Sayfa 84 / 578 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
2,491 ile 2,520 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mustafa Sarp takımda kalmalı. Onun stadda yarattığı heyecanı kimse yaratamaz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

_FelipeMelo_ Felipe Melo
    Good afternoon i am in slovenia with my big friends @colin_kazim08 @MusleraOfficial its is a beautiful place with a great view big hug!!

Hemen kanka olmuşlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Forma tanıtımındaki Ardanın giydiği polar satışa çıkmış. Demin baktım canlı olarak. Kumaşı bana biraz garip geldi. Ayrıca fiyatıda 139 liraydı. Almaktan vazgeçtim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen ben de bugün baktım. Kumaşında bir gariplik vardı ve pahalıydı Cihan'ın dediği gibi. Ama giydiğimde inanılmaz oturdu ve çok şık. Satılmak isteniyorsa böyle ürünler biraz daha uygun olmalı fiyatları. Formadan pahalı taraftar ürünü yapıyoruz, sanki Finlandiya-Norveç gibi refah seviyesi tepede ülkenin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Peki sarı forma satışta mı ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sarı forma daha satışta değil Tuğrul.

GS.org'daki foto gelecekte olacakları açıklıyor gibi

http://www.galatasaray.org/futbol/ha...aber/10862.php

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kazım ve Melo'yu Muslera durdurur 2 delinin yanına bir akıllı gerekiyor tabi
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu alemde tek reyiz Albayrak Reyiz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Liseli falanmı gördü el kol yapıyor

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Keita ve Engin Baytar da gelirse,Melo ,Kazım,Sabri ,Baros falan takım baya tımarhane gibi olacak Ya çok ciddi başarı yakalarız,ya da batarız
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

GK Muslera
    DR Sabri
    DRC Ujfalusi
    DLC Servet
    DL Eboue
    MC Selçuk
    MC Melo
    AMR Colin
    AML Keita
    AMC Elmander
    ST Baros

Bu kadrodan oyuncu ayrılmadığı şekilde Lig , Türkiye Kupası ve Super Kupa'yı rahatlıkla kaldırabileceğimizi düşünmekteyim.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Abdurrahim reyiz scarfaceden çıkmış gelmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    GK Muslera
    DR Sabri
    DRC Ujfalusi
    DLC Servet
    DL Eboue
    MC Selçuk
    MC Melo
    AMR Colin
    AML Keita
    AMC Elmander
    ST Baros

Bu kadrodan oyuncu ayrılmadığı şekilde Lig , Türkiye Kupası ve Super Kupa'yı rahatlıkla kaldırabileceğimizi düşünmekteyim.
    Biz bu kadroyla tek bir maça bile çıkamayız bu sene.7 yabancı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Biz bu kadroyla tek bir maça bile çıkamayız bu sene.7 yabancı var.
    Keita transferinin iptal olmasıyla o bölgede Emre Çolak ' ı düşünebiliriz değil mi artık ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Elmander'le Baros'un birlikte oynamasına sıcak bakmıyorum...AML'de Yabancı AMC'de Türk oynar olay biter...Yerli transferi şart bu takıma...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Keita transferi daha iptal olmadı. O transfer iptal olsa bile orada Emre Çolak'ı düşünmeyin boşuna. Bu arada Gökmen Özdemir bi bomba patlattı yine Sol kanat için Podolski'yle görüşülüyormuş. O zaman Keita n'olcak. Stancu ve Baros giderse forvet n'olcak. Ayrıca bizim sol bek n'olcak

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

yine tam anlamıyla bir keşmekeşin içine girdik diyebiliriz ...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Podolski gelirse efsane olur ama ihtimal vermiyorum geleceğine

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne kadar iyi olursak olalım bu kadro ile her rakibe yenilmemiz mümkündür.Sağ kanadı kullandılarmı iş bitmiştir.

Kazım twittera "bye bye" yazmış. Galatasaray'dan mı ayrıcalaksın diye soranlar olmuş. Neden bye bye yazdı acaba?

Podolski gelse süper olur ya adam hem kuvvetli hemde ileri hatta her yerde faydalı ama köln bırakmaz onu zaten tek o kaldı ellerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazim hicbir yere gidemez Podolski degil, Keita gelsin. Al Sadd'a rest cekmis zaten.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Kazım twittera "bye bye" yazmış. Galatasaray'dan mı ayrıcalaksın diye soranlar olmuş. Neden bye bye yazdı acaba?
    Güiza için olabilir mi acaba

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Podolski'mi Keita'mı derseniz ben o mevki için Podolski'nin daha uygun olduğunu düşünüyorum.Podolski gerçekten kadroya cuk oturur.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben Podolski'nin büyük bi' kumar olduğunu düşünüyorum. Açıkçası hiç istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beyler çete dörtlenmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Keita gelince olacakları düşünemiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Servet: Yurt dışında oynamak isterim

19 Ağustos 2011 16:59 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaraylı futbolcular Servet Çetin ve Yekta Kurtuluş düzenledikleri basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarının 3. etabını Slovenya'nın Bled kasabasında sürdüren Galatasaray, sabah yapılan idmanın ardından konakladığı otelde dinlenmeye çekilirken, futbolcular Servet Çetin ve Yekta Kurtuluş kaldıkları otelde Galatasaray'ı izleyen basın mensuplarının karşısına çıktı.
    ''BURADA MUTLUYUM AMA YURT DIŞINI DA İSTERİM''
    Servet Çetin, kamp yaptıkları Bled kasabasının hazırlıkların devamı için mükemmel bir yer olduğunu, hava şartlarının da antrenman yapmaya oldukça uygun olduğunu söyledi. Servet, ''Hem manzarası, hem de havası ve oksijeni iyi olan bir yerdeyiz. Koşmak biraz zor oluyor ama severek yapıyoruz. Bizim işimiz de bu. Lige verilen ara sadece bizi değil herkesi etkiler. Çok yoğun şekilde çalışsanız da 10 gün izinde ara verdiğiniz zaman kondisyonunuz ve performansınız sıfıra düşüyor. Tekrar baştan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Performansımızı en üst düzeye çıkartmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz'' açıklamasında bulundu.

Savunma oyuncusu Servet Çetin, Olmypiakos maçında çok iyi mücadele ettiklerini, ancak zaman zaman pozisyon hataları yaptıklarını, amaçlarının bu gibi hataları tekrarlamamak olduğunu, iyi takımlara karşı oynayıp hatalarını daha iyi görmek istediklerini kaydetti.

Savunmanın ağır olduğu eleştirisine cevap veren Servet, ''Savunma hakkında yorum yapmayacağım ama yeri geliyor çok hızlı oyunculara karşı oynuyoruz. Yeri geliyor hiç pozisyon vermiyoruz bu bir takım oyunu. Pozisyon vermezsek nerelerde oynarım ben de bilmiyorum. Hata da yapacağız gol de yedireceğiz. Sıfır hatayla oynarsak çok faklı yerlerde oluruz. Genelde her takım yan toplardan gol yer, futbolda bu tip şeyler olacak'' cevabını verdi.

Servet Çetin, 17 Mart tarihinde 30 yaşında olacağını, Galatasaray'da oynamaktan çok mutlu olduğunu belirterek, ''Yurt dışına çıkmak isteğimi söylemiştim. Bir keresinde çok yaklaştım ama bundan sonra olur mu bilmiyorum. Fakat yurt dışında olmak isterim'' açıklamasında bulundu.

Servet takım kaptanlığı konusunda ise, ''Kaptanlık sorun olmaz. Hocamızın kaptanlığı verdiği kişiye yardımcı olacağız. Hangi arkadaşımız olursa ona destek vereceğiz'' dedi.
    YEKTA: ŞANSSIZ BİR DÖNEM GEÇİRDİK
    Basın toplantısındaki diğer Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtluluş ise, ''Geçen sene geldiğimde bambaşka bir takım vardı ortada. Herkesin söylediği gibi kötü bir takıma geldim deniyor ama Galatasaray kötü olmaz. Şansız bir dönem geçirdik. Gelen takviyeler de belli. İnşallah yabancılar Türk futboluna uyum sağlar, yoksa hepsi birbirinden kaliteli futbolcular'' diye konuştu.

Mesaj Yetkileri