme edilirken tribün yıkıldı

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

En az 1 transfer yapacağız .
    O da kesinlikle yabancı olacak

Haldun Reis

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haldun Baba'nın söyledikleri ve Keita'nın konuşmaları çok ümitlendirdi beni

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Lyon'dan Galatasaray'a transfer olan Abdul Kader Keita için bugün Florya Metin Oktay tesislerinde tören düzenlendi...

Galatasaray'ın Lyon'dan yeni transferi Abdul Kader Keita, Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda, basına ve taraftara açık bir imza töreniyle kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeye imzaladı.

Metin Oktay Tesisleri'nde Keita için düzenlenen imza töreninde Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Fildişili oyuncunun açıklamalarından satır başları şöyle:

Keita'nın uzun süredir takip ettikleri bir oyuncu olduğunu belirten Üstünel, "Keita zun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncu. Yöneticilik zamanımda 3-4 yıl izlediğimiz bir oyuncuydu. Yoğun çabalar sonucunda Keita'yı Galatasaraylı olarak aramızda görmenin mutluluğunu sizlerle birlikte yaşıyoruz" dedi.

Selamın aleyküm diye ilk sözlerini söyleyen Keita ise şöyle devam etti: "Sizin aranızda olmaktan çok mutluyum. Galatasaray'a gelmemde taraftarın çok büyük rolü oldu. Elimden geleni yaparak Galatasaray'a faydalı olmaya gayret edeceğim. Galatasaray büyük bir aile ve bu ailenin bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Hakkında yapılan dedikodular hakkında konuşan Kita, "İnsanlar sizi tanımadıkları zaman dedikodular yaparlar. Gerçek kalitemi özel hayatımla değil saha üzerinde performansımla göstereceğim. İnançlı bir aileden gelen müslüman biriyim. Bu tür dedikoduları ortaya atanların sağladığı bir menfeat olduğunu düşünüyorum. Gerçek performansımı sahada göstereceğimi biliyorum" diye konuştu.

Keita açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Galatasaray'da olduğum için çok mutluyım. Galatasaray çok büyük bir kulüp, belki Lyon'dan da büyük bir kulüp. Galatasaray'da oynamak benim için bir gurur kaynağı, ülkem içinde gurur kaynağı. Ben herhalde Türkiye'de oynayacak ilk Fildişili oyuncuyum. Bu da önemli bir olay. Bana gösterilen ilgiyi boşa çıkarmamaya çalışacağım.

Rijaard çok bütük antrenör. Futbolcuların ondan çok şey öğreneceklerini düşünüyorum. Orta sahanın sağında veya solunda oynadım bazen santrafor oynadığım da oldu. Hücum oyuncularının oynayamayacağı durumlarda santrafor mevkiinde de oynayabilirim.

Lille'den Lyon'a transfer olurken ödenen 18 milyon Euro'yu hak etmiş olduğuınu düşünüyorum. Lille'e Katar'dan 3 milyona gelmiştim. Galatasaray beni transfer etmek istediyse belli özelliklerim dikkati çekmiştir. Galatasaray'a mal olduğum 8 milyonun karşılığını vermek istiyorum. Hedefim maliyetimi karşılığını çıkartmaktır.

Aslında bu kadar büyük bir ilgiyi beklemiyordum. Bu ilgi benim için çok büyük bir mutluluk kaynağı. Benim yapmam gereken taraftara yaklaşmak. Taraftar oyuncuya yaklaşmaz, oyuncu taraftara yaklaşır. Bu ilgiyi hak etmem lazım. Performansımla taraftara yaklaşmam lazım."

--------------

Keita ile sözleşme imzalayan Galatasaray'da taraftara Haldun Üstünel'den bir müjde daha geldi.

Transfer sezonunu henüz kapatmadıklarını söyleyen Sarı kırmızılı ekibin başarılı yöneticisi Haldun Üstünel, "En az bir transfer daha yapacağız. Alacağımız isim kesinlikle yabancı olacak. Gerekirse bunun dışında bir isim daha kadromuza katacağız" dedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yabancı statümüz dolu gözüküyor Lincoln'den dolayı Lincoln'ün sözleşmesi fesh edilince bir kişilik boş yer olacak bence topu oyuna sokabilecek bir savunma oyuncusu alabilirler ya da sağ bek...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Keita'ya top verince neler yaptı öyle arkasına attırmalar falan

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Yeni transfer hangi bölgeye olucak acaba?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gazetelerde falan ne güzel durulmuştu haberler . haldun babanın bu açıklamasıyla atışlar başlar yine

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

bence alınacak oyuncuyu yine kimse tahmin edemicek

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

orta sahaya çift yönlü bi oyuncu tercihimdir..çünkü Arda nın bu sene beklenildiği gibi orta sahada değil sol açıkta oynayacağı söyleniyor..bgn Levent Tüzemen konuşmasında belirtti bunu ki kendisine güvenirim..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sag bek olarak Habib Beye alınacak
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sag bek olarak Habib Beye alınacak
    Kaynak nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Habib beye? Uğur o adamı 1 e bölüp 43546513 ile çarpar!!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Kaynak nedir?
    İçine doğmuştur

Yarın Eminim ki Fotospor, Fotomaç ya da Fanatikte hatta hepsinde Sneijder ya da van der Vaart hakkında haberler göreceğiz Hatta bu Robben'e bile sıçrayabilir

Habib Beye gereksiz bir transfer olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağ Bek almaz yönetim. Ugur Leverkusen macında iyiydi. Ugur 11 de olacak.
    Stoper yada Ortasaha alacaklar bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Uğur'un yerine adam alınmamalı. Küçük Kaptan tıpkı idolü gibi futbolunun sonuna kadar Galatasaray formasını terletip bir efsane olarak ayrılmalı...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten stoper alırlarsa bıraksınlar transferi felan... Semih-Emre-Servet-Kücük Emre-Gökhan- gerekirse Hakan ve Mehmet .... geçen sene cok lazımsa neden sattılar meira'yı...

Ben stoper alıncagını felan zannetmiyorum belki orta sahaya transfer olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Orta sahanın göbeğine alınır.Barış,Ayhan,Topal'dan ikisi yedek olur.Orta sahadan başka yere transfer pek gerekmiyo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orta Sahaya barışın pas yapabilen versiyonu alınır büyük ihtimalle

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Orta Sahaya barışın pas yapabilen versiyonu alınır büyük ihtimalle

o dediğinin fiyatı 15milyon € dan başlıyor..heheh
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    o dediğinin fiyatı 15milyon € dan başlıyor..heheh

tabi benim temennim de o yönde bir transfer bunu da ekliyeyim
    .
    .
    .
    Last edited by goosfraba : 15.Temmuz.2009 at 21:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Arkadaşlar NTV Spor'dan daha demin duyduklarımı aktarıyorum ;

_Galatasaray Porkekizli bir oyuncuyla anlaşabilir.İsim vermek istemiyorum ama gelirse Gs'li taraftarlar çılgına dönebilir..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Duyduğum yer ; Spor Servisi'nde yorum yapan şişman adamın yanındaki adam
    Last edited by MaTRaKaN : 15.Temmuz.2009 at 20:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cem gonderilecekler listesindeymis dun okudum milliyette
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
    Arkadaşlar NTV Spor'dan daha demin duyduklarımı aktarıyorum ;

_Galatasaray Porkekizli bir oyuncuyla anlaşabilir.İsim vermek istemiyorum ama gelirse Gs'li taraftarlar çılgına dönebilir..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Duyduğum yer ; Spor Servisi'nde yorum yapan şişman adamın yanındaki adam
    Evet Deco

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Evet Deco
    %100 mü ? kesinse cıldırırım =

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

%100 birisiyle ilgileniliyodur.Ama Deco olduğu kesin değil.Portekizli olup bizi çıldırtacak kaç oyuncu var ki ? Deco ve C.Ronaldo sadece.CR olmayacağına göre Deco'dur heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

niye Meireles ya da Moutinho da çıldırtır bence
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Hadi bakalım bekliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    %100 birisiyle ilgileniliyodur.Ama Deco olduğu kesin değil.Portekizli olup bizi çıldırtacak kaç oyuncu var ki ? Deco ve C.Ronaldo sadece.CR olmayacağına göre Deco'dur heralde
    Veloso,Moutinho,Meireles,Simao aklıma gelenler bunlar

Mesaj Yetkileri