Sayfa 84 / 447 İlkİlk ... 3474828384858694134184 ... SonSon
2,491 ile 2,520 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006

''ŞAMPİYONLUĞUMU VERSİNLER, KUPAYI KİM İSTİYORSA ALSIN''
    Zorluklarla kazandıkları şampiyonluğun ellerinden alınmaya çalışıldığını savunan Fenerbahçeli futbolcu, ''Herkes bir kupa derdinde. Benim derdim kupa değil. Benim hakkımı versinler, benim şampiyonluğumu versinler, kupayı kim istiyorsa alsın. Bir teneke parçası benim için. Benim için şampiyon dediklerinde en büyük başarı o. Kendimle gurur duyduğum şampiyon kelimesinin Fenerbahçe ile anılmasını istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Gökhan Gönül "Günün Röportajı" programında taraftarlardan gelen soruları yanıtlamış ve bazı açıklamalarda bulunmuş.

"Bu yıl şampiyon olalım, 3 yıl olmayalım"

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/59271/bu-yil-sampiyon-olalim-3-yil-olmayalim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 Temmuz 2011 sabahından bu yana sürdürdükleri gazetecilik etik ve mesleki kurallarına uymayan ve tarafsızlıktan uzak yayınlarını başkanımızın savunmasının başladığı dönemde daha da artıran Habertürk Gazetesini kınıyoruz.

Gazetenin başyazarı Fatih Altaylı’nın kaleme aldığı yazı kendilerinin yürütülmekte olan dava sürecine ilk günden bu yana nasıl etki etmeye çalıştıklarının açık bir kanıtıdır. Yıllardır rüzgar nereden eserse o yöne dönmeyi kendine çalışma prensibi edinmiş biri olarak Altaylı’nın bu dava sürecinde bu şekilde bir yazı kaleme alması gerek camiamız gerekse kamuoyunun alışık olduğu bir durumdur.

Fatih Altaylı yönetimindeki Habertürk Gazetesi masumiyet karinesi başta olmak üzere başkanımız ve yöneticilerimizin kişisel haklarına da saygı göstermemiştir. Son olarak saygı göstermemenin ötesinde mesnetsiz ve ahlak yoksunu ithamlarda bulunup açıkça tehditler savurarak gerçek yüzlerini ve niyetlerini bir kez daha ortaya koymuşlardır.

Buradan hareketle bugünden itibaren Habertürk kurumu ve bağlı kurumlarının yönetici, çalışan yorumcu ve muhabirlerinin kulübümüze ait hiçbir tesisine girişlerine izin verilmeyecektir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zaten Habertürk'un sitesinde görmedim, şike paralarının makbuzları ve faturaları çıktı gibi bir başlık.

Basını anlayamıyor, onca iddia ve suçlamayı geçtim, şike için kullanılan paraların makbuzları ortaya çıkıyor, harcamalar ortaya çıkıyor ki bana mı öyle geliyor yoksa önemsiz mi gerçekten de verilmedi bilmiyorum. Zaten bugün savunmaları manşetten bile vermedi Habertürk.

Aziz Yıldırım çıksın, bu süreçte haksız şekilde en ufak zarar verenlerden bile hakkını alacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Fenerbahçe Yöneticisi Ömer Temelli: "Gereğini yapmazlarsa Vatan Gazetesi'ne de yasak koyacağız..."

http://twitter.com/#!/fanatikcomtr/s...97541975080961

Nesil
    2006

"Fener rövanşı vermez"

http://www.hurriyet.com.tr/magazin/y...r/19994357.asp

Güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eminim ki bu görüntüler başkana güç veriyordur, içeriden çıktığı zaman onbinler karşılayacaktır onu.

Mayısta hala tutuklu yargılanıyor olsa bile başkan seçilecektir Aziz Yıldırım. Şimdi sıra futbolcular da, tüm bu yaşananlara, bu desteğe karşılık onlar da mücadelelerini göstermeleri gerekiyor.

İmkansız değil, hem normal sezonu hem de play-offu zirvede bitirmek. Bu sezon bunu başarın seneye isterseniz hepiniz gidin isterseniz ligi 15. bitirin tek kelime etmem.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bu dakikadan sonra küme düşme vb olaylar yaşanmayacak birsürü tazminat alacağız geri kalan haftalardada mücadele ettikmi tamamdır güne sevindirici haberle uyanmak güzel oldu darısı başkanımızın başına.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

12 saat boyunca ayazda, soğukta bekle. yetmesin, üzerine tazyikli su ve gaz ye. sonra da eskişehir yollarına düş...

sen ne büyük taraftarsın !
    (/s)

9. Default

http://www.sporx.com/futbol/superlig...SXHBQ269946SXQ

Böyle adamların bir tarafını kaldırırsanız olacağı bu ! Seneye Anadolu'da alırsın soluğu Özer . Yolun açık olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın bu sene yaşadığı revizyonu biz gelecek sene yaşayacağız. Başka çaresi yok.

Defansa bir stoper bir sol bek acil şart. orta saha hala acil. kanatlarda sorun var.
    Mehmet Topuz'un gitmek istediği çok açık geçenlerde haber çıkmıştı. Özer Bienvenu Semih gibi adamların gönderilmesi şart. Yeniden yapılanması lazım bu takımın ayarları bozulmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ziegler,Bilica,Selçuk,Mehmet,Özer,Cristian sezon sonunda artık bu takımda barınmamalılar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

en iyi kadro bence fenebahce icin.

Yada bu

Cok ofansif ama denenmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçına gidiyorum, biletimi alacağım çarşamba günü.. Gelecek olan var mı?

Bu sene takım renk vermiyor ne yazıkki. Tek beklentim Türkiye Kupası.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topuz ortada oynadı hiç bir maçta hiç mi hiç etkili olamadı, geçtim katkı vermeyi, olumsuz işler bile yaptı, o nedenle Mehmet'in sağ kanatta oynaması ki şu dönemde sağ kanatta da çok iyi olduğu söylenemez ama yine de Gökhan ile uyumu düşünülürse, en verimli olabileceği yer Gökhan'ın da performansının artmasını sağlayabileceği için sağ kanattır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Baroni'nin artık kenara çekilmesi gerek.Mehmet Topuz ya da Selçuk Şahin 2lisinden biri idealdir , en olmadı Gökay'ı koyabilir.Defansın ortasınıda Serdar - Bekir 2lisi oluşturulabilir her ne kadar riskli olsa da denenmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@byariff

Alexi çıkarıp yerine Bienvenu'yü koyunca mı çok ofansif oldu zaten Alex de Bienvenu gibi forvet oynuyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dia ve stochun defansif ozellikleri olmadigi icin dedim

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Dia ve stochun defansif ozellikleri olmadigi icin dedim
    Alex'siz bi Fenerbahçe düşünülemez.

Bu sene nerdeyse her maç Alex'siz bir fenerbahçe düşünüyorum açıkcası ben. Çok etkisiz bu yıl eskiye nazaran. Son zamanlardaki başarısızlığın sebebi Brezilya'lılarımız maalesef. İkiside hiç bir direnç göstermiyor. Alex gol noktasında eskisinden bencil,bacak arası sevdasına tutuldu bu sene alakasız bir şekilde Umarım kaptan kendini playofflara saklıyordur. Kadıköy'de Gs'yi yenersek puan farkı 6ya iniyor playoff statüsü ile 3 demektir bu. Sonrasında playoff'da yine kadıköy'de kazanıp durumu eşit hale getirebiliriz.İmkansız değil,henüz hiç birşey bitmedi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Sow : Moussa Sow, "Lille'de kalmayı gerçekten çok istedim. Ayrıldığım için de büyük hayal kırıklığı yaşadım

Sow ; Türkiye'ye gitmektense, Fransa'da kalmayı tercih ederdim. Gerçekten Lille'de kalmayı ve kariyerime takımımda devam etmeyi çok istiyordum.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=13305

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow'a hayırdır yani? Yöneticilerin büyük fedakarlığı sonrasında alındı adam. Taraftarın kendine beklentisi ve bakışından hiç haberi yok herhalde.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Yalan haberdir siteden gelir yalanmala falan alıştık artık böyle şeylere

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ali Koç: "3 Temmuz'dan bu yana cok yorulduk. Görev süresi dolumunda, sezon sonu birakmayi düsünüyorum"

Fenerbahçe'de sevdiğim sayılı yöneticilerdendir.Bırakmasını istemem açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Açıklaması o şekilde değil aslında, ailesi zaten Fenerbahçe'de daha fazla yetkili olmasını istemiyordu hatta başkanlığı da bu sebeple düşünmüyordu Ali Koç. Zaman zaman daha soruşturma gündemde yokken bile, ailesi tarafından Fenerbahçe için kendini çok harap ediyor, yoruluyor diye eleştiri aldığı haberleri çıkmıştı.

Seçim döneminde Aziz Yıldırım dışarıda olursa ikna edecektir Ali Koç'u devam etmesi için. Ama Ali Koç'un daha fazla ön plana çıkmasını beklemek (bu süreçte daha çok ön plana çıkmalıydı şeklinde yorumlar da oldu) artık pek mümkün değil.

Samimiyeti, Fenerbahçeliliği hep akılda kalacak bir isim ve şu dönemde olmasa da, bir gün mutlaka bu kulübe başkan olmasını istediğim birisi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2 takımımız avrupada yoluna devam etme mücadelesi veriyor. Basketbol maçında ne olacağı belli olmaz ama Fenerbahçe Universal maçı harika geçiyor ve dörtlü finale kalacaklardır.

Çifte zafer bekliyoruz aynı anda başlayan maçlardan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cumartesi maça gelen var mı? Telekom üst C bloktayım her zamanki gibi.. gelen olursa beraber memnuniyetle izlerim..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2 takımımız avrupada yoluna devam etme mücadelesi veriyor. Basketbol maçında ne olacağı belli olmaz ama Fenerbahçe Universal maçı harika geçiyor ve dörtlü finale kalacaklardır.

Çifte zafer bekliyoruz aynı anda başlayan maçlardan.
    Erkek Basketbol takımımız veda etti maalesef. Aslında maalesef değil, buraya kadar gelmeleri bile başarı sayılmalı.

Kadın Voleybol takımımız ise son 2 sezondur yaşadığı talihsizlikleri bu sezon yaşamayacak umarım. 4'lü finale kaldılar. Bu sezon şampiyon olacaklar, inanıyorum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

tahvil satışında, 3 günde 100 milyon tl girmiş kulübün kasasına.

çok büyüğüz, çok...
    (/s)

Mesaj Yetkileri