herkes bilmiyor muydu zaten.
herkes bilmiyor muydu zaten.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Türk futbolu bugün resmen vefat etmişti M.Ali Aydınlar da az önce selasını verdi. Allah rahmet eylesin. Ruhuna El Fatiha..
Mehmet Ali Aydinlar: "Kisilerin yaptiklari kurumlara mal edilemez. Bu isin icinde sadece FB yok. Baska kulupler de var bu isin icinde"
Mehmet Ali Aydınlar TFF başkanı ise Fenerbahçemizin sırtı yere gelmez onu anladım...
bütün kulüpler tffye ait değil mi arkadaşlar ona bağlı değil mi fener de galatasaray da beşiktaş da tffnin kulübü değil mi. nası bi başbaan benim milletvekilim derse aydınlar da benim kulübüm demek istedi bunda şaşılacak bişey yok
ayrıca aziz yıldırım aydınlara zamanında muhalefet etmemiş miydi başkan olmaması için. kulüpler istemedi mi iğnelemeyi bırakın artık
artık başlar: o fenerin başkanı. tff fenerin elinde. hele ki fener küme düşürülmesin : Zaten belliydi. kulübünü düşürmedi. vay halimize..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Serkan abi yapma lütfen ya. Artık TFF başkanı olmuş bir adamın, "benim de başkanım" demesi normal mi? Yoksa "benim de başkanımdı" mı demesi gerekiyordu? Yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor?
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Adam voleybol şubesinin başında.Sanki bilmiyordunuz Fenerbahçeli olduğunu.Beğenmediğiniz Mehmet Ali Aydınlar sizin kulübünüzün de verdiği oylarla buraya geldi.Bunu da unutmayın bence.
Mehmet Ali Aydinlar: "Kisilerin yaptiklari kurumlara mal edilemez. Bu isin icinde sadece FB yok. Baska kulupler de var bu isin icinde"
Bu nedir yahu ? İnsanlar babasının hayrı için mi yapıyorlar bu olayları.
@yolcu -> Bu durumda M.A Aydınlar Aziz Yıldırım'ın başkanı olur, Aziz Yıldırım M.A Aydınlar'ın değil. Aydınlar'ın da bu mantıkta söylediğini düşünmüyorum o lafı.
MAA 'yı oraya getiren FENERBAHÇE değildir bunu da unutmayın. Fenerbahçe'nin adayı değildi. Sizin takımlarınız ortaya çıkarttı o ismi ve seçti.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Aman uğraşamam, burada düşürülse de dalga geçsek mantalitesinde çok kişi olduğundan ne desem boş. Aziz Yıldırım olu da mahkeme tarafından suçsuz bulunursa denecek lafı ilk günden demiştik, Aziz Yıldırım yargıyı satın aldı vs vs. Herkes işine geldiği gibi görüyor nasılsa, ben şimdi Aydınlar'ın seçim sürecini anlatmayayım, Aziz Yıldırım'ın adayının Göksel Gümüşdağ olduğunu, diğer kulüplerin baskısıyla Gümüşdağ adaylıktan çekilip Aydınlar'ın ekibine girdiği falan hep tiyatroydu zaten.
evet ama hukukçu değilim bu şahsi görüşümdür diye de ekledi.Sonuçta mehmet ali aydınlar tek başına karar vermeyecek belki de karar veren komisyonun içinde dahi olmayacak.Federasyon kararını ortak verecek başkan şahsidir görüşünde olabilir diğer üyeler kurumlara mal edilebilir der ona göre hareket edebilir bunlar normal şeyler demokrasilerde.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bunu kaçırdım. Eğer böyle bir cümle varsa neden taraftar sahaya yabancı madde attığında kulübe para veya kapatma cezası geliyor? Veya bir yönetici hatalı birşey söylediğinde neden kulübe kesiliyor faturası (Abdurrahim Albayrak).
Mehmet Ali Aydınlar voleybol şubesini bırakmadı mı buraya gelince? Benim kulüp başkanım Aydınlar'a oy atınca Aydınlar istediğini yapma özgürlüğüne mi kavuşuyor? Artık bulunduğu makamın farkında olmak zorunda Aydınlar. Ne demek benim de başkanım? Eskiden Aziz Yıldırım Aydınlar'ın başkanı olabilir. Bunu herkes biliyor zaten bunu bile bile destekledi herkes. Ama artık değil.
napsın bizim kulüplerimiz tek aday adam
ayrıetten göksel gümüşdağın aziz yıldırımın adamı olduğunu herkez bilir.
bu adam acilen istifa etmeli acayip saçma konuşuyo kişilerin yaptıkları kulübe mal edilmiyosa kulübün sadece taraftarı olan bi kaç kişinin küfr etmesi sahaya madde atmasıyla stad nası kapatılıyo o zaman
Şu duruma objektif yaklaşıyormuş gibi gösteren kişiler var.Bu adam aynı sözleri Galatasaray veya Beşiktaş için söyleseydi çok objektif Fenerbahçeli kişiler ne derdi merak ettim.
TFF başkanı bu sözleri söylemek için belirli güçleri arkasına almış olmalı.Cesaretine hayranız gerçekten.
Ya bu telegol'ü program diye bize gösteriyorlarya cidden turk toplumunun zeka seviyesi bana endişe veriyor.Çok ciddiyim biz forumdan bir ekip oluşturalım bunlardan daha izlenebilir bir program yapabiliriz.
Koca koca adamlar suçlanan kişilerin hakkında henüz iddianame bile olmadığını bilmiyor gibi acil karar alıp neşter vurulmalı diyorlar.Tamam vurulsunda neye dayanarak? Bu insanların suçlu olduğu belgelendi de biz mi bilmiyoruz.
Ben küçük hesap peşinde değilim. Ama Aydınlar küçük hesap yapmalı. Aydınlar sıradan bir konuşmada "Aziz başkanım" demiyor hitap olarak farkındaysanız. Yanlışa yanlış demek neden bu kadar zor Fenerbahçeli olduğu için mi? Beni bir sporsever olarak rahatsız ettiyse bu söylem ve o kişi benim tuttuğum takımın üzerinde bir kurumsa bir yanlışı var demektir. Beni demek yanlış oldu bir çok sporseveri diye düzelteyim.
Ziya Şengül'ün aklına bir şey gelmiş kırk yılda bir onu sorup, tekrarlayıp duruyor.
Sadri Şener'in sorgusuna başlanmış Emniyet'te.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bana gözaltına alınan tüm yöneticiler tutuklanacakmış gibi geliyor.
Şahısların yaptığı elbette ki kurumlara mal edilemez. Yapılanların cezasını kurumlar çeker ancak kurumun adına mal edemezsiniz. Yani Aziz Yıldırım tamamen somut delillerle şike yapmış olsun. Şikeyi yapan Aziz Yıldırım'dır. Yine Sadri Şener, Mecnun Odyakmaz somut delillerle şike yapmış olsun şikeyi yapanlar onlardır. Fenerbahçe, Trabzonspor, Sivasspor değildir. Kurumlara mal etmek geçmişte işini dürüstçe yapanların hakkını yemektir. TFF Başkan'ıda bunu anlatmaya çalışıyor.
tribundergi: SON DAKIKA - Sadri Sener'in sorgusuna baslandi.
Son dakika..Davet edilerek emniyete çağırılan Mahmut Özgener için savcı gözaltı kararı aldı..Özgener yarın adliyeye sevk edilecek..
Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçuya bişey olmasında bugün çağırılanlardan kime ne olursa olsun.Çok temiz buluyorum ben bu iki isimi.Ezeli takımımızın da sembol isimleriler zaten.
Özgener tutuklanırsa eğer iş çok ilginç bir hal alır ayrıca.ben o durum hakkında mantık dahi yürütemiyorum çünkü.Merakla izliyorum onun hakkında verilecek kararı.
Tüm bu olanlardan sonra türkiye olarak futbol sporunu kapatmamız gerekecek herhalde,federasyon başkanı da bu işe karışmışsa Ziya Şengül'ün de dediği gibi federasyonda küme düşmeli(tamamen işin esprisi tabi son paragraf)